JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μερικα ακόμα speedtest σε αλλες περιοχες των Χανίων.. Στο εμπορικό κέντρο Ερμης. Test Date: 17 Φεβ 2015 15:00 Download: 19.36 Mbps Upload: 5.15 Mbps Ping: 24 ms Connection Type: Cellular Server: Athens External IP: 213.249.12.94 Internal IP: 100.96.226.254 Latitude: 35.5116 Longitude: 24.0218 http://www.speedtest.net/my-result/i/1144453812 Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.511646,24.021772 Κουνουπιδιανά (Ακρωτήρι) Test Date: 20 Φεβ 2015 21:15 Download: 14.78 Mbps Upload: 3.55 Mbps Ping: 43 ms Connection Type: Cellular Server: Athens External IP: 213.249.12.94 Internal IP: 100.97.93.181 Latitude: 35.5325 Longitude: 24.0765 http://www.speedtest.net/my-result/i/1148261900 Location http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.532503,24.076525 να ρωτησω κατι; αμα τα κινητα που εχουμε ειναι 3g+ και λενε εως 21mbs δεν μπορουμε να πιάσουμε την ταχυτητα που λετε παραπανω; , διοτι ενω σκεφτομουνα να παρω 4g κινητο μετα λεω και οι ταχυτητες εως 21mbs στο 3g+ δεν ειναι καθολου κακες και 8mbs να ποιανω παλι ευχαριστημενος ειμαι.. Εξαλλου το 4g σου τρωει και περισσοτερο ογκο για την ληψη του ιδιου αρχειου με 3g+ , αρα καλυτερα να μεινω στο 3g; + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ΔΕΝ σου τρώει μεγαλύτερο όγκο για να λάβει το ίδιο αρχείο. Απλά το κάνει σε λιγότερο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ΔΕΝ σου τρώει μεγαλύτερο όγκο για να λάβει το ίδιο αρχείο. Απλά το κάνει σε λιγότερο χρόνο. αυτο λογικο να καταλαβουμε οτι κατεβαινει πιο ευκολα το αρχειο αλλα εχει αναφρθει οτι σου τρωει περισσοτερο ογκο επειδη σου κατεβαζει πιο γρηγορα το αρχειο αυτο μου το ειχανε αναφερει και ξενερωσα για το 4g τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Επειδή έχει μεγαλύτερη ταχύτητα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να κατεβάσεις πολύ περισσότερα, και επίσης τρώει πολύ περισσότερα mb (200-300) ένα speedtest. Ένα αρχείο όμως που έχει συγκεκριμένο μέγεθος τα ίδια mb θα αφαιρέσει από αυτά που έχεις διαθέσιμα είτε το κατεβάσεις μέσω 3G είτε μέσω 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Οπως το λεει ο Μαρκ ειναι τα πραγματα.Απλη λογικη ρε παιδια οταν σου στελνω ενα mail με μια φωτογραφια 20ΜΒ θα κατεβασεις 20ΜΒ δεν θα κατεβασεις 50 επειδη εισαι με 4G. Δηλαδη σαν να λεμε οτι επειδη εχω VDSL μια ταινια που εχει 2GB μεγεθος αρχειου επειδη εχω πιο γρηγορη γραμμη θα κατεβασω περισσοτερα.Δεν γινεται.Ακομα και στο σερφαρισμα μια σελιδα για να ανοιξει κατεβαζει οσα αρχεια εχει η ιστοσελιδα στον σερβερ.Το ποσο γρηγορα δεν εχει καμια σχεση με τον ογκο. Στο speedtest απλα η εφαρμογη οοκλα οταν δει οτι εισαι συνδεμενος με LTE αυτοματα βαζει για κατεβασμα ενα μεγαλυτερο σε ογκο Αρχειο απο τους σερβερ της ωστε να διαρκεσει περισσοτερο το download και να σου δωσει μετρηση πιο ρεαλιστικη σε ταχυτητα.Ετσι νομιζω οτι γινεται εφοσον τα speedtest εχουν ιδια διαρκεια στο downloading/uploading Στα Χανια πιο γρηγορο ιντερνετ otenet εχω σπιτι παρα με 4G :P http://www.speedtest.net/result/4160394188.png Edited February 21, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Όταν κάποιος φεύγει με το Ι.Χ. του ή με το τρένο από τον Βόλο με προορισμό την Λάρισα , το 4G δίκτυο της Vodafone , υπάρχει μέχρι και λίγο μετά το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου , ενώ όταν κάποιος κάνει την αντίθετη ακριβώς διαδρομή με Ι.Χ. ή με το τρένο από την Λάρισα προς Βόλο , το 4G δίκτυο υπάρχει μέχρι και 13-15 λεπτά έξω από το σταθμό του ΟΣΕ της Λάρισας , δηλαδή ΑΡΚΕΤΑ έξω απο την Λάρισα , έως ΠΟΛΥ μπορώ να πω , μέχρι και λίγο μετά την Νίκαια της Λάρισας . Αυτό σημαίνει ότι το 4G δίκτυο της Λάρισας , είναι ΠΙΟ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΟ από το αντίστοιχο 4G του Βόλου . (Απόλυτα λογικό αυτό) . Να διευκρινήσω ότι στην Νέα Εθνική Οδό Λάρισας Βόλου , (εννοώ έξω από την Λάρισα) , ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ 4G δίκτυο από την Vodafone , ενώ αντίθετα στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας Βόλου , υπάρχει 4G δίκτυο (πάλι έξω από την Λάρισα) , για 13-15 λεπτά , όπως και με το τρένο . Η γραμμή του τρένου , είναι αρκετά κοντά με την Παλαιά Εθνική Οδό . Η COSMOTE τώρα , (όπως έχω ξαναπεί και εγώ με μετρήσεις που έκανα ο ίδιος) , αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ στο myphone , αλλά και άλλοι γενικά , στις μετρήσεις ΤΕΛΙΚΑ , ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ την Vodafone , σε ταχύτητες στο 3G και 4G δίκτυο , στα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα , ΧΩΡΙΣ να σημαίνει ότι οι ταχύτητες της Vodafone , είναι ΑΣΧΗΜΕΣ . Στον ΟΣΕ της Λάρισας όμως , όπως έχω ξαναπεί , έχει αρκετά μέτριο 4G σήμα με 1-2 γραμμές η COSMOTE , ενώ η Vodafone ΤΕΡΜΑ σήμα και ΑΚΟΥΝΗΤΟ , ειλικρινά . Επίσης πηγαίνοντας με το τρένο από Λάρισα προς Βόλο , το 4G σήμα της COSMOTE , κρατάει για 4-5 λεπτα , αφού φύγει το τρένο από τον σταθμό , ενώ της Vodafone , σας είπα παραπάνω . Με Ι.Χ. το 4G δίκτυο της COSMOTE , ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ακόμη , για να σας πω την αλήθεια . Η Vodafone είναι ελαφρώς πιο εκτεταμένη σε κάλυψη σε Βόλο και Λάρισα, απ'ότι η Cosmote, σε 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι Κωνσταντίνε , ΙΣΧΥΕΙ αυτό που λες , έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ . Ελαφρά , όπως το λες . ΟΜΩΣ η COSMOTE και σε Λάρισα και Βόλο , καθώς και στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας που έχουν 4G , είναι επίσης ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗ σε ταχύτητες στο 4G από την Vodafone , ΤΕΛΙΚΑ . Δεν το πίστευα ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό , αλλά έτσι είναι , ειλικρινά . Το λένε πολλοί φίλοι αυτό (εδώ στο myphone με speedtests που κάνουν) , αλλά το είδα και εγώ προσωπικά με αρκετές μετρήσεις που έκανα , σε Βόλο , Λάρισα , Θεσσαλονίκη και Πήλιο . Αθήνα (Oμόνοια - Σύνταγμα) , ΔΕΝ έχω κάνει μετρήσεις ακόμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ενδεχομένως να επικεντρώθηκαν στην κάλυψη και να αναβαθμίσουν σε λίγο τις ταχύτητες... Αλλά προσωπικά προτιμώ μεγαλύτερη κάλυψη και σταθερή, εγγυημένη ταχύτητα όλες τις στιγμές, παρά 5 mbps παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Εννοείται αυτό που λες , και εγώ έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ πιστεύω. Χθες Παρασκευή , επιτέλους μπόρεσα και πήγα Θεσσαλονίκη . Από την αρχή , ήθελα να κάνω μετρήσεις και με Vodafone και με COSMOTE , σε 3 μέρη : Κέντρο (πλατεία Αριστοτέλους) , στην μακρινή Νέα Μηχανιώνα , η οποία απέχει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης 32 χιλιόμετρα , και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το οποίο απέχει απο το κέντρο 11.5 χιλ . Πήγα ΜΟΝΟ τελικά στην πλατεία Αριστοτέλους και έκανα μετρήσεις , γιατί δεν υπολόγισα τον χρόνο μου σωστά , και δεν προλάβαινα να πάω στην Μηχανιώνα και στο Ωραιόκαστρο . Έπρεπε να φύγω για Βόλο . Στην Αριστοτέλους , καλές ταχύτητες το 4G και από τα 2 δίκτυα , με ΠΡΩΤΗ την COSMOTE σε ταχύτητες όπως και περίμενα , τελικά . Μόνο μέχρι το ΙΚΕΑ πήγα τελικά , δίπλα στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης . Στο ΙΚΕΑ και τα 2 4G δίκτυα , έχουν ΚΟΡΥΦΑΙΟ σήμα με ΠΟΛΥ καλές ταχύτητες . Στην διαδρομή για κέντρο , (όταν επέστρεφα) η Vodafone (παράξενο όντως) , έχει ΑΡΚΕΤΑ μέτριο 4G σήμα με 1-2 γραμμές (περίμενα παραπάνω είναι αλήθεια) και μόλις φθάνουμε στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ νοσοκομείο (με λεωφορείο ήμουνα) το 4G σήμα της , γίνεται ΚΟΡΥΦΑΙΟ . Μετά και μέχρι τον σταθμό του ΟΣΕ , (ΣΧΕΔΟΝ) ΚΟΡΥΦΑΙΟ συνέχεια . Η COSMOTE , στην ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ διαδρομή , είναι ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ στο 4G σήμα και ΚΟΡΥΦΑΙΑ στο κέντρο και στον ΟΣΕ . Όπως βλέπετε , προσπαθώ (τουλάχιστον) να είμαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ και να ΜΗΝ φανατίζομαι με κάποιο δίκτυο . Και τα 2 δίκτυα πάντως το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ , είναι ότι εν έτει 2015 , είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ , με εξαίρεση , την 3η Wind , η οποία είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ (είναι αλήθεια όντως) σε προσφορές και τιμές , αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμεινε τελευταία σε αρκετά πράγματα γενικά , αλλά και στο 3G και στο 4G που ΔΕΝ έχει ΚΑΝ στην Αθήνα ακόμα . Πάντως όπου έχει 3G η Wind , είναι ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ και γρήγορο , γεγονός αυτό . Μπορεί να έχω στην υπογραφή μου την Vodafone , αλλά ΟΥΤΕ στην Vodafone δουλεύω , ΟΥΤΕ και παίρνω μετοχές , προς Θεού ! ! ! .......... Την επόμενη φορά που θα πάω Θεσσαλονίκη και θα έχω περισσότερο χρόνο , θα πάω να κάνω μετρήσεις στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Περαία , Επανομή , Νέα Μηχανιώνα) και στην Δυτική Θεσσαλονίκη (Σίνδος Τ.Ε.Ι. και Ωραιόκαστρο). Αναμείνετε ! ;) Edited February 21, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Όταν κάποιος φεύγει με το Ι.Χ. του ή με το τρένο από τον Βόλο με προορισμό την Λάρισα , το 4G δίκτυο της Vodafone , υπάρχει μέχρι και λίγο μετά το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου , ενώ όταν κάποιος κάνει την αντίθετη ακριβώς διαδρομή με Ι.Χ. ή με το τρένο από την Λάρισα προς Βόλο , το 4G δίκτυο υπάρχει μέχρι και 13-15 λεπτά έξω από το σταθμό του ΟΣΕ της Λάρισας , δηλαδή ΑΡΚΕΤΑ έξω απο την Λάρισα , έως ΠΟΛΥ μπορώ να πω , μέχρι και λίγο μετά την Νίκαια της Λάρισας . Αυτό σημαίνει ότι το 4G δίκτυο της Λάρισας , είναι ΠΙΟ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΟ από το αντίστοιχο 4G του Βόλου . (Απόλυτα λογικό αυτό) . Να διευκρινήσω ότι στην Νέα Εθνική Οδό Λάρισας Βόλου , (εννοώ έξω από την Λάρισα) , ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ 4G δίκτυο από την Vodafone , ενώ αντίθετα στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας Βόλου , υπάρχει 4G δίκτυο (πάλι έξω από την Λάρισα) , για 13-15 λεπτά , όπως και με το τρένο . Η γραμμή του τρένου , είναι αρκετά κοντά με την Παλαιά Εθνική Οδό . Η COSMOTE τώρα , (όπως έχω ξαναπεί και εγώ με μετρήσεις που έκανα ο ίδιος) , αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ στο myphone , αλλά και άλλοι γενικά , στις μετρήσεις ΤΕΛΙΚΑ , ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ την Vodafone , σε ταχύτητες στο 3G και 4G δίκτυο , στα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα , ΧΩΡΙΣ να σημαίνει ότι οι ταχύτητες της Vodafone , είναι ΑΣΧΗΜΕΣ . Στον ΟΣΕ της Λάρισας όμως , όπως έχω ξαναπεί , έχει αρκετά μέτριο 4G σήμα με 1-2 γραμμές η COSMOTE , ενώ η Vodafone ΤΕΡΜΑ σήμα και ΑΚΟΥΝΗΤΟ , ειλικρινά . Επίσης πηγαίνοντας με το τρένο από Λάρισα προς Βόλο , το 4G σήμα της COSMOTE , κρατάει για 4-5 λεπτα , αφού φύγει το τρένο από τον σταθμό , ενώ της Vodafone , σας είπα παραπάνω . Με Ι.Χ. το 4G δίκτυο της COSMOTE , ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ακόμη , για να σας πω την αλήθεια . Διαβαστε και αυτο αν θελετε ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- DELETE στο τελευταιο μου ποστ . sorry ;) (την παραθεση εννοω) Edited February 21, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Για ποιο λόγο τονίζεις συνέχεια με κεφαλαία τις λέξεις ;; είναι κουραστικό στο διάβασμα :);) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ναι ξέρω σόρυ , μου το είπαν και οι υπεύθυνοι . Θα υπογραμίζω από εδώ και πέρα κάποιες λέξεις , αν θέλω κάτι να τονίσω . Συγγνώμη και πάλι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 εηινε αναβαθμιση σηματος στην περιοχη μου τοιχιο Καστοριας απο Edge σε HSPA πολυ ευχαριστο αυτο ειδικα οταν με cosmote δεν ειχα σημα ουτε για απλη κληση:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λάρισα επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του SUMMER_2000... Εξαιρετική κάλυψη 4G και όχι μόνο σε 1-2 τετράγωνα... Μπράβο... Όχι ότι δεν θέλει μπόλικη βελτίωση... Αλλά γενικά στο κέντρο, στο φρούριο και σε αρκετές περιοχές εκτός πόλης υπάρχει καλό 4G... Όπως και στην πόλη του Βόλου(σε αντίθεση με Cosmote, που κάπως τα χαλάει... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) εηινε αναβαθμιση σηματος στην περιοχη μου τοιχιο Καστοριας απο Edge σε HSPA πολυ ευχαριστο αυτο ειδικα οταν με cosmote δεν ειχα σημα ουτε για απλη κληση:) Για την Vodafone ή για την COSMOTE μιλάς για την αναβάθμιση που έγινε στο Τοιχίο Καστοριάς ? Μπερδεύτηκα λίγο . Edited March 1, 2015 by SUMMER_2000 Αναβάθμιση στην Καστοριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λάρισα επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του SUMMER_2000... Εξαιρετική κάλυψη 4G και όχι μόνο σε 1-2 τετράγωνα... Μπράβο... Όχι ότι δεν θέλει μπόλικη βελτίωση... Αλλά γενικά στο κέντρο, στο φρούριο και σε αρκετές περιοχές εκτός πόλης υπάρχει καλό 4G... Όπως και στην πόλη του Βόλου(σε αντίθεση με Cosmote, που κάπως τα χαλάει... ) Σ' ευχαριστώ Κωνσταντίνε . Όπως έχουμε ξαναπεί , το 4G δίκτυο της Vodafone , είναι πιο επεκταμένο από της COSMOTE , σε Λάρισα και Βόλο . Όχι ότι της COSMOTE , είναι κακό πάντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Για την Vodafone ή για την COSMOTE μιλάς για την αναβάθμιση που έγινε στο Τοιχίο Καστοριάς ? Μπερδεύτηκα λίγο .Vodafone εννοώ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 εηινε αναβαθμιση σηματος στην περιοχη μου τοιχιο Καστοριας απο Edge σε HSPA πολυ ευχαριστο αυτο ειδικα οταν με cosmote δεν ειχα σημα ουτε για απλη κληση:) μαλλον ειναι απο την victus να υποθεοσυμε οι αναβαθμισεις αυτες πλεον??? ξερει κανεις πιο επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 μαλλον ειναι απο την victus να υποθεοσυμε οι αναβαθμισεις αυτες πλεον??? ξερει κανεις πιο επισημα? η wind εδω εχει edge οποτε μαλλον δεν εχει να κανει με την victus Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τι παίζει τελικά με την Victus ρε παιδιά; Ισχύει η συνεργασία Wind - Vodafone που μας λέγανε τόσο καιρό ή είναι μουφα; Και στο αντίστοιχο topic για το δίκτυο της Wind μιλάνε για αναβάθμιση σε περιοχές της επαρχίας. Μακάρι γιατί θα είναι καλό για όλους εμάς που δεν μένουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 ΑΧαχαχαχ! Ναι είναι ένας καλός τρόπος να ξεφορτωθούν κόσμο οι εταιρίες. Τώρα μάλιστα που δικαιούνται μηδαμινές θα το ευχαριστηθεί η ψυχή μου. Τα ίδια Παντελή μου!! Μίζες, κονέ κλπ. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τι παίζει τελικά με την Victus ρε παιδιά; Ισχύει η συνεργασία Wind - Vodafone που μας λέγανε τόσο καιρό ή είναι μουφα; Και στο αντίστοιχο topic για το δίκτυο της Wind μιλάνε για αναβάθμιση σε περιοχές της επαρχίας. Μακάρι γιατί θα είναι καλό για όλους εμάς που δεν μένουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Που μένεις ? Εγώ στο Βόλο πάντως που μένω , νομίζω κατά 90% ότι το δίκτυο της Wind , ΔΕΝ έχει αναβαθμιστεί . Δεν ξέρω για την Λάρισα . Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ή υπεύθυνος από το τεχνικό τμήμα της Wind , ας μας ενημερώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Για το ιστορικό χθες έκανα μέτρηση ταχύτητας 4G VODAFONE στην περιοχή Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης (Λαμπράκη με Περαιβού στα όρια Δήμων Θεσσαλονίκης - Πυλαίας) με ποιότητα σήματος 2/4 με Nexus 5. Τα αποτελέσματα όχι καλά θα έλεγα. 12,72 Mbps download 8.40 Mbps upload Θα δοκιμάσω εκ νέου σύντομα σε περιοχή πιο κοντά στο γήπεδο να δω αν με καλύτερο σήμα θα βελτιωθούν τα στατιστικά στοιχεία, καθώς σε αντίστοιχη δοκιμή στην περιοχή του ΑΠΘ τα αποτελέσματα ήταν πολύ ανώτερα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σε συνέχεια των προηγούμενων μετρήσεων στα Χανιά μερικές ακόμα Random μετρησεις σε συγκριση ενα τεστ του Οκτωβρη LTE σε διαφορα σημεία της πόλης. Test Date: 2 Μαρ 2015 00:23 Download: 2.26 Mbps Upload: 1.06 Mbps Ping: 36 ms Connection Type: Cellular/LTE Location: http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.516385,24.032939 http://www.speedtest.net/my-result/i/1159077447 http://s28.postimg.org/wg2rc9ezt/Full_Size_Render.jpg Comment: Καθε μηνα το 4G γινεται για κλάματα.... Test Date: 20 Οκτ 2014 13:22 Download: 40.06 Mbps Upload: 7.75 Mbps Ping: 37 ms Connection Type: Cellular/LTE http://maps.google.com/maps?f=q&q=35.513070,24.030514 http://www.speedtest.net/my-result/i/1004823338 http://s16.postimg.org/6d6mxcjcx/Full_Size_Render1.jpg Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σε downloading πάντως στην περιοχή μου έχω σταθερά 25-30 mbps, αλλά και σε άλλες περιοχές που υπάρχει 4G και το δοκίμασα, χρησιμοποιώντας την συσκευή μου για tethering. Είναι προφανές ότι για να αξιολογηθεί η πραγματική απόδοση του δικτύου πρέπει να δοκιμαστεί σε διάφορες ώρες της ημέρας και με πιο "αξιόπιστες" μετρήσεις. Τα speedtests μπορεί να διαφέρουν απ'το 1 δευτερόλεπτο στο άλλο... Δεν το λέω για να δικαιολογήσω την Vodafone, αυτό ισχύει ΓΕΝΙΚΑ. Μπορεί τώρα να κάνω ένα speedtest, να μου δείξει 10 mbps downloading, αλλά γενικά να κατεβάζω με πάνω από 20 mbps. Προφανώς θα με νοιάξει η γενική απόδοση και όχι η στιγμιαία ενός speedtest. Φιλικά πάντα:) Υ.Γ.: Φυσικά, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο παίζει και η συσκευή.. Μπορεί στην ίδια περιοχή, σε ίδιο προφίλ πελάτη (πχ καρτοκινητός, με συμβόλαιο κλπ) με 2 διαφορετικές συσκευές, η μία να κατεβάζει με πχ 5 mbps πιο πάνω(υποθετικό το νούμερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts