Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την 21 και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία. Με μικρή σχετικά χρήση (3-4 τηλέφωνα, μισή ώρα sudoku και λίγο browsing wifi) δεν βγάζει την μέρα. 9 ώρες κρατάει.

Πριν είχα την 15 και με τα ίδια έβγαζα κοντά 2 μέρες.

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 21 και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία. Με μικρή σχετικά χρήση (3-4 τηλέφωνα, μισή ώρα sudoku και λίγο browsing wifi) δεν βγάζει την μέρα. 9 ώρες κρατάει.

Πάντως στο official thread της ginger, λένε ότι από την 16 και μετά η διάρκεια της μπαταρίας χειροτέρεψε. Προσωπικά, ενώ ήμουνα ευχαριστημένος με την 17 σε γενικές γραμμές, γύρισα στην 14 η οποία είναι rock solid, έχει καλύτερο gps lock και η μπαταρία μακράαααν καλύτερη. Άλλωστε τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει η 17-18-19-21 κοκ? Όλα δουλεύουν ρολόι

-----------------------------

LG G4

Πάντως στο official thread της ginger, λένε ότι από την 16 και μετά η διάρκεια της μπαταρίας χειροτέρεψε. Προσωπικά, ενώ ήμουνα ευχαριστημένος με την 17 σε γενικές γραμμές, γύρισα στην 14 η οποία είναι rock solid, έχει καλύτερο gps lock και η μπαταρία μακράαααν καλύτερη. Άλλωστε τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει η 17-18-19-21 κοκ? Όλα δουλεύουν ρολόι

Υπάρχει πουθενά η 14? Ο κολητός μου ψήθηκε να πετάξει το παλιό 3G :D και αγόρασε το blade. Δεν την πολυ ψάχνει οπότε σκοπεύω να του βάλω την GSF και επειδή 17-19 είχα δοκιμάσει και δεν έμεινα ευχαριστημένος, ψάχνω την συγκεκριμένη που έχεις γράψει τόσες φορές :)

Lazy :shifty:

τα έχει βγάλει τα links ε? τώρα το είδα .... :(

αν δεν έχει κάποιος links, τότε να το ανεβάσω εγώ αργοτερα σήμερα (καθώς το έχω στον σκληρό μου)

LG G4

αν δεν έχει κάποιος links, τότε να το ανεβάσω εγώ αργοτερα σήμερα (καθώς το έχω στον σκληρό μου)

ανεβασε το φιλε μου αν μπορεις...

αν και θα συμφωνήσω παιδιά μήπως πρέπει να το πούμε του wbaw και να περιμένουμε ένα Update?

Ευχαριστώ για το link..

Το παρακάτω ισχύει?? Μη πάθει καμιά ζημιά ο κολήτος και με βρίζει γιατί δεν ξύπνησε για δουλειά :X :lol:

Αν θυμάμαι καλά η b14 είχε πρόβλημα με το ξυπνητήρι λόγω crt animation σωστά?
Lazy :shifty:

Το πρόβλημα είναι με το ZTE clock, το οποίο το παιρνάς αν φλασάρεις τα ZTE apps...το ξυπνητύρι που έχει μέσα λειτουργεί κανονικά.

Το πρόβλημα είναι με το ZTE clock, το οποίο το παιρνάς αν φλασάρεις τα ZTE apps...το ξυπνητύρι που έχει μέσα λειτουργεί κανονικά.

Thnx έχεις δίκιο.

thanks για το link γιατί κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία στην 19.

(για να πάω απ την 19 στην 14 υποθέτω πως δεν χρειάζομαι wipe ε? Τα battery stats να τα σβήσω όμως ε?)

Εν τω μεταξύ όλοι προβληματιζόμαστε τόσο για την μπαταρία αλλά μια εφαρμογή για να μπορείς να έχεις 2 μπαταρίες δεν υπάρχει και μου κάνει εντύπωση.

Εγώ πήρα 2η μπαταρία και κατέληξε στο ντουλαπι.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

thanks για το link γιατί κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία στην 19.

(για να πάω απ την 19 στην 14 υποθέτω πως δεν χρειάζομαι wipe ε? Τα battery stats να τα σβήσω όμως ε?)

Νομίζω πως δε χρειάζεται...πάντως εγώ επειδή είχα πάει 14->16->17->18->19->21 του έριξα ένα Full Wipe και στην πρώτη φόρτιση θα κάνω και Calibrate για να στρώσει.

Ο zte dialer της πρώτης σελίδας δουλεύει κανονικά στην 14?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ο zte dialer της πρώτης σελίδας δουλεύει κανονικά στην 14?

Ναι. Αν χρησιμοποιείς όμως rom με τον AOSP dialer και θες να φλασάρεις τον ZTE dialer θέλει wipe πρώτα

Ναι. Αν χρησιμοποιείς όμως rom με τον AOSP dialer και θες να φλασάρεις τον ZTE dialer θέλει wipe πρώτα

Δεν γίνεται να αντικαταστήσω τα αρχεία στο zip της rom?

Το wipe είναι καταστροφή δεν υπάρχει περίπτωση...

Μπορείτε επίσης να βάλετε τη blue ginger που βασίζεται στη b14(ίδια,ίσως και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας) που είναι και πιο γρήγορη σε ορισμένες εφαρμογές και γενικά πιο smooth .Έχω 2 blade ,στο ένα δοκιμάζω όλες τις gsf και στο άλλο τρέχει εδώ και καιρό blue ginger.Γνώμη μου-μακράν καλύτερη η blue ειδικότερα στη μπαταρία, ίσως και η b14 να είναι το ίδιο.

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

Δεν γίνεται να αντικαταστήσω τα αρχεία στο zip της rom?

Το wipe είναι καταστροφή δεν υπάρχει περίπτωση...

Ναι αμέ μπορείς....αλλά και πάλι πρέπει να κάνεις wipe:p....

Υπάρχει μια πιθανότητα φλασάροντας τον ZTE dialer χωρίς wipe και αφου μπουτάρει κανονικά (αν μπουτάρει) το κινητό να πας και να κάνεις εκκαθάρισή δεδομένων στις εξής εφαρμογές Επαφές, Κλήσεις, Χώρος αποθύκευσης επαφών, βάλε μέσα και τα Μηνύματα να είσαι σίγουρος, να δουλέψει χωρίς πρόβλημα αλλά δεν παίρνω όρκο.:happy:

Ναι αμέ μπορείς....αλλά και πάλι πρέπει να κάνεις wipe:p....

Υπάρχει μια πιθανότητα φλασάροντας τον ZTE dialer χωρίς wipe και αφου μπουτάρει κανονικά (αν μπουτάρει) το κινητό να πας και να κάνεις εκκαθάρισή δεδομένων στις εξής εφαρμογές Επαφές, Κλήσεις, Χώρος αποθύκευσης επαφών, βάλε μέσα και τα Μηνύματα να είσαι σίγουρος, να δουλέψει χωρίς πρόβλημα αλλά δεν παίρνω όρκο.:happy:

Γιατί ρε συ sony και καλά να κάνω wipe?

Άλλαξα τα αρχεία στο zip και δούλεψε κανονικά.

Γιατί ρε συ sony και καλά να κάνω wipe?

Άλλαξα τα αρχεία στο zip και δούλεψε κανονικά.

Μακάρι...δοκίμασε το κινητό να δεις αν σου βγάλει κανένα πρόβλημα και αν όχι είσαι αρχηγός.

Μακάρι...δοκίμασε το κινητό να δεις αν σου βγάλει κανένα πρόβλημα και αν όχι είσαι αρχηγός.

Προς το παρόν φαίνεται ΟΚ. Για να δούμε πως θα τα πάει από μπαταρία η 14.

Δύο ερωτήσεις.

1.Υπάρχει τρόπος να βάλω το power control στην notification bar ; Ίσως με το UOT ;

2. Επειδή θέλω να έχω στην dock bar σε ένα απ τα κουμπιά της μονάχα τις αναπάντητες κλήσεις έχετε υποψιν καμιά εφαρμογή ; Έχω βάλει το Call history αλλά είναι προβληματικό.

Επίσης λόγω Go launcher δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο shortcut για να ανοίγει τις αναπάντητες. Σε launcher pro γινόταν..

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Νομίζω ότι το θέμα σου πρέπει να συνοδεύεται και από μια ανάλογη Splash screen, αντικαθιστώντας το μεγάλο πράσινο ανδροειδές που εμφανίζεται στο bootαρισμα της συσκευής.

Ιδού λοιπόν,

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21527&d=1312804974

SplashBlueGSF.zip (flashάρισμα μέσω clockworkmod). Επισημαίνω ότι με αυτό αντικαθιστάτε το μεγάλο στατικό πράσινο ανδροειδές και όχι το bootanimation.

Σημείωση: Το λογότυπο "Blade" που εμφανίζεται το τσίμπησα από εδώ

Μπορείς να φτιάξεις και ένα zip που να βάζει για splash αυτη την εικόνα;

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21675&stc=1&d=1314400534

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE