SaintPetrouil Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Υπάρχει, πάτα clear local cache για ανανέωση [ATTACH]22235[/ATTACH] ;) thanks :) . Να το φλασαρω με αυτην, αξιζει? Εχει τπτ το ιδιαιτερο? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 καλησπερα.. εμενα μου συνεβη το εξης. ενω ακομη δεν εχω περασει ουτε την αννουλα, διοτι περιμενω ποτε θα βγει οτα (φοβαμαι μην κανω καμια πατατα με τον φοινικα γιατι δεν εχω ασχοληθει) εχθες το βραδυ μου πεταξε την 25.007 αλλα μονο με *#0000#. οταν πηγαινα απο εφαρμ-->ενημ.λογισμ τιποτα. λιγο κουλο δεν ειναι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) καλησπερα.. εμενα μου συνεβη το εξης. ενω ακομη δεν εχω περασει ουτε την αννουλα, διοτι περιμενω ποτε θα βγει οτα (φοβαμαι μην κανω καμια πατατα με τον φοινικα γιατι δεν εχω ασχοληθει) εχθες το βραδυ μου πεταξε την 25.007 αλλα μονο με *#0000#. οταν πηγαινα απο εφαρμ-->ενημ.λογισμ τιποτα. λιγο κουλο δεν ειναι? :wacko: Ε σου πέταξε ΟΤΑ την πιο καινουργια Αννα....να την κάνεις αφοβα. Έτσι δεν χανεις τα ελληνικά. Εμένα με C6-01, παραεισαγωγής (γερμανικό), έχω περάσει την 22.14 με φοίνικα. Την 25.07 ΔΕΝ μου την βγάζει ΟΤΑ ακόμα, αλλά μου την βγάλει με ενημέρωση λογισμικού και λέει μέσω υπολογιστή. Μάλλον θα την περάσω πάλι με φοίνικα. Όσοι την έβαλαν, έχει διορθωθει το θέμα τις data συνδεσεις το μητρώο; Edited October 20, 2011 by kvoud Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 το περιεργο και εκνευριστικο ειναι οτι σημερα δεν ειναι πλεον διαθεσιμη...εχτες νυσταζα κ δεν την περασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μόλις έβαλα στο δικο μου (Ε7 απο εξωτερικο) την 25.7 μεσω Φοινικα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μόλις έβαλα στο δικο μου (Ε7 απο εξωτερικο) την 25.7 μεσω Φοινικα. μπορεις να μας πεις τι διαφορες εντοπιζεις? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) θα το δω απόψε και θα σας πω. Edit: Το πρωτο που ειδα ειναι οτι καποιες εφαρμογες που ειχα δεν ξανα μπαινουν, μου βγαζει σφάλμα... Edited October 21, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Έμενα δεν μου την βγάζει ούτε μέσω Ενημ.Λογισμ ούτε μέσω ovi suite. Γιατί? έχω ελληνικό N8. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Έμενα δεν μου την βγάζει ούτε μέσω Ενημ.Λογισμ ούτε μέσω ovi suite. Γιατί? έχω ελληνικό N8. δεν θα χει βγει ακομα για το ελληνικο Ν8. Εχει βγει ομως για το balcans. Το περνας αν θελεις αυτο μεσω φοινικα(το balcans εχει και ελληνικα) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Επανερχομαι μετα την αναβάθμηση... Ορατες αλλαγες στην εμφανιση δεν βλέπω, ειναι ποιο γρηγορο το λειτουργικο, δεν εμφανιζει το παραμικρο κόλυμα και η wifi συνδεση λειτουργει χωρις προβλήματα πλέον (πριν πολες φορες δεν μου συνδεόταν ελεγε οτι δεν βρήσκει το router) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Επανερχομαι μετα την αναβάθμηση... Ορατες αλλαγες στην εμφανιση δεν βλέπω, ειναι ποιο γρηγορο το λειτουργικο, δεν εμφανιζει το παραμικρο κόλυμα και η wifi συνδεση λειτουργει χωρις προβλήματα πλέον (πριν πολες φορες δεν μου συνδεόταν ελεγε οτι δεν βρήσκει το router) να σε ρωτήσω αν παρατήρησες κάτι : μόλις τελείωσε η αναβάθμιση από phoenix σου έκανε αυτόματα restart το τηλέφωνο; Εμένα ήθελε power on... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 αμάν με αυτές τις αναβαθμίσεις, άντε πάλι hard reset και στήσιμο του τηλ από την αρχή ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 αμάν με αυτές τις αναβαθμίσεις, άντε πάλι hard reset και στήσιμο του τηλ από την αρχή ! δεν ειναι αναγκαιο να κανεις hard reset καθε φορα που κανεις αναβαθμιση (minor ή major) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 δεν ειναι αναγκαιο να κανεις hard reset καθε φορα που κανεις αναβαθμιση (minor ή major) να πάρουμε όμως μία απόφαση τελικά, πρέπει να κάνουμε hard reset μετά την αναβάθμιση? Αποφασίστε :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Μόλις έκανα την αναβάθμιση του Symbian Anna update pack σε ελληνικό Ν8 ασημί. Είναι 1Mb περίπου και δεν βλέπω καμμιά ιδιαίτερη αλλαγή. Η έκδοση εξακολουθεί να είναι η 022.014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Μόλις έκανα την αναβάθμιση του Symbian Anna update pack σε ελληνικό Ν8 ασημί. Είναι 1Mb περίπου και δεν βλέπω καμμιά ιδιαίτερη αλλαγή. Η έκδοση εξακολουθεί να είναι η 022.014. μία από τα ίδια και σε εμένα, μέσω ovi την έκανα και μάλιστα δεν χάθηκαν τα Ελληνικά στον ουγγρο μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Επίσης αυτό που πρόσεξα είναι ότι πλέον μπορείς να έχεις αποθηκευμένα mp3 με ελληνικούς χαρακτήρες!! Δενξέρω αν ίσχυε πριν το update αυτό στο Symbian Anna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) Σημερα μου εβγαλε Symbian Anna service pack - Προεραιτικη(1040kb) ! Την εγκαθιστω τωρα.. edit: αναβαθμιζονται τα παρακατω απο οτι ειδα : ●Messaging 1.59 ●Conversation Server 1.58 ●Java Runtime Update 2.02(56) ●Conversation Application 1.58 ●Metadata System Upgrade Edited October 22, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) να σε ρωτήσω αν παρατήρησες κάτι : μόλις τελείωσε η αναβάθμιση από phoenix σου έκανε αυτόματα restart το τηλέφωνο; Εμένα ήθελε power on... εμενα μου εκανε restart, όπως όλες τις φορές. Ενδεχομένως να μην εχει γινει καλα το hardware reset, εγω για να καταλάβεις πάντα οταν εκανα hardware reset εβλεπα την ασπρη οθονη για 4 λεπτα και νιμιζα οτι εχει πρόβλημα, παταγα λοιπον το power switch για 8", αλλα την τελευταια φορα το άφησα μονο του και ολα καλα μετα. Edited October 23, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 εμενα μου εκανε restart, όπως όλες τις φορές. Ενδεχομένως να μην εχει γινει καλα το hardware reset, εγω για να καταλάβεις πάντα οταν εκανα hardware reset εβλεπα την ασπρη οθονη για 4 λεπτα και νιμιζα οτι εχει πρόβλημα, παταγα λοιπον το power switch για 8", αλλα την τελευταια φορα το άφησα μονο του και ολα καλα μετα. δεν είχε περαστεί σωστά και κολλούσε απίστευτα το κινητό. Το ξαναπέρασα και όλα καλά!!! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 καλησπέρα έχω το ν8 και πολλές φορές αργει να μπει στο μενού , σε διάφορα εικονίδια κ.ά. τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 καλησπέρα έχω το ν8 και πολλές φορές αργει να μπει στο μενού , σε διάφορα εικονίδια κ.ά. τι φταίει? Τρώει πολύ συχνά φρίκες για διάφορους λόγους. Ζεις με αυτό και περιμένεις την Belle που υποτίθεται θα είναι εντελώς ξαναγραμμένη από την αρχή (σε αντίθεση με την Anna που είναι το παλιό «καλό» Symbian με νέο μενού από πάνω). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τρώει πολύ συχνά φρίκες για διάφορους λόγους. Ζεις με αυτό και περιμένεις την Belle που υποτίθεται θα είναι εντελώς ξαναγραμμένη από την αρχή (σε αντίθεση με την Anna που είναι το παλιό «καλό» Symbian με νέο μενού από πάνω). Υπερβολές. Και εγώ είχα την anna και δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Ήταν πολύ πιο γρήγορο από άλλες εκδόσεις και δεν έτρωγε κανένα κόλημα. Ο φίλος θα πρέπει να κάνει κάνα hard reset ή να απεγκαταστήσει "σκουπιδοεφαρμογές" που τυχόν έχει βάλει.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ναι ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Anna! Μπορεί να τύχει καμία φορά να μην έχει περαστεί σωστά το λογισμικό η να θέλει hard reset όπως είπε και ο φίλος από πάνω. Κατά τα άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα η επαννεκινήσεις... (σε μένα τουλάχιστον!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 καλησπερα. +1 κι απο 'μενα στην anna. εδω και λιγες μερες τρεχω στο Ν8 μου ενα cfw που εφτιαξα με βαση την 25.007 και ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts