gerstavros2 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 OK, ευχαριστώ και τους 2, αύριο θα παίξω ανάμεσα σε αυτό και το 700άρι. Είδωμεν ! το 700άρι έχει 180€, το 500άρι 125€, αν μπορείς να δώσεις τα 180,, αξίζει με το παραπάνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σε νοκια 500 παραεισαγωγης για να περασω τη belle απλα flashαρω την αντιστοιχη για το ελληνικο product code? Γινεται με phoenix ή μπορω και με jaf? Εχω μεινει στην εποχη του 5800 για αυτο ρωταω. Thx Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σε νοκια 500 παραεισαγωγης για να περασω τη belle απλα flashαρω την αντιστοιχη για το ελληνικο product code? Γινεται με phoenix ή μπορω και με jaf? Εχω μεινει στην εποχη του 5800 για αυτο ρωταω. Thx Μπορείς να ακολουθήσεις κάποιον από τους παρακάτω τρόπους: Αναβάθμιση συσκευής σε Symbian Belle Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εχω μια απορια καιρο..εχει βρει κανενας καμια συντομευσηγια να αλλαζεος γλωσσες? Αντι να πατας το πληκτρο που ειναι για της ρυθμισεις στο πληκτρολογιο/ γλωσσα να επιλεγεις και παει λεγοντας?να ειχε οπως σε ανδροιδ? Η μη δεν το βρισκω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εχω μια απορια καιρο..εχει βρει κανενας καμια συντομευσηγια να αλλαζεος γλωσσες? Αντι να πατας το πληκτρο που ειναι για της ρυθμισεις στο πληκτρολογιο/ γλωσσα να επιλεγεις και παει λεγοντας?να ειχε οπως σε ανδροιδ? Η μη δεν το βρισκω εγω? ή βάζεις το πληκτρολόγιο swype απ το betalabs,ή το language switcher απ το store Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ή βάζεις το πληκτρολόγιο swype απ το betalabs,ή το language switcher απ το store το swype δεν με βολευει..στο store δεν βρηκα μια αλλα πρεπει να παρεις την πληρωσεις. Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 το swype δεν με βολευει..στο store δεν βρηκα μια αλλα πρεπει να παρεις την πληρωσεις. Ευχαριστω παντωςhttp://store.ovi.com/content/178891 http://store.ovi.com/content/125911 http://store.ovi.com/content/76740 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 http://store.ovi.com/content/178891 http://store.ovi.com/content/125911 http://store.ovi.com/content/76740 το πρωτο και τριτο δεν ειναι διαθεσιμα για νοκια 500:( το δευτερο απλα δεν κανει δουλεια.. κριμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 το πρωτο και τριτο δεν ειναι διαθεσιμα για νοκια 500:( το δευτερο απλα δεν κανει δουλεια.. κριμα:(βλακείες:p βάλε ότι έχεις ενα αλλο κινητό (πχ Ν8), και κατέβασέ τα έτσι, και δοκίμασέ τα. μια χαρά τρέχουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη σιλικόμης και προστατευτικό οθόνης γι αυτό το κινητό;;; οριστε προσταθευτικο http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8774 και θηκη σιλικονης http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52506 :) ενα απο τα πιο ασχημα smartfone που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα.. Edited August 3, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα σε όλους και όλες. Αγόρασα σήμερα ένα ΝΟΚΙΑ 500 το οποίο είναι από COSMOTE και η δική μου κάρτα είναι VOD. Προσπαθώ να βάλω λογαριασμό email τον Gmail μου αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω 3g. Ξέρει κανείς μήπως τι λάθος κάνω; έχω βάλει τις ρυθμίσεις 3G της VOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bluejason Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) Γεια σας! Αγορασα και γω σημερα το Nokia 500 και θέλω να μάθω πως απενεργοποιώ τις αυτόματες συνδέσεις γιατι με χρέωσε..... Διαβασα τις γενικες οδηγιες που υπαρχουν αλλα δεν συμβαδιζουν σε καποια πραγματα όπως γι αυτα που λεει στις Ρυθμισεις της Συνδεσιμοτητας! Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη καθημερινή χρέωση του 1ευρώ και να χρησιμοποιώ όμως αυτή την υπηρεσία μόνο όταν θέλω??? Στις ρυθμισεις έχει την επιλογή Δεδομένα Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας και πάτησα απενεργοποιημένα.... http://www.nokia.com/gr-el/support/product/500/userguide/?action=onlineuserguidepagechange&pFile=GUID-B92FCED2-E616-439B-9F07-40C8F790316E_FILE001.html Αυτα που λεει εδω δεν υπαρχουν στις ρυθμίσεις της συνδεσιμοτητας στο Nokia 500.... Edited August 10, 2012 by Bluejason Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Για πιο γρήγορα το προτιμότερο θα ήταν να μπει το τελευταίο update, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με το μενού που τραβάς από το πάνω μέρος της οθόνης της συσκευής. Τώρα, αν δε θες να περάσεις την αναβάθμιση, νομίζω πρέπει να υπάρχει widget που σου επιτρέπει να ανοιγοκλείνεις τις συνδέσεις δικτύου κινητής κατευθείαν από μια από τις αρχικές οθόνες. Αν πάλι δεν υπάρχει, και υποθέτοντας ότι δεν άλλαξε μέρος από το Anna στο Belle η ρύθμιση, πας Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις > Δεδομένα δικτύου κινητής τηλεφωνίας > Απενεργοποιημένα. ΥΣ: Στο 500 με branding Cosmote, ξέρει κανείς αν αργεί ακόμα το firmware με τη Belle Refresh; Επίσης, έχει καμιά διαφορά στην αποκρισιμότητα ή μόνο widgets, γιατί σ' ένα C7 που το πέρασα δε φάνηκε να δίνει τόσο μεγάλη ώθηση... Edited September 9, 2012 by Dark Scizor Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αν πάρουμε ως δεδομένο πως οι αναβαθμίσεις για branded συσκευές καθυστερούν σε σχέση με τις non-branded και σε συνδυασμό πως η Belle Refresh δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για το Nokia 500, ναι, θα περιμένεις λίγο καιρό ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Έτοιμη η Belle refresh για cosmote product code! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Περιμενουμε σχολια απο οποιον την εγκαταστησει... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Εγκατέστησα σήμερα την Belle Refresh (111.021.0028). Στο λίγο που δοκίμασα το κινητό, έχω να πω ότι παρουσιάζει πολύ λιγότερα κολλήματα, ενώ έχουν προστεθεί αρκετά νέα widgets, όπως καιρού. Ο browser ειναι απλα κατω του μετριου & για ακομα 1 φορα, οι επαφες δεν μπορουν να συγχρονιστουν με λογαριασμο gmail.. Edited September 25, 2012 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 [...] & για ακομα 1 φορα, οι επαφες δεν μπορουν να συγχρονιστουν με λογαριασμο gmail..μια χαρά γίνεται αυτό απ ανέκαθεν. με λογαριασμό exchange, ψάξτο λιγο.ειναι πολύ απλό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonisos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 να κανω μια ερωτηση το δικο μ.. νοκια απλα μια μερα ξεκινησαν να τρεχουν ολα μονα τους πατιεται μονη η οθονη αηκ τετοια... εκανα αναβαθμιση λογισμικου αλλα το προβλημα επιμενει... τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonisos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γίνετε να κάνω hard reset kαι πως γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γίνετε να κάνω hard reset kαι πως γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ Για να κάνεις hard reset διάβασε τον παρακάτω οδηγό Eπανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή μας με λειτουργικό Symbian. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γίνετε να κάνω hard reset kαι πως γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ πολύ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=303730 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonisos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Δεν κατάφερα τίποτα να σας πω συγκεκριμένα το τηλ. ΝΟΚΙΑ 500 μόλις ανοίξει αλλάζει μενού σαν να πατάς πλήκτρα από μόνο του τη να σημαίνει αυτό πως διορθώνεται ξέρει Κάπιος να μου πει? Σας Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Δεν κατάφερα τίποτα να σας πω συγκεκριμένα το τηλ. ΝΟΚΙΑ 500 μόλις ανοίξει αλλάζει μενού σαν να πατάς πλήκτρα από μόνο του τη να σημαίνει αυτό πως διορθώνεται ξέρει Κάπιος να μου πει? Σας Ευχαριστώ πολύ μου το χε κάνει μια μέρα το C6-01. με μια επανακινηση είχε στρώσει.αν δεν έστρωσε σε σενα ούτε με hard reset, στείλτο για σερβις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drT Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γειά σας, Εχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα Wi-Fi hotspot για το Nokia 500; Κάπου διάβασα για την εφαρμογή Joikuspot. Την έχει εγκαταστήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts