aggelos_skoubas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Κατεβαζω κι εγω.... Ε ρε δουλεια που εχει να πεσει.... Format mass memory.... Format memory card... Hard reset phone memory... Φτου κι απ' την αρχη μετα ξανα επαφες, φωτο, βιντεο, μουσικη, ρυθμισεις, profiles ,οθονες, εφαρμογες...πολλες εφαρμογες... Στο Ν8 δεν εκανα backup πριν την αναβαθμιση. Ολα ηταν straightforward και μετα δεν εχασα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εχω C7 και κατεβαζει τωρα την νεα εκδοση. Με Ovi Suite φανταζομαι εχεις ελληνικο product code? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σε μένα έβγαλε πρόβλημα με τα Symbian Anna Update 1/2 Και 2/2 μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 022.014. "Something's gone wrong"(...) http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-update-1-2-failed-to-install/m-p/1135695 Τελικά δούλεψε η πιο αναίμακτη λύση με το Nokia Sleeping Screen. Η εγκατάσταση του Anna ολοκληρώθηκε και δεν έχω χάσει κάποια από τις εφαρμογές/επαφές/δεδομένα/φωτογραφίες κλπ. Οπότε όλα καλά τελικά -και για την ώρα! Edit: το εικονίδιο για το WiFi είναι πλέον σαν πιόνι από σκάκι. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Στο Ν8 δεν εκανα backup πριν την αναβαθμιση. Ολα ηταν straightforward και μετα δεν εχασα τιποτα Φιλε μου, το ξερω οτι δε χρειαζεται back up.... Ομως : 1. Ειναι μια καλη ευκαιρια να κανεις ενα γενικο back up του περιεχομενου του κινητου, στο pc και 2. και σημαντικοτερο Μονο ετσι ''καθαριζει'' εντελως η συσκευη απ' ολα τα ''σκουπιδια'' που εχουν αφησει διαφορες εφαρμογες που εχουν εγκατασταθει - απεγκατασταθει και το κινητο θα παει ''σφαιρα''... Edit. Παντως για να πω την αμαρτια μου, δεν τρελαθηκα κι ολας με την Αννουλα...(Λες και δεν το 'ξερα) Αντε τωρα παλι, καλη αναμονη μεχρι την Belle :( (εκει ειναι τα ''καλα''!!!)... Edited September 8, 2011 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Με Ευρωπαϊκό product code, ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα για C7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εγώ που έχω περάσει την αννα του lagoskon δε μου τη βγάζει την επίσημη. Όχι ότι με νοιάζει και πολύ. Περιμένω την ελληνική επίσημη αδυνατισμένη lagokon-anna! Δε μαρέσουν οι χοντρούλες! :lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μολις την κατεβασα και εγω ,να πω την αληθεια τα εικονιδια ειναι ασχημα αισθητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Προσοχή, όσοι έχετε παραεισαγωγής να ΜΗΝ το κάνετε μέσω PC, θα χαθούν τα ελληνικά! Όσοι έχουν "γερμανικό" κινητό, ας δοκιμάσουν OTA τώρα που ανέβηκαν οι balkan εκδόσεις. Θα ανεβάσω σε λίγο ένα excel για ποιους "ελληνικούς" κωδικούς έχει βγει η Anna έως τώρα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μολις την κατεβασα και εγω ,να πω την αληθεια τα εικονιδια ειναι ασχημα αισθητικα Άλλαξε theme. Βάλε το Midnight Smoky Blue. Για μένα πιο ωραία εικονίδια! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 φανταζομαι εχεις ελληνικο product code? Ναι Ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σε C6-01 ελληνικό που δοκίμασα βγάζει την αναβάθμιση μόνο μέσω υπολογιστή. Για το C7 έβαλα το ελληνικό product code στο Phoenix και μου έβγαλε την έκδοση 022.014. Αυτή δεν είναι η Άννα; Μέσω Phoenix θα χάσω τηλέφωνα και εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σε C6-01 ελληνικό που δοκίμασα βγάζει την αναβάθμιση μόνο μέσω υπολογιστή. Για το C7 έβαλα το ελληνικό product code στο Phoenix και μου έβγαλε την έκδοση 022.014. Αυτή δεν είναι η Άννα; Μέσω Phoenix θα χάσω τηλέφωνα και εφαρμογές; ναι, το φλασαρει, το περναει ΟΛΟ απο την αρχη. Καλυτερα ετσι, να καθαρισει το τηλεφωνο σου απο σκουπιδια. Εγω τωρα περασα την αννα κανονικα χωρις προβλημα, κανω μπακ απ κατι τραγουδια και φωτογραφιες και πεφτει μετα φορματ σε ολα! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Προσοχή, όσοι έχετε παραεισαγωγής να ΜΗΝ το κάνετε μέσω PC, θα χαθούν τα ελληνικά! Όσοι έχουν "γερμανικό" κινητό, ας δοκιμάσουν OTA τώρα που ανέβηκαν οι balkan εκδόσεις. Θα ανεβάσω σε λίγο ένα excel για ποιους "ελληνικούς" κωδικούς έχει βγει η Anna έως τώρα. Στο συννημμένο αρχείο θα βρείτε όλα τα product codes με ελληνικά για τα οποία βγήκε επίσημα η Anna. Όπως θα δείτε, μόνο για τα branded Vodafone C7 & N8 δεν έχει βγει ακόμα, το οποίο είναι φυσικά ευθύνη της Vodafone. Εννοείται ότι οι κάτοχοι αυτών των συσκευών μπορούν να τα φλασάρουν με τον Country Variant κωδικό μέσω του Phoenix. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σήμερα ή αυριο θα ανεβάσω την επίσημη ελληνική για το Ν8 αδυνατισμένη , με δυνατότητα εγκατάστασης unsigned εφαρμογών και 1-2 μικρές προσθήκες. Θα είναι ακριβώς όπως την έδωσε η Νοκια σε ολα τα υπόλοιπα, χωρις αφαιρέσεις σε τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 E7 παραεισαγωγης εχω και μεσα απο το *#0000# δεν μου την εχει βγαλει ακομη.. :( Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σήμερα ή αυριο θα ανεβάσω την επίσημη ελληνική για το Ν8 αδυνατισμένη , με δυνατότητα εγκατάστασης unsigned εφαρμογών και 1-2 μικρές προσθήκες. Θα είναι ακριβώς όπως την έδωσε η Νοκια σε ολα τα υπόλοιπα, χωρις αφαιρέσεις σε τίποτα. :w00t::w00t::w00t::yahoo::up::clap: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σήμερα ή αυριο θα ανεβάσω την επίσημη ελληνική για το Ν8 αδυνατισμένη , με δυνατότητα εγκατάστασης unsigned εφαρμογών και 1-2 μικρές προσθήκες. Θα είναι ακριβώς όπως την έδωσε η Νοκια σε ολα τα υπόλοιπα, χωρις αφαιρέσεις σε τίποτα. να σαι καλα φιλαρακι :) .. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εγω απορω γιατι περιμενατε τοσο για την επισημη.. εγω εχω του lagoskon εδω και 10 μερες, και πεταει και ειναι και πιο αδυνατισμενη.. γιατι να περασει κανεις κατι πιο βαρυ , ενω υπαρχει και πιο γρηγορη και επισημη (γιατι επισημη ειναι, οχι leaked τροποποιημενη) ?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorbeast Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Eγώ έχω ελληνικό C7 059F0X8 απείραχτο και δεν μου βγάζει την Anna ούτε OTA, ούτε από από Ovi Suite, ούτε από Software Updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Τελειωσε επιτυχως η εγκατασταση σε C7 Ελληνικο και μου περασε και τα 2 updates (Office, NFC και κατι ψιλοεφαρμογες). Για να κανω φορματ και να ειναι η συσκευη σαν καινουργια τι κωδικο πρεπει να πατησω???Χανονται τα αρχεια απο την μαζικη μνημη (δεν εννοω την C αλλα την μαζικη του τηλεφωνου τα 8GB)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ναι, το φλασαρει, το περναει ΟΛΟ απο την αρχη. Καλυτερα ετσι, να καθαρισει το τηλεφωνο σου απο σκουπιδια. Εγω τωρα περασα την αννα κανονικα χωρις προβλημα, κανω μπακ απ κατι τραγουδια και φωτογραφιες και πεφτει μετα φορματ σε ολα! Το έκανα και τελικά δε χάθηκε τίποτα. Επέλεξα firmware update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σήμερα ή αυριο θα ανεβάσω την επίσημη ελληνική για το Ν8 αδυνατισμένη , με δυνατότητα εγκατάστασης unsigned εφαρμογών και 1-2 μικρές προσθήκες. Θα είναι ακριβώς όπως την έδωσε η Νοκια σε ολα τα υπόλοιπα, χωρις αφαιρέσεις σε τίποτα. Aντε lagoskon,κανε παλι τα μαγικα σου!!Περιμενουμε με αγωνια.Και μετα κανε κατι κ για την bella-boulla!!Σου εχουμε εμπιστοσυνη.:whistle: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ερωτηση:Εχω C7 με ελληνικο product code cosmote ομως το ειχα φλασαρει γαι να γινει κανονικο νοκια.Αν κανω την αναβαθμιση θα μου βγαλει και ολες τις βλακειες του cosmote ή θα ειναι παλι καθαρο?Μεσω pc μου βγαζει αναβαθμιση απο το nokia software updater και οχι απο το ovi suite Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Τελειωσε επιτυχως η εγκατασταση σε C7 Ελληνικο και μου περασε και τα 2 updates (Office, NFC και κατι ψιλοεφαρμογες). Για να κανω φορματ και να ειναι η συσκευη σαν καινουργια τι κωδικο πρεπει να πατησω???Χανονται τα αρχεια απο την μαζικη μνημη (δεν εννοω την C αλλα την μαζικη του τηλεφωνου τα 8GB)? δεν ξερω αν χανονται απο την μαζικη(δεν νομιζω ομως κατα 99% οχι) , για να κανεις hard reset πατας *#7370# . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Επιτέλους !!!! :D :D :D :D http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21859&stc=1&d=1315485135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts