Chryssostomos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Απο τοτε που εκανα το ποστ ακομα δεν το εχω φορτισει... Τωρα ειμαι στο 30% - 6η μερα 5ωρες... Αλλα ξαναλεω η χρηση του ειναι πολυ ελαφρια... ε καλα αμα ειναι χερω πολυ.και γω την προηγουμενη βδομαδα δε το φορτισα καθολου,αλλα ουτε που το πειραξα.μονο την ωρα εβλεπα...χαχαχαχαχχα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Έχεις κάποιο link για να δούμε τι έχει αλλάξει σε σχέση με την b19? Δε βρήκα αντίστοιχο θέμα στο MoDaCo... :confused: http://android.modaco.com/topic/342009-romgen2zte-gingerbread-ginger-stir-fry/page__st__3700 @Chryssostomos Δεν είναι αυτουσια η rom του skate, προφανως και δεν μπορει να παιξει στο blade ετσι οπως ειναι λογω του διαφορετικου hardware. Ο wbaw πηρε την rom του skate, την εκανε debranded , δηλαδη αφαιρεσε οτι περριτα εικονιδια , προγραμματα κλπ, που ειχε προσθεσει η orange, και αλλαξε τα κομματια της rom που χρειαζοταν για να δουλεψει με το hardware του blade δηλαδη, καμερα, wifi, gps κτλ. Αποτι λεει ο ιδιος τρεχει λιγο καλυτερα και πιο ομαλα σε σχεση με τις προηγουμενες beta GSF. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 http://android.modaco.com/topic/342009-romgen2zte-gingerbread-ginger-stir-fry/page__st__3700 @Chryssostomos Δεν είναι αυτουσια η rom του skate, προφανως και δεν μπορει να παιξει στο blade ετσι οπως ειναι λογω του διαφορετικου hardware. Ο wbaw πηρε την rom του skate, την εκανε debranded , δηλαδη αφαιρεσε οτι περριτα εικονιδια , προγραμματα κλπ, που ειχε προσθεσει η orange, και αλλαξε τα κομματια της rom που χρειαζοταν για να δουλεψει με το hardware του blade δηλαδη, καμερα, wifi, gps κτλ. Αποτι λεει ο ιδιος τρεχει λιγο καλυτερα και πιο ομαλα σε σχεση με τις προηγουμενες beta GSF. θελει full wipe..? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Έχεις κάποιο link για να δούμε τι έχει αλλάξει σε σχέση με την b19? Δε βρήκα αντίστοιχο θέμα στο MoDaCo... :confused: Για καθίστε ρε παιδιά αφού στο Modacco δεν έχει αλλάξει ROM το Thread της GSF, b19 έχει αυτή η b20 μήπως είναι μόνο για το skate? Που την βρήκες, δώσε μας ένα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Για καθίστε ρε παιδιά αφού στο Modacco δεν έχει αλλάξει ROM το Thread της GSF, b19 έχει αυτή η b20 μήπως είναι μόνο για το skate? Που την βρήκες, δώσε μας ένα λινκ. http://android.modaco.com/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=1781357 Edited August 12, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Μεχρι στιγμης αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι λιγο πιο γρηγορη στα μενου και στο scrolling σε σχεση με τις προηγουμενες , αλλα το προβλημα που εντοπισα πριν λιγο ειναι οτι δεν κανει συνδεση με το bluetooth ακουστικο μου. Ενω το εντοπιζει κανονικα αρνειται να συνδεθει μαζι του. Απο οτι γραφει ο wbaw στο modaco το skate εχει διαφορετικο chip bluetooth. three_brothers1@ θελει full wipe Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας..πέρασα τη ginger χρησιμοποιώντας την tpt μέθοδο από gen1 σε gen2 αυτού του link.. δεν έχω όμως πλέον καθόλου 3g σύνδεση...έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; το κινητό είναι το san francisco και είχε android 2.1 πιο πριν edit: άκυρο, το βρήκα! Edited August 13, 2011 by szzs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Απο τοτε που εκανα το ποστ ακομα δεν το εχω φορτισει... Τωρα ειμαι στο 30% - 6η μερα 5ωρες... Αλλα ξαναλεω η χρηση του ειναι πολυ ελαφρια... χμ αν είναι με ελαφριά χρήση τότε ναι είναι λογικό. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Τη βρήκα και τη δοκίμασα τη b20, κάθε μερικά δεύτερα αποσύνδεση από wifi και επανασύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εγω παντως με β20 δεν ςχω κανενα προβλημα..κι σε 5δευτερολεπτα κλειδωνει και δορυφορο στο don't panic ενω ειμαι μεσα στο σπιτι μου. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχω ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305844&page=4 και έχω χρησιμοποιήσει τα partitions με 128mb system partition και έχω την SS rls5. Για να περάσω την GSF πρέπει να κάνω την συσκευή GEN2 ή γίνεται και σε GEN1? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχω ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305844&page=4 και έχω χρησιμοποιήσει τα partitions με 128mb system partition και έχω την SS rls5. Για να περάσω την GSF πρέπει να κάνω την συσκευή GEN2 ή γίνεται και σε GEN1? gen2 και να προτείνω cache 2mb, data 314mb system 140mb. αν θέλεις μπορώ να ανεβάσω αρχείο για το convert. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 gen2 και να προτείνω cache 2mb, data 314mb system 140mb. αν θέλεις μπορώ να ανεβάσω αρχείο για το convert. Αν σου είναι εύκολο ανέβασε το και αν μπορείς περιέγραψε μου την διαδικασία. Σ ευχαριστώ! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχει κανείς μόντα για το κλασικό circle battery (όχι thin) και CRT animation ταυτόχρονα; b19 Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έχει κανείς μόντα για το κλασικό circle battery (όχι thin) και CRT animation ταυτόχρονα; b19 Αν ξέρεις από uot kitchen χρησημοποίησε το framework.res.apk και το SystemUI.apk από το zip της beta15 και ανέβασε τα στο kitchen για να φτιάξεις το θέμα που θες με το CRT animation ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Αν σου είναι εύκολο ανέβασε το και αν μπορείς περιέγραψε μου την διαδικασία. Σ ευχαριστώ! Οδηγίες στο τελευταίο πόστ στον οδηγό που διάβασες ΕΔΩ Αν ξέρεις από uot kitchen χρησημοποίησε το framework.res.apk και το SystemUI.apk από το zip της beta15 και ανέβασε τα στο kitchen για να φτιάξεις το θέμα που θες με το CRT animation ενεργοποιημένο. Αυτό δε δουλεέυι με την b20 Υπόψην. Εμένα τα προβλήματα με το wifi στην b20 παραμένουν. wipe ξεwipe το wifi αποσυνδέεται πολύ συχνά. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 14, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν ξέρεις από uot kitchen χρησημοποίησε το framework.res.apk και το SystemUI.apk από το zip της beta15 και ανέβασε τα στο kitchen για να φτιάξεις το θέμα που θες με το CRT animation ενεργοποιημένο. Ευχαριστώ, επειδή δεν πετύχαινα σειρά είπα να δοκιμάσω τελικά το *Circle Battery without extra options for Power Menu (with CRT Animation) md5: AB26BB016D74DF6D1B9FD5EB5BEAA40F http://www.multiupload.com/IQJWEONT4P και δούλεψε οκ. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αυτό δε δουλεέυι με την b20 Υπόψην. Εμένα τα προβλήματα με το wifi στην b20 παραμένουν. wipe ξεwipe το wifi αποσυνδέεται πολύ συχνά. ισως επαναφερεις το backup με την λιστα ολων των ασυρματων δικτυων με το titanium backup... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Μολις περασα την gsf b19.και εχω καποιες αποριες.πως μπορω να επιλεξω το αυτοματο κλειδωμα της οθονης;την μπαρα ειδοποιησεων πως την τροποποιω.θελω να βαλω τον ελεγχο ισχυος(wifi,GPS,κτλ)εψαξα να τα βρω αλλα ματαια και σκεφτηκα οτι ισως δεν γινεται.επισης κατι πιο σοβαρο τωρα.εχω το s2e και ενω παλια δουλευε μια χαρα τωρα δεν μου βρισκει patrition ext.εκανα και απο το ron manager καινουργιο αλλα τιποτα.καμια ιδεα; τελος τωρα που γραφω το μηνυμα παρατηρω οτι εχει καθυστερηση στην εμφανιση των γραμματων.ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό thread για το UOT είπα να γράψω εδώ. Σε GSF οι διάφορες παραμετροιποιήσεις που κάνεις στο UOT στο θέμα έχουν κάποιο περιορισμό? Δουλέυουν όλες οι επιλογές για GSF? Αφού ολοκληρώσεις την παραμετροποίηση του θέματος στο τέλος στο File upload ποιές επιλογές χρησιμοποιείς? Ευχαριστώ! Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Μετα απο πολυ καιρο με την modaco R12, εκανα το βημα με το TPT της GSF 17. Το Blade πλεον ειναι μαγικο, τα παντα λειτουργουν αψογα και το gps που ειχα θεμα με την MDC R12 κλειδωνει αψογα, σε 20-30 sec. Το θεμα ειναι τωρα να μεινω εδω ή να βαλω την 19? Παράθεση Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό thread για το UOT είπα να γράψω εδώ. Σε GSF οι διάφορες παραμετροιποιήσεις που κάνεις στο UOT στο θέμα έχουν κάποιο περιορισμό? Δουλέυουν όλες οι επιλογές για GSF? Αφού ολοκληρώσεις την παραμετροποίηση του θέματος στο τέλος στο File upload ποιές επιλογές χρησιμοποιείς? Ευχαριστώ! Όχι δεν δουλεύουν όλες οι παραμετροποιήσεις του UOT στην GSF. Πχ αλλαγές στην κάτω μπάρα της "κουρτίνας" της notification bar δεν γίνονται. Στη καρτέλα File upload το μόνο που αλλάζεις/επιλέγεις είναι στο πεδίο "Select your rom from kitchen's list, or upload your own files" επιλέγεις "System files" και μετά (για την GSF) από τις επιλογές που εμφανίζει πατάς το "Select file" για το framework.res.apk και επιλέγεις το framework.res.apk το οποίο έχεις κάνει από πριν extract από το zip της rom που χρησιμοποιείς και το "Select file" για το SystemUI.apk το οποίο παρομοίως έχει κάνει extract στον υπολογιστή σου από το zip της rom που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω rotary animation στο lockscreen της gsf? εχω φτιαξει ενα πακετακι με crt animation,circle battery mod για την b19 κ θελω να βαλω κ rotary lockscreen απι την cm Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Αναπάντεχο πρόβλημα!! Είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα backups που έχω στο ClockworkMod οπότε μέσω ROM Manager πήγα και έσβησα 2 παλαιότερα backups που έχω. Στη συνεχεια πήγα να κάνω Backup current ROM και κόλλησε στο πράσινο ανθροποειδές. Βγάζω την μπαταρία την ξαναβάζω πάω να μπω σε CM και κολλάει πάλι στο πράσινο ανθροποειδές. Ο,τι κι αν κάνω κολλάει εκεί. Τι κάνουμε τώρα lousou? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Αναπάντεχο πρόβλημα!! Είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα backups που έχω στο ClockworkMod οπότε μέσω ROM Manager πήγα και έσβησα 2 παλαιότερα backups που έχω. Στη συνεχεια πήγα να κάνω Backup current ROM και κόλλησε στο πράσινο ανθροποειδές. Βγάζω την μπαταρία την ξαναβάζω πάω να μπω σε CM και κολλάει πάλι στο πράσινο ανθροποειδές. Ο,τι κι αν κάνω κολλάει εκεί. Τι κάνουμε τώρα lousou? Μπες στο Rom manager (να είσαι συνδεδεμένος στο internet) και πάτα "Flash clockworkmod recovery", μετά ξαναπροσπάθησε να μπεις στο clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts