Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.... τι κανετε? Καιρό είχαμε να τα πούμε γιατί ειμαι φαντάρος τώρα και δεν έχω συχνά πρόσβαση σε ιντερνετ και στο στρατοπαιδο μου ουτε 2g δεν έπιανα.

Σήμερα στο cm10-nightly με την ενημέρωση που έγινε διορθώθηκε και η μπροστινή κάμερα και επιτέλους λειτουργεί στις εφαρμογές όπως το face unlock, skype κλπ. To μόνο θεματάκι που υπάρχει ακόμα από ότι θυμάμαι είναι η εναλλαγή του ήχου στο ραδιόφωνο από τα ακουστικά στα ηχεία του τηλεφώνου... Κατά τα άλλα το cm10 στο κινητό μας λειτουργεί μια χαρά.

Δεν έχω τον χρόνο ούτε υπολογιστή για να δοκιμάσω cm10.1 και τον νεότερο kernel. Αν το έχει κάνει κανείς ας μας πει τις εντυπώσεις του και αν αξίζει να το αναβαθμίσουμε....

OnePlus 2

Γεια σας.... τι κανετε? Καιρό είχαμε να τα πούμε γιατί ειμαι φαντάρος τώρα και δεν έχω συχνά πρόσβαση σε ιντερνετ και στο στρατοπαιδο μου ουτε 2g δεν έπιανα.

Σήμερα στο cm10-nightly με την ενημέρωση που έγινε διορθώθηκε και η μπροστινή κάμερα και επιτέλους λειτουργεί στις εφαρμογές όπως το face unlock, skype κλπ. To μόνο θεματάκι που υπάρχει ακόμα από ότι θυμάμαι είναι η εναλλαγή του ήχου στο ραδιόφωνο από τα ακουστικά στα ηχεία του τηλεφώνου... Κατά τα άλλα το cm10 στο κινητό μας λειτουργεί μια χαρά.

Δεν έχω τον χρόνο ούτε υπολογιστή για να δοκιμάσω cm10.1 και τον νεότερο kernel. Αν το έχει κάνει κανείς ας μας πει τις εντυπώσεις του και αν αξίζει να το αναβαθμίσουμε....

άκυρο.... έσυ το δουλεύεις ακόμα στα 1.5ghz το κινητό;;; αντέχει;;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εγώ ακολουθώ την εξέλιξη στο android και φοράω αυτήν την στιγμή την τελευταία 4.3 έκδοση που έχει βγάλει η cyanogenmod (10.2) και έχει φέρει στα μέτρα των συσκευών Xperia ο Έλληνας developer Μιχάλης με τον τελευταίο 3.4 kernel που δημιούργησε επίσης Έλληνας. Είναι σε beta έκδοση αλλά εμένα σχετικά με καλύπτει σε ότι χρειάζομαι. Με δυο λόγια θα σας πω ότι έχει μικρή διάρκεια η μπαταρία και δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο αλλά κάθε εβδομάδα βελτιώνεται. Κατά τα άλλα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορη και smooth αίσθηση δίνει η συσκευή με αυτήν την ROM.

Μην ξεχνάτε όμως ότι ακόμα η ROM δεν έχει ξεπεράσει κάποιες παιδικές ασθένειες όπως η σταθερότητα του Wifi. Όσοι είστε τολμηροί και “το έχετε” όπως λέμε στην καθομιλουμένη μπορείτε να την δοκιμάσετε από τώρα, διαφορετικά περιμένετε να γίνει stable.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά kernel και ROM όπου τσεκάρετε ότι βλέπετε για 10.2

γεια σας παιδια. Εδω και λιγο καιρο,το κινητο παρουσιαζει προβληματα. Ενω το εχω φορτισει,κλινει. μαυριζει η οθονη. Δεν ακουω δυνατα τον συνομιλητη. Το εχω 1,5 χρονο πανω κατω και δε του εχω κανει ποτε αναβαθμιση. Να του κανω? μπορει να φταιει αυτο?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Κάνε μια επιδιόρθωση με το SEUS αλλά αν το πρόβλημα είναι hardware δεν νομίζω να δεις διαφορά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 2 weeks later...

μπρίφλυ!

κινητο: wt19i live with walkman se

πρόβλημα: το power button κράσαρε μετά απο πτώση .στοπ. το κινητο έκλεισε.στοπ .

θα μπορούσατε να σκαρφιστείτε?!(καθότι απο φαντασία δενν...) πώς θα το ανοίξω έστω μιά φορά! (μετά σκλάβος της πρίζας υπόσχομαι!)

μπρίφλυ!

πρόβλημα: το power button κράσαρε μετά απο πτώση .στοπ. το κινητο έκλεισε.στοπ .

θα μπορούσατε να σκαρφιστείτε?!(καθότι απο φαντασία δενν...) πώς θα το ανοίξω έστω μιά φορά! (μετά σκλάβος της πρίζας υπόσχομαι!)

για δοκίμασε να το πατήσεις παρατεταμένα...

δεν ανταποκρίνεται ! τι τριαντα δευτερα τι ενα λεπτο τι πέντε ΔΕΝ!

Μμμ... δεν γνωρίζω κάποιον άλλον τρόπο για να ανοίξει..μήπως να το πας σε κανένα κατάστημα;;

πές ότι οικονομικά δεν βγαίνω για μιά επισκευή της τάξης των 30 - 40 ευρώ .....οποτε μεχρι να βρεθει το μπάτζετ βοηθηστε ωρε κοπέλια!

πές ότι οικονομικά δεν βγαίνω για μιά επισκευή της τάξης των 30 - 40 ευρώ .....οποτε μεχρι να βρεθει το μπάτζετ βοηθηστε ωρε κοπέλια!

αν σε βοηθάει αυτό...http://www.youtube.com/watch?v=6TkBtFHAENE

αλλά είναι σκέτο χειρουργείο... και ίσως το κάνεις χειρότερο..

Καλησπέρα παιδιά.. τώρα τελευταία έχω πρόβλημα με την οθόνη εκεί που είναι το 1 το 7 και τα προσωπάκια όταν πάω να γράψω μήνυμα δεν δουλεύουν ενώ στις άλλες περιπτώσεις δουλεύουν και στο σύρσιμο γενικά(μενού,ξεκλείδωμα) και κάτι άλλο είναι ότι τώρα τελευταία δεν μπορώ να βρω τα .apk από τις αναβαθμίσεις από το play store (και μου τρώνε μνήμη) μόνο αυτά που περνάω εγώ από τον υπολογιστή.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων..

Μήπως ξέρει κανένας σας... αν (και πως) μπορώ να μάθω πόσο μεγάλη απήχηση έχει το κινητό μας στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά με βάση τις πωλήσεις του;; Ρωτάω καθαρά από εγκυκλοπαιδική άποψη..

μπρίφλυ!

Βγάλε τα καπάκια και δες σε ποιο σημείο πατούσε το power button. Μετά με κάτι αιχμηρό (καρφίτσα, ξύλακι από σουβλάκι) προσπάθησε να το ανοίξεις.

Μήπως ξέρει κανένας σας... αν (και πως) μπορώ να μάθω πόσο μεγάλη απήχηση έχει το κινητό μας στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά με βάση τις πωλήσεις του;; Ρωτάω καθαρά από εγκυκλοπαιδική άποψη..

Δεν νομίζω να έκανε και τρελές πωλήσεις.

Πως μπορώ να το κάνω ροοτ εύκολα?δοκίμασα το unlock root αλλά μου βγάζει σφάλμα..έχει την 4.0.4 έκδοση..
nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

λέει ό,τι υποστηρίζει OTG.. δεν νομίζω να 'ναι αλήθεια.. το χει δοκιμάσει κανείς;;

Γεια σας παιδιά.... αποφάσισα μετά από (πολύ) καιρό να κάνω επιτέλους ρουτ το κινητό αφού πρώτα το είχα στείλει στην σονυ να μου λύσουν ένα πρόβλημα. Έχω λοιπόν την εξής απορία... πώς μπορώ να μεταφέρω στην sd εφαρμογές που πριν δε μπορούσα (πχ facebook, officesuite κλπ);

Επίσης κάτι ακόμα... κατέβασα και ένα πρόγραμμα διαχείρησης του επεξεργαστή και θα ήθελα να μ πείτε τι είναι αλλά και ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις που έχει (εκτός των συγχνοτήτων)

Edited by Costas1213

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν θες κάνε και μια επιδιόρθωση λογισμικού με το SEUS.

otg δεν ξέρω αν υποστηριζει η default έκδοση της sony πάντως υποστηρίζεται από android 3 και νεότερη έκδοση αρκεί να είναι και οι drivers περασμένοι στον kernel. Με custom rom cyanogenmod νομίζω υποστηρίζεται αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
OnePlus 2

αυτή τη στιγμή είμαι με cyanogen και συγκεκριμένα την

cm-10-20131006-NIGHTLY-coconut.zip

Υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να κάνω; Είναι κάποια παλιότερη που κάθεται καλύτερα; έχει αυτή κάποια bugs που θα με δυσκολέψουν;

Ο kernel της παραπάνω είναι ο καλύτερος ή υπάρχει πιο καλός;

Επιπλέον έβαλα και το gapps-jb-20121011-signed.zip. Το σωστό έβαλα;

Edited by dchatz

Η ημέρα που προμηθεύτηκα το κινητό αυτό στα χέρια μου ήταν 27/12/2011 παίδες! Κοιτάχτε κάτι εντυπωσιακό! Ενώ το παρήγγειλα τέλη Δεκέμβρη ( 21/12 ) ... ανοίγωντας το πλαστικό καπάκι στην άσπρη ταινία κάτω από την μπαταρία γράφει 11w45 και πάνω στην μπαταρία 11w46.. δηλαδή το κινητό παρασκευάστηκε την 1η εβδομάδα του Δεκεμβρίου του 2011(1-7/12/11) και η μπαταρία του την 2η εβδομάδα (8-16/12/11) ... επόμενως με το που έφτασε στα χέρια μου δεν ήταν παραπάνω από 20 ημερών!!

Θα ήθελα να κάναμε ένα γκάλοπ να δούμε ποίος έχει το νεότερο και ποιός το παλαιότερο... χαχα θα είχε πολύ φάση.. επίσης έχω και μια άλλη απορία... παρασκεύασε η sony ericsson αυτό το κινητό αρχές του 2012;;; αυτό θα το διαπιστώσετε μόνο όσοι το παραλάβατε μετά από τις 31/12/11 και ανοίξτε το πλαστικό καπάκι για να τσεκάρετε ημερομηνίες!!!

ΥΓ. ο φορτιστής νομίζω είναι 11w31 δηλαδή την 3η βδομάδα του Αυγούστου του '11!

• 5 weeks later...
καλησπερα παιδες! λοιπον μπενω στο προβλημα κατευθιαν... πριν απο 4 μερες εγινα κατοχος του wt19i καινουργιο (απο τα λιγα κομματια που εχουν μεινει στην αγορα) καταρχας να πω οτι πανεμορφο... λοιπον ολα καλα ενα προβλημα μονο, εχει androit 2.3.4 προσπαθω να του κανω αναβαθμηση σε 4.0 και δεν γινετε... προσπαθω με το sony pc companion και ενω τελειωνει και μου γραφει οτι το τηλεγωνο αναβαθμηστηκε σε 4.0 οταν το ανοιξω εχει παλι 2.3.4... τι να κανω??

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"