Jump to content

Chalik82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chalik82

  1. Η ActionAid ξεκίνησε μια πρωτοβουλία με κάτι t-shirts και μπλουζάκια Τα πουλάει από το e-shop της και από το Me&home Για δείτε το παιδιά, είναι για καλό σκοπό!
  2. Εγώ αγόρασα τις προάλλες ένα Archos και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ως τώρα! Κάνει αυτά που θέλω. http://www.getitnow.gr/prod/tablets/tablets/archos-70-internet-tablet/prod1078903pp/ δεν έχει 3G βέβαια αλλά για 3G πας από 6 κατοστάρικα και πάνω :)
  3. Τελικά αυτές οι επεκτάσεις εγγύησης αξίζουν μου φαίνεται. Και γω σκέφτηκα Getitnow γιατί ξέρω για τη 2ετη εγγύηση που δίνουν. Ο Κωτσόβολος τι δίνει?
  4. Καλησπέρα παιδιά, το ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θρεντ Διαβάζω ότι πλέον είναι καλύτερες οι Plasma από τις LCD, έχουν καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχω βρει αυτή από Getitnow http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/panasonic-tx-p42u30e/prod1140369pp/ που παίρνει και πολύ καλές αξιολογήσεις. Να τo χτυπήσω το πλασματάκι?? :p
  5. Πολύ χρήσιμα όσα γράφετε μάγκες! Thanks Μάλλον θα καταλήξω σε απευθείας ipad... :lol:
  6. Το δίνει το Getitnow σε διαγωνισμό στο Twitter : http://goo.gl/yGZxi Τι πιθανότητες έχω να το κερδίσω εγώ?? :D
  7. Το getitnow δίνει δωρεάν 2 σε μουσικό διαγωνισμό: http://www.facebook.com/GETITNOW.GR?sk=app_153284594738391
  8. Chalik82

    iPhone 4S

    Παιδιά ξέρουμε πότε θα έρθει περίπου στην Ελλάδα? Το Getitnow έβαλε pre-order, έχω δει και άλλα μαγαζιά, άρα έρχεται σύντομα??
  9. Με αφορμή το διαγωνισμό που κάνει το getitnow (και κληρώνει 2 καλά sony ericsson live with walkman παρεπιπτόντως) http://www.facebook.com/GETITNOW.GR?sk=app_153284594738391&app_data=dlt εσείς τι λέτε? Τί μουσική ακούμε τελικά οι Έλληνες??? Υπάρχει καμία αναλυτική έρευνα ή κάτι τέτοιο??? :cool:
  10. Με αφορμή την υποβρύχια φωτογραφική μηχανή που έβγαλε σε διαγωνισμό το getitnow στο youtube, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη στα καλύτερα λεφτά? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια τέτοια. Δουλεύουν κανονικά ε? Δε χαλάνε? :happy: Το getitnow τη δίνει με 300 ευρώ http://www.getitnow.gr/prod/digital-cameras/cameras/digital-compact-cameras/nikon-coolpix-aw100/prod1560443pp/ (ελπίζω βέβαια να τη κερδίσω τσάμπα :lol:)
  11. Ρίξε μια ματιά στη σημερινή προσφορά του GETITNOW.GR http://www.getitnow.gr/prod/gps/gia-to-aytokinito/mls-destinator-4810-bt-/prod462237/ Όχι 70 ευρώπουλα αλλά κοντά είσαι.
  12. Έχω το Nokia C3. Μπας και ξέρει κανείς? Γιατί δεν βγάζω άκρη. :angry: Thanks guys!
  13. Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα iPad αλλά είναι χωρίς 3G. Μου είπαν ότι μπορώ να έχω σύνδεση 3G στο tablet μέσω ασύρματης σύνδεσης με 3G κινητό. Να έχει δηλαδή το κινητό 3G σύνδεση και να την "δίνει" στο tablet. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει περισσότερο σε αυτή τη συνδεσμολογία? Αν βέβαια είναι εφικτή μια τέτοια λύση. Ή τελικά πρέπει να πάω οπωσδήποτε σε tablet 3G? Thanks
  14. Καλημέρα παιδιά, έχω το Nokia C3 εδώ και κανα μήνα και έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του. Μετά από 6-7 ώρες φόρτισης και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Όταν βγάζω το καλώδιο η φόρτιση έχει πάει στις 2 μόνο παύλες. Έχει άλλος πρόβλημα με τη φόρτιση? Είναι φυσιολογικό (δε νομίζω) ή να πάω στο service? Thanks
  15. Chalik82

    Sony Xperia Play

    Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένοι όλοι οι διαγωνισμοί που κυκλοφορούν για το XPERIA PLAY? 2 υπάρχουν εδώ: στη facebook page του germanou στο twitter του getitnow
×
×
  • Create New...