TakeOverNet Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Εγώ έχω Vodafone ως κύριο αριθμό από το 2013. Κατά καιρούς όμως, χρησιμοποιώ και άλλα δίκτυα, κυρίως για έξτρα ΜΒ. Σε ποια κατηγορία με βάζεις; :p Εγώ ανεβάζω speedtest από διάφορα σημεία, είτε έχει καλή ταχύτητα, είτε όχι. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις για το δίκτυο, απλά γράφω αυτά που βλέπω στις περιοχές που κινούμαι... Εσύ θ' ανεβαζες ποτέ όμως ένα τέτοιο speedtest ή θα μας δείχνεις μόνο τα σημεία που πάει καλά; :rolleyes: Εσένα σε βάζω σε αυτους που κάνουν δοκιμή με συσκευή που δεν υποστηρίζει το configuration της Vodafone, επομενως δεν εισαι αντιπροσωπευτικος. Αν παω και εγώ με συσκευή που έχει μόνο LTE 2100 θα μου εμφανιζει ολους τους αλλους εκτος δικτυου. Οπότε κάνε μέτρηση με άλλη συσκευή και τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Υπάρχει μια τάση από συγκεκριμένους χρήστες να μας πείσουν ότι τα 3gb είναι αρκετά. Συγνώμη που σας το χαλάω αλλά το 2020 είναι ελαχιστα και ευτυχώς άλλοι πάροχοι το έχουν καταλάβει και δεν έχουν τέτοιους αστείους περιορισμούς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρκετά με το παραμύθι ορισμένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Όταν μέχρι τώρα την έβγαζα με 3 GB τον μήνα, τα 3 GB την ημέρα είναι θεός. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την χρονολογία. Και εδώ 2020 γράφει το ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Όταν μέχρι τώρα την έβγαζα με 3 GB τον μήνα, τα 3 GB την ημέρα είναι θεός. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την χρονολογία. Και εδώ 2020 γράφει το ημερολόγιο. Το να καλύπτουν εσένα δε σημαίνει απαραίτητα ότι καλύπτουν και τους υπόλοιπους. Ούτε καν update σε iPad δεν μπορείς να κάνεις ή να στείλεις ένα βίντεο 4K. Εγώ για φραγμό στη τεχνολογία το μεταφράζω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Πάμε πάλι. Είναι 100gb συν περίπου 20gb αν κατεβάζεις με 64kbps 24ωρες το 24ωρο ασταμάτητα για ένα μήνα με την dial up ταχύτητα των 7.81kb/s που θέλεις 10 λεπτά να φορτώσει ένα site με αρκετές φωτογραφίες η 5 λεπτά για να ανεβάσεις μια φωτό στο Instagram. Για τα σημερινά δεδομένα είναι μη λειτουργικό στην πράξη. Δηλαδή απεριόριστο δεν είναι και αυτό είναι εξαπάτηση και έπρεπε να αφαιρεθεί από τον τίτλο. Δηλαδή η προσφορά είναι 120GB max και όχι πραγματικά απεριόριστο όπως έδωσε ο ανταγωνισμός. Τώρα το όρθιο των 3gb την ημέρα αν βλέπεις συνέχεια βίντεο είναι τίποτα και θέλει προσοχή. Για όλα τα άλλα για χρήση από το κινητό αποκλειστικά είναι υπέρ αρκετό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Το να καλύπτουν εσένα δε σημαίνει απαραίτητα ότι καλύπτουν και τους υπόλοιπους. Ούτε καν update σε iPad δεν μπορείς να κάνεις ή να στείλεις ένα βίντεο 4K. Εγώ για φραγμό στη τεχνολογία το μεταφράζω πάντως. Εσύ τι μηνιαίο πακέτο αγοράζεις όταν δεν έχει προσφορά; Πόσα καταναλωνεις κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Πάμε πάλι. Είναι 100gb συν περίπου 20gb αν κατεβάζεις με 64kbps 24ωρες το 24ωρο ασταμάτητα για ένα μήνα με την dial up ταχύτητα των 7.81kb/s που θέλεις 10 λεπτά να φορτώσει ένα site με αρκετές φωτογραφίες η 5 λεπτά για να ανεβάσεις μια φωτό στο Instagram. Για τα σημερινά δεδομένα είναι μη λειτουργικό στην πράξη. Δηλαδή απεριόριστο δεν είναι και αυτό είναι εξαπάτηση και έπρεπε να αφαιρεθεί από τον τίτλο. Δηλαδή η προσφορά είναι 120GB max και όχι πραγματικά απεριόριστο όπως έδωσε ο ανταγωνισμός. Τώρα το όρθιο των 3gb την ημέρα αν βλέπεις συνέχεια βίντεο είναι τίποτα και θέλει προσοχή. Για όλα τα άλλα για χρήση από το κινητό αποκλειστικά είναι υπέρ αρκετό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάμε πάλι. Είναι απεριόριστο. Με περιορισμό ταχύτητας όταν φτάσεις τον μέγιστο όγκο για τον τύπο της σύνδεσής σου. Δεν θα σε χρεώσει για επιπλέον χρήση. Απλά θα την κάνεις με μειωμένη ταχύτητα. Απεριόριστο είναι, χρηστικό δεν είναι όταν μειωθεί η ταχύτητα. Ελληνικά το γράφουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Εσύ τι μηνιαίο πακέτο αγοράζεις όταν δεν έχει προσφορά; Πόσα καταναλωνεις κάθε μήνα; Όποτε μαζέψω τους κρυστάλλους βάζω τα 100gb του bigbang ωστόσο πλέον δεν με καλύπτει κανένα με τον περιορισμό των 3gb. Τα τρώω σε λίγες ώρες. Προσανατολιζομαι σε ένα πακέτο με απεριόριστα data σε άλλον πάροχο ωστόσο είναι ακριβό και προσπαθώ να ρίξω τη τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάμε πάλι. Είναι απεριόριστο. Με περιορισμό ταχύτητας όταν φτάσεις τον μέγιστο όγκο για τον τύπο της σύνδεσής σου. Δεν θα σε χρεώσει για επιπλέον χρήση. Απλά θα την κάνεις με μειωμένη ταχύτητα. Απεριόριστο είναι, χρηστικό δεν είναι όταν μειωθεί η ταχύτητα. Ελληνικά το γράφουμε. δεν είναι απεριόριστο. απεριόριστο σημαίνει κάτι χωρίς περιορισμό. παραπλανητική προώθηση. εγώ τους έκανα καταγγελία και μου πιστωσαν τα 2 ευρώ ενώ άφησαν ενεργό το πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Εγώ τη μεγαλύτερη χρήση που έχω κάνει με κινητό είναι 2gb σε μία μέρα και έβλεπα πάρα πολύ βίντεο. Τώρα αν κάποιον δεν τον φτάνουν, γιατί θέλει να κάνει update (ήμαρτον), μπορεί να απευθυνθεί σε άλλη εταιρία ή να έχει συνδυασμό δύο εταιρειών με δίκαρτο κινητό. Ζηλεύω πάντως τον ελεύθερο χρόνο που έχουν, αλλά καθόλου την κοινωνική τους ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν το όριο; έστω μετά το όριο να πηγαίνει 1mbps δλδ τόσο δύσκολο είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τη μεγαλύτερη χρήση που έχω κάνει με κινητό είναι 2gb σε μία μέρα και έβλεπα πάρα πολύ βίντεο. Τώρα αν κάποιον δεν τον φτάνουν, γιατί θέλει να κάνει update (ήμαρτον), μπορεί να απευθυνθεί σε άλλη εταιρία ή να έχει συνδυασμό δύο εταιρειών με δίκαρτο κινητό. Ζηλεύω πάντως τον ελεύθερο χρόνο που έχουν, αλλά καθόλου την κοινωνική τους ζωή. αν το κινητό ήταν εργαλείο της δουλειάς σου τώρα θα έλεγες αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Πάμε πάλι. Είναι 100gb συν περίπου 20gb αν κατεβάζεις με 64kbps 24ωρες το 24ωρο ασταμάτητα για ένα μήνα με την dial up ταχύτητα των 7.81kb/s που θέλεις 10 λεπτά να φορτώσει ένα site με αρκετές φωτογραφίες η 5 λεπτά για να ανεβάσεις μια φωτό στο Instagram. Για τα σημερινά δεδομένα είναι μη λειτουργικό στην πράξη. Δηλαδή απεριόριστο δεν είναι και αυτό είναι εξαπάτηση και έπρεπε να αφαιρεθεί από τον τίτλο. Δηλαδή η προσφορά είναι 120GB max και όχι πραγματικά απεριόριστο όπως έδωσε ο ανταγωνισμός. Τώρα το όρθιο των 3gb την ημέρα αν βλέπεις συνέχεια βίντεο είναι τίποτα και θέλει προσοχή. Για όλα τα άλλα για χρήση από το κινητό αποκλειστικά είναι υπέρ αρκετό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ στο σπίτι μου που έχω μόνο 2G απο Cosmote, πρέπει να κανω τον ιδιο συλλογισμο με εσενα και να πω οτι παραπαλανα γιατι αν βαλω το κινητο να κατεβαζει ολη μερα, θα φτασω ελαχιστο ογκο μεσα στις 10 ημέρες; Σε κάθε περίπτωση το ΠΟΧ που δίνει είναι σε normal επίπεδα. Το να διαμαρτυρονται καποιοι επειδη δεν μπορουν να κανουν abuse, σημαινει οτι λειτουργουν μια χαρα οι δικλιδες. Όπως επίσης να διαμαρυρονται τα καρτοκινητά που δεν χαλάνε ούτε 3GB το μηνα... Ας πανε λοιπον ολοι οι abusers στην Cosmote και στη Vodafone να έρθουν όσοι κανουν normal χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Σε παραδέχομαι πάντως για την καταγγελία. Αν και στους όρους-ψιλά γράμματα που κανεις μας δεν διαβάζει συνήθως πριν την ενεργοποίηση το γράφει οτι προκειται για 3gb/ημέρα. Πάντως αν κάναμε ολοι μας μαζικες καταγγελίες για τα διάφορα στραβά ίσως είχαμε καλύτερες τιμές και πακέτα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Σε παραδέχομαι πάντως για την καταγγελία. Αν και στους όρους-ψιλά γράμματα που κανεις μας δεν διαβάζει συνήθως πριν την ενεργοποίηση το γράφει οτι προκειται για 3gb/ημέρα. Πάντως αν κάναμε ολοι μας μαζικες καταγγελίες για τα διάφορα στραβά ίσως είχαμε καλύτερες τιμές και πακέτα.. όποιος το πρόσεξε το "ισχύει πολιτική ορθης χρήσης" μετά την καταγγελία μπήκε στην πρώτη σελίδα ενώ υπήρχε μόνο όταν πατούσες tell me more.. Ευτυχώς όταν την έστειλα είχα πάρει screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 αν το κινητό ήταν εργαλείο της δουλειάς σου τώρα θα έλεγες αλλα Το update είναι αντικείμενο της δουλειάς σου; Μάλιστα. Αν λοιπόν είχε να κάνει με τη δουλειά μου θα διάλεγα την εταιρεία που έχει απεριόριστο και σίγουρα δεν θα κυνηγούσα τις προσφορές του CU και τους κρυστάλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Το update είναι αντικείμενο της δουλειάς σου; Μάλιστα. Αν λοιπόν είχε να κάνει με τη δουλειά μου θα διάλεγα την εταιρεία που έχει απεριόριστο και σίγουρα δεν θα κυνηγούσα τις προσφορές του CU και τους κρυστάλλους. Υποδείξεις στην οικογένεια και τους φίλους σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 όποιος το πρόσεξε το "ισχύει πολιτική ορθης χρήσης" μετά την καταγγελία μπήκε στην πρώτη σελίδα ενώ υπήρχε μόνο όταν πατούσες tell me more.. Ευτυχώς όταν την έστειλα είχα πάρει screenshot :lol: οντως έτσι ειναι :lol: δυστυχως πολυ πιθανον αφου τους επρηξες θα σκέφτηκαν "ας δώσουμε πισω στον Μ...Α το 2€ να μας παψει να μας πρήζει" και ας το βάλουμε να υπάρχει για να μην υπάρχουν αλλοι σαν αυτον, παρα να αλλαξει κατι επι της ουσιας.. δηλαδη να ειναι οντως απεριοριστο χωρις ορια.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 όποιος το πρόσεξε το "ισχύει πολιτική ορθης χρήσης" μετά την καταγγελία μπήκε στην πρώτη σελίδα ενώ υπήρχε μόνο όταν πατούσες tell me more.. Ευτυχώς όταν την έστειλα είχα πάρει screenshot Απλά για να μην τους πρήζεις στο επέστρεψαν. Απεριόριστο είναι στη χρέωση και στον προσφερόμενο όγκο. Περιορισμό έχει μόνο στην ταχύτητα μετά την υπέρβαση του όγκου ανάλογα τον τύπο σύνδεσης. Όποιος δεν το καταλαβαίνει καλο θα ήταν να απευθυνθεί κάπου για να βελτιωθεί στην ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Απλά για να μην τους πρήζεις στο επέστρεψαν. Απεριόριστο είναι στη χρέωση και στον προσφερόμενο όγκο. Περιορισμό έχει μόνο στην ταχύτητα μετά την υπέρβαση του όγκου ανάλογα τον τύπο σύνδεσης. Όποιος δεν το καταλαβαίνει καλο θα ήταν να απευθυνθεί κάπου για να βελτιωθεί στην ελληνική γλώσσα. Νομίζω πρέπει να επιστρέψεις στα θρανία ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη προσφορά δεν βγαίνει στο υπόλοιπο χρήσης. Τι να έγραφαν απεριόριστα ενώ δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Νομίζω πρέπει να επιστρέψεις στα θρανία ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη προσφορά δεν βγαίνει στο υπόλοιπο χρήσης. Τι να έγραφαν απεριόριστα ενώ δεν είναι; Προσβάλλεις και δεν επιχειρηματολογείς. Αλήθεια, όταν εχω κατι απεριοριστο, εφόσον δεν έχω όριο (αυτο σημαίνει το απεριόριστο σε απλά ελληνικά), τι υπόλοιπο να κοιτάω;; Αφού είναι απεριόριστο. Εσύ προφανώς θέλεις ενημέρωση για το πότε φτάνεις το οριο του όγκου σου για να ξέρεις αν θα πέσει η ταχύτητά σου ή όχι. Τι σχέση έχει, λοιπόν, το ένα με το άλλο; και να σου μειώσει την ταχύτητα, πάλι δεν θα σε χρεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Νομίζω πρέπει να επιστρέψεις στα θρανία ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη προσφορά δεν βγαίνει στο υπόλοιπο χρήσης. Τι να έγραφαν απεριόριστα ενώ δεν είναι; https://imgur.com/tLVicsb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 https://imgur.com/tLVicsb Στο cu δεν υπάρχει ένδειξη ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρωινή μέτρηση https://www.speedtest.net/result/a/5625882635 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Στο cu δεν υπάρχει ένδειξη ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρωινή μέτρηση https://www.speedtest.net/result/a/5625882635 Υποστηρίζει το ΜΙ Α2 B3+B20 CA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Στο cu δεν υπάρχει ένδειξη ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρωινή μέτρηση https://www.speedtest.net/result/a/5625882635Έχεις στοκάρεις δεδομένα από το πάρε να χεις και μετά μας λες ότι δεν σου φτάνουν τα 3gb τη μέρα; Προφανώς διαμαρτύρεσαι για να διαμαρτύρεσαι. Τα 2 ευρώ τα πήρες πίσω, αλλά δεν βλέπω να τους είπες να πάρουν τα δεδομένα πίσω. Το τζάμπα είναι πιο γλυκό ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Έχεις στοκάρεις δεδομένα από το πάρε να χεις και μετά μας λες ότι δεν σου φτάνουν τα 3gb τη μέρα; Προφανώς διαμαρτύρεσαι για να διαμαρτύρεσαι. Τα 2 ευρώ τα πήρες πίσω, αλλά δεν βλέπω να τους είπες να πάρουν τα δεδομένα πίσω. Το τζάμπα είναι πιο γλυκό ε; Τους το ζήτησα και απάντησαν ότι δεν γίνεται τεχνικά ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι 02/01 είχα 100gb από bigbang όπως αναφέρω παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Πάμε πάλι. Είναι απεριόριστο. Με περιορισμό ταχύτητας όταν φτάσεις τον μέγιστο όγκο για τον τύπο της σύνδεσής σου. Δεν θα σε χρεώσει για επιπλέον χρήση. Απλά θα την κάνεις με μειωμένη ταχύτητα. Απεριόριστο είναι, χρηστικό δεν είναι όταν μειωθεί η ταχύτητα. Ελληνικά το γράφουμε. Σου απάντησα στο άλλο θέμα. Αν θέλεις να το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις δικό σου θέμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts