Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY™+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου λειπει αυτο ομως CWM via 2nd-init τι να κανω μετα μονο μεχρι rsd μπορω να κανω

αν και δεν χρειάζεσαι CWM για να μπεις στον bootloader (ξεκινάς απο το βήμα 5 κατευθείαν) ορίστε:

http://pedrodh.info/wp-content/uploads/2011/09/SndInitDefy_1.9.apk_.zip

ή από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.pedronveloso.sndinitdefy&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wZWRyb252ZWxvc28uc25kaW5pdGRlZnkiXQ..

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σε όλους,

μόλις χτες αγόρασα το Defy+ ως το πρώτο μου Android κινητό. Ένας από τους λόγους που ήθελα κινητό με gingerbread ήταν ο integrated voip client. Στο συγκεκριμένο όμως δε βρίσκω τις ρυθμίσεις στη διαδρομή που θα έπρεπε να είναι. Τελικά το Defy+ δεν έχει ενσωματωμένο VoIP client;

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

αν και δεν χρειάζεσαι CWM για να μπεις στον bootloader (ξεκινάς απο το βήμα 5 κατευθείαν) ορίστε:

http://pedrodh.info/wp-content/uploads/2011/09/SndInitDefy_1.9.apk_.zip

ή από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.pedronveloso.sndinitdefy&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wZWRyb252ZWxvc28uc25kaW5pdGRlZnkiXQ..

Υπαρχει περιπτωση να φλασαρω ρομ απο το RSD-Lite σε μορφη sbf κ να μου αλλαζει το μοντελο το κινητου. την μια μου γραφει ME525+ κ την αλλη MB526 που ειναι το σωστο.

Υπαρχει περιπτωση να φλασαρω ρομ απο το RSD-Lite σε μορφη sbf κ να μου αλλαζει το μοντελο το κινητου. την μια μου γραφει ME525+ κ την αλλη MB526 που ειναι το σωστο.

ναι, ΜB525 μου γράφει εμένα απο τότε που πέρασα custom rom (cyanogen & ms2ginger)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ναι, ΜB525 μου γράφει εμένα απο τότε που πέρασα custom rom (cyanogen & ms2ginger)

κ εσενα ειναι defy+ οταν μου γραφει ME 525+ θα μπορω να του περασω τα ελληνικα.

Θελω μια ρομ που να φλασαρετε εξολοκληρου απο RSD κ να λειτουργει το τηλ.εχω βρει 2 κ στην μια δεν δουλευει η καρτα κ η αλλη ειναι κινεζικη.

Edited by pavlito79

Ναι,defy+ εχω.

Περνα την ms2ginger μεσω rsd κ μετα βαλε το cwm (αφου δεν μπορεις τωρα) και μετα περνα καποια ρομ με ελληνικα ( π.χ. cyanogen)

sent from my amazing Defy+

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ναι,defy+ εχω.

Περνα την ms2ginger μεσω rsd κ μετα βαλε το cwm (αφου δεν μπορεις τωρα) και μετα περνα καποια ρομ με ελληνικα ( π.χ. cyanogen)

μπορεις να μου κανεις backup την γνησια ρομ σου σε μορφη sbf η ξερεις που θα βρω?Ευχαριστω

η ms2ginger δεν ειναι σε μορφη sbf εκτος κ ξερεις που θα την βρω.

Edited by pavlito79

μπορεις να μου κανεις backup την γνησια ρομ σου σε μορφη sbf η ξερεις που θα βρω?Ευχαριστω

η ms2ginger δεν ειναι σε μορφη sbf εκτος κ ξερεις που θα την βρω.

πραγματικά έχεις δοκιμάσει τίποτα απο αυτά που σου λέμε;;;

εδώ θα βρεις την ms2ginger

την γνησια την δικιά μου δεν την έχω

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

πραγματικά έχεις δοκιμάσει τίποτα απο αυτά που σου λέμε;;;

εδώ θα βρεις την ms2ginger

την γνησια την δικιά μου δεν την έχω

δεν μπορω να εκαταστησω κανενα προγραμμα γιατι εκανα μ......α με sbf ρομ για αυτο ψαχνω ευρωπαικη ρομ σε sbf μορφη.

μπορω να μετατρεψω nandroid σε sbf.

Edited by pavlito79

@pavlito έχεις μπερδέψει τα σώβρακα με τις φανέλες.δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που λέμε ούτε από αυτά που γράφουν στο xda.ξεκίνησες να κανείς κάτι που δεν είχες τις γνώσεις να κανείς.η λύση είναι απλή.ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες από τα λινκ που σου δώσαμε.πριν κανείς κάτι διάβασε το πολλές φορές.αν τα αγγλικά σου δεν είναι καλά και δεν καταλαβαίνεις πες το μας.

Sent from my MB525 using Tapatalk

@pavlito έχεις μπερδέψει τα σώβρακα με τις φανέλες.δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που λέμε ούτε από αυτά που γράφουν στο xda.ξεκίνησες να κανείς κάτι που δεν είχες τις γνώσεις να κανείς.η λύση είναι απλή.ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες από τα λινκ που σου δώσαμε.πριν κανείς κάτι διάβασε το πολλές φορές.αν τα αγγλικά σου δεν είναι καλά και δεν καταλαβαίνεις πες το μας.

θες να σου στειλω το τηλ. να δοκμασεις...?Σιγουρα εκανα ενα λαθος στην αρχη αλλα μετα προσπαθω να κανω οτι μου λετε αλλα δεν μου βγαινει τιποτα...

οτι και να εκανες λαθος δεν παιζει ρολο...αν ανοιγει το κινητο δεν εχεις προβλημα.για αρχη ας παρουμε τα βασικα.το εχεις ροοταρισμενο?δλδ εχεις superuser?αν το εχεις κανει ροοτ κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη Defy 2ndInit. αν για οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ(παρεπιπτοντως εχει βαλεις στο κινητο το gmail σου????) κατεβασε το απο εδω forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=647036&d=1309958282

αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα δεν εχω προβλημα αν θες να το στειλεις!απλα νομιζω αν με ψυχραιμια ακολουθησεις μερικα βηματα θα μπορεσεις να το κανεις!

οτι και να εκανες λαθος δεν παιζει ρολο...αν ανοιγει το κινητο δεν εχεις προβλημα.για αρχη ας παρουμε τα βασικα.το εχεις ροοταρισμενο?δλδ εχεις superuser?αν το εχεις κανει ροοτ κατεβασε απο το μαρκετ την εφαρμογη Defy 2ndInit. αν για οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να μπεις στο μαρκετ(παρεπιπτοντως εχει βαλεις στο κινητο το gmail σου????) κατεβασε το απο εδω forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=647036&d=1309958282

αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα δεν εχω προβλημα αν θες να το στειλεις!απλα νομιζω αν με ψυχραιμια ακολουθησεις μερικα βηματα θα μπορεσεις να το κανεις!

το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει τωρα ουτε το βλεπει το RSD απο μια δοκιμη που εκανα χθες με μια ρομ που βρηκα σε ενα defy site κ ελεγε πως ειναι η official defy+

τώρα τελευταία το βράδυ με κλειστά wifi-data-3g, μου καταναλώνει 10% μπαταρία μέσα σε 7 ώρες περίπου

πριν καμια βδομάδα ήμουν στο 3-5% και δεν εχω βάλει κανα περίεργο app:worry:

3g watchdog

no lock

go sms

go keyboard

beautiful widgets

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Αν είσαι ροοτ κάνε ένα καλιμπραρισμα στη μπαταρία με το battery calibration.

Ειχα κανει calibration πριν κανα δυο βδομαδες. Μαλλον θα ξανακανω σημερα κ βλεπουμε.αυτο το αποτομο πεσιμο παντως πως δικαιολογείται;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

εκανα calibration και συνεχίζει το βράδυ να πέφτει πολυ γρηγορα η μπαταρία :wacko:

αν και μέσα στη μέρα με αρκετές κλήσεις και πολύ wifi είμαι πάρα πολυ καλά, το βράδυ με όλα κλειστά (μονο το phone ανοιχτο) μαμιέται το σύμπαν:!:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

σε flight mode το εχεις το βραδυ?2g ή 3g?μηπως για καποιο λογο η cpu δεν πεφτει στα 300mhz οταν κλεινει η οθονη?

σε flight mode το εχεις το βραδυ?2g ή 3g?μηπως για καποιο λογο η cpu δεν πεφτει στα 300mhz οταν κλεινει η οθονη?

στο αυτοματο το εχω το δυκτιο. κλείνω μόνο wifi και apn (και την οθονη φυσικά)

δεν ξερω αν πέφτει στα 300mhz. πως μπορω να το δω αυτο; (εχω περασμένη την ms2ginger 2.0)

το θέμα είναι ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απο όταν το δουλεύω :wacko:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

δοκιμασε το cpu spy....πρεπει οταν δεν το χρησιμοποιεις να ειναι σε κατασταση deep sleep

δοκιμασε το cpu spy....πρεπει οταν δεν το χρησιμοποιεις να ειναι σε κατασταση deep sleep

ναι, σε deep sleep είναι.

έβαλα τωρα το juicedefender για να δοκιμασω

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Πηρα τηλ στο γερμανο και λενε οτι δε θα εχουν καποια ανοικτη συσκευη σαν εκθεμα... Ειναι εντελως #$%$#%*&&.

παντως οσοι βρειτε σε καλη τιμη το defy χτυπηστε το...δεν υπαρχουν τρελες διαφορες με το plus.