lagoskon Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 καλησπερα. +1 κι απο 'μενα στην anna. εδω και λιγες μερες τρεχω στο Ν8 μου ενα cfw που εφτιαξα με βαση την 25.007 και ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα :) Σαφώς πιο γρήγορη η 25άρα Αννα :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Σαφώς πιο γρήγορη η 25άρα Αννα :lol::lol: ωρίμασε και έγινε :Xanna (βγάλαμε και στιχάκι αν τα διαβάσεις μαζί) Κι εγώ επειδή προβληματίστηκα με τα προβλήματα την ξαναπέρασα και τέλος...πάει σφαίρα. Δεν έχει θέματα η anna. Αποδείχθηκε σπαθί! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πλακα πλακα δεν ξερω αν ειναι Placebo αλλα νομιζω πως μετα το bug fix των 1000κατι kb που βγηκε προχθες το κινητο πεταει. Δεν αρχει να ανοιγει τα μενου και ρολαρει γρηγορα. Παλια οταν το ανοιγες το κινητο απο το 0 (εντελως κλειστο) οταν ανοιγα τις εφαρμογες η αλλους φακελους, την πρωτη φορα σε καθε φακελο λαγκαρε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεχρι να δημιουργησει εικονιδια. Πλεον οχι ! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 αυτη η νεα εκδοση αννα,η 25,μπαινει ετσι απο πανω απο την 22 ή θελει hard reset?ή ειναι για συγκεκριμενα κινητα??εχω ελληνικη συσκευη και δεν μου λεει να υπαρχει νεα αναβαθμιση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 αυτη η νεα εκδοση αννα,η 25,μπαινει ετσι απο πανω απο την 22 ή θελει hard reset?ή ειναι για συγκεκριμενα κινητα??εχω ελληνικη συσκευη και δεν μου λεει να υπαρχει νεα αναβαθμιση.. τα ιδια και εγω... ελληνικο Ν8 και τιποτα απο v25 παρακολουθω σιωπηλα και περιμενω:p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πλακα πλακα δεν ξερω αν ειναι Placebo αλλα νομιζω πως μετα το bug fix των 1000κατι kb που βγηκε προχθες το κινητο πεταει. Δεν αρχει να ανοιγει τα μενου και ρολαρει γρηγορα. Παλια οταν το ανοιγες το κινητο απο το 0 (εντελως κλειστο) οταν ανοιγα τις εφαρμογες η αλλους φακελους, την πρωτη φορα σε καθε φακελο λαγκαρε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεχρι να δημιουργησει εικονιδια. Πλεον οχι ! την κατέβασα και εγώ μέσω ovi αλλά δεν μου βγάζει πουθενά πληροφορίες για την αναβάθμιση:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ν8 μπλε ελληνικο και ναι την εχω περασει ;) δεν χρειαζεται hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Λοιπόν έχω ένα ν8 γαλλικό όταν έκανα την αναβάθμιση για άννα πριν κανα μήνα έχασα το ελληνικό μενού και τώρα είμαι με αγγλικό αλλά δεν με απασχολεί γιατί έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και είμαι οκ. Δοκίμασα να το αλλάξω με φοίνικα αλλά δεν.. Ερώτηση όταν με το καλό έρθει η belle και κάνω αναβάθμιση ota θα ξανά έχω ελληνικό μενού η τώρα πια δεν γίνεται? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 λογικα οχι, αλλα αν πας σε νοκια care στα περνανε (με 15 ευρω περιπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ν8 μπλε ελληνικο και ναι την εχω περασει ;) δεν χρειαζεται hard reset και που την βρηκατε ρε παιδια?σας την βγαζει σαν update to ovi suite?εμενα μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο με την 22. πως γινεται αυτο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ν8 μπλε ελληνικο και ναι την εχω περασει ;) δεν χρειαζεται hard reset Ναι γιατί τα μπλε N8 που έφερε η nokia έχουν product code balkans Λοιπόν έχω ένα ν8 γαλλικό όταν έκανα την αναβάθμιση για άννα πριν κανα μήνα έχασα το ελληνικό μενού και τώρα είμαι με αγγλικό αλλά δεν με απασχολεί γιατί έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο και είμαι οκ. Δοκίμασα να το αλλάξω με φοίνικα αλλά δεν.. Ερώτηση όταν με το καλό έρθει η belle και κάνω αναβάθμιση ota θα ξανά έχω ελληνικό μενού η τώρα πια δεν γίνεται? Δύστυχος είτε οτα είτε με Nokia Ovi Suite Δεν θα έχεις Ελληνικά. Μόνο με το Phoenix Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 να πάρουμε όμως μία απόφαση τελικά, πρέπει να κάνουμε hard reset μετά την αναβάθμιση? Αποφασίστε :) Όχι δεν πρέπει. Μην ακούς τους hard reset maniacs. Γνωστός σεσημασμένος και φίλος μου, που προτρέπει τον κόσμο να κάνει hard reset με το παραμικρό, φλασάρει κάθε πρωί πριν τον καφέ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι δεν πρέπει. Μην ακούς τους hard reset maniacs. Γνωστός σεσημασμένος και φίλος μου, που προτρέπει τον κόσμο να κάνει hard reset με το παραμικρό, φλασάρει κάθε πρωί πριν τον καφέ. :p Μα υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να πινεις τον καφε σου το πρωι και να βλεπεις τον φοινικα να φρεσκαρει το κινητο σου ?? :p Το hard reset ειναι αναγκαιο κυριως για εμας τους Beta testers που κανουμε ολο πειραματα στα κινητα μας :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μα υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να πινεις τον καφε σου το πρωι και να βλεπεις τον φοινικα να φρεσκαρει το κινητο σου ?? :p δεν ξερω αν παιζεις angry birds κτλ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις παιξει την πρωτη πιστα απειρες φορες :lol: καμμενε :shifty: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Νέα Ελληνική Αννα ( από Balkans DG ) v25.007 01. Added Latest Installserver ( by CodeRUS ) 02. ROMPatcher+ v3.1 by IlSocio with the following working patches and autostart (thanks Soni for autostart trick): 03. Camera sound disabled 04. Camera digital zoom improvement 05. Voice recorder 12hrs at 256kbps stereo 06. Music folder search in E:/Music and F:/Music 07. Gallery will search in E:/Images and F:/Images 08. Homescreens customization : Upto 6 Homescreens possible (initially only 3 HS is available) 09. Lock screen in landscape possible 10. Disabled annoying active diverts note 11. FM transmitter now sends RDS "Nokia N8" and not just "Nokia" 12. Around 150 MB free RAM after reboot 13. Fixed WLAN and Internet connection logs (new mod by Coderus) 14. No Keylock Vibration 15. Extreme diet On Core , ROFS2 , UDA ( only Greek & English Files ) 16. Full Greek Language and Keyboard ( English keyb and lang is included) Στο γνωστό μέρος. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Νέα Ελληνική Αννα ( από Balkans DG ) v25.007 01. Added Latest Installserver ( by CodeRUS ) 02. ROMPatcher+ v3.1 by IlSocio with the following working patches and autostart (thanks Soni for autostart trick): 03. Camera sound disabled 04. Camera digital zoom improvement 05. Voice recorder 12hrs at 256kbps stereo 06. Music folder search in E:/Music and F:/Music 07. Gallery will search in E:/Images and F:/Images 08. Homescreens customization : Upto 6 Homescreens possible (initially only 3 HS is available) 09. Lock screen in landscape possible 10. Disabled annoying active diverts note 11. FM transmitter now sends RDS "Nokia N8" and not just "Nokia" 12. Around 150 MB free RAM after reboot 13. Fixed WLAN and Internet connection logs (new mod by Coderus) 14. No Keylock Vibration 15. Extreme diet On Core , ROFS2 , UDA ( only Greek & English Files ) 16. Full Greek Language and Keyboard ( English keyb and lang is included) Στο γνωστό μέρος. Για να καταλαβω,αυτη δεν ειναι επισημη εκδοση?θα βγει καποια επισημη ή ο,τι κατσει στον καθενα?δηλαδη αλλοι με 22 αλλοι με 25 επισης,οταν λεει 150ΜΒ ελευθερα με επανεκινηση,που τα βρισκει?οι 6 home screens ειναι κ στην επισημη ή μονο στην belle? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 φυσικά και δεν είναι , custom είναι βρε συ, το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος!:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Έχω τροποποιήσει την Επίσημη που δόθηκε για τα Βαλκάνια , η οποία έχει Ελληνικά . Άρα βασίζεται σε επίσημη της Νόκια , αλλά δεν ξέρουμε αν η 25.007 θα δοθεί και για τα ελληνικά τηλέφωνα. Πάντως τη θεωρώ αρκετά καλύτερη και γρηγορότερη από την 22.014 Οπότε , κρίνετε και πράτετε... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 SaintPetrouil πόσα θες για να μου στήσεις το κινητό από την αρχή την επόμενη φορά που θα χρειαστεί hard reset? :p Χαρά στο κουράγιο σου... Master Of Flashers! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 SaintPetrouil πόσα θες για να μου στήσεις το κινητό από την αρχή την επόμενη φορά που θα χρειαστεί hard reset? :p Χαρά στο κουράγιο σου... Master Of Flashers! :lol: και μονο για τα καλα σου λογια τπτ !! :p .. Ασε, αφου εχω ετοιμο φακελο στο pc με ολα σε κατηγοριες ... αλλιως δεν την παλευα ! :p :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 δεν ξερω αν παιζεις angry birds κτλ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις παιξει την πρωτη πιστα απειρες φορες :lol: καμμενε :shifty: Το κορυφαίο θα είναι να το τερματίζει κάθε φορά! Ελπίζω τουλάχιστον να έχει την free έκδοση :p Κι εγώ να πω την αλήθεια hard reset-άς είμαι γιατί τα θέλω καθαρά όλα... :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 δεν ξερω αν παιζεις angry birds κτλ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις παιξει την πρωτη πιστα απειρες φορες :lol: καμμενε :shifty: χαχαχαχα... angry birds οχι τοσο, fruit ninja Ομως σαν τρελος! :p Το κορυφαίο θα είναι να το τερματίζει κάθε φορά! Ελπίζω τουλάχιστον να έχει την free έκδοση :p Κι εγώ να πω την αλήθεια hard reset-άς είμαι γιατί τα θέλω καθαρά όλα... :p ε ναι ρε φιλε, και εγω εχω εναν ψυχαναγκασμο με αυτο! :p Λοιπον, εβαλα την τελευταια εκδοση 025.007 , Παιδια η διαφορα ειναι αισθητη και δεν ειναι κανενα placebo ! Ειναι κατα αρκετα ταχυτερο ! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Το κορυφαίο θα είναι να το τερματίζει κάθε φορά! Ελπίζω τουλάχιστον να έχει την free έκδοση :p Κι εγώ να πω την αλήθεια hard reset-άς είμαι γιατί τα θέλω καθαρά όλα... :p να το τερματιζει? προλαβαινεις σε 36 ωρες να το τερματισεις? :lol::lol: μπαααα... ειμαι τυπος που βαριεται να το ξαναστηνει :p 1 φορα εκανα μονο στις αρχες στο Ν78 :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για τα ελληνικά γνωρίζουμε ποτε θα βγει η v25? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 παιδες,μου εβγαλε την αναβαθμιση,την εκανα κανονικα,εκανε επανεκινηση,κ μου λεει οτι εχω την 22 ακομα...ειναι δυνατον? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts