dgeorge4 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Η πρόσβαση στο διακομιστη πληροφοριων μοντελων δεν ειναι δυνατη!??!!! δοκιμαστε αργότερα.....cosmote product code.... edit: κατι γινεται τωρα....απο δω και περα υποστηριζει OTA ? Edited August 5, 2011 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 2 βασικες απλες ερωτησεις σαν noob που ειμαι. 1) θα χασω επαφες ,προγραματα ,ρυθμισεις κτλ μεσω κιες? 2)Που λεει ρε παιδια το product code? εχω2.2 ι9000XXJPP FROYO.XWJPH δεν λεει κατι αλλο τι ειναι αυτο cos vod ή ευρω? Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 2 βασικες απλες ερωτησεις σαν noob που ειμαι. 1) θα χασω επαφες ,προγραματα ,ρυθμισεις κτλ μεσω κιες? 2)Που λεει ρε παιδια το product code? εχω2.2 ι9000XXJPP FROYO.XWJPH δεν λεει κατι αλλο τι ειναι αυτο cos vod ή ευρω? 1. Επειδη παει πολυ καιρος που ειχα ασχοληθει με το kies αν θυμαμαι καλα δεν χανεται τιποτα απο αυτα που λες. Σε συμβουλευω παντως τις επαφες σου να τις εχεις παντα στο gmail και πολυ απλα με ενα κλικ να τις συγχρωνιζεις και οσο αφορα τις ρυθμισεις και τα προγραμματα πριν την αναβαθμιση κανε factory reset και wipe cache+dalvik για καθαρη εγκατασταση της ρομ.Εαν δεν θες να χασεις τα προγραμματα πολυ απλα εαν εισαι ροοτ παιρνεις ενα back up και οσο για τις ρυθμισεις μικρο το κακο εαν τις χασεις αφου ειναι ζητημα ολιγων λεπτων να τις ξανακανεις. 2. Πληκτρολογησε στον dialer *2767*4387264636# και θα δεις το p.code της συσκευης σου... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 αν κανω αναβαθμιση απο 2.2.1 σε 2.3.3 μεσω odin θα χασω επαφες,τα προγραμματα που εχω στο galaxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Παιδιά για EUR βγήκε αναβάθμιση;; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Εχθές το βράδυ που το κοίταξα δεν είχε βγει... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Υπαρχει καπου να κατεβασουμε την επίσημη για Cosmote? για odin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Το πρόβλημα με το τελικό ς στο swype ήταν ότι δεν σου έβγαζε την σωστή λέξη; Γιατί αν και δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ, είπα να δω πως είναι και δοκιμάζοντας το, σε κάθε λέξη με τελικό ς μου το κάνει. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι είμαι τρελά ενθουσιασμένος από άποψη απόδοσης, ειδικά όταν η μνήμη πέφτει στα 50 περίπου mb! Σαφώς κυκλοφορούν καλύτερες rom! Επειδή βαριέμαι για πειραματισμούς, θα μείνω ως έχει εδώ, ελπίζοντας να βγει γρήγορα μια τελική 2.3.4 η οποία θα λέει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Υπαρχει καπου να κατεβασουμε την επίσημη για Cosmote? για odin?? εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Επειδή βαριέμαι για πειραματισμούς, θα μείνω ως έχει εδώ, ελπίζοντας να βγει γρήγορα μια τελική 2.3.4 η οποία θα λέει! :) πιστεύεις πραγματικά ότι θα βγει κι άλλη ελληνική ρομ; εκτός αν εννοείς γενικά, ξένη ρομ+odin http://www.insomnia.gr/images/android.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 πιστεύεις πραγματικά ότι θα βγει κι άλλη ελληνική ρομ; εκτός αν εννοείς γενικά, ξένη ρομ+odin http://www.insomnia.gr/images/android.png Για ξένη εννοώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 εγω το αγορασα απο το wind το γαλαξια αλλα εχω cosmote ...πρεπει να περιμενω να βγει η eur εκδοση?επισης του εχω βαλει την κυπριακη 2.2.1 πανω...περναω κατευθειαν την 2.3.3 χωρις partition μεσω odin?οτι εχει η συσκευη θα σβηστει ε?(προγραμματα-επαφες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εγώ το έχω αγοράσει από το Πλαίσιο και διαβάζοντας την ευχάριστη είδηση για την 2.3.3 ενθουσιάστηκα...αλλά μάλλον βιάστηκα...μιας και μόλις τώρα διαπίστωσα ότι η συσκευή μου φοράει EUR...:angry: οπότε ξανά στην αναμονή.....:( Το βλέπεται πιθανό να βγει σύντομα και η αναβάθμιση για μας ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Την εβαλα....αλλα δεν εχει Ελληνικο πληκτρολόγιο Ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Την εβαλα....αλλα δεν εχει Ελληνικο πληκτρολόγιο Ισχυει?? Οχι δεν ισχυει.Τα παιδια λενε οτι εχει. Εγω που εχω την επισημη 2.3.4 JVQ με semaphore kernel αξιζει να μπω στον κοπο να την δοκιμασω;Μαλλον οχι ε; Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Οχι δεν ισχυει.Τα παιδια λενε οτι εχει. Εγω που εχω την επισημη 2.3.4 JVQ με semaphore kernel αξιζει να μπω στον κοπο να την δοκιμασω;Μαλλον οχι ε; δεν εχει........εχει ολα τα βαλκανια εκτος ελλαδος τουλαχιστον αυτη που κατεβασα απο τα link Μιλαω για το samsung keyboard οχι το swype Edited August 6, 2011 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 δεν εχει........εχει ολα τα βαλκανια εκτος ελλαδος τουλαχιστον αυτη που κατεβασα απο τα link Ποια κατέβασες; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Ποια κατέβασες; πηγα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 και κατεβασα απο τα link την GT-I9000_COS_JVN.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) πηγα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 και κατεβασα απο τα link την GT-I9000_COS_JVN.zip Περίεργο, τώρα θα κοιτάξω μέσα να δω αν όντως δεν έχει Ελληνικά... το λινκ πάντως είναι κατευθείαν από τον server της Samsung, άρα αν δεν έχει αυτή, δεν έχει ούτε μέσω Kies... μπορεί κάποιος να κοιτάξει; Μιλάμε για το Samsung keypad τώρα; Ή για Swype? Έκανες την άλλαγη του CSC σε COS όταν την έβαλες; ΕDIT: Mόλις κοίταξα μέσα στα αρχεία, και όλα τα αρχεία περιέχονται κανονικά. Έχεις κάνει κάποιο λάθος. Edited August 6, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Περίεργο, τώρα θα κοιτάξω μέσα να δω αν όντως δεν έχει Ελληνικά... το λινκ πάντως είναι κατευθείαν από τον server της Samsung, άρα αν δεν έχει αυτή, δεν έχει ούτε μέσω Kies... μπορεί κάποιος να κοιτάξει; Μιλάμε για το Samsung keypad τώρα; Ή για Swype? Έκανες την άλλαγη του CSC σε COS όταν την έβαλες; Αυτή που πήραμε από το kies πάντως έχει ελληνικά και στα 2 πληκτρολόγια, μόλις το κοίταξα. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) το swype keypad εχει . το samsung keypad οχι άλλαγη του CSC σε COS ??? δεν εκανα....εκανα μα#@#ια?? Pcode Αναφερει ΗΚΥΚΟΡ Edited August 6, 2011 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Βάλτο σε cοs, θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και ίσως στρώσει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 το swype keypad εχει . το samsung keypad οχι άλλαγη του CSC σε COS ??? δεν εκανα....εκανα μα#@#ια?? Pcode Αναφερει ΗΚΥΚΟΡ την περασα εγω και τα εχει ολα κανονικοτατα.......και ελληνικο swype και ελληνικα παντου...οντως καποιο λαθος εκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Βάλτο σε cοs, θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και ίσως στρώσει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Xμ!! Πως το βαζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Xμ!! Πως το βαζω?? πάτα *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα σου βγαλει επιλογες επελεξε cos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts