kogos Δημ. September 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 μετα απο μερικες μερες στην 23 πιστευω οτι ειμαστε κοντα στην τελικη εκδοση... και μιας που το ανάφερες :) να και η b24: new kernel, automatic gen1 support, automatically calibrate the proximity sensor on first boot, updated google maps, removed google books, back to andorko's 0.5 radio without rds support (fixes battery drain issue), fixed low floating point benchmark score, some other stuff. ο kernel είναι του wbaw με τις αλλαγές του burstlam καθώς του kk+tomg για να υποστηρίζει gen1 συσκευές. Ginger Stir Fry Beta 24 gsf-blade-b24.zip mirror mirror mirror mirror MD5: 02871d75b4490a864212f0824722ac95 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχω μεταφέρει το dalvik cache στο ext2 partition μαζί με τα data και τις εφαρμογές. Αποτέλεσμα αυτού είναι η internal memory να είναι τελείως άδεια. Έχει μόνο 3.57mb γεμάτα και 299.99 ελεύθερα. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1)Τι είναι αυτά τα 3.57 mb? (από περιέργεια) 2)Πόσο χώρο πιάνει συνήθως το dalvik cache? Αν το μεταφέρω δηλαδή πίσω στην internal memory, τα 300mb είναι αρκετά ή μακροχρόνια θα έχω πρόβλημα? (έχω γύρω στις 300 εφαρμογές) Το σκέφτομαι γιατί μου φαίνεται βλακεία να είναι άδεια η internal memory ενώ μια ενδεχόμενη μεταφορά ίσως βελτίωνε τις επιδόσεις. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 και μιας που το ανάφερες :) να και η b24: new kernel, automatic gen1 support, automatically calibrate the proximity sensor on first boot, updated google maps, removed google books, back to andorko's 0.5 radio without rds support (fixes battery drain issue), fixed low floating point benchmark score, some other stuff. ο kernel είναι του wbaw με τις αλλαγές του burstlam καθώς του kk+tomg για να υποστηρίζει gen1 συσκευές. Ginger Stir Fry Beta 24 gsf-blade-b24.zip mirror mirror mirror mirror MD5: 02871d75b4490a864212f0824722ac95 παιδια ειμαι στην Β20 για να παω καπακι στην 24 πρεπει να κανω wipe data και wipe cache..?το λεω επειδη ειναι νεος κερνελ.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 thanks for the info λες να αναβαθμιστουμε απο 23?δε θα αντεξω..και θα παω με μινι wipe :P Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 παιδια ειμαι στην Β20 για να παω καπακι στην 24 πρεπει να κανω wipe data και wipe cache..?το λεω επειδη ειναι νεος κερνελ.. η beta20 δεν είναι GSF αλλά MCSF οπότε θέλει wipe data, ασχέτως ποιον kernel χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) 2 παρατηρήσεις για τις τελευταίες GSF beta: 1. H beta 21 είχε το μικρότερο χρόνο bootαρίσματος από όλες τις άλλες beta που δοκίμασα. Θυμάμαι ότι σε αυτή στην beta 21 αυτοί που είχαν εφαρμογές σε ext partitition με A2SD είχαν προβλήματα ώστε να φορτωθούν αυτές οι εφαρμογές. Υποθέτω λοιπόν ότι ο επιπλέον χρόνος που κάνουν οι υπόλοιπες beta , οφείλεται σε scripts που τρέχουν ώστε να φορτωθούν αυτές ο εφαρμογές όταν bootάρει το κινητό, τα οποία για κάποιο λόγο στην beta 21 δεν έτρεχαν. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ την μέθοδο A2SD σε ext partition, θα μπορούσα να έχω την δυνατότητα (με κάποιο patch.zip) να απενεργοποιήσω αυτή την διαδικασία κατα το bootαρσιμα της rom, μειώνοντας το χρόνο επανεκκίνησης από το 1min30sec που είναι στην beta24 στα 45-50sec που είναι στην beta 21? Αν τα αγγλικά μου ήταν υποφερτά θα ρωτούσα στο modaco αλλά δυστυχώς....... 2. Συνηθίζω πριν φλασάρω κάποια νέα beta να αντικαθιστώ το framework.res.apk και το systemUI.apk με αυτά που έχω σε ένα zip από το UOT Kitchen που είχα φτιάξει χρησιμοποιώντας το framework και το systemUI από την beta 15 που είχε και το CRT animation. Την διαδικασία αυτή δεν την ακολούθησα στην beta 24. Φλασάροντας λοιπόν την 24 και μετά από ένα reboot παρατήρησα μια εμφανής καθυστέρηση στην απόκριση στην κίνηση του δάχτυλου για την εναλλαγή στις homescreens στον Launcher pro. Ο Go launcher δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Ξανάκανα μία επανεκκίνηση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά απογοήτευση. Κάποια στιγμή είπα να βάλω το theme από το UOT kitchen για να δω αν θα το πάρει κανονικά και ως δια μαγείας ο Launcher pro ήταν "σπίρτο". Υποθέτω ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με άλλες beta αλλά λόγω της διαδικασίας που ακολουθούσα όπως περιέγραψα στην αρχή δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα. Υπάρχει καμία εξήγηση γι'αυτό? Αυτά.....προς το παρόν:D Edited September 12, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μήπως ξέρετε πια εφαρμογή στο μάρκετ διορθώνει το πρόβλημα με το wifi: scanning -> obtaining IP -> scanning -> obtaining IP κλπ; Εδώ βρήκα απλά μια αναφορά ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σχετικό με το wifi στην gsf Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Επειδή το έχω για αυτό ρωτάω.... Μου συμβαίνει σε περιοχές που είναι πολλά ελεύθερα τα οποία είναι στην μνήμη. Πρέπει να τα διαγράψω όλα εκτός από ένα για να συνδεθεί. Αλλιώς στο πρώτο που δει (το πιο δυνατό υποτίθεται) κάνει την παραπάνω λούπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) Επειδή το έχω για αυτό ρωτάω.... Μου συμβαίνει σε περιοχές που είναι πολλά ελεύθερα τα οποία είναι στην μνήμη. Πρέπει να τα διαγράψω όλα εκτός από ένα για να συνδεθεί. Αλλιώς στο πρώτο που δει (το πιο δυνατό υποτίθεται) κάνει την παραπάνω λούπα. Όντως αυτο συμβαίνει και σε εμένα με την gsf, όταν βρίσκει ελεύθερα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί σέ κανένα. Sent from my ZTE-BLADE Βρε παιδια απο τοτε που εχω βάλει την gsf αντιμετωπιζω προβλημα με το titanium backup. Οποτε παω να το ανοιξω μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει μονο του, και μετα κανει force close οποια εφαρμογη παω να ανοιξω , ακομα και στις εφαρμογες του android οπως στις ρυθμισεις και στην διαχειριση εφαρμογων. Σαν να σταματαει να βλέπει την καρτα μνημης μου φαινεται και πρεπει να κανω επανεκιννηση καθε φορα για να στρωσει. Εχω βαλει διαφορες εκδοσεις του titanium backup και free και paid αλλα μου κανει το ιδιο συνεχεια. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 13, 2011 by navi55 Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Βρε παιδια απο τοτε που εχω βάλει την gsf αντιμετωπιζω προβλημα με το titanium backup. Οποτε παω να το ανοιξω μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει μονο του, και μετα κανει force close οποια εφαρμογη παω να ανοιξω , ακομα και στις εφαρμογες του android οπως στις ρυθμισεις και στην διαχειριση εφαρμογων. Σαν να σταματαει να βλέπει την καρτα μνημης μου φαινεται και πρεπει να κανω επανεκιννηση καθε φορα για να στρωσει. Εχω βαλει διαφορες εκδοσεις του titanium backup και free και paid αλλα μου κανει το ιδιο συνεχεια. Κανένα πρόβλημα εδώ. Το paid παίζει ΑΨΟΓΑ! Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την SD; (ασύμβατη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) Πως μπορώ να δω τα περιεχόμενα του ext2 partition και να περιηγηθώ σε αυτό? Μου φαίνεται ένα σκοτεινό σημείο του κινητού όπου δεν μπορώ να έχω οπτική πρόσβαση. Θα ήθελα να δω πόσο όγκο πιάνει η dalvik cache, πόσο τα data και πόσο τα applications. (έχω μεταφέρει όλα τα παραπάνω στο ext2 partition) Edited September 13, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Με το Ghost commander π.χ. Θα τα βρεις στο /system/sd Μην ξεχάσεις να βάλεις "root mode on leaving /sdcard". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Με το Ghost commander π.χ. Θα τα βρεις στο /system/sd Μην ξεχάσεις να βάλεις "root mode on leaving /sdcard". Τα βρήκα, ο φάκελος application είναι οκ, μπορώ να μπω και να δω τα apps ή να δω τον όγκο του από τις ιδιότητες. Οι φάκελοι όμως dalvik cache και data είναι άδειοι και έχουν 0 όγκο στις ιδιότητες. Τι συμβαίνει?? [ερώτημα 2 (άσχετο) : Τα στατιστικά της μπαταρίας σε τι μορφή αποθηκεύονται και που??] Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 αυτή τη στιγμή έχω την gsf 18 ή 19. στο ρομ μανατζερ η τελευταία που έχει είναι η 22. αξίζει να τη βάλω; η τελευταία που κυκλοφορεί είναι η 24; μπορώ να την κατεβάσω και να τη βαλω με ρομ μανατζερ; αξίζει η διαδικασία η δεν έχει πολλές διαφορές απο την 18 η 19 που εχω; ευχαριστωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Πως μπορώ να δω τα περιεχόμενα του ext2 partition και να περιηγηθώ σε αυτό? Μου φαίνεται ένα σκοτεινό σημείο του κινητού όπου δεν μπορώ να έχω οπτική πρόσβαση. Θα ήθελα να δω πόσο όγκο πιάνει η dalvik cache, πόσο τα data και πόσο τα applications. (έχω μεταφέρει όλα τα παραπάνω στο ext2 partition) για να βλεπω το ext2 partition εχω εγκαταστησει την εφαρμογή DiskUsage by Ivan Volosyuk και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. try it ps--> https://market.android.com/details?id=com.google.android.diskusage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Δεν γνώριζα ότι δεν παίζει Divx... ή τουλάχιστον για να το θέσω καλύτερα, το δικό μου με Beta 14 αδυνατεί να παίξει avi (divx) των 698ΜΒ.... Με τον default player κάνει ότι πάει να ανοίξει και κλείνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ και με αυτόν τον player κάνει ακριβώς το ίδιο.... Για να μην παιδεύομαι άδικα... ξέρετε αν υποστηρίζει το Blade ταινίες divx ή υπάρχει πρόβλημα μόνο στην Ginger Stir Fry? thanx Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 hey gyus, είμαι με την b21 και παρατήρησα ένα προβληματάκι. Όταν βγάζω την aeroplane mode δεν βρίσκει ξανά δίκτυο και αναγκάζομαι να κάνω reboot. Is it just me? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 για να βλεπω το ext2 partition εχω εγκαταστησει την εφαρμογή DiskUsage by Ivan Volosyuk και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. try it ps--> https://market.android.com/details?id=com.google.android.diskusage Το έχω κι εγώ αλλά δεν δείχνει το dalvik ακόμα κι αν ρυθμίσεις κατάλληλα τα φίλτρα. Μου το βάζει μαζί με τις εφαρμογές. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Δεν γνώριζα ότι δεν παίζει Divx... ή τουλάχιστον για να το θέσω καλύτερα, το δικό μου με Beta 14 αδυνατεί να παίξει avi (divx) των 698ΜΒ.... Με τον default player κάνει ότι πάει να ανοίξει και κλείνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ και με αυτόν τον player κάνει ακριβώς το ίδιο.... Για να μην παιδεύομαι άδικα... ξέρετε αν υποστηρίζει το Blade ταινίες divx ή υπάρχει πρόβλημα μόνο στην Ginger Stir Fry? thanx Δοκίμασα 700mb avi divx με mx player και με mvideo player (είμαι ακόμα με ss rls5 μια που μου πάει καλά σε ότι θέλω). Με mx έπαιξε κανονικά και με υπότιτλους, με mvideo όχι (αν και μου άρεσε πολύ το μήνυμα/επιλογή που έβγαλε : unsupported file: This file may not be playable in mvideoplayer on your phone, do you want to try to open it with another application? Yes,No , συν το remember my decision. Respect. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 ξέρει κανείς πώς σώζουμε attachments από το email? όχι το Gmail, το άλλο το απλό mail client. Δείχνει συνδετήρα αλλά δεν έχει καμία επιλογή ούτε να το δείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 για να δεις το dalvik επελεξε στο view: [root required]/sd-ext και θα δεις αναλυτικά 1. app 2. dalvik cache 3. download 4. system data και τελος 5. free space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 για να δεις το dalvik επελεξε στο view: [root required]/sd-ext και θα δεις αναλυτικά 1. app 2. dalvik cache 3. download 4. system data και τελος 5. free space thanks!! Πολύ καλό, μόνο που σε εμένα δεν είχε επιλογή /sd-ext αλλά πήγα στο /system/sd Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 μιας και σήμερα κατάφερα να κάνω και πάλι το κινητό μου να δουλεύει,πέρασα την b24...μετά από λίγες ώρες βγήκε η b25...την πέρασα από πάνω και έκανα wipe μόνο το dalvik -cache...έκανα restart και το κινητό δουλεύει κανονικά...είμαι εντάξει...η ακόμα πρέπει να κάνω full wipe??(το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την b24 για να δω αν υπάρχει διαφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 hey gyus, είμαι με την b21 και παρατήρησα ένα προβληματάκι. Όταν βγάζω την aeroplane mode δεν βρίσκει ξανά δίκτυο και αναγκάζομαι να κάνω reboot. Is it just me? Επίσης, όταν μετακινώ/διαγράφω αρχεία στην sd δεν το βλέπει η gallery μέχρι να κάνω reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts