Jump to content

Σημαντικό: Κάρμα

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (22 Απρ. 2004 , 20:46)

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego pote tha do mpilia sto profil mou? Se poses kritikes antistoixei i kathe mpilia? Ps: Elava drastika metra gia to karma koitaxte tin upografi mou.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να σου δώσω ακριβή απάντηση. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, κάποια πράγματα θα μείνουν "μυστικά" και το μόνο που απομένει στους rank hunters είναι να περιοριστούν στη φημολογία.

Αν μου επιτρέπεις πάντως να πιθανολογήσω, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ. Αυτή τη στιγμή που γράφω (δες το timestamp του μυνήματος), είσαι 20ος στη λίστα των μελών με το αρνητικότερο karma.

Υποψιάζομαι ότι αν σε λίγες μέρες/ώρες αλλάξει το ranking σου προς το θετικότερο, η μέρα που θα δεις τα μπιλάκια θα αργήσει κάπως περισσότερο.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στο αιμα στις φλεεεεεεεεβεςςςςςςςςςςς στα κυταρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ εισαιιιιιιιιιιιι ο παραδεισος στις παραισθησεις μουυυυυυυυυυυυ εισαι το καρμα μου και ολες οι αισθησεις μουυυυυυυυυυυυυ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :alien:

βρε καρμαχαντερς φτανει,ειχατε τα ποστς τωρα θα εχετε το καρμα?Ελεος!καιρος να δουμε αν οντως τα μελη με τα χιλιαδες ποστς ειναι τοσο ενεργα και βοηθουν στη λειτουργεια του φορουμ :)

τούλαχιστον είναι καλυτερο να επίδιωκουν τα μέλη αύξηση του κάρμα γιατί έστω και με αυτό το σκόπο κάνουν ποιότικότερα πόστ και βοηθάνε άλλα μέλη λύνοντας τους απορίες!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (17 Απρ. 2004 , 18:03)

Eγω διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με το κάρμα. Θεωρώ ότι πάρα πολλοί θα βγάλουν την πίκρα τους και την κακία τους σε άλλα άτομα συνεπικουρούμενα με το γεγονός της ανωνυμίας. Πόσοι από εμάς είναι ικανοί να ψηφίσουν με αντικειμενικά κριτήρια και χωρίς να μπούν και άλλοι παράγοντες μέσα? Επίσης λάθος είναι ακόμα πιο πολύ η δυντότητα ΜΗ επαναβαθμολόγησης για κάποιο άλλο πόστ του ίδιου χρήστη. Αυτό μπορεί από την μια να βοηθά στο να μην μπορω κάποιος <πορωμένος> να μαυρίσει παρα μόνο μια φορά τον άλλο, αλλά αποτρέπει κάποιους αντικειμενικούς ας πούμε χρήστες να βαθμολογήσουν κάποιο πόστ του ίδιου χρήστη που κατά περίπτωση μπορεί να είναι θετικότατο. λυπάμαι αλλά μόνο σαν παιχνιδάκι μπορώ να το δω [...]

Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις αυτές. Καλύτερο θα ήταν το σύστημα που ακολουθεί το techteam.gr (γνωστό στο φίλο kinitoneidimonas), όπου η βαθμολόγηση γίνεται σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά και φαίνεται σε όλους ποιοι ψήφισαν. Έτσι αφ' ενός η βαθμολόγηση είναι πιο σωστή (αφού κάποιος μπορεί να συμφωνεί με κάποιο μήνυμα ενός χρήστη, αλλά να διαφωνεί με κάποιο άλλο του ίδιου), αφ' ετέρου εξασφαλίζεται η διαφάνεια (αφού φαίνεται ποιοι ψηφίζουν και πώς - αν κάποιος πάει και ψηφίσει θετικά ή αρνητικά όλα τα μηνύματα ενός χρήστη, φαίνεται ότι κάτι άλλο έχει στο μυαλό). Ακόμα καλύτερο θα ήταν η αξιολόγηση να γίνεται βάσει του αποτελέσματος των ψήφων διαιρεμένο με τον αριθμό των μηνυμάτων. Έτσι φαίνεται κατά πόσο τα μηνύματα του μέλους είναι ποιοτικά / θετικά. Τι εννοώ; Αντί να λέμε π.χ. ο Α χρήστης έχει 200 βαθμούς στα 1000 μηνύματα και ο Β έχει 200 βαθμούς στα 500 μηνύματα, να λέμε ο Α αξιολογείται με 200 / 1000 = 0,2 και ο Β με 200 / 500 = 0,4 (που σημαίνει ότι ο Β γράφει μεν λιγότερα, αλλά «καλύτερα»).

Από την άλλη η κίνηση του παρόντος forum είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν συχνές και έντονες αντιπαλότητες μεταξύ των χρηστών του... Οπότε η ανωνυμία έχει και τα θετικά της (δε θα δούμε το φαινόμενο «σού βάζω αρνητική ψήφο γιατί κι εσύ μού έκανες το ίδιο»).

Και πάλι όμως η αξιολόγηση της συνολικής εικόνας είναι λανθασμένη. Δε μπορεί οι χρήστες να διαβάζουν όλα τα μηνύματα ενός μέλους. Μόνο έτσι όμως θα αποκτούσαν συνολική εικόνα. Αλλιώς βαθμολογούν τη μερική εικόνα. Η αξιολόγηση θα έπρεπε να αφορά κάθε μήνυμα ξεχωριστά. Αλλιώς προς τι το σχόλιο που ζητείται αλλά και το κουμπί που είναι κάτω από κάθε μήνυμα; Είναι σαν να σε προτρέπουν να αξιολογήσεις το συγκεκριμένο μήνυμα!

Τέλος πάντων, τώρα έτσι έγινε... Ας το χειριστούν με σύνεση οι χρήστες.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τοποθέτηση του συνφορουμίτη guru πάντως!! :!:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (25 Απρ. 2004 , 00:25)

ego de simfono mazi sas... to karma den tha allaksei kati pou tha eprepe na sas eksorgizei :p toso...

px. kai 5mavra na apoktiso... pali tha diavazete afta pou exo na po ... kai pali oi info mou tha einai egires... :p

opote mi skiazeste! :p

Επειδή μου αρέσει πολύ η τάξη, κι επειδή πιστεύω ότι το κάρμα θα φέρει τάξη (ειδικά αν έχει αρνητικές συνέπειες), επιτρέψτε μου να θυμίσω αυτό που είπε ο MsK http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=366929#post366929

Μάλλον θα είμαι ο πρώτος που θα το ενεργοποιήσω μόλις γίνει! ;)

Υ.Γ. Σαφώς το ανωτέρω post μου δεν αφορά αποκλειστικά τον eNeRGy, έτσι? Μην παρεξηγηθούμε κιόλας... :happy:

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

όλα αυτά φυσικά έχουν άμεση σχέση με το κάρμα :whistle: :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (25 Απρ. 2004 , 01:45)

Επειδή μου αρέσει πολύ η τάξη, κι επειδή πιστεύω ότι το κάρμα θα φέρει τάξη (ειδικά αν έχει αρνητικές συνέπειες), επιτρέψτε μου να θυμίσω αυτό που είπε ο MsK http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=366929#post366929

Μάλλον θα είμαι ο πρώτος που θα το ενεργοποιήσω μόλις γίνει! ;)

Υ.Γ. Σαφώς το ανωτέρω post μου δεν αφορά αποκλειστικά τον eNeRGy, έτσι? Μην παρεξηγηθούμε κιόλας... :happy:

pisteveis oti ego tha xaso, 'i esi an exo mavro/arnitiko karma kai de diavazeis ti leo?... :whistle:

ego 'i o kathe "ego" me isos arnitiko karma pou tha epilekseis na mi mas diavazeis...

gia ksanaskepsouto...

to sigouro einai pantos... oti an apoktiso arnitiko karma 'i mavro kai kapoioi de me diavazete, karfi de tha mou kegete... ;)

de to leo apo pareksigisi... apla mi nomizeis oti tha kerdiseis kai tipota pou tha trekseis na to energopoiiseis protos!!! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kriz (22 Απρ. 2004 , 16:34)

Θα θεωρήσω ότι δουλεύει 100% σωστά μόλις δω και την πρώτη μπίλια να πέφτει από αριστερά !!! :devil: :whistle:

Τελικα δουλευει αψογα!!! Επεσε και η πρωτη μπιλια απο αριστερα :shifty: :devil:

Εξαιρετικά αφιερωμένο:

Radiohead - Karma Police

Karma police

arrest this man,

he talks in maths,

he buzzes like a fridge,

he's like a detuned radio.

Karma police

arrest this girl,

her Hitler hairdo

is making me feel ill

and we have crashed her party.

This is what you get,

this is what you get,

this is what you get,

when you mess with us.

Karma police

I've given all I can,

it's not enough,

I've given all I can

but we're still on the payroll.

This is what you get,

this is what you get,

this is what you get,

when you mess with us.

For a minute there

I lost myself, I lost myself.

Phew, for a minute there,

I lost myself, I lost myself.

:)

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (26 Απρ. 2004 , 18:22)

Τελικα δουλευει αψογα!!! Επεσε και η πρωτη μπιλια απο αριστερα :shifty: :devil:

Ναι! κι εγώ το είδα! Κάθε φορά που έμπαινα το τσέκαρα, τελικά με πρόλαβες! :lol:

Το Κάρμα εξελίσσεται. Έχουν γίνει ήδη περισσότερες από 4.000 θετικές και αρνητικές αξιολογήσεις και ήδη τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι αρκετά ώστε να προχωρήσουμε σε κάποιες μικρές αλλαγές... Όταν φυσικά μιλάω για στοιχεία, δεν λέω για το ποιος είναι καλός ή κακός, αλλά για το πως ψηφίζουμε, πόσο ψηφίζουμε, με ποιο ρυθμό ψηφίζουμε, γιατί ψηφίζουμε, τι πρέπει να κρίνουμε κ.ο.κ. Λαμβάνω αρκετά σοβαρά τις απόψεις όλων σας... Για παράδειγμα, ο guru πρότεινε την αξιολόγηση κάθε μηνύματος, κάθε χρήστη, δηλαδή άπειρες ψηφοφορίες για ένα μέλος από άπειρους χρήστες. Αυτό όμως δημιουργεί άλλα προβλήματα, όπως ... πόσες φορές θα μπορεί κάποιο μέλος να αξιολογήσει κάποιον άλλον και με ποια κριτήρια ; Ο Υ επιλέγει π.χ. να ψηφίσει τον Χ, για όλα του τα μηνύματα, όχι επειδή συμβάλλουν ουσιαστικά σε συζητήσεις ή προσφέρουν με το περιεχόμενό τους, αλλά επειδή είναι φίλοι. Το αποτέλεσμα είναι το συνολικό κάρμα του Y να είναι υψηλό, χωρίς λόγο. Ναι, αναγνωρίωζ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, όμως η διαφάνεια σε ένα forum με 20.000 μέλη μπορεί να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Η αλήθεια είναι ότι πόσες, ποιες και πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές δεν το γνωρίζω. Θα γίνουν όμως σταδιακά με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των μελών που η κοινή γνώμη - αν υπάρχει κάτι τέτοιο - (και όχι μόνο εγώ ή εσύ που με διαβάζεις ) πιστεύει ότι συμβάλλουν θετικά στην κοινότητά μας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας. Υπενθυμίζω ότι το script έχει δημιουργηθεί εκ λευκού για τις ανάγκες αυτού του forum και είμαστε οι πρώτοι που συμμετέχουμε σε ένα τόσο ... μεγάλο beta-testing :) Η συνέχεια σύντομα.

υ.γ. θα παρακαλέσω να αποφευχθούν τα off-topic σχόλια, καθώς και οι δημόσιες αναφορές στην εικόνα ή το κάρμα κάποιου άλλου χρήστη. Είναι θεμιτό να ψηφίζετε, για την ώρα όμως είναι αθέμιτο να εκδηλώνετε τις προτιμήσεις σας. Όλα τα μηνύματα που κατευθύνθηκαν εκτός της ουσίας της συζήτησης μεταφέρθηκαν σε κλειδωμένο θέμα στο ίδιο forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (29 Απρ. 2004 , 10:46)

Καλό ακούγεται για να δούμε τι θα δείξει η πορεία!!!!

Mέχρι στιγμής η πορεία έχει δείξει ότι το σύστημα... δουλεύει! ;) :cool: :) :rolleyes:

Παιδιά δεν μπορώ να πώ, αντιμετωπίζω μία μικρή δυσχρωματοψία αλλά παρόλα αυτά μου φαίνεται ότι οι (μπίλιες) κουκίδες δεν ξεχωρίζουν καλά!!!

Αν μπορούν οι ιθύνοντες και φυσικά αν γίνεται ας γίνουν παραδείγματος χάριν για το θετικό Κάρμα έντονο πράσινο και για το αρνητικό Κάρμα κόκκινο.

Υπενθίμηση:

Μάνο όποτε μπορείς επνέφερε το Καρμα μου......

Ευχαριστώ.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Mια ερώτηση...Πώς μπορώ να βγάλω το κάρμα από το προφίλ μου??Δεν μου αρέσει προσωπικά αυτό το σύστημα και θα ήθελα να μην έχουν τη δυνατότητα να με ψηφίζουν ούτε να ψηφίζω.Τhanks!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 2 Μάι. 2004 , 15:19)

Mια ερώτηση...Πώς μπορώ να βγάλω το κάρμα από το προφίλ μου??Δεν μου αρέσει προσωπικά αυτό το σύστημα και θα ήθελα να μην έχουν τη δυνατότητα να με ψηφίζουν ούτε να ψηφίζω.Τhanks!

Ψάξε στο control panel σου και θα βρεις κάποια ανάλογη ρύθμιση. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις όμως, θα στερηθείς κάποια πλεονεκτήματα. Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το αρχικό post του MsK.

Wirelessly posted (kardoula: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από TN97

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 2 Μάι. 2004 , 15:19)

Ψάξε στο control panel σου και θα βρεις κάποια ανάλογη ρύθμιση. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις όμως, θα στερηθείς κάποια πλεονεκτήματα. Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το αρχικό post του MsK.

euxaristo!exo diavasei to keimeno apla den me vriskei simfoni auto to systima vathmologisis.den me apasxoloun ta 'pronomia"pou tha xaso

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...