memoriesradio Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 (edited) Βόλτα αστραπή από Ακράτα μέχρι Κόρινθο. Σε όλη την Ολυμπία οδό και μέχρι λίγο μετά το Κιάτο σφαίρα. Μελίσσι-Διμηνιό 350+ (ήδη χτυπούσαν πυράκια στο Redmi Note 8 Pro), Ξυλόκαστρο 150+. Δερβένι 250+. Από το Βέλο και μετά (προς Κόρινθο) από μονοψήφια μέχρι και μερικά 20Mbps. Σε κάποια σημεία πέριξ της Κορίνθου (δεν μπήκα κέντρο) κάτι γινόταν. 4G+ σε όλη την διαδρομή. Μοιάζει με μη αναβαθμισμένος ο συγκεκριμένος νομός από το Κιάτο και μετά (προς Αθήνα). Edited January 17, 2024 by memoriesradio 6 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 Redmi Note 8 Pro. Πανάξιο σε όλα! Άραγε πόσα gb να έχει καταγράψει διαχρονικά; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 (edited) 9 minutes ago, p_k said: Redmi Note 8 Pro. Πανάξιο σε όλα! Άραγε πόσα gb να έχει καταγράψει διαχρονικά; Ούτε αυτό ξέρει... Και η μπαταρία του 2+ μέρες μετά από 3μιση χρόνια. Edited January 17, 2024 by memoriesradio 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 Μέσα στα τρία καλύτερα κινητά που είχα. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 (edited) 22 ώρες πριν, memoriesradio said: Βόλτα αστραπή από Ακράτα μέχρι Κόρινθο. Σε όλη την Ολυμπία οδό και μέχρι λίγο μετά το Κιάτο σφαίρα. Μελίσσι-Διμηνιό 350+ (ήδη χτυπούσαν πυράκια στο Redmi Note 8 Pro), Ξυλόκαστρο 150+. Δερβένι 250+. Από το Βέλο και μετά (προς Κόρινθο) από μονοψήφια μέχρι και μερικά 20Mbps. Σε κάποια σημεία πέριξ της Κορίνθου (δεν μπήκα κέντρο) κάτι γινόταν. 4G+ σε όλη την διαδρομή. Μοιάζει με μη αναβαθμισμένος ο συγκεκριμένος νομός από το Κιάτο και μετά (προς Αθήνα). Κάνε το ίδιο και στις 31 Μάρτη. Θέλω να δω κάτι... Edited January 18, 2024 by Chrischal1908 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2024 (edited) 46 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάνε το ίδιο και στις 30 Μάρτη. Θέλω να δω κάτι... Επειδή εγώ μάλλον δεν θα μπορώ εκείνη την ημέρα, να στείλουμε κάποιον άλλον; 👀 Διευκρίνηση: Μιλάμε για τον Μάρτη του 2024 ή του 2027; 😁 Edited January 17, 2024 by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 1 hour ago, memoriesradio said: Επειδή εγώ μάλλον δεν θα μπορώ εκείνη την ημέρα, να στείλουμε κάποιον άλλον; 👀 Διευκρίνηση: Μιλάμε για τον Μάρτη του 2024 ή του 2027; 😁 Του 2024. Εξάλλου βρίσκεται προς την ολοκλήρωση του επίσημου πλάνου της!😁🫢🫢 Κυριακή κοντή γιορτή έρχεται η CEO στην Ελλάδα. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Του 2024. Εξάλλου βρίσκεται προς την ολοκλήρωση του επίσημου πλάνου της!😁🫢🫢 Κυριακή κοντή γιορτή έρχεται η CEO στην Ελλάδα. Δώσε πόνο! 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 On 16/1/2024 at 3:14 ΜΜ, Chrischal1908 said: Για Μαρούσι βλέπεις τίποτα νέο;; Αυτή η ερώτηση για κάποιο λόγο μου θυμίζει την ερώτηση του Παρτσαλάκη στον σερβιτόρο : "Κιοφτεδες έχουμε;;" από το σκετσακι με τον Χαρρυ Κλυν στα μπουζούκια με τα έπιπλα δίπλα τους και τα 10 καφάσια μπύρες πάραγγελια αν θυμάμαι καλά 🤣. Τόσο άκυρη ερώτηση 16 ώρες πριν, memoriesradio said: Δώσε πόνο! Λένε θα έχουμε κυκλοφοριακες ρυθμίσεις σε όλη την Αττική Οδό με ασφάλεια και ελεύθερους σκοπευτές κατά την έλευση της στο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε; Για να μη πάω στη δουλειά εκείνη τη μέρα, να κάτσω σπίτι να δω τη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους 🤣🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 (edited) Σημερα ημουν στο ΝΟΗΣΙΣ και το Speedtest εδωσε 10 και 3. Για οσους δεν ξερουν στο 1 χιλιόμετρο έχει κεραια βονταφον, πανω στο κτίριο της βονταφον. Η απορία μου ειναι η εξής: δεν θα επρεπε να εχω καλύτερες ταχύτητες; Edited January 20, 2024 by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 3 minutes ago, VIPdriver said: Σημερα ημουν στο ΝΟΗΣΙΣ και το Speedtest εδωσε 10 και 3. Για οσους δεν ξερουν στο 1 χιλιόμετρο έχει κεραια βονταφον, πανω στο κτίριο της βονταφον. Η απορία μου ειναι η εξής: δεν θα επρεπε να εχω καλύτερες ταχύτητες; Λογικά σε πέταξε σε κάποιο Micro απέναντι από το Νοεσις. Έχει ενα σε νοητή ευθεία. 2 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 Σήμερα στην Προαστίου(για όποιον ξέρει από Χαλκίδα)είδα μια μέτρια ωστόσο πλήρως λειτουργική Vodafone. Με μια αστάθεια στο speedtest το οποίο κυμαίνονταν από 20-40 Mbps και σχεδόν σταθερό upload 14-16 Mbps(το οποίο στις 3 στις 5 μετρήσεις έβγαινε 15 Mbps). Σε 5G ελαφρώς αυξημένες ταχύτητες. Όχι όμως ότι και στο τέταρτης γενιάς δίκτυο δεν έκανες πράγματα όπως streams σε 720p. Τα 1080p ψιλοζοριζόντουσαν. Βέβαια ξανά λέω έκανες άνετα την δουλειά σου. Σε εξωτερικό χώρο οι μπάρες ήταν δύο στις τέσσερεις. Χρειάζεται λίγη βελτίωση η οδός αυτή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Στην Κέρκυρα ωστόσο το 3G της vf ζει και βασιλεύει . Η μέτρηση είναι απο την Κέρκυρα στον Ύψο .Τουλαχιστον είναι μερικώς λειτουργικό και γίνεται δουλίτσα . 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Just now, Ninjis said: Στην Κέρκυρα ωστόσο το 3G της vf ζει και βασιλεύει . Η μέτρηση είναι απο την Κέρκυρα στον Ύψο .Τουλαχιστον είναι μερικώς λειτουργικό και γίνεται δουλίτσα . Πώς γίνεται πάλι αυτό; Δεν έκλεισε πανελλαδικά το 3g; 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Just now, p_k said: Πώς γίνεται πάλι αυτό; Δεν έκλεισε πανελλαδικά το 3g; Αυτό μου κάνει εντύπωση . Το ίδιο και στο λιστον , στο κέντρο της Κέρκυρας υπάρχει κανονικά 3G σε εσωτερικούς χώρους που δεν υπάρχει 4G . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 57 minutes ago, Ninjis said: Αυτό μου κάνει εντύπωση . Το ίδιο και στο λιστον , στο κέντρο της Κέρκυρας υπάρχει κανονικά 3G σε εσωτερικούς χώρους που δεν υπάρχει 4G . Μήπως είναι Αλβανίας; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 1 hour ago, Ninjis said: Στην Κέρκυρα ωστόσο το 3G της vf ζει και βασιλεύει . Η μέτρηση είναι απο την Κέρκυρα στον Ύψο .Τουλαχιστον είναι μερικώς λειτουργικό και γίνεται δουλίτσα . Πολύ περίεργο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 2 minutes ago, Gv2008 said: Πολύ περίεργο Όντως 11 minutes ago, panos.k2 said: Μήπως είναι Αλβανίας; Maybe 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 12 minutes ago, panos.k2 said: Μήπως είναι Αλβανίας; Ελλάδας είναι. Αν ήταν Αλβανίας θα έλεγε Voda AL 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 (edited) 7 minutes ago, Gv2008 said: Ελλάδας είναι. Αν ήταν Αλβανίας θα έλεγε Voda AL Στο σπιντεστ πάντα γράφει το όνομα του φορέα, ποτέ του δικτύου. Στο κοντρολ σεντερ γράφει το όνομα δικτύου. Απλα και γω είχα δει 3G στο κέντρο της Κέρκυρας από αλβανική εταιρεία πριν από αρκετα χρόνια, σε roaming με Telcel MX. Άλλωστε στην Αλβανία δεν περιορίζει κανείς το EIRP. Εκπέμπουν στο φουλ. Edited January 21, 2024 by panos.k2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 2 minutes ago, panos.k2 said: Στο σπιντεστ πάντα γράφει το όνομα του φορέα, ποτέ του δικτύου. Στο κοντρολ σεντερ γράφει το όνομα δικτύου. Απλα και γω είχα δει 3G στο κέντρο της Κέρκυρας από αλβανική εταιρεία πριν από αρκετα χρόνια, με roaming από Telcel MX. Άλλωστε στην Αλβανία δεν περιορίζει κανείς το EIRP. Εκπέμπουν στο φουλ. Εγώ με nova όταν έκανα speedtest σε Telekom MK έλεγε Telekom MK. Όπως και όταν ήμουν συνδεδεμενος σε Α1 MK αυτό έλεγε και το control center 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 8 minutes ago, Gv2008 said: Ελλάδας είναι. Αν ήταν Αλβανίας θα έλεγε Voda AL 3 minutes ago, panos.k2 said: Στο σπιντεστ πάντα γράφει το όνομα του φορέα, ποτέ του δικτύου. Στο κοντρολ σεντερ γράφει το όνομα δικτύου. Απλα και γω είχα δει 3G στο κέντρο της Κέρκυρας από αλβανική εταιρεία πριν από αρκετα χρόνια, σε roaming με Telcel MX. Άλλωστε στην Αλβανία δεν περιορίζει κανείς το EIRP. Εκπέμπουν στο φουλ. Πάντως τον Μάιο που είχα πάει έπαιζε καλά η vf Ελλάδας 1 minute ago, Gv2008 said: Εγώ με nova όταν έκανα speedtest σε Telekom MK έλεγε Telekom MK. Όπως και όταν ήμουν συνδεδεμενος σε Α1 MK αυτό έλεγε και το control center Ναι αλλά Vodafone και εκεί Vodafone και εδώ το όνομα φορέα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 (edited) 5 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ με nova όταν έκανα speedtest σε Telekom MK έλεγε Telekom MK. Όπως και όταν ήμουν συνδεδεμενος σε Α1 MK αυτό έλεγε και το control center Είσαι σίγουρος; Μήπως μπερδεύεσαι, γιατί αν θυμάμαι καλά μας είχες πει πως αγόρασες κάρτα Telekom MK Με WINDTRE και Nova στην Ιταλία εμένα Nova έβγαζε το σπιντεστ. Επισης αν έβγαζε όνομα δικτύου το Speedtest τα android θα έγραφαν «vodafone GR» όχι «Vodafone», και «NOVA» όχι «Telestet» Edited January 21, 2024 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Όχι με vf Ελλάδας είναι το 3G 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2024 Αποκλείεται να δείχνει λάθος το τηλέφωνο; 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts