mixtri Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 1) οταν εισαι επαγγελματιας, θελεις το 2g περισσοτερο απο το 3g... 2) το να προτεινεις σε καποιον να προτιμησει τη κοσμοτε, παρά τη wind, ειναι καθαρή κατάρα... :lol: Η κοσμοτε εχει τεραστια υπερφορτωση και οπως φαινεται, αδιαφορει.. 3) αυτη τη στιγμη η wind εχει τη καλυτερη ποιοτητα κλησης by far... 1) Συμφωνώ 2) Συμφωνώ 3) Συμφωνώ, αλλά το by far ισχύει μόνο σε σχέση με Cosmote. H vodafone έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό τα τελευταία χρόνια... Έχουν πέσει πολύ τα BER όταν μιλάς και ακούγεσαι αρκετά καλά και με λίγο σήμα. Αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να ξαναγίνει το θέμα vs. Όσον αφορά τα Ιλίσια, γενικά εκείνη η περιοχή είναι προβληματική, ειδικά η πλευρά προς τον περιφερειακό... Και η WIND δεν έχει "τέλειο" σήμα αλλά μιλάς αρκετά καλά σε όλη την περιοχή. Το πρόβλημα είναι ότι η WIND έχει πολύ καμουφλάζ-κεραίες και κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτή...χάλια. Είναι σίγουρο. Ιλίσια είναι Wind>Vodafone>>Cosmote. Μακρυά από Cosmote σε Ιλίσια. Το δίκτυο απλά είναι off. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Για τα Ιλίσσια συγκεκριμένα η γενική εικόνα είναι: Wind άψογη σχεδόν παντού και έχει και σε μεγάλο ποσοστό 3G με ικανοποιητικές ταχύτητες 1-2Mbps κατά μέσο όρο VF έχει πολλά προβλήματα κάλυψης αλλά είναι κυρία, όπου έχει σήμα μιλάς, όπου δεν μιλάς δεν έχει σήμα Cosmote η λογική του παραλόγου (από το 2004) έχει σήμα αλλά δεν μιλάς, άπειρες διακοπές/drop calls/ειδοποιήσεις κλήσεων κτλ Όντως η VF έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια γενικά ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ουτως συ αλλος η wind μονο 2G εχει,στο 3G δεν υπαρχει,μενω στο τριτο οροφο και δεν εχει σημα,σιγα σιγα ξεκαθαριζει το τοπιο αλλα δε βλεπω τη vodafone να εχει πτωτικες τασεις,μια χαρα ειναι και τωρα τελευταια εχει δωσει πολλα προνομια σε εμας τους καρτοκινητους,απο την αλλη οψη τι παραπανω εχει η wind???? πιο φτηνα καρτοκινητα??? πιο φτηνα συμβολαια??? πιο γρηγορο ιντερνετ?? καλυτερο δικτυο 2G/3G??? το ξαναλεω ο κυριος ανταγωνιστης της vodafone ειναι η cosmote και μετα η wind η οποια ειναι μικροτερης οντοτητας εταιρια,καλα θα ειναι ομως καποιοι να ειναι περισσοτερο αντικειμενικοι διοτι ξεπερνουν τα ορια...οσο για τις διαφημησεις θα συμφωνησω μαπα ειναι και η vodafone ειχε καλες διαφημησεις καποτε. Επειδή έχω και κινητό 3G και μέσα έχω καρτοκινητό WIND, μόνιμα έχει την ένδειξη 3,5G-3G και δεν νομίζω να βλέπω αυταπάτες και δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ καμία κλήση.Εννοείτε οτι η wind έχει μακράν το καλύτερο δίκτυο πλέον στην Ελλάδα και το λέω αυτό έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Στο σπίτι με σήμα 3,5G 5/5γραμμές οταν η VODAFONE 2G 1/5 και η COSMΟTE απλά δεν υπάρχει όταν κάνω αναζήτηση δικτύου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Επειδή έχω και κινητό 3G και μέσα έχω καρτοκινητό WIND, μόνιμα έχει την ένδειξη 3,5G-3G και δεν νομίζω να βλέπω αυταπάτες και δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ καμία κλήση.Εννοείτε οτι η wind έχει μακράν το καλύτερο δίκτυο πλέον στην Ελλάδα και το λέω αυτό έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Στο σπίτι με σήμα 3,5G 5/5γραμμές οταν η VODAFONE 2G 1/5 και η COSMΟTE απλά δεν υπάρχει όταν κάνω αναζήτηση δικτύου. Επειδή παρακολουθώ τα δίκτυα εδώ και πολλά χρόνια δυστυχώς δε μπορείς να πεις ότι η τάδε εταιρεία είναι καλύτερη από την άλλη με το νομικό πλαίσιο που υφίσταται. Κάλλιστα, αύριο έρχεται η κυρία Λίτσα ξηλώνει την κεραία και η WIND εξαφανιζόλ. Εφόσον μιλάμε για Αθήνα όλες οι εταιρείες θέλουν να έχουν ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ κάλυψη μιας και μιλάμε για το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Ελλάδας. Σε γενικές γραμμές θεωρώ Wind-Vodafone στα ίδια πλαίσια λόγω ξηλωμάτων (όπου έχουν μείνει όρθιες κεραίες της WIND είναι καλύτερη από τη Vodafone και το αντίστροφο) ενώ η Cosmote πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την ποιότητα δικτύου η οποία έχει πιάσει πάτο. :!::!::!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 VF έχει πολλά προβλήματα κάλυψης αλλά είναι κυρία, όπου έχει σήμα μιλάς, όπου δεν μιλάς δεν έχει σήμα Όντως η VF έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια γενικά ! Αρα δεν υπαρχουν dropcalls,γιατι κατι τετοιο ειχε υπωθει εδω μεσα,τελικα εχει καλο δικτυο η ειναι μαπα??? τις προαλλες αλλα μας ελεγες... Επειδή έχω και κινητό 3G και μέσα έχω καρτοκινητό WIND, μόνιμα έχει την ένδειξη 3,5G-3G και δεν νομίζω να βλέπω αυταπάτες και δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ καμία κλήση.Εννοείτε οτι η wind έχει μακράν το καλύτερο δίκτυο πλέον στην Ελλάδα και το λέω αυτό έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Στο σπίτι με σήμα 3,5G 5/5γραμμές οταν η VODAFONE 2G 1/5 και η COSMΟTE απλά δεν υπάρχει όταν κάνω αναζήτηση δικτύου. Στην Αθηνα απο τα παλιοτερα χρονια ειχε μια καλη παρουσια η wind,οι διαφορες ειναι πλεον μικρες αλλα αρκετες για να εχεις μια εικονα σε ολα τα δικτυα,η διαπιστωση που εχω κανει ειναι πολλων ετων δεν ειναι αυτης της στιγμης διοτι απο το 1997 ασχολουμαι και εχω δει πολλες ανακαταταξεις,μεχρι το ετος 2005 ηταν πολυ μπροστα η cosmote τα τελευταια χρονια ομως η vodafone εχει δυναμωσει πολυ σε συνδυασμο με την πολυ καλη καλυψη 3G και σε ορισμενες περιοχες την εχει ξεπερασει,ωστοσο η wind κανει μια μεγαλη προσπαθεια να σταθει στα ποδια της γιατι παλευει μονη της και εχει καταφερει να ειναι σε ενα καλο επιπεδο η καλυψη στο GSM,στο 3G εχει μεινει πολυ πισω,πολλα μελη του myphone το επιβεβαιωναν,η wind εχει καλο δικτυο,ειναι αξιοπρεπης σε γενικες γραμμες αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο τα αλλα δυο μεγαθηρια. 1) οταν εισαι επαγγελματιας, θελεις το 2g περισσοτερο απο το 3g... 2) το να προτεινεις σε καποιον να προτιμησει τη κοσμοτε, παρά τη wind, ειναι καθαρή κατάρα... :lol: Η κοσμοτε εχει τεραστια υπερφορτωση και οπως φαινεται, αδιαφορει.. 3) αυτη τη στιγμη η wind εχει τη καλυτερη ποιοτητα κλησης by far... Δεν ειπα κατι τετοιο,ουτε προτεινα cosmote αντι vodafone,θελω να ειμαι αντικειμενικος,η cosmote γι αυτο αγορασε κι αλλα καναλια στη δημοπρασια για να αυξησει τη χωρητικοτητα,αρα προσπαθει δεν ειναι αδιαφορη,καμια εταιρια δε θελει να προσφερει χαλια υπηρεσιες,ολες προσπαθουν για το καλυτερο αναλογα με τις δυνατοτητες που εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) 1) οταν εισαι επαγγελματιας, θελεις το 2g περισσοτερο απο το 3g... Σωστό αν και οι περισσότεροι επαγγελματίες πλέον που ειναι on the go δεν διαννοουνται ανυπαρξία 3G ειναι πλέον είδος πρώτης ανάγκης. Γι αυτο και η Vodafone τύχαινε μέχρι στιγμής τόσο μεγάλης αποδοχής απο επαγγελματίες. . Δεν ειπα κατι τετοιο,ουτε προτεινα cosmote αντι vodafone,θελω να ειμαι αντικειμενικος,η cosmote γι αυτο αγορασε κι αλλα καναλια στη δημοπρασια για να αυξησει τη χωρητικοτητα, Αυτο που μου έκανε εντυπωση στη δημοπρασία ήταν ότι η WIND έδωσε πολυ λιγότερα λεφτα απο τους άλλους δύο, μάλλον πάλεψε με νύχια και με δόντια να διατηρήσει το φάσμα της (αν και διατυμπάνιζε αλλα)... Αντίθετα η VODAFONE η οποία αποδεδειγμένα είχε το περισσότερο φάσμα και απο τις τρεις ήταν αυτη που ξόδεψε και τα περισσότερα αποκτώντας ακόμη περισσότερο φάσμα! Άρα πλέον πρέπει να βρίσκεται σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση σε όρους χωρητικότητας. Edited April 7, 2012 by damokles Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Αυτο που μου έκανε εντυπωση στη δημοπρασία ήταν ότι η WIND έδωσε πολυ λιγότερα λεφτα απο τους άλλους δύο, μάλλον πάλεψε με νύχια και με δόντια να διατηρήσει το φάσμα της (αν και διατυμπάνιζε αλλα)... Αντίθετα η VODAFONE η οποία αποδεδειγμένα είχε το περισσότερο φάσμα και απο τις τρεις ήταν αυτη που ξόδεψε και τα περισσότερα αποκτώντας ακόμη περισσότερο φάσμα! Άρα πλέον πρέπει να βρίσκεται σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση σε όρους χωρητικότητας. Για αυτό όταν πας να καλέσεις σου βγάζει ''απασχολημένο δίκτυο'';Λόγω αύξησης χωρητικότητας;:lol:Τα αποτελέσματα, πρακτικά άλλα δείχνουν όμως και η WIND με το μικρότερο φάσμα δεν με απογοήτευσε ΠΟΤΕ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) Έλεος, η κοσμοτέ είχε προβλήματα υπερφόρτωσης προ 2-3 ετών αλλά τελευταία δουλεύει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και σίγουρα καλύτερα από τη vodafone τόσο σε φωνή όσο και σε δεδομένα (κάνετε ένα κόπο να μετρήσετε ταχύτητες δεδομένων και θα πέσετε πολύ απότομα από τα σύννεφα του... ταχύτατου κόκκινου δικτύου). Δεν είναι συγκριτικό το θέμα αλλά να είμαστε αντικειμενικοί. Υποθέτω ότι όσοι διατυπώνουν τέτοιες απόψεις έχουν καιρό να ασχοληθούν με την κοσμοτέ (την οποία στόλιζα και εγώ όταν είχε προβλήματα)... Για τη Wind δεν γνωρίζω, έχω να ασχοληθώ πάνω από ένα χρόνο... Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν δούλευε καλύτερα από τη vodafone αυτή την περίοδο, καθώς για μένα η vodafone έχει πιάσει πάτο (γι'αυτό και οι 45% εκπτώσεις μπας και διατηρήσει τους με ελαφρά πηδηματάκια αποχωρούντες!)... Αντίθετα, δεν ακούω ΤΙΠΟΤΑ για τα πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέρη όπου έχει ΦΟΒΕΡΑ προβλήματα η vodafone, στην Αθήνα όπου είναι και πιο έντονα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει προτιμήσεις, συμπάθειες ή ακόμα και εμμονές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η vodafone δεν έχει ΤΡΥΠΕΣ σε πολλά μέρη (μην τα αναφέρω ξανά) και πεσμένες κλήσεις, καθώς και αποτυχίες να βγάλεις γραμμή. Σήμερα μόνο κινούμενος με τα πόδια στην Περικλέους του Χολαργού δεν έβγαζα καν γραμμή τις πρώτες δύο προσπάθειες (μήνυμα "congestion" στο ΒΒ, μάλλον είχε και αυτό παραισθήσεις ή κάποιος το έβαλε να σπιλώσει την πτωχή πλην τίμια εταιρεία)... Τώρα αν όλοι όσοι αναφέρουν προβλήματα με τη vodafone σε συγκεκριμένα μέρη έχουν πέσει θύματα παράκρουσης/ψευδαισθήσεων και η vodafone έχει κάνει... επενδύσεις στο δίκτυο (σαν δελτίο τύπου της εταιρείας μου φαίνεται αυτό παρά σαν άποψη συνδρομητή), δεν έχω να προσθέσω κάτι, όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ΥΓ: Φαντάσου να μην έκανε... επενδύσεις τί θα τραβάγαμε! ΥΓ2: Δεν βγαίνουν και τα νοίκια με την κρίση... Φτώχεια καταραμένη... Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει δίκτυο... Edited April 7, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) Επειδή έχω και κινητό 3G και μέσα έχω καρτοκινητό WIND, μόνιμα έχει την ένδειξη 3,5G-3G και δεν νομίζω να βλέπω αυταπάτες και δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ καμία κλήση.Εννοείτε οτι η wind έχει μακράν το καλύτερο δίκτυο πλέον στην Ελλάδα και το λέω αυτό έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 3 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Στο σπίτι με σήμα 3,5G 5/5γραμμές οταν η VODAFONE 2G 1/5 και η COSMΟTE απλά δεν υπάρχει όταν κάνω αναζήτηση δικτύου. Πρώτον, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Το να λες οτι η WIND έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα (και μακράν κιόλας!!!) είναι τουλάχιστον χιουμοριστικό και αφελές. Δεν το λέω μόνο εγώ (που τυχαίνει να ταξιδεύω σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες απο Λάρισα μέχρι Ορεστιάδα λόγω δουλειάς) αλλά όποιον και να ρωτήσεις που βγαίνει (εστω και λίγο) εκτός Αθήνας. Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο αυτή τη στιγμή σε 3G και σε 2G είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Cosmote. Η WIND είναι και στα 2 πολύ πίσω και εκεί θα παραμείνει, το φάσμα της το κράτησε ακριβώς όπως ήταν. Δεύτερον, όσον αφορά τις εταιρικές σας συνδέσεις, νομίζεις οτι τα αφεντικά σου καίγονται για το αν μπορείς εσύ να μιλήσεις ή όχι? Θα πάνε εκεί που τους δίνουν περισσότερα ή/και εκεί που τους εξυπηρετούν καλύτερα. Για να είναι στη Vodafone, υπάρχει κάποιος λόγος. Edited April 7, 2012 by Angeldust Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Σωστό αν και οι περισσότεροι επαγγελματίες πλέον που ειναι on the go δεν διαννοουνται ανυπαρξία 3G ειναι πλέον είδος πρώτης ανάγκης. Γι αυτο και η Vodafone τύχαινε μέχρι στιγμής τόσο μεγάλης αποδοχής απο επαγγελματίες. Αυτο που μου έκανε εντυπωση στη δημοπρασία ήταν ότι η WIND έδωσε πολυ λιγότερα λεφτα απο τους άλλους δύο, μάλλον πάλεψε με νύχια και με δόντια να διατηρήσει το φάσμα της (αν και διατυμπάνιζε αλλα)... Αντίθετα η VODAFONE η οποία αποδεδειγμένα είχε το περισσότερο φάσμα και απο τις τρεις ήταν αυτη που ξόδεψε και τα περισσότερα αποκτώντας ακόμη περισσότερο φάσμα! Άρα πλέον πρέπει να βρίσκεται σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση σε όρους χωρητικότητας. Eχουμε αποδειξεις γιατι εχει καλυτερο δικτυο,Η vodafone εχει 200 καναλια ενω η wind 125 στο 2G,Η vodafone εχει 2x20mhz ενω η wind 2x10mhz στο 3G,σχεδον διπλασιο φασμα. Πρώτον, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Το να λες οτι η WIND έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα (και μακράν κιόλας!!!) είναι τουλάχιστον χιουμοριστικό και αφελές. Δεν το λέω μόνο εγώ (που τυχαίνει να ταξιδεύω σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες απο Λάρισα μέχρι Ορεστιάδα λόγω δουλειάς) αλλά όποιον και να ρωτήσεις που βγαίνει (εστω και λίγο) εκτός Αθήνας. Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο αυτή τη στιγμή σε 3G και σε 2G είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Cosmote. Η WIND είναι και στα 2 πολύ πίσω και εκεί θα παραμείνει, το φάσμα της το κράτησε ακριβώς όπως ήταν. Δεύτερον, όσον αφορά τις εταιρικές σας συνδέσεις, νομίζεις οτι τα αφεντικά σου καίγονται για το αν μπορείς εσύ να μιλήσεις ή όχι? Θα πάνε εκεί που τους δίνουν περισσότερα ή/και εκεί που τους εξυπηρετούν καλύτερα. Για να είναι στη Vodafone, υπάρχει κάποιος λόγος. Τα ειπες ολα,ετσι ειναι!!! Edited April 8, 2012 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Πρώτον, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Το να λες οτι η WIND έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα (και μακράν κιόλας!!!) είναι τουλάχιστον χιουμοριστικό και αφελές. Δεν το λέω μόνο εγώ (που τυχαίνει να ταξιδεύω σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες απο Λάρισα μέχρι Ορεστιάδα λόγω δουλειάς) αλλά όποιον και να ρωτήσεις που βγαίνει (εστω και λίγο) εκτός Αθήνας. Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο αυτή τη στιγμή σε 3G και σε 2G είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Cosmote. Η WIND είναι και στα 2 πολύ πίσω και εκεί θα παραμείνει, το φάσμα της το κράτησε ακριβώς όπως ήταν. Δεύτερον, όσον αφορά τις εταιρικές σας συνδέσεις, νομίζεις οτι τα αφεντικά σου καίγονται για το αν μπορείς εσύ να μιλήσεις ή όχι? Θα πάνε εκεί που τους δίνουν περισσότερα ή/και εκεί που τους εξυπηρετούν καλύτερα. Για να είναι στη Vodafone, υπάρχει κάποιος λόγος. Πρώτον δεν μιλάω μόνο για Αθήνα(50% των συνδρομητών) αλλά και για συχνά ταξίδια ανατολικό Αιγαίο και βόρεια Ελλάδα.Ειδικά στην Λάρισα θυμάμαι οτι με την WIND είχα 3,5G 5/5!Eπίσης σε μεγάλη επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας φίλος έβαλε σταθερό VODAFONE και επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει, η ίδια η VODAFONE ''ΕΣΠΑΣΕ'' το συμβόλαιο λέγοντας οτι το σήμα είναι χαμηλό στην περιοχή και κάποια στιγμή θα το φτιάξουν και γύρισε στον ΟΤΕ.Στην επαρχία μπορεί να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά στην Αθήνα δεν τραβάει η VODAFONE πλέον.Θεωρητικά μπορεί να έχει πάρει μεγαλύτερο φάσμα αλλά πρακτικά δεν λειτουργεί το δίκτυο σωστά. Δεύτερον όταν με καλεί η εταιρία μου στο εταιρικό VODAFONE για να πάω σε μια δουλειά και ΔΕΝ μπορεί να με βρει(μετά από λίγο θα λάβω sms με τις χαμένες κλήσεις) θα με πάρουν στο προσωπικό μου WIND(δεν έχω λάβει ποτέ sms με χαμένες κλήσεις) να μιλήσουμε και εκεί η εταιρία μου θα χρεώνεται.Οπότε δεν νομίζω να την συμφέρει να έχει ένα εταιρικό πακέτο στο οποίο πληρώνεις πάγια χωρίς λόγο.Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν.:ninja: Edited April 8, 2012 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πρώτον δεν μιλάω μόνο για Αθήνα(50% των συνδρομητών) αλλά και για συχνά ταξίδια ανατολικό Αιγαίο και βόρεια Ελλάδα.Ειδικά στην Λάρισα θυμάμαι οτι με την WIND είχα 3,5G 5/5!Eπίσης σε μεγάλη επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας φίλος έβαλε σταθερό VODAFONE και επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει, η ίδια η VODAFONE ''ΕΣΠΑΣΕ'' το συμβόλαιο λέγοντας οτι το σήμα είναι χαμηλό στην περιοχή και κάποια στιγμή θα το φτιάξουν και γύρισε στον ΟΤΕ.Στην επαρχία μπορεί να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά στην Αθήνα δεν τραβάει η VODAFONE πλέον.Θεωρητικά μπορεί να έχει πάρει μεγαλύτερο φάσμα αλλά πρακτικά δεν λειτουργεί το δίκτυο σωστά. Δεύτερον όταν με καλεί η εταιρία μου στο εταιρικό VODAFONE για να πάω σε μια δουλειά και ΔΕΝ μπορεί να με βρει(μετά από λίγο θα λάβω sms με τις χαμένες κλήσεις) θα με πάρουν στο προσωπικό μου WIND(δεν έχω λάβει ποτέ sms με χαμένες κλήσεις) να μιλήσουμε και εκεί η εταιρία μου θα χρεώνεται.Οπότε δεν νομίζω να την συμφέρει να έχει ένα εταιρικό πακέτο στο οποίο πληρώνεις πάγια χωρίς λόγο.Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν.:ninja: Μηπως πρεπει ολοι οι Αθηναιοι της vodafone να κανουν αιτηση φορητοτητας απο δευτερα???μηπως δε λειτουργει τιποτα σε Αθηνα και πειραια???? στην Ελευσινα και τα Μεγαρα υπαρχει καλυψη???? υπαρχει και η φορητοτητα γι αυτο και μη μας σπατε τα νευρα,δεν υπαρχει λογος να γραφεται συνεχεια τα ιδια,παρε και ενα τηλ στην εξυπηρετηση να το χουν υποψη τους.....κατι που ξεχασα δεν εχει δικτυο σταθερης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μηπως πρεπει ολοι οι Αθηναιοι της vodafone να κανουν αιτηση φορητοτητας απο δευτερα???μηπως δε λειτουργει τιποτα σε Αθηνα και πειραια???? στην Ελευσινα και τα Μεγαρα υπαρχει καλυψη???? υπαρχει και η φορητοτητα γι αυτο και μη μας σπατε τα νευρα,δεν υπαρχει λογος να γραφεται συνεχεια τα ιδια,παρε και ενα τηλ στην εξυπηρετηση να το χουν υποψη τους.....κατι που ξεχασα δεν εχει δικτυο σταθερης. παιδια ηρεμιστε μια χαρα δουλευει η vodafone . το οτι μπορει να μην ποιανει στα σημεια που αναφερατε παραπαπανω δεν σημαινει οτι δεν λειτουργει το δικτυο της. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. παρα μονο μειωμενο 3,5g στην περιοχη του μεσολογγιου λογω προβληματος του σταθμου βασης.Οσο αφορα την αθηνα ειναι καθαρα θεμα περιοχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Μηπως πρεπει ολοι οι Αθηναιοι της vodafone να κανουν αιτηση φορητοτητας απο δευτερα???μηπως δε λειτουργει τιποτα σε Αθηνα και πειραια???? στην Ελευσινα και τα Μεγαρα υπαρχει καλυψη???? υπαρχει και η φορητοτητα γι αυτο και μη μας σπατε τα νευρα,δεν υπαρχει λογος να γραφεται συνεχεια τα ιδια,παρε και ενα τηλ στην εξυπηρετηση να το χουν υποψη τους.....κατι που ξεχασα δεν εχει δικτυο σταθερης. Δες το καλύτερα... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1060 Η απάντηση από την εξυπηρέτηση είναι η γνωστή καραμέλα''Το γνωρίζουμε το πρόβλημα στην περιοχή και η εταιρία κάνει τις απαραίτητες ενέργειές για την επίλυση του προβλήματος''.ΑΝ ήταν στο χέρι μου να κάνω φορητότητα θα την είχα κάνει ΕΧΘΕΣ. Edited April 8, 2012 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μιλούσα σήμερα με ένα φίλο μου στο Βόλο που μένει κοντά σε καμουφλαρισμένη κεραία...η οποία μάλλον ξηλώθηκε γιατί πραγματικά δε με άκουγε,δε τον άκουγα και βγήκε έξω στο μπαλκόνι για να μιλήσουμε...με διακοπές. Δεν είχαμε τέτοια θέματα παλιότερα!?!? αλλά αν η κεραία υπάρχει κανονικά και λειτουργεί πρέπει να προσέξουνε λίγο το δίκτυο...!? Περιοχή Βόλου: Μεταμόρφωση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Μηπως πρεπει ολοι οι Αθηναιοι της vodafone να κανουν αιτηση φορητοτητας απο δευτερα???μηπως δε λειτουργει τιποτα σε Αθηνα και πειραια???? στην Ελευσινα και τα Μεγαρα υπαρχει καλυψη???? υπαρχει και η φορητοτητα γι αυτο και μη μας σπατε τα νευρα,δεν υπαρχει λογος να γραφεται συνεχεια τα ιδια,παρε και ενα τηλ στην εξυπηρετηση να το χουν υποψη τους.....κατι που ξεχασα δεν εχει δικτυο σταθερης. Η πρότασή σου πραγματικά με αφήνει άφωνο. Όχι, δεν θα τους (και σας) κάνουμε τη χάρη, θα μπαίνουμε εδώ και θα αναφέρουμε τα προβληματικά σημεία. Έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους...Καθώς εδώ μέσα αναφέρονται προβλήματα στην κάλυψη, αν αυτό σε εκνευρίζει, μπορείς να διαβάζεις άλλα θέματα...Εύχομαι να λύσει τα προβλήματά της η vodafone για να μην "σπάνε τα νεύρα σας" (δεν γνωρίζω πού αναφέρεται ο πληθυντικός)... Μέχρι τότε εμείς θα τα αναφέρουμε και εσείς μπορείτε απλά να τα αγνοείτε. Όπως κάνει και ή εταιρεία άλλωστε... ΥΓ: Είναι προφανές ότι σε κάποιες περιοχές δουλεύει. Εδώ αναφέρουμε τις περιοχές όπου δεν δουλεύει και ανησυχούμε γιατί αυτές αυξάνονται. Και η εταιρεία δεν κάνει τίποτα γι'αυτό. Να κάνουμε έναν έρανο στην τελική να πληρωθεί κανένα νοίκι για κεραίες... :) Edited April 8, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Picard, αυτό που έλεγα για τα drop calls και τη διαθεσιμότητα δικτύου στην προηγούμενη σελίδα αφορούσε την περιοχή των Ιλίσσιων όχι γενικά. damokles, λογικά η WIND δεν έδωσε περισσότερα λεφτά για περισσότερο φάσμα γιατί δεν είχε και την κάλυπτε το υπάρχον φάσμα για τους τόσους (λιγότερο από τις άλλες εταιρείες) συνδρομητές που έχει. Προφανώς το φάσμα το παίρνουν για να μην το πάρουν και οι ανταγωνιστές, δεν σημαίνει οτι σώνει και ντε το χρειάζονται. Αλλιώς ποιός ο λόγος η VF να έχει παραπάνω φάσμα από την Κοσμοτέ όταν η πρώτη είναι η μισή σε σχέση με την δεύτερη σε συνδρομητές και πολύ παραπάνω από αυτό της Wind όταν VF-Wind έχουν συγκρινόμενα ποσοστά συνδρομητών και η δεύτερη εξυπηρετεί μια χαρά τον όγκο των συνδρομητών της (χωρίς χαμένες κλήσεις και μη διαθεσιμότητα δικτύου)... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μιλούσα σήμερα με ένα φίλο μου στο Βόλο που μένει κοντά σε καμουφλαρισμένη κεραία...η οποία μάλλον ξηλώθηκε γιατί πραγματικά δε με άκουγε,δε τον άκουγα και βγήκε έξω στο μπαλκόνι για να μιλήσουμε...με διακοπές. Δεν είχαμε τέτοια θέματα παλιότερα!?!? αλλά αν η κεραία υπάρχει κανονικά και λειτουργεί πρέπει να προσέξουνε λίγο το δίκτυο...!? Περιοχή Βόλου: Μεταμόρφωση. Ή ξηλώθηκε ή δεν... έβγαινε το νοίκι... Προσωπικά θα ποντάρω στο δεύτερο... :X Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Η πρότασή σου πραγματικά με αφήνει άφωνο. Όχι, δεν θα τους (και σας) κάνουμε τη χάρη, θα μπαίνουμε εδώ και θα αναφέρουμε τα προβληματικά σημεία. Έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους...Καθώς εδώ μέσα αναφέρονται προβλήματα στην κάλυψη, αν αυτό σε εκνευρίζει, μπορείς να διαβάζεις άλλα θέματα...Εύχομαι να λύσει τα προβλήματά της η vodafone για να μην "σπάνε τα νεύρα σας" (δεν γνωρίζω πού αναφέρεται ο πληθυντικός)... Μέχρι τότε εμείς θα τα αναφέρουμε και εσείς μπορείτε απλά να τα αγνοείτε. Όπως κάνει και ή εταιρεία άλλωστε... ΥΓ: Είναι προφανές ότι σε κάποιες περιοχές δουλεύει. Εδώ αναφέρουμε τις περιοχές όπου δεν δουλεύει και ανησυχούμε γιατί αυτές αυξάνονται. Και η εταιρεία δεν κάνει τίποτα γι'αυτό. Να κάνουμε έναν έρανο στην τελική να πληρωθεί κανένα νοίκι για κεραίες... :) Με εκνευριζει η αντιπαθεια που εχετε κι οχι η αναφορα των προβληματων της. Picard, αυτό που έλεγα για τα drop calls και τη διαθεσιμότητα δικτύου στην προηγούμενη σελίδα αφορούσε την περιοχή των Ιλίσσιων όχι γενικά. damokles, λογικά η WIND δεν έδωσε περισσότερα λεφτά για περισσότερο φάσμα γιατί δεν είχε και την κάλυπτε το υπάρχον φάσμα για τους τόσους (λιγότερο από τις άλλες εταιρείες) συνδρομητές που έχει. Προφανώς το φάσμα το παίρνουν για να μην το πάρουν και οι ανταγωνιστές, δεν σημαίνει οτι σώνει και ντε το χρειάζονται. Αλλιώς ποιός ο λόγος η VF να έχει παραπάνω φάσμα από την Κοσμοτέ όταν η πρώτη είναι η μισή σε σχέση με την δεύτερη σε συνδρομητές και πολύ παραπάνω από αυτό της Wind όταν VF-Wind έχουν συγκρινόμενα ποσοστά συνδρομητών και η δεύτερη εξυπηρετεί μια χαρά τον όγκο των συνδρομητών της (χωρίς χαμένες κλήσεις και μη διαθεσιμότητα δικτύου)... Ειναι πολιτικη της εταιριας η επενδυση στο φασμα καθως και ο εκτοπισμος των αντιπαλων της,διαφορες μικρες αλλα αισθητες για να καταλαβεις αρκετα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Με εκνευριζει η αντιπαθεια που εχετε κι οχι η αναφορα των προβληματων της. Ειναι πολιτικη της εταιριας η επενδυση στο φασμα καθως και ο εκτοπισμος των αντιπαλων της,διαφορες μικρες αλλα αισθητες για να καταλαβεις αρκετα πραγματα. Δηλ. όταν είχε προβλήματα η κοσμοτέ και τα αναφέραμε ακόμα και σε έντονο ύφος, αντιπαθούσαμε την κοσμοτέ. Ομοίως και τη wind... Τόσο μίσος πια μέσα μας; Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η... δική σου συμπάθεια για τη vodafone (δικαίωμά σου) να σε εμποδίζει να είσαι απόλυτα αντικειμενικός μερικές φορές; Το τελευταίο είναι ένα θέμα... Και, κάτι σημαντικό: βλέπω ότι δεν είσαι στην Αθήνα. Αν έρθεις μια βόλτα εδώ και κινηθείς αρκετά θα βρεις μια κατάσταση αλλαγμένη προς το χειρότερο για το δίκτυο! Η κατάσταση πριν ένα χρόνο ήταν τελείως διαφορετική... Όλο για επενδύσεις ακούω αλλά οι πεσμένες κλήσεις και τα προβληματικά σημεία αυξάνονται συνέχεια... Ως συνδρομητής θέλω να μπορώ να βγάλω κλήση και να μην πέφτουν οι κλήσεις μου... Τώρα τις επενδύσεις στο δίκτυο ας τις κρατήσουν για τα δελτία τύπου. Η πραγματικότητα τις διαψεύδει... Ας δουν λίγο καλύτερα την πολιτική τους γιατί με αυτά τα χάλια στο δίκτυο μάλλον... ενισχύουν τους αντιπάλους αντί να τους εκτοπίζουν... Edited April 8, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Δηλ. όταν είχε προβλήματα η κοσμοτέ και τα αναφέραμε ακόμα και σε έντονο ύφος, αντιπαθούσαμε την κοσμοτέ. Ομοίως και τη wind... Τόσο μίσος πια μέσα μας; Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η... δική σου συμπάθεια για τη vodafone (δικαίωμά σου) να σε εμποδίζει να είσαι απόλυτα αντικειμενικός μερικές φορές; Το τελευταίο είναι ένα θέμα... Και, κάτι σημαντικό: βλέπω ότι δεν είσαι στην Αθήνα. Αν έρθεις μια βόλτα εδώ και κινηθείς αρκετά θα βρεις μια κατάσταση αλλαγμένη προς το χειρότερο για το δίκτυο! Η κατάσταση πριν ένα χρόνο ήταν τελείως διαφορετική... Όλο για επενδύσεις ακούω αλλά οι πεσμένες κλήσεις και τα προβληματικά σημεία αυξάνονται συνέχεια... Ως συνδρομητής θέλω να μπορώ να βγάλω κλήση και να μην πέφτουν οι κλήσεις μου... Τώρα τις επενδύσεις στο δίκτυο ας τις κρατήσουν για τα δελτία τύπου. Η πραγματικότητα τις διαψεύδει... Ας δουν λίγο καλύτερα την πολιτική τους γιατί με αυτά τα χάλια στο δίκτυο μάλλον... ενισχύουν τους αντιπάλους αντί να τους εκτοπίζουν... με το μονιτορ οπου παω η voda ειναι μεχρι και 20dbm πιο δυνατη απο τη wind,στην Αθηνα επειδη κατεβηκα ειχε περισσοτερα καναλια,μεγαλυτερη εμβελεια,στη νικαια που λεγανε οτι δεν εχει σημα ηταν η μοναδικη που επιανε μεσα στα σπιτια,εχει τη μεγαλυτερη επεκταση 3G,μπορω να σου δειξω παραδειγματα που η wind στα 1500 μετρα εχει -95dbm και η vodafone απο τα 20 χιλιομετρα ειναι στο -75dbm,το φασμα το εχει χειριστει καλυτερα η vodafone με βαση τη μορφολογια του εδαφους ανα περιοχη,σε καθε λακα η wind παραδινει πνευμα,απο κει και περα δυο πραγματακια παρα πολυ σημαντικα με κρατανε σε αυτη την εταιρια,πρωτον το δικτυο της και δευτερον τα καρτοκινητα της,στο ξαναγραφω εδω για να το καταλαβεις καλη η wind αξιοπρεπης αλλα οχι καλυτερη των αλλων δυο μεγαθηριων....ειναι σα να μου λες τωρα οτι η seat ειναι καλυτερη απο τη BMW....και μιλαμε τωρα για Αθηνα μια πολη κοντα στα 5 εκ πληθυσμο με ενα σωρο περιοχες,μπορεις να εχεις γενικη εικονα για το δικτυο στο λεκανοπεδιο??? μπορει να υπαρχουν περιοχες με προβληματα των αλλων δυο περισσοτερα απο αυτα που εχει η vodafone αλλα δεν ετυχε να περασεις εσυ απο κει,τι να κανουμε??? το να θελεις να πεισεις για κατι που δε στεκει χανεις αδικα το χρονο σου..... Edited April 9, 2012 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 με το μονιτορ οπου παω η voda ειναι μεχρι και 20dbm πιο δυνατη απο τη wind,στην Αθηνα επειδη κατεβηκα ειχε περισσοτερα καναλια,μεγαλυτερη εμβελεια,στη νικαια που λεγανε οτι δεν εχει σημα ηταν η μοναδικη που επιανε μεσα στα σπιτια,εχει τη μεγαλυτερη επεκταση 3G,μπορω να σου δειξω παραδειγματα που η wind στα 1500 μετρα εχει -95dbm και η vodafone απο τα 20 χιλιομετρα ειναι στο -75dbm,το φασμα το εχει χειριστει καλυτερα η vodafone με βαση τη μορφολογια του εδαφους ανα περιοχη,σε καθε λακα η wind παραδινει πνευμα,απο κει και περα δυο πραγματακια παρα πολυ σημαντικα με κρατανε σε αυτη την εταιρια,πρωτον το δικτυο της και δευτερον τα καρτοκινητα της,στο ξαναγραφω εδω για να το καταλαβεις καλη η wind αξιοπρεπης αλλα οχι καλυτερη των αλλων δυο μεγαθηριων....ειναι σα να μου λες τωρα οτι η seat ειναι καλυτερη απο τη BMW....και μιλαμε τωρα για Αθηνα μια πολη κοντα στα 5 εκ πληθυσμο με ενα σωρο περιοχες,μπορεις να εχεις γενικη εικονα για το δικτυο στο λεκανοπεδιο??? μπορει να υπαρχουν περιοχες με προβληματα των αλλων δυο περισσοτερα απο αυτα που εχει η vodafone αλλα δεν ετυχε να περασεις εσυ απο κει,τι να κανουμε??? το να θελεις να πεισεις για κατι που δε στεκει χανεις αδικα το χρονο σου..... To να κατέβεις απλά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ. Επειδή εγώ ΖΩ εδώ και κινούμε συνέχεια η διαφορά είναι μεγάλη.Το ίδιο κινητό(dual sim) VODAFONE-WIND και στις περισσότερες περιοχές η WIND έχει καλύτερο σήμα.Η VODAFONE με κρεμάει πολλές φορές.Άλλαξα και τις sim θέση μήπως φταίει και το κινητό αλλά καμία απολύτως διαφορά.Χειρίζομαι και τις 2 εταιρίες το ίδιο και στην πρώτη λαμβάνω sms με χαμένες κλήσεις ενώ με την δεύτερη όχι.Δεν λέω οτι αυτό συμβαίνει παντού αλλά συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές που κινούμε.Εγώ μιλάω πρακτικά και δεν με νοιάζουν τα 20dbm και τα φάσματα της κάθε εταιρίας.Κάνω την δουλειά μου;Αυτό με νοιάζει.Και δυστυχώς με την VODAFONE δεν την κάνω.:mad: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 To να κατέβεις απλά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ. Επειδή εγώ ΖΩ εδώ και κινούμε συνέχεια η διαφορά είναι μεγάλη.Το ίδιο κινητό(dual sim) VODAFONE-WIND και στις περισσότερες περιοχές η WIND έχει καλύτερο σήμα.Η VODAFONE με κρεμάει πολλές φορές.Άλλαξα και τις sim θέση μήπως φταίει και το κινητό αλλά καμία απολύτως διαφορά.Χειρίζομαι και τις 2 εταιρίες το ίδιο και στην πρώτη λαμβάνω sms με χαμένες κλήσεις ενώ με την δεύτερη όχι.Δεν λέω οτι αυτό συμβαίνει παντού αλλά συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές που κινούμε.Εγώ μιλάω πρακτικά και δεν με νοιάζουν τα 20dbm και τα φάσματα της κάθε εταιρίας.Κάνω την δουλειά μου;Αυτό με νοιάζει.Και δυστυχώς με την VODAFONE δεν την κάνω.:mad: Επειδή παίζουν κάποιες ασυμβατότητες, τι συσκευή έχεις; Δε θεωρώ ότι θα καταλήξουμε κάπου αλλά πες μου να τη δοκιμάσω αν μπορέσω... ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 To να κατέβεις απλά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ. Επειδή εγώ ΖΩ εδώ και κινούμε συνέχεια η διαφορά είναι μεγάλη.Το ίδιο κινητό(dual sim) VODAFONE-WIND και στις περισσότερες περιοχές η WIND έχει καλύτερο σήμα.Η VODAFONE με κρεμάει πολλές φορές.Άλλαξα και τις sim θέση μήπως φταίει και το κινητό αλλά καμία απολύτως διαφορά.Χειρίζομαι και τις 2 εταιρίες το ίδιο και στην πρώτη λαμβάνω sms με χαμένες κλήσεις ενώ με την δεύτερη όχι.Δεν λέω οτι αυτό συμβαίνει παντού αλλά συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές που κινούμε.Εγώ μιλάω πρακτικά και δεν με νοιάζουν τα 20dbm και τα φάσματα της κάθε εταιρίας.Κάνω την δουλειά μου;Αυτό με νοιάζει.Και δυστυχώς με την VODAFONE δεν την κάνω.:mad: Καλα κανεις,κανε φορητοτητα στη wind,εγω αλλα βλεπω εδω πανω που ειμαι και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Επειδή παίζουν κάποιες ασυμβατότητες, τι συσκευή έχεις; Δε θεωρώ ότι θα καταλήξουμε κάπου αλλά πες μου να τη δοκιμάσω αν μπορέσω... ;) Μακάρι να έφταιγε η συσκευή να την άλλαζα και να έλυνα το πρόβλημα.Δοκίμασα την κάρτα με 3 διαφορετικές συσκευές και σε όλες τα ίδια. Τώρα έχω τις sim στο ALCATEL 710D.Πριν 7-8 μήνες τις είχα στο ZTE 221(DUAL SIM) και πριν κανένα μήνα είχα την sim της VODAFONE για καμιά βδομάδα στο NOKIA asha200 για δοκιμή.Η μόνη λύση είναι να πάρω ένα δίκαρτο κινητό που να υποστηρίζει 3G στην μία SIM και να βάλω την VODAFONE εκεί και αν έχει τόσο καλό σήμα 3G όπως γράφουν εδώ μέσα ίσως σταματήσουν και τα προβλήματα.Απλά θεωρώ κοροιδία κατά την γνώμη μου για να έχω βασικές υπηρεσίες φωνής και sms να πρέπει να πάρω 3G συσκευή. Μπορεί να μου πει κανείς αν στον Κορυδαλλό χαμηλά με Νίκαια έχει 3G σήμα γιατί με 2G σπίτι μου πρέπει να βγω στο μπαλκόνι να μιλήσω.:cry: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts