Tassos_lg Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδες δωστε μια βοηθεια Υπαρχει κανα βιντεακι που να δειχνει τα βηματα ενα προς ενα?????Γιατι δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη. Και ενα link απο καποια stable rom για download ??????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) δες την υπογραφη μου...και τα βηματα που πρεπει να κανεις για να ρουταρεις το κινητο! μετα σου προτεινω την wiui gb stable(για οδηγιες επισης κοιιτα την υπογραφη μου) απλα στο βημα 2) κατεβασε την wiui που ειναι για το defy+ και μπορεις να την κατεβασεις απο εδω http://goo.im/devs/Wajk/Defy%20Plus/GB/WajkIUI_multilang_3.1.27_Plus.zip κατα τα αλλα τα βηματα ειναι τα ιδια! Edited May 8, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 δες την υπογραφη μου...και τα βηματα που πρεπει να κανεις για να ρουταρεις το κινητο! μετα σου προτεινω την wiui gb stable(για οδηγιες επισης κοιιτα την υπογραφη μου) απλα στο βημα 2) κατεβασε την wiui που ειναι για το defy+ και μπορεις να την κατεβασεις απο εδω http://goo.im/devs/Wajk/Defy%20Plus/GB/WajkIUI_multilang_3.1.27_Plus.zip κατα τα αλλα τα βηματα ειναι τα ιδια! Θελει και το 2ndInit ????? οποιος γνωριζει ας πει γιατι εχς αρχισει την διαδικασια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ναι χρειάζεται! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ναι χρειάζεται! Λοιπον τα καταφερα το περασα ολα καλα :) Εχω καποιες αποριες: 1) Δεν εκανα το 8ο βημα :8) μετα κανουμε ξανα wipe cache και μετα πατε advanced ->"wipe dalvik cache" υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο ???? 2)Παω ρυθμισεις γλωσσας και πληκτρολογιου -> ρυθμισεις πληκρολογιου Android -> γλωσσες εισοδου και εχει ολες τις γλωσσες που υπαρχουν με λεξικο κιολας εκτος απο Ελληνικα πω γινεται αυτο και ετσι δεν μπορω να βαλω english ωστε να εναλασω τις δυο γλωσσες (ελληνικα-αγγλικα) με το space. Γιατι οταν βαζω τα αγγλικα μου εχει μονο αγγλικα οταν δεν βαζω τιποτα μου εχει κανονικα ελληνικα στο πληκτρολογιο των μηνυματων. Τι μπορω να κανω ωστε να το λυσω ??? 3)Δεν εχει ξυπνητηρι :blink:!!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Λοιπον τα καταφερα το περασα ολα καλα :) Εχω καποιες αποριες: 1) Δεν εκανα το 8ο βημα :8) μετα κανουμε ξανα wipe cache και μετα πατε advanced ->"wipe dalvik cache" υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο ???? 2)Παω ρυθμισεις γλωσσας και πληκτρολογιου -> ρυθμισεις πληκρολογιου Android -> γλωσσες εισοδου και εχει ολες τις γλωσσες που υπαρχουν με λεξικο κιολας εκτος απο Ελληνικα πω γινεται αυτο και ετσι δεν μπορω να βαλω english ωστε να εναλασω τις δυο γλωσσες (ελληνικα-αγγλικα) με το space. Γιατι οταν βαζω τα αγγλικα μου εχει μονο αγγλικα οταν δεν βαζω τιποτα μου εχει κανονικα ελληνικα στο πληκτρολογιο των μηνυματων. Τι μπορω να κανω ωστε να το λυσω ??? 3)Δεν εχει ξυπνητηρι :blink:!!!??? 1)δεν πειραζει που παρελειψες το 8 βημα 2)νομιζω ειναι bug....αν θελεις βαλε ενα οποιοδηποτε πληκτρολογιο απο το μαρκετ (εγω χρησιμοποιω swiftkey, αλλα και το swype ειναι πολυ καλο) 3)εχει κανονικα ξυπνητηρι!δεν εχει εφαρμογη ρολοι? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Παιδιά, help!:cry: Στην προσπάθειά μου να φέρω το κινητό σε μαμά κατάσταση, πέρασα με rds την 4η ρόμ από το παρακάτω λίγκ. http://sbf.droid-developers.org/umts_jordanplus/list.php Περάστηκε κανονικά, έγραψε pass και το κινητό δεν ανοίγει καθόλου, ούτε σε bootloader. Ούτε φορτίζει, ούτε τίποτα. Μετά, κοιτώντας πιο προσεκτικά, είδα ότι μάλλον δεν πέρασα το σωστό sbf, αφού η 231 central europe είναι άλλη, πιο κάτω στη λίστα. (εγώ πέρασα την 125 Retail Central Europe, καλά, τόσο τραγικό είναι??) Το θέμα είναι τώρα τι κάνω? το κινητό είναι μπρίκι, δεν μπαίνει bl....:X EDIT: Τελικά, συνδέοντας το κινητό στο pc, το είδε το rds, πέρασα αυτή την 231 και άνοιξε μετά από wipe data/cache :) Edited May 24, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπερα. Το τι βλακια εχω κανει σ' αυτο το τηλεφωνο δεν λεγεται. Δεν εχω καταφερει να το μπρικαρω. Αρχιζω να πιστευω οτι απλα δεν γινεται.:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπερα. Το τι βλακια εχω κανει σ' αυτο το τηλεφωνο δεν λεγεται. Δεν εχω καταφερει να το μπρικαρω. Αρχιζω να πιστευω οτι απλα δεν γινεται.:p Μωρε ναι, απλα η συσκευη δεν εδιχνε κανενα σημαδι ζωης και ψιλοαγχωθηκα. Το rds το εβλεπε, χωρις να εχω μπει σε bl με τα κουμπια (vol+ pwr button). Τελος καλο, ολα καλα. Το κινητο παει για σερβις λογω καψιματος του πληκτρου με τον μεγενθυτικο φακο... (λογικα, αλλαγη οθονης). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπερα. Το τι βλακια εχω κανει σ' αυτο το τηλεφωνο δεν λεγεται. Δεν εχω καταφερει να το μπρικαρω. Αρχιζω να πιστευω οτι απλα δεν γινεται.:p Το έχω μπρικαρει εγώ πριν 2 χρόνια... Αλλά είχε φάει τέτοιο σκάλωμα που ούτε η μοτορολα δεν μπόρεσε να το ανοίξει και μου άλλαξε εντός εγγύησης το mainboard! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το έχω μπρικαρει εγώ πριν 2 χρόνια... Αλλά είχε φάει τέτοιο σκάλωμα που ούτε η μοτορολα δεν μπόρεσε να το ανοίξει και μου άλλαξε εντός εγγύησης το mainboard! :cool: Εισαι εμφανώς μπροστά! :D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τι τιμη περιπου πανω-κατω θα πιασει το defy+ σε αριστη κατασταση σε καποιο γνωστο μαγαζι στο κεντρο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για μενα δεν αξιζει να το πουλησεις εκτος αν εχεις πολυ αναγκη τα λεφτα..πανω απο 80 δεν νομιζω καλυτερα δωστο σε κανενα φιλο σου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μωρε ναι, απλα η συσκευη δεν εδιχνε κανενα σημαδι ζωης και ψιλοαγχωθηκα. Το rds το εβλεπε, χωρις να εχω μπει σε bl με τα κουμπια (vol+ pwr button). Τελος καλο, ολα καλα. Το κινητο παει για σερβις λογω καψιματος του πληκτρου με τον μεγενθυτικο φακο... (λογικα, αλλαγη οθονης). Σου χαλασε παλι? :eek: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Σου χαλασε παλι? :eek: Οχι παλι βρε. Δεν το εχω παει σερβις. Δεν ειχα χρονο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ειπα και εγω..... Ενταξει ειπαμε χαλανε αλλα οχι και ετσι! Που να φανταστω ομως οτι θα το κραταγες ενα μηνα ετσι! Γενικα δεν δουλευει το πληκτρο ή μονο το λεντ? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ειπα και εγω..... Ενταξει ειπαμε χαλανε αλλα οχι και ετσι! Που να φανταστω ομως οτι θα το κραταγες ενα μηνα ετσι! Γενικα δεν δουλευει το πληκτρο ή μονο το λεντ? Το πληκτρο δουλευει. Απλα αναβει πιο αχνα απο τα υπολοιπα τρια πληκτρα. Δεν ειναι σημαντικο το προβλημα, γι αυτο και δεν βιαστικα με το σερβις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Γεια σας παιδια, εχω εδω και καιρο την wiui, και εχω καποια προβληματα με τις επαφες, δεν μπορω να αποθηκευσω καινουρια επαφη και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο απο τις επαφες δηλαδη αν δεν ειναι στις προσφατες πρεπει να πατησω τα πρωτα ψηφια και να την επιλεξω αλλιως αν παω επαφες και κανω απο εκει κληση μου βγαζει σφαλμα. Το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο? Επισης για το κουμπι που λεει το παιδι απο πανω, και σε μενα του μεγενθυντικου ειναι σχεδον σβηστο οπως και τα αλλ εκτος απο το πληκτρο της επιστροφης. Δεν ειναι καμμενα ομως, αν περασω την stock rom φωτιζουν κανονικα, το λεω μηπως δεν χρειαζεται σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Γεια σας παιδια, εχω εδω και καιρο την wiui, και εχω καποια προβληματα με τις επαφες, δεν μπορω να αποθηκευσω καινουρια επαφη και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο απο τις επαφες δηλαδη αν δεν ειναι στις προσφατες πρεπει να πατησω τα πρωτα ψηφια και να την επιλεξω αλλιως αν παω επαφες και κανω απο εκει κληση μου βγαζει σφαλμα. Το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο? Επισης για το κουμπι που λεει το παιδι απο πανω, και σε μενα του μεγενθυντικου ειναι σχεδον σβηστο οπως και τα αλλ εκτος απο το πληκτρο της επιστροφης. Δεν ειναι καμμενα ομως, αν περασω την stock rom φωτιζουν κανονικα, το λεω μηπως δεν χρειαζεται σερβις Λοιπον, αυτο με τις επαφες που σου βγαζει σφαλμα, μου το εκανε και εμενα η miui απο ενα σημειο και μετα. Λυση δεν βρηκα, περασα απλα μια αλλη εφαρμογη dialer και ησυχασα.(dialer ex). Για τα πληκτρα τωρα: Στην στοκ ρομ ο φωτισμος των πληκτρων ειναι εντονος. Με τη στοκ ρομ, το πληκτρο του μεγενθυτικου φακου μου αναβει, αλλα στη μιση ενταση φωτισμου απο οτι τα αλλα. Στη miui ο φωτισμος των πληκτρων ειναι απαλος. Εκει, το ελαττωματικο πλκτρο δεν μου αναβει καθολου. Οποτε, καποιο θεμα εχει. Το ιδιο ακριβως προβλημα, στο ιδιο πληκτρο, μου ειχε παρουσιασει το motorola milestone πριν απο 2μιση χρονια σχεδον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Λογικα καποιο led ή θα ειναι οφ ή θα υπό λειτουργεί. Δεν το εχω ξαναδει σε αλλο τηλεφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Λογικα καποιο led ή θα ειναι οφ ή θα υπό λειτουργεί. Δεν το εχω ξαναδει σε αλλο τηλεφωνο. Να σου πω την αληθεια, εβαλα τη μαμα ρομ για να το παω στο σερβις, αλλα τωρα, οσο το κοιταω, τοσο νομιζω οτι ειναι απλα η ιδεα μου και δεν εχει προβλημα. Δεν ξερω, εχω μπερδευτει... Θα ανεβασω μια φωτο το πρωι να μου πειτε γνωμες σε σχεση με τα δικα σας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 για μενα δεν αξιζει να το πουλησεις εκτος αν εχεις πολυ αναγκη τα λεφτα..πανω απο 80 δεν νομιζω καλυτερα δωστο σε κανενα φιλο σου. Ο μονος λογος που θελω να το πουλησω ειναι διοτι ειδα-εμαθα οτι εχει μεγαλο SAR. Αλλα αμα μου λες 80 max πρεπει να βαλω +100 ευρω για καποιο αξιολογο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Να και η φωτο. Πως το βλεπετε ρε παιδια? https://www.dropbox.com/s/fz4llou8ga6pzw4/2013-05-27%2023.27.33.jpg Στην πραξη φαινεται λιγο πιο εντονα απο οτι στη φωτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο εντονο οσο τα αλλα. Οχι ομως οτι δεν φωτιζεται. Αν θελεις το βλεπω και στο δικο μου τι παίζει. Πες μου μονο σε τι επιπεδο εχεις την φωτηνοτητα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο εντονο οσο τα αλλα. Οχι ομως οτι δεν φωτιζεται. Αν θελεις το βλεπω και στο δικο μου τι παίζει. Πες μου μονο σε τι επιπεδο εχεις την φωτηνοτητα. Φωτιζεται, αλλα ενα κλικ πιο κατω απο τα αλλα. Δεν ηταν ετσι παντα. Καποια στιγμη εγινε. Ο φωτισμος της οθονης ειναι στο auto, αλλα αυτο δεν επηρεαζει τα πληκτρα που παντα φωτιζουν εντονα. (Ειμαι με στοκ ρομ, δεν μπορω να ρυθμισω φωτισμο πληκτρων, οπως σε καποιες αλλες ρομ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts