Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο μερικες μερες στην 23 πιστευω οτι ειμαστε κοντα στην τελικη εκδοση...

και μιας που το ανάφερες :) να και η b24:

new kernel, automatic gen1 support, automatically calibrate the proximity sensor on first boot, updated google maps, removed google books, back to andorko's 0.5 radio without rds support (fixes battery drain issue), fixed low floating point benchmark score, some other stuff.

ο kernel είναι του wbaw με τις αλλαγές του burstlam καθώς του kk+tomg για να υποστηρίζει gen1 συσκευές.

Ginger Stir Fry Beta 24

gsf-blade-b24.zip mirror mirror mirror mirror

MD5: 02871d75b4490a864212f0824722ac95

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μεταφέρει το dalvik cache στο ext2 partition μαζί με τα data και τις εφαρμογές.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η internal memory να είναι τελείως άδεια.

Έχει μόνο 3.57mb γεμάτα και 299.99 ελεύθερα.

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1)Τι είναι αυτά τα 3.57 mb? (από περιέργεια)

2)Πόσο χώρο πιάνει συνήθως το dalvik cache? Αν το μεταφέρω δηλαδή πίσω στην internal memory, τα 300mb είναι αρκετά ή μακροχρόνια θα έχω πρόβλημα? (έχω γύρω στις 300 εφαρμογές)

Το σκέφτομαι γιατί μου φαίνεται βλακεία να είναι άδεια η internal memory ενώ μια ενδεχόμενη μεταφορά ίσως βελτίωνε τις επιδόσεις.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

και μιας που το ανάφερες :) να και η b24:

new kernel, automatic gen1 support, automatically calibrate the proximity sensor on first boot, updated google maps, removed google books, back to andorko's 0.5 radio without rds support (fixes battery drain issue), fixed low floating point benchmark score, some other stuff.

ο kernel είναι του wbaw με τις αλλαγές του burstlam καθώς του kk+tomg για να υποστηρίζει gen1 συσκευές.

Ginger Stir Fry Beta 24

gsf-blade-b24.zip mirror mirror mirror mirror

MD5: 02871d75b4490a864212f0824722ac95

παιδια ειμαι στην Β20 για να παω καπακι στην 24 πρεπει να κανω wipe data και wipe cache..?το λεω επειδη ειναι νεος κερνελ..

:thanks:

παιδια ειμαι στην Β20 για να παω καπακι στην 24 πρεπει να κανω wipe data και wipe cache..?το λεω επειδη ειναι νεος κερνελ..

η beta20 δεν είναι GSF αλλά MCSF οπότε θέλει wipe data, ασχέτως ποιον kernel χρησιμοποιεί.

2 παρατηρήσεις για τις τελευταίες GSF beta:

1. H beta 21 είχε το μικρότερο χρόνο bootαρίσματος από όλες τις άλλες beta που δοκίμασα. Θυμάμαι ότι σε αυτή στην beta 21 αυτοί που είχαν εφαρμογές σε ext partitition με A2SD είχαν προβλήματα ώστε να φορτωθούν αυτές οι εφαρμογές. Υποθέτω λοιπόν ότι ο επιπλέον χρόνος που κάνουν οι υπόλοιπες beta , οφείλεται σε scripts που τρέχουν ώστε να φορτωθούν αυτές ο εφαρμογές όταν bootάρει το κινητό, τα οποία για κάποιο λόγο στην beta 21 δεν έτρεχαν. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ την μέθοδο A2SD σε ext partition, θα μπορούσα να έχω την δυνατότητα (με κάποιο patch.zip) να απενεργοποιήσω αυτή την διαδικασία κατα το bootαρσιμα της rom, μειώνοντας το χρόνο επανεκκίνησης από το 1min30sec που είναι στην beta24 στα 45-50sec που είναι στην beta 21? Αν τα αγγλικά μου ήταν υποφερτά θα ρωτούσα στο modaco αλλά δυστυχώς.......

2. Συνηθίζω πριν φλασάρω κάποια νέα beta να αντικαθιστώ το framework.res.apk και το systemUI.apk με αυτά που έχω σε ένα zip από το UOT Kitchen που είχα φτιάξει χρησιμοποιώντας το framework και το systemUI από την beta 15 που είχε και το CRT animation. Την διαδικασία αυτή δεν την ακολούθησα στην beta 24. Φλασάροντας λοιπόν την 24 και μετά από ένα reboot παρατήρησα μια εμφανής καθυστέρηση στην απόκριση στην κίνηση του δάχτυλου για την εναλλαγή στις homescreens στον Launcher pro. Ο Go launcher δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Ξανάκανα μία επανεκκίνηση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά απογοήτευση. Κάποια στιγμή είπα να βάλω το theme από το UOT kitchen για να δω αν θα το πάρει κανονικά και ως δια μαγείας ο Launcher pro ήταν "σπίρτο". Υποθέτω ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με άλλες beta αλλά λόγω της διαδικασίας που ακολουθούσα όπως περιέγραψα στην αρχή δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα. Υπάρχει καμία εξήγηση γι'αυτό?

Αυτά.....προς το παρόν:D

Edited by kandilak

Μήπως ξέρετε πια εφαρμογή στο μάρκετ διορθώνει το πρόβλημα με το wifi: scanning -> obtaining IP -> scanning -> obtaining IP κλπ;

Εδώ βρήκα απλά μια αναφορά ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή.

Επειδή το έχω για αυτό ρωτάω....

Μου συμβαίνει σε περιοχές που είναι πολλά ελεύθερα τα οποία είναι στην μνήμη. Πρέπει να τα διαγράψω όλα εκτός από ένα για να συνδεθεί. Αλλιώς στο πρώτο που δει (το πιο δυνατό υποτίθεται) κάνει την παραπάνω λούπα.

Επειδή το έχω για αυτό ρωτάω....

Μου συμβαίνει σε περιοχές που είναι πολλά ελεύθερα τα οποία είναι στην μνήμη. Πρέπει να τα διαγράψω όλα εκτός από ένα για να συνδεθεί. Αλλιώς στο πρώτο που δει (το πιο δυνατό υποτίθεται) κάνει την παραπάνω λούπα.

Όντως αυτο συμβαίνει και σε εμένα με την gsf, όταν βρίσκει ελεύθερα δίκτυα, δεν μπορεί να συνδεθεί σέ κανένα.

Sent from my ZTE-BLADE

Βρε παιδια απο τοτε που εχω βάλει την gsf αντιμετωπιζω προβλημα με το titanium backup. Οποτε παω να το ανοιξω μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει μονο του, και μετα κανει force close οποια εφαρμογη παω να ανοιξω , ακομα και στις εφαρμογες του android οπως στις ρυθμισεις και στην διαχειριση εφαρμογων. Σαν να σταματαει να βλέπει την καρτα μνημης μου φαινεται και πρεπει να κανω επανεκιννηση καθε φορα για να στρωσει. Εχω βαλει διαφορες εκδοσεις του titanium backup και free και paid αλλα μου κανει το ιδιο συνεχεια.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Βρε παιδια απο τοτε που εχω βάλει την gsf αντιμετωπιζω προβλημα με το titanium backup. Οποτε παω να το ανοιξω μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει μονο του, και μετα κανει force close οποια εφαρμογη παω να ανοιξω , ακομα και στις εφαρμογες του android οπως στις ρυθμισεις και στην διαχειριση εφαρμογων. Σαν να σταματαει να βλέπει την καρτα μνημης μου φαινεται και πρεπει να κανω επανεκιννηση καθε φορα για να στρωσει. Εχω βαλει διαφορες εκδοσεις του titanium backup και free και paid αλλα μου κανει το ιδιο συνεχεια.

Κανένα πρόβλημα εδώ. Το paid παίζει ΑΨΟΓΑ! Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την SD; (ασύμβατη)

Πως μπορώ να δω τα περιεχόμενα του ext2 partition και να περιηγηθώ σε αυτό?

Μου φαίνεται ένα σκοτεινό σημείο του κινητού όπου δεν μπορώ να έχω οπτική πρόσβαση.

Θα ήθελα να δω πόσο όγκο πιάνει η dalvik cache, πόσο τα data και πόσο τα applications.

(έχω μεταφέρει όλα τα παραπάνω στο ext2 partition)

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Με το Ghost commander π.χ.

Θα τα βρεις στο /system/sd

Μην ξεχάσεις να βάλεις "root mode on leaving /sdcard".

Τα βρήκα, ο φάκελος application είναι οκ, μπορώ να μπω και να δω τα apps ή να δω τον όγκο του από τις ιδιότητες.

Οι φάκελοι όμως dalvik cache και data είναι άδειοι και έχουν 0 όγκο στις ιδιότητες.

Τι συμβαίνει??

[ερώτημα 2 (άσχετο) : Τα στατιστικά της μπαταρίας σε τι μορφή αποθηκεύονται και που??]

αυτή τη στιγμή έχω την gsf 18 ή 19. στο ρομ μανατζερ η τελευταία που έχει είναι η 22. αξίζει να τη βάλω; η τελευταία που κυκλοφορεί είναι η 24; μπορώ να την κατεβάσω και να τη βαλω με ρομ μανατζερ; αξίζει η διαδικασία η δεν έχει πολλές διαφορές απο την 18 η 19 που εχω;

ευχαριστωωωωω

Πως μπορώ να δω τα περιεχόμενα του ext2 partition και να περιηγηθώ σε αυτό?

Μου φαίνεται ένα σκοτεινό σημείο του κινητού όπου δεν μπορώ να έχω οπτική πρόσβαση.

Θα ήθελα να δω πόσο όγκο πιάνει η dalvik cache, πόσο τα data και πόσο τα applications.

(έχω μεταφέρει όλα τα παραπάνω στο ext2 partition)

για να βλεπω το ext2 partition εχω εγκαταστησει την εφαρμογή DiskUsage by Ivan Volosyuk και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. try it

ps--> https://market.android.com/details?id=com.google.android.diskusage

Δεν γνώριζα ότι δεν παίζει Divx... ή τουλάχιστον για να το θέσω καλύτερα, το δικό μου με Beta 14 αδυνατεί να παίξει avi (divx) των 698ΜΒ....

Με τον default player κάνει ότι πάει να ανοίξει και κλείνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ και με αυτόν τον player κάνει ακριβώς το ίδιο....

Για να μην παιδεύομαι άδικα... ξέρετε αν υποστηρίζει το Blade ταινίες divx ή υπάρχει πρόβλημα μόνο στην Ginger Stir Fry?

thanx

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

hey gyus, είμαι με την b21 και παρατήρησα ένα προβληματάκι. Όταν βγάζω την aeroplane mode δεν βρίσκει ξανά δίκτυο και αναγκάζομαι να κάνω reboot. Is it just me?

για να βλεπω το ext2 partition εχω εγκαταστησει την εφαρμογή DiskUsage by Ivan Volosyuk και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. try it

ps--> https://market.android.com/details?id=com.google.android.diskusage

Το έχω κι εγώ αλλά δεν δείχνει το dalvik ακόμα κι αν ρυθμίσεις κατάλληλα τα φίλτρα.

Μου το βάζει μαζί με τις εφαρμογές.

Δεν γνώριζα ότι δεν παίζει Divx... ή τουλάχιστον για να το θέσω καλύτερα, το δικό μου με Beta 14 αδυνατεί να παίξει avi (divx) των 698ΜΒ....

Με τον default player κάνει ότι πάει να ανοίξει και κλείνει σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ και με αυτόν τον player κάνει ακριβώς το ίδιο....

Για να μην παιδεύομαι άδικα... ξέρετε αν υποστηρίζει το Blade ταινίες divx ή υπάρχει πρόβλημα μόνο στην Ginger Stir Fry?

thanx

Δοκίμασα 700mb avi divx με mx player και με mvideo player (είμαι ακόμα με ss rls5 μια που μου πάει καλά σε ότι θέλω). Με mx έπαιξε κανονικά και με υπότιτλους, με mvideo όχι (αν και μου άρεσε πολύ το μήνυμα/επιλογή που έβγαλε : unsupported file: This file may not be playable in mvideoplayer on your phone, do you want to try to open it with another application? Yes,No , συν το remember my decision.

Respect.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

ξέρει κανείς πώς σώζουμε attachments από το email? όχι το Gmail, το άλλο το απλό mail client. Δείχνει συνδετήρα αλλά δεν έχει καμία επιλογή ούτε να το δείς.

για να δεις το dalvik επελεξε στο view: [root required]/sd-ext και θα δεις αναλυτικά

1. app

2. dalvik cache

3. download

4. system data και τελος

5. free space

για να δεις το dalvik επελεξε στο view: [root required]/sd-ext και θα δεις αναλυτικά

1. app

2. dalvik cache

3. download

4. system data και τελος

5. free space

thanks!! Πολύ καλό, μόνο που σε εμένα δεν είχε επιλογή /sd-ext αλλά πήγα στο /system/sd

μιας και σήμερα κατάφερα να κάνω και πάλι το κινητό μου να δουλεύει,πέρασα την b24...μετά από λίγες ώρες βγήκε η b25...την πέρασα από πάνω και έκανα wipe μόνο το dalvik -cache...έκανα restart και το κινητό δουλεύει κανονικά...είμαι εντάξει...η ακόμα πρέπει να κάνω full wipe??(το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την b24 για να δω αν υπάρχει διαφορά)

hey gyus, είμαι με την b21 και παρατήρησα ένα προβληματάκι. Όταν βγάζω την aeroplane mode δεν βρίσκει ξανά δίκτυο και αναγκάζομαι να κάνω reboot. Is it just me?

Επίσης, όταν μετακινώ/διαγράφω αρχεία στην sd δεν το βλέπει η gallery μέχρι να κάνω reboot...

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE