validus Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μπες στο Rom manager (να είσαι συνδεδεμένος στο internet) και πάτα "Flash clockworkmod recovery", μετά ξαναπροσπάθησε να μπεις στο clockworkmod. Μα δεν μπορώ να μπω πουθενά! Είτε το ενεργοποιήσω με power + volume down είτε σκέτο power το κινητό κολλάει στο ανθροποειδές! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Αναπάντεχο πρόβλημα!! Είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα backups που έχω στο ClockworkMod οπότε μέσω ROM Manager πήγα και έσβησα 2 παλαιότερα backups που έχω. Στη συνεχεια πήγα να κάνω Backup current ROM και κόλλησε στο πράσινο ανθροποειδές. Βγάζω την μπαταρία την ξαναβάζω πάω να μπω σε CM και κολλάει πάλι στο πράσινο ανθροποειδές. Ο,τι κι αν κάνω κολλάει εκεί. Τι κάνουμε τώρα lousou? Ο kadilak εχει δικιο. εγω προτεινω να το αναψεις με το volume down πατημενο μεχρι να βγει στο cwm.αν δειχνει FTM εχεις το stock recovery κ με τις οδηγιες του kadi περνας το cwm. Υπαρχει μια περιπτωση να μη περνιεται το cwm απο το rom manager σωστα και να ξεκιναει το cwm σε μπλε μενου με λιγες επιλογες κ λαθη απο κατω. Εγω το εχω συναντησει σε GSF. Aντεγραψε απο το /sdcard/clockwordnod/download/download.clockwordmod.com/recoveries/recovery-clockwordmod-3.0.2.7-blade.img στο pc, ανοιξε ενα cmd και τρεξε "fastboot flash recovery recovery-clockwordmod-3.0.2.7-blade.img" στο φακελο που εβαλες το αρχειο και θα περαστει. Ποια rom εχεις? Ισως να χρειαστουν drivers που υπαρχουν μεσα στο zip αναβαθμισης της wind (driverinstall.exe) καθως και το fastboot.exe απο το sdk. Edit Πάρε και εγκατέστησε το driverinstall.exe μέσα από το παρακάτω zip. gen2_blade_140system_314_data_2cache.zip Άνοιξε το παρακάτω zip σε ένα φάκελο και τρέξε την εντολή που σου έδωσα πιο πάνω μέσα από command prompt κάνοντας cd πρώτα στον φάκελο. adb_fastboot.zip Το παραπάνω fastboot είναι για windows. Αν θέλεις να κάνεις την ίδια δουλειά σε Linux θα χρειαστείς το android sdk που έχει μέσα το fastboot για linux και θα πρέπει να σετάρεις επίσης τη usb για Linux με τις οδηγίες της google. Σου προτείνω να το διορθώσεις σε windows με το fastboot από το Link παραπάνω. Εφόσον έκανες upgrade τους drivers τους έχεις ήδη περασμένους. Edited August 16, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Μα δεν μπορώ να μπω πουθενά! Είτε το ενεργοποιήσω με power + volume down είτε σκέτο power το κινητό κολλάει στο ανθροποειδές! Πάτα απλά power και όταν ανοίξει το κινητό κανονικά άνοιξε το Rom manager και κάνε ότι σου είπα. edit. Λάβε υπόψιν σου και τα λεγόμενα το lousou76, τώρα είδα ότι και με σκέτο Power σου κολλάει!! Edited August 16, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Ο kadilak εχει δικιο. εγω προτεινω να το αναψεις με το volume down πατημενο μεχρι να βγει στο cwm.αν δειχνει FTM εχεις το stock recovery κ με τις οδηγιες του kadi περνας το cwm. Υπαρχει μια περιπτωση να μη περνιεται το cwm απο το rom manager σωστα και να ξεκιναει το cwm σε μπλε μενου με λιγες επιλογες κ λαθη απο κατω. Εγω το εχω συναντησει σε GSF. Aντεγραψε απο το /sdcard/clockwordnod/download/download.clockwordmod.com/recoveries/recovery-clockwordmod-3.0.2.7-blade.img στο pc, ανοιξε ενα cmd και τρεξε "fastboot flash recovery recovery-clockwordmod-3.0.2.7-blade.img" στο φακελο που εβαλες το αρχειο και θα περαστει. Ποια rom εχεις? Ισως να χρειαστουν drivers που υπαρχουν μεσα στο zip αναβαθμισης της wind (driverinstall.exe) καθως και το fastboot.exe απο το sdk. Αν δε τα βρισκει πες να τ ανεβασω καπου ολα μαζι. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Επειδή τώρα είμαι σε υπολογιστή με linux για να κάνω την εντολή "fastboot flash recovery recovery-clockwordmod-3.0.2.7-blade.img" αλλά με fastboot-linux πρέπει να χρειάζομαι και κάποιο άλλο εκτελέσιμο αρχείο που να περιλαμβάνει την εντολή fastboot linux. Μιλήσαμε χθες μαζί όπου έκανα το κινητό από GEN1 σε GEN2 και πέρασα την GSF. Οπότε λογικά τους drivers για windows μου τους έστειλες μέσω αυτού του post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3743747#post3743747 Θα το δοκιμάσω αν είναι αύριο γιατί τώρα είναι και αργά. Αν πάντως έχεις και το αρχείο για το fastboot-linux στείλτο μου σε παρακαλώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τους δύο! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δες παραπάνω πάλι το post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Το έφτιαξα! Ακολουθώντας διάφορους οδηγούς απο εδώ κ απο κεί και τα δικά σας λεγόμενα πέρασα το recovery (αφου βρήκα και τα αρχεία για το fastboot )που ήταν περασμένο στην κάρτα μνήμης και επανεγκατέστησα την GSF αφού μπήκα CWM. Ουσιαστικά είχε χάσει το CWM για κάποιο λόγο και μαζί με αυτό το bootαρισμα για την GSF! Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας ρε παιδιά!!! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Το έφτιαξα! Ακολουθώντας διάφορους οδηγούς απο εδώ κ απο κεί και τα δικά σας λεγόμενα πέρασα το recovery (αφου βρήκα και τα αρχεία για το fastboot )που ήταν περασμένο στην κάρτα μνήμης και επανεγκατέστησα την GSF αφού μπήκα CWM. Ουσιαστικά είχε χάσει το CWM για κάποιο λόγο και μαζί με αυτό το bootαρισμα για την GSF! Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας ρε παιδιά!!! Ρε συ validus, είναι αδύνατο να χασε και το cwm και την gsf. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε γράψει στον οδηγό που ακολούθησες για να κάνεις repartition και να περάσεις την gsf, πρώτα περνάς το stock recovery, μετά τρέχεις το repartitioning το οποίο περνάει το cwm στο system partition (που σημαίνει ότι έχεις stock recovery ακόμη) και μετά με το cwm περνάς την gsf στο system partition σβήνοντας το cwm από εκεί. Άρα στο τέλος της διαδικασίας έχεις την GSF περασμένη με stock recovery. Το κινητό σου πρέπει να ξεκινάει κανονικά στην GSF. Για να περάσεις ξανά το cwm όπως λέει και στις οδηγίες εγκαθιστάς πάλι τον ROM Manager και κάνεις install CWM με το wifi συνδεδεμένο στο ίντερνετ μέσα από το μενού του. Αν για κάποιο λόγο δε περαστεί το CWM ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία με το fastboot. Είτε έχεις cwm είτε όχι αν το κινητό έχει ROM περασμένη θα ξεκινήσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ρε συ validus, είναι αδύνατο να χασε και το cwm και την gsf. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε γράψει στον οδηγό που ακολούθησες για να κάνεις repartition και να περάσεις την gsf, πρώτα περνάς το stock recovery, μετά τρέχεις το repartitioning το οποίο περνάει το cwm στο system partition (που σημαίνει ότι έχεις stock recovery ακόμη) και μετά με το cwm περνάς την gsf στο system partition σβήνοντας το cwm από εκεί. Άρα στο τέλος της διαδικασίας έχεις την GSF περασμένη με stock recovery. Το κινητό σου πρέπει να ξεκινάει κανονικά στην GSF. Για να περάσεις ξανά το cwm όπως λέει και στις οδηγίες εγκαθιστάς πάλι τον ROM Manager και κάνεις install CWM με το wifi συνδεδεμένο στο ίντερνετ μέσα από το μενού του. Αν για κάποιο λόγο δε περαστεί το CWM ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία με το fastboot. Είτε έχεις cwm είτε όχι αν το κινητό έχει ROM περασμένη θα ξεκινήσει κανονικά. Την διαδικασία που περιγράφεται την είχα κάνει κανονικά λέξη προς λέξη απ την αρχή ως το τέλος. Όταν έσβησα τα backups απ το Manage and restore Backups και πήγα να κάνω ένα καινούριο backup της rom μέσω του Rom Manager πάντα εκεί κόλλησα μια για πάντα στο ανθροποειδές. Η rom δεν είχε σβηστεί οπωσδήποτε αλλά δεν μπορούσε και να την φορτώσει. Από την στιγμή που πέρασα με fastboot το recovery εκεί μπόρεσα να ξαναφορτώσω το cwm. Δεν ξέρω τί και πως, σου περιγράφω απλά την διαδικασία. Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Λέτε να δούμε καμιά blue Ginger v6 τώρα που γύρισε ο Psyloid :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 βγηκε η 21 η οποια ουσιαστικα ειναι συνεχεια της 19 Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 βγηκε η 21 η οποια ουσιαστικα ειναι συνεχεια της 19 link? Τι αλλαγές έχει? Την δοκίμασε κανείς? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) http://www.filesonic.com/file/1708666811/gsf-blade-b21.zip http://hotfile.com/dl/127250518/687e29d/gsf-blade-b21.zip.html http://depositfiles.com/files/k9ivbfiy8 Για τις αλλαγές κάνω quote αυτό που έγραψε ο developer complete with a few updated lib files from the skate which fix the above error, new market app, new books app, fixed navigation fcs (hopefully) & more. I've gone back to the v880/blade gingerbread leak for b21 of gsf, just with a few updated files from the skate to fix a few little bugs. so if you're currently on b20 you will certainly need to do a full wipe when updating to b21. You may need to do a full wipe if you're updating from an earlier version too. Προσωπικά είμαι τόσο ευχαριστημένος με την Β14, που δεν το διακυνδυνεύω να ΞΑΝΑκάνω Update και να την πατήσω όπως στην Β17 που η μπαταρία ήταν έντονα χειρότερη και το GPS κλείδωνε πιο δύσκολα. Η Β14 για μένα είναι η απόλυτη ROM Edited August 19, 2011 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 απο b19 σε b21 θελει wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 απο b19 σε b21 θελει wipe? ναι θελει στις τελευταιες ginger Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 είναι recommended το full wipe από τον developer... το γράφει πιο πάνω Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο χωρίς να περάσω το PIN; Κάθε φορά που κάνω Upgrade την ROM κάνω full wipe. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση "να μην συνδέεται με DATA" και μέχρι να προλάβω να μπω στο μενού έχει ήδη αρχίσει να κατεβάζει από το δίκτυο τηλεφωνίας. Ίσως να μην το κάνει αν δεν περάσω κάποιο λογαριασμό, αλλά θέλω να μπω στο market και να κατεβάσω το Titanium για να κάνω restore. Μάλλον κάποια άλλη λύση θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο χωρίς να περάσω το PIN; Κάθε φορά που κάνω Upgrade την ROM κάνω full wipe. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί η ρύθμιση "να μην συνδέεται με DATA" και μέχρι να προλάβω να μπω στο μενού έχει ήδη αρχίσει να κατεβάζει από το δίκτυο τηλεφωνίας. Ίσως να μην το κάνει αν δεν περάσω κάποιο λογαριασμό, αλλά θέλω να μπω στο market και να κατεβάσω το Titanium για να κάνω restore. Μάλλον κάποια άλλη λύση θα υπάρχει. Δοκίμασες να κάνεις upgrade τη rom χωρίς να έχεις μέσα τη SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δοκίμασες να κάνεις upgrade τη rom χωρίς να έχεις μέσα τη SIM? Χμμ, όχι. Απλά προσπάθησα να μην βάλω pin και βλέπω ότι το τηλέφωνο κολλάει στην οθόνη εισαγωγής PIN. Θεωρούσα ότι είναι εφικτή η παράκαμψη της οθόνης αυτής. Φανταζόμουνα ότι αν δεν βάλω PIN θα μπει σε airplane mode. Φοβάμαι να αφαιρώ κάθε τόσο το καπάκι μια και μου δίνει την εντύπωση ότι σπάει εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Χμμ, όχι. Απλά προσπάθησα να μην βάλω pin και βλέπω ότι το τηλέφωνο κολλάει στην οθόνη εισαγωγής PIN. Θεωρούσα ότι είναι εφικτή η παράκαμψη της οθόνης αυτής. Φανταζόμουνα ότι αν δεν βάλω PIN θα μπει σε airplane mode. Φοβάμαι να αφαιρώ κάθε τόσο το καπάκι μια και μου δίνει την εντύπωση ότι σπάει εύκολα. Για να μην ζητάει PIN όταν εκκινεί το κινητό πας και αφαιρείς το κλείδωμα της SIM πατόντας menu-ρυθμίσεις-τοποθεσία και ασφάλεια-ορισμός κλειδώματος κάρτας SIM και ξεκλικάρεις το Κλείδωμα κάρτας SIM, (θα σου ζητήσει να βάλεις το PIN της SIM για να απενεργοποιηθεί το κλείδωμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Η Μονή λύση γι; Να μην συνδέεται με το δίκτυο οταν βάζεις καινούρια ρομ είναι να το ξεκινάς χωρίς κάρτα σιμ. Για να βγάζεις το καπάκι χωρίς να φοβάσαι ότι θα χαλάσει βάλε το νύχια σου στην εύκολη κάτω, και πήγαινε το κατα μήκος της σχισμης μέχρι τα πλάγια όσο παει πάνω, απο την μια και απο την άλλη πλευρά. Έτσι θα βγει εύκολα το καπάκι χωρίς ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 περασσα την b21(ειχα την b19) και δεν δουλευει το a2sdgui darktremor https://market.android.com/details?id=com.elgubbo.a2sdGUI&feature=search_result.στην 19 δουλευε μια χαρα.μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει?η ξερετε καποια αλλη εφαρμογη που να κανει την ιδια δουλεια? οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μηνυμα exiting a2sdgui.a2sd script does not run properly,better do 'a2sd check' in terminal emulator! maybe your version is below 2.7.5.2. πηγα στο terminal(αν και δεν ξερω να τον χρησιμοποιω αλλα πανω κατω καταλαβα τι γινοταν) Και εκανα check,μετα μου ειπε να πατησω help,παταω μου εμφανιζει οτι εχω την 2.7.5.2.και μου βγαζει στο τελος μια μπαρα ποθ φορτωνει,πατωντας enter γενμιζει μεχρι το 100%,κατα την διαρκεια αυτη κανει καποιες ενεργειες και μου γγραφει να κανω reboot στο τελος.κανω reboot αλλα αποτελεσμα κανενα.μηπως για καποιο λογο δεν ειναι συμβατο το a2sdgui με την b21?εσεις χρησιμοποιειτε καποιο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 εκανες wipe η απο πανω την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) εκανα wipe data/factory reset και wipe cache partition και wipe dalvik cache.δεν μπορω να καταλαβω γτ στην b19 δουλευε ενω στην b21 δεν δουλευει.ξερετε καποια εφαρμογη που δειχνει τι partition εχει η sd?μπορει να εχει γινει εκει η ζημεια γιατι πριν κανω την εκγατασταση του a2sdgui δημιουργησα νεο Partition γιατι το πρωτο ηταν μικρο.ισως να εχει παιξει αυτο ρολο αν και δεν νομιζω.επισης αν ξερετε πως μπορω να διαγραπσω τα Partition θα μου ηταν χρησιμο,η διαγραφονται με το φορματ τησ sd ? τελικα τα καταφερα να το φτιαξω.ακολουθησα τις οδηγειες στο ποστ 4017 και εφτιαξε.http://android.modaco.com/topic/342009-romgen2zte-gingerbread-ginger-stir-fry/page__st__4000.το μονο που μενει τωρα ειναι να βρω καποιο καλο προγραμμα για να δω τι partition υπαρχουν. Edited August 21, 2011 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ - μετά από wipe / reset. Ευχαριστώ για την παραπομπή που έλυσε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 μετα την μεταφορα στην ext εχεις προσπαθησει να ξαναμπεις στο a2sdgui? γιατι εγω οπως προαναφερα καταφερα να μεταφερω της εφαρμογες στην sd/ext,εκανε το reboot και οταν ανοιξε πηγα να ξαναμπω στο a2sdgui αλλα μου εβγαζε το ιδιο προβλημα και αυτην την φορα οταν πηγαινα στο terminal δεν ειχε αποτελεσμα.τελικα περασα απο την αρχη τα παντα αλλα δεν εχω χρονο τωρα να τα κοιταξω,αυριο ισως.αν μπορεις κοιτα αυτο που σου ειπα και πες μας(αν μπορεις δλδ να μπεις στο a2sdgui μετα την μεταφορα ή σου κολλαει και εσενα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts