Jump to content

habib9000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by habib9000

  1. habib9000

    Sony Xperia T

    Πώς αξιολογείτε το σήμα του Xperia T (CM10.1); Σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου είναι αισθητή η διαφορά (προς τα κάτω). Επίσης ψάχνω και δε μπορώ να βρώ: Απο πού μπορώ να επιλέξω άλλο baseband (όπως στο JB). Τώρα έχω το 8960A-AAAAANAZQ-10015031-47. Ποιό είναι το "σωστό" baseband για Ελλάδα. Από πού μπορώ να επιλέξω το prefered WCDMA (όπως στο JB).
  2. habib9000

    Sony Xperia T

    Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία με τα stable CM για το Xperia T: cm-10.1.3-mint: Ολικό crash όταν η οθόνη μπαίνει σε landscape. cm-10.1.3-RC2-mint: Ηχώ στις κλήσεις (ο συνομιλητής σου ακούει τον εαυτό του). cm-10.1.2-mint: Bluetooth χωρίς ήχο. cm-10.1.3-RC1-mint: Όλα καλά εκτός από βούισμα στις κλήσεις όταν είναι ενεργό το speakerphone το οποίο φτιάχνεται με αυτό το fix. Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι έχουν αντίστοιχα ευρήματα.
  3. habib9000

    Sony Xperia T

    Σε ευχαριστώ thanasis00. Είχα μία ιδέα τι είναι το NFC αλλά δεν ήξερα αυτή τη χρήση. Ξέρεις αν το ενεργό NFC καταναλώνει πολύ μπαταρία.
  4. habib9000

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα σε όλους. Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ. Με χαρά βλέπω το forum να κρατεί καλά. Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Xperia T και το έχω φέρει στα μέτρα μου (CM10.1). Θέλω να ρωτήσω από την εμπειρία σας αν το συγκεκριμένο κινητό έχει μαγνητικό αισθητήρα για docks. Ξέρω (και είχα) συσκευές που αν πλησίαζες έναν μαγνήτη σε συγκεκριμένο σημείο στο πίσω ή πλαϊνό μέρος της συσκευής, ανάλογα με την πολικότητα του μαγνήτη το τηλέφωνο έμπαινε σε Desk ή Car dock mode και φόρτωνε αντίστοιχες εφαρμογές ή έκανε (Tasker) και άλλα πράγματα. Το Xperia T έχει τέτοιο αισθητήρα; Αν όχι, υπάρχει άλλος γνωστός τρόπος για να μπαίνει σε dock modes (π.χ. βραχυκύκλωμα συγκεκριμένων επαφών USB); Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα.
  5. Γεια σε όλους, μόλις χτες αγόρασα το Defy+ ως το πρώτο μου Android κινητό. Ένας από τους λόγους που ήθελα κινητό με gingerbread ήταν ο integrated voip client. Στο συγκεκριμένο όμως δε βρίσκω τις ρυθμίσεις στη διαδρομή που θα έπρεπε να είναι. Τελικά το Defy+ δεν έχει ενσωματωμένο VoIP client; Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
  6. Καλησπέρα σε όλους. (Μόλις συνειδητοποίησα πόσα χρόνια έχω να γράψω εδώ... τέλος πάντων). Είχε ανακοινωθεί το 2009 πως οι φορτιστές όλων των κινητών θα γίνου κοινοί μεταξύ κατασκευαστών [1,2]. Γνωρίζετε αν είναι σε ισχύ κάτι τέτοιο; Ολική ή μερική ή καθόλου.
  7. Αλήθεια, τη συγκεκριμένη συσκευή την έχει προμηθευτεί κανείς; Το site δεν αναφέρει σχεδόν κανένα σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό (cpu, ram κλπ) και διστάζω να πάρω γουρούνι στο σακί. Την έχει κανείς να μου δώσει κανένα spec;
  8. Το soft reset είναι το κλασικό reset με το πενάκι σου στην τρυπούλα στο κάτω μέρος της συσκευής. Απλά βάλε μέσα την μύτη του stylus και πίεσε μέχρι να νιώσεις το reset να πατιέται. Η συσκευή θα επανέλθει στην προ του E2C κατάσταση μετά από αυτή την διαδικασία. Όπως συνδεόσουν πριν θα συνδέεσαι και τώρα.
  9. dimakis. Δεν χρειάζεται να κάνεις hard reset για να απαλλαγείς από τις παρενέργειες του E2C. Βεβαιώσου πρώτα ότι το E2C δεν τρέχει πηγαίνοντας Start > Settings > Memory > Running Programs και εκεί επιλέγεις από την λίστα το E2C και πατάς το κουμπί Stop. Μετά πήγαινε Start > Settings > Connections > Connections > Advanced > Select Networks και εκεί ακολουθείς το εξής και για το Internet και για το Private. Επιλέγεις E2C από το drop down (αν δεν είναι επιλεγμένο) Edit > General > Delete Settings. Κάνε ένα soft reset και ξανα ρύθμισε τα δίκτυά σου. Και μην ξαναεκτελέσεις το E2C εκτός αν θέλεις να ξανακάνεις τα παραπάνω.
  10. Σύντροφε dimakis, στην σελίδα 35 αυτού του thread θα βρεις πληροφορίες για αυτό που ζητάς.
  11. Πράγματι... είχα παλιά έκδοση.. Η νέα δουλεύει απλά τέλεια. Οπότε σύντροφε theovav προχώρα ελεύθερα.
  12. Όπως είπα "από προσωπική εμπειρία" Στον Ν560 μου καθυστερεί αρκετά. Μπορείς να μιλήσεις αλλά οριακά. Σύντροφε άπεκτε μήπως έχει βγει νέα έκδοση?
  13. 1. Και οι δύο συσκευές τρέχουν WM5. Οι σοφτουερικές δυνατότητες και των δύο λοιπόν καθορίζονται από τις δυνατότητες του συγκεκριμένου λειτουργικού. Ότι μπορεί το ένα μπορεί και το άλλο. Από κει και πέρα, κάθε κατασκευαστής συμπεριλαμβάνει διάφορα κομμάτια λογισμικού τα οποία είτε κάνουν πιο εύκολα προσβάσιμες κάποιες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος (WM5) ή παρέχουν υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και από άλλα λογισμικά (τα οποία συνήθως είναι προτιμότερα). Σε σπάνιες περιπτώσεις τα προγράμματα που δίνουν οι κατασκευαστές αφορούν σε συγκεκριμένες δυνατότητες που έχει η συσκευή απορρέουσες από το hardware. 2. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται στην διάθεσή σου λογισμικό (πχ. Resco Keyboard) το οποίο θα σου δώσει την δυνατότητα να εισάγεις κείμενο σε οποιαδήποτε από το λογισμικό υποστηριζόμενη γλώσσα. Απ' όσο γνωρίζω στην Ελλάδα το FS διατίθεται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. 3. Όσων αφορούν στα navigation, σερφάρισμα, media player, organizer, outlook, excel, acrobat δεν θα έχεις πρόβλημα σε καμία συσκευή. Δεδομένου ότι και οι δύο συσκευές έχουν στην διάθεσή τους τις ίδιες τεχνολογίες συνδεσιμότητας (WiFi) τότε μπορείς να κάνεις και χρήση Skype με τον ίδιο τρόπο. Έχε υπόψιν σου ότι από την δικιά μου εμπειρία, το Skype στα WM παρουσιάζουν σημαντικά μεγαλύτερη καθυστέρηση (lag) στην ομιλία σε σχέση με την αντίστοιχη των desktops. 4. Για το mio θα πρέπει να κοιτάξεις αν προβλέπεται αναβάθμιση από τον κατασκευαστή. Για το N560 υπάρχει μία σοβιετικού τύπου αναβάθμιση η οποία είναι παράνομη, καταργεί τα προνόμια που απορρέουν από την εγγύηση καλής λειτουργίας της εταιρίας και εγκαθίσταται με ευθύνη του χρήστη βασισμένος σε οδηγίες τρίτων και χωρίς καμία εξασφάλιση. Πάρα ταύτα εγώ το έχω κάνει με πολύ καλά αποτελέσματα. Απλά σου δίνω την πλήρη εικόνα για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις. Περι συμβατότητας των WM5 με Vista και νέο Office δεν γνωρίζω αλλά κατά πάσα πιθανότητα και υπό προϋποθέσεις, ναι. Πάντως τα WM6 δεν παρέχουν σημαντικές νέες υπηρεσίες και δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς μπορούν οι WM5 συσκευές να καταστούν "'άχρηστες" σε ένα χρόνο. Όποιος θέλει να διορθώσει ή να συμπληρώσει μπι μάι γκέστ.
  14. Έχει δοκιμάσει κανείς SDHC κάρτα στο Ν560 μετά από αναβάθμιση σε WM6?
  15. To E2C δουλεύει ακριβώς όπως και στα WM5. GPRS και WiFi. Καμία διαφορά.
  16. Σύντροφε fab3d και από εδώ μία από τα ίδια. Και μάλιστα την τελευταία έκδοση η οποία είναι πλήρης. Άλλο μηχάνημα και προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Παρατήρησες καμία διαφορά στο GPS, στην κατανάλωση ενέργειας και στην διάρκεια του Sync?
  17. To E2C 3.04 για Loox N560 είναι διαθέσιμο για αγορά εδώ: http://www.pocketloox-choice.com/product.php?cat=5&pid=89396
  18. Χρησιμοποιώ το Ε2C ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή που αγόρασα την συσκευή. Η αλήθεια είναι ότι η έκδοση που περιέχει το Ν560 από το εργοστάσιο απλά δεν δουλεύει οπότε είναι κυριολεκτικά άδικος κόπος κάθε προσπάθεια. Από την στιγμή όμως που το αναβάθμισα (κάνοντας χρήση του voucher... χαίρε XrS) στην έκδοση 3.04 δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα και συνδέομαι άνετα σε διάφορες πηγές internet (GPRS, Wifi) χωρίς να ασχολούμαι ούτε με ρυθμίσεις (proxy, dns κλπ) ούτε αν είναι ενεργοποιημένα τα Bluetooth ή WiFi. Όλα ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόματα. Το μόνο που πρέπει απλά να ξέρετε είναι ότι ή θα συνδέεστε αποκλειστικά με E2C (ξεχνάτε χειροκίνητες ρυθμίσεις και ενεργοποιήσεις Wifi) ή δεν θα το τρέχετε καν. Προσωπικά με ευχαρίστηση κάνω το πρώτο.
  19. Πραγματικά εξαιρετικό. Να ρωτήσω αν θα δουλέψει απροβλημάτιστα και με ένα εξωτερικό ΒΤ keyboard?
  20. Ναι... αλλά εγώ πώς ξέρω ότι ισχύει για το δικό μου ότι ισχύει και για το δικό σου..?:lol:
  21. Ξέρει κανείς τι ταχύτητες και χωρητικότητες (π.χ. 4GB) secure digital υποστηρίζει το Ν560? Αυτή τη στιγμή έχω μία secure digital ταχύτητας 80x. Θα κερδίσω τίποτα από μία κάρτα 150x?
  22. Προσπάθησε την COM8 με ταχύτητα 9600 αλλά βεβαιώσου ότι το Receive all beams στις ρυθμίσεις των υπερύθρων είναι απενεργοποιημένο.
  23. Ετοιμάζομαι να αγοράσω το Ιπα; Η4150 αλλά πολλά reviews αναφέρουν την ύπαρξη μίας κίτρινις απόχρωσης στις οθόνες αυτών των μοντέλων. Υπάρχει κάποιος που να έχει στην κατοχή του μία από αυτές τις συσκεύες και να μου πει από πρώτο χέρι τι ακριβώς είναι αυτό. Δεν θέλω να σκάσω 550 ευρώ και μετά να μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που την βλέπω...
×
×
  • Create New...