JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τι εννοείς όταν λες ότι το repeater μεταφέρει το σήμα από μέσα έξω? Δεν θέλουμε να αυξήσουμε το σήμα που πιθανόν υπάρχει έξω και να το φέρουμε μέσα για να πιάνει το κινητό? Ουσιαστικά τό σήμα που πιάνει έξω τό μεταφέρεις μέσα στο σπίτι . Είναι σαν μια μπαλαντεζα που βάζουμε κάπου για προεκτινουμε τό σήμα μέσα. Καλύτερα βάλε για μένα ίντερνετ και τό φουλ σήμα πιστευω ότι τό φουλ σήμα έχει λιγότερη ακτινοβολία από τό repeter οπότε θα στο πρότεινα καλύτερα . Εγώ έπρεπε να είχα βάλει ίντερνετ και τό φουλ σήμα στο σπίτι και να μην παιδευομουνα με repeter να τό εγκαταστήσω σε ένα σημείο. Ένω τό φουλ σήμα μεταφέρεται πιο ευκολα και έχεις αξιοπιστία διότι παράγει σήμα παντού δεν απαιτεί να κανεις τρυπα στον τοίχο για να βάλεις μια κεραία εξωτερική και μέσα να βάλεις μια κεραία εσωτερική. Και επίσης δεν θέλει 3 γραμμές σήμα για να τό αναμετάδοσεί μέσα στο σπίτι . Παράγει εκείνο σημα . Και δεν εκπέμπει τόσο πολύ. Χώρια ότι άμα για οποιοσδήποτε λόγω κοπεί τό εξωτερικό σημα τελείως εσύ θα έχεις κανονικά σημα από τό σταθερό σου μέσω του φουλ σημα. Αυτή είναι γνώμη μου. Εμένα μου έβαλαν κεραία εδώ και κάνα 1.5χρονο δεν θυμάμαι ακριβώς και τον repeατer τό έχω και κάθετε τώρα. Edited January 6, 2015 by Vasileios μορφοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εφοσον ολες οι κεραιες ειναι 2g/3g, προσθέτουν νέες οπου χρειάζεται. Αλλα εκεί που χρειάζεται, δεν θα εχεις και 2G. Οποτε τωρα που βαζουν 4G στις υπαρχουσες, και στα 800, θα ειναι το ιδιο και καλυτερο με το 2G. Οποτε θα περασει και η φωνη απο εκει και ολα μια χαρα και θα υπαρχει και λιγοτερο battery drain ξεκινησαν να βαζουν στα 800? παντως το 4g δικτυο φαινεται να ειναι καλυτερο απο το 3g στην vf. το 3g στην αθηνα ειναι αρκετα ασθενες.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ουσιαστικά τό σήμα που πιάνει έξω τό μεταφέρεις μέσα στο σπίτι . Είναι σαν μια μπαλαντεζα που βάζουμε κάπου για προεκτινουμε τό σήμα μέσα. Καλύτερα βάλε για μένα ίντερνετ και τό φουλ σήμα πιστευω ότι τό φουλ σήμα έχει λιγότερη ακτινοβολία από τό repeter οπότε θα στο πρότεινα καλύτερα . Εγώ έπρεπε να είχα βάλει ίντερνετ και τό φουλ σήμα στο σπίτι και να μην παιδευομουνα με repeter να τό εγκαταστήσω σε ένα σημείο. Ένω τό φουλ σήμα μεταφέρεται πιο ευκολα και έχεις αξιοπιστία διότι παράγει σήμα παντού δεν απαιτεί να κανεις τρυπα στον τοίχο για να βάλεις μια κεραία εξωτερική και μέσα να βάλεις μια κεραία εσωτερική. Και επίσης δεν θέλει 3 γραμμές σήμα για να τό αναμετάδοσεί μέσα στο σπίτι . Παράγει εκείνο σημα . Και δεν εκπέμπει τόσο πολύ. Χώρια ότι άμα για οποιοσδήποτε λόγω κοπεί τό εξωτερικό σημα τελείως εσύ θα έχεις κανονικά σημα από τό σταθερό σου μέσω του φουλ σημα. Αυτή είναι γνώμη μου. Εμένα μου έβαλαν κεραία εδώ και κάνα 1.5χρονο δεν θυμάμαι ακριβώς και τον repeατer τό έχω και κάθετε τώρα. Σε ευχαριστούμε και πάλι. Ο φίλος αποφάσισε να κάνει αυτό με το full σήμα μέσω internet από την Vodafone για τους λόγους που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου σε αυτό το φόρουμ. Εδώ και ένα μήνα περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (κυρίως όταν είμαι σπίτι), ενώ δείχνει σήμα κανονικά (συνήθως 3 από τις 4 μπάρες) όταν με καλούν συμβαίνουν τα εξής 2 ενδεχόμενα: 1) Δείχνει ότι είναι κλειστό, και 2) Η ειδοποίηση κλήσεων έρχεται μετά από πολύ ώρα.................... Άλλαξα και συσκευή, πάλι τα ίδια. Έκανα και hard reset, πάλι τα ίδια. Έβγαλα και τη θήκη του κινητού μήπως και δημιουργούσε κάποιο θέμα (πλαστική είναι), δεν άλλαξε κάτι. Για τη δε μετάπτωση απο 3g σε 2g να μη μιλήσω καλύτερα, λίγο να μην έχει πολύ καλό 3g αμέσως με γυρνάει σε 2g που σέρνεται..... Έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οτι θα κάνουν μετρήσεις για κάποιες ημέρες και θα με ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου σε αυτό το φόρουμ. Εδώ και ένα μήνα περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (κυρίως όταν είμαι σπίτι), ενώ δείχνει σήμα κανονικά (συνήθως 3 από τις 4 μπάρες) όταν με καλούν συμβαίνουν τα εξής 2 ενδεχόμενα: 1) Δείχνει ότι είναι κλειστό, και 2) Η ειδοποίηση κλήσεων έρχεται μετά από πολύ ώρα.................... Άλλαξα και συσκευή, πάλι τα ίδια. Έκανα και hard reset, πάλι τα ίδια. Έβγαλα και τη θήκη του κινητού μήπως και δημιουργούσε κάποιο θέμα (πλαστική είναι), δεν άλλαξε κάτι. Για τη δε μετάπτωση απο 3g σε 2g να μη μιλήσω καλύτερα, λίγο να μην έχει πολύ καλό 3g αμέσως με γυρνάει σε 2g που σέρνεται..... Έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οτι θα κάνουν μετρήσεις για κάποιες ημέρες και θα με ενημερώσουν. Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται σα να είναι πολύ μπουκωμένη η κεραία που σε εξυπηρετεί. Σε άλλες περιοχές στο κάνει το ίδιο πρόβλημα? Το πρόβλημα που αναφέρεις στο κάνει σε ώρες αιχμής, συνέχεια ή άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι? Επίσης, δοκίμασε να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο Vodafone που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εσένα για να δείς αν το κάνει και σε αυτόν. Ακόμα κάτι που ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις, είναι να καλέσεις στο κινητό σου από άλλο τηλέφωνο αργά το βράδυ που τα δίκτυα έχουν λιγότερο φόρτο. Με αυτές τις δοκιμές μπορείς να καταλάβεις αν η κεραία που σε εξυπηρετεί είναι στα όριά της ή όχι... Κομπογιαννήτικα βέβαια, αλλά ένα συμπέρασμα μπορεί να βγεί! :) Επίσης, αυτό με το 3G είναι φυσιολογικό καθώς η Vodafone έχει ρυθμίσει το δίκτυο ώστε να προτιμάει το 2G αν το 3G δεν έχει καλή λήψη. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου σε αυτό το φόρουμ. Εδώ και ένα μήνα περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (κυρίως όταν είμαι σπίτι), ενώ δείχνει σήμα κανονικά (συνήθως 3 από τις 4 μπάρες) όταν με καλούν συμβαίνουν τα εξής 2 ενδεχόμενα: 1) Δείχνει ότι είναι κλειστό, και 2) Η ειδοποίηση κλήσεων έρχεται μετά από πολύ ώρα.................... Άλλαξα και συσκευή, πάλι τα ίδια. Έκανα και hard reset, πάλι τα ίδια. Έβγαλα και τη θήκη του κινητού μήπως και δημιουργούσε κάποιο θέμα (πλαστική είναι), δεν άλλαξε κάτι. Για τη δε μετάπτωση απο 3g σε 2g να μη μιλήσω καλύτερα, λίγο να μην έχει πολύ καλό 3g αμέσως με γυρνάει σε 2g που σέρνεται..... Έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οτι θα κάνουν μετρήσεις για κάποιες ημέρες και θα με ενημερώσουν. Πολύ φοβάμαι οτι φταίει η συσκεή σου , εγω είχα παρόμοια προβήματα και έφταιγε η συσκευή μου και έιχαμε στο σπίτι ενα νοκια 5140i και εβαλα την σημ μου και είδα τεραστια διαφορά σήμα παντου και δεν με πέταγε εκτος σηματος το κινητο. Θα σε συμβούλευα να κλειδώσεις το κινητό σου στο μονο 2g ή μονο 3g στο σπιτι και να παρατήρησεις αμα υπάρχει καμια διαφορα. Πιστευω οτι στην ενναλαγες απο το ενα δικτυο στο αλλο μπορει να φταει αυτο , αμα εισαι σε οριακη καλυψη 3g και το κινητο κανει τις ενναλαγες του , οποτε δοκιμασε αυτο και πες μας. Επισης παρε το 13840 επιλογη 1 και ζητα να σου κανουνε μια επανεκκινηση της γραμμης και θα σου πουνε οτι δεν να μην χρησιμοποιησεις το κινητο σου για καποια λεπτα για να γινει αυτο , μπορεί να φταιει και αυτό , μηνπως στο σπτι σου δεν εχεις καλο σημα για αυτο σου συμβαινει αυτο; ποσο 2g και ποσο 3g ποιανεις; Παρομοια προβληματα ειχα και εγω στο μεσολογγι λογω οτι στην περιοχη μου ητανε πολυ φοιτητες αρα μαλλον λογω υπερφορτωσης μαλλον γινοτανε αυτο, αλλα το ιδιο προβλημα το ειχα 3 χρονια στην κηφισια που ειχα οριακο σημα , αφου ειχανε κατεβασει σταθμους βασης , τωρα εδω και κανενα 1,5 χρονο και πανω εχουνε βαλει κεραια και δεν υπαρχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται σα να είναι πολύ μπουκωμένη η κεραία που σε εξυπηρετεί. Σε άλλες περιοχές στο κάνει το ίδιο πρόβλημα? Το πρόβλημα που αναφέρεις στο κάνει σε ώρες αιχμής, συνέχεια ή άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι? Επίσης, δοκίμασε να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο Vodafone που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εσένα για να δείς αν το κάνει και σε αυτόν. Ακόμα κάτι που ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις, είναι να καλέσεις στο κινητό σου από άλλο τηλέφωνο αργά το βράδυ που τα δίκτυα έχουν λιγότερο φόρτο. Με αυτές τις δοκιμές μπορείς να καταλάβεις αν η κεραία που σε εξυπηρετεί είναι στα όριά της ή όχι... Κομπογιαννήτικα βέβαια, αλλά ένα συμπέρασμα μπορεί να βγεί! :) Επίσης, αυτό με το 3G είναι φυσιολογικό καθώς η Vodafone έχει ρυθμίσει το δίκτυο ώστε να προτιμάει το 2G αν το 3G δεν έχει καλή λήψη. Το πρόβλημα εμφανίζεται σχεδόν πάντα στη περιοχή του σπιτιού το τελευταίο χρονικό διάστημα (όχι προγενέστερα). Εχω δοκιμάσει να πάρω και δεύτερο αριθμό Vodafone στο ίδιο χώρο και πάλι τα ίδια. Το ίδιο πράγμα σε ώρες αιχμής και μη αιχμής. Σχεδόν πάντα το εχω στο 2g γιατί η κάλυψη 3G στη περιοχή ειναι χάλια ..... Πολύ φοβάμαι οτι φταίει η συσκεή σου , εγω είχα παρόμοια προβήματα και έφταιγε η συσκευή μου και έιχαμε στο σπίτι ενα νοκια 5140i και εβαλα την σημ μου και είδα τεραστια διαφορά σήμα παντου και δεν με πέταγε εκτος σηματος το κινητο. Θα σε συμβούλευα να κλειδώσεις το κινητό σου στο μονο 2g ή μονο 3g στο σπιτι και να παρατήρησεις αμα υπάρχει καμια διαφορα. Πιστευω οτι στην ενναλαγες απο το ενα δικτυο στο αλλο μπορει να φταει αυτο , αμα εισαι σε οριακη καλυψη 3g και το κινητο κανει τις ενναλαγες του , οποτε δοκιμασε αυτο και πες μας. Επισης παρε το 13840 επιλογη 1 και ζητα να σου κανουνε μια επανεκκινηση της γραμμης και θα σου πουνε οτι δεν να μην χρησιμοποιησεις το κινητο σου για καποια λεπτα για να γινει αυτο , μπορεί να φταιει και αυτό , μηνπως στο σπτι σου δεν εχεις καλο σημα για αυτο σου συμβαινει αυτο; ποσο 2g και ποσο 3g ποιανεις; Παρομοια προβληματα ειχα και εγω στο μεσολογγι λογω οτι στην περιοχη μου ητανε πολυ φοιτητες αρα μαλλον λογω υπερφορτωσης μαλλον γινοτανε αυτο, αλλα το ιδιο προβλημα το ειχα 3 χρονια στην κηφισια που ειχα οριακο σημα , αφου ειχανε κατεβασει σταθμους βασης , τωρα εδω και κανενα 1,5 χρονο και πανω εχουνε βαλει κεραια και δεν υπαρχει θεμα. Εχω δοκιμάσει κ με άλλη συσκευή, πάλι τα ίδια, έκανα reset και set as new το software του κινητού και δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο σήμερα που με πήραν απο την εξυπ. Πελατων και έχει και χάλια καιρο λειτουργεί ψιλό Νόρμαν, τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το πρόβλημα εμφανίζεται σχεδόν πάντα στη περιοχή του σπιτιού το τελευταίο χρονικό διάστημα (όχι προγενέστερα). Εχω δοκιμάσει να πάρω και δεύτερο αριθμό Vodafone στο ίδιο χώρο και πάλι τα ίδια. Το ίδιο πράγμα σε ώρες αιχμής και μη αιχμής. Σχεδόν πάντα το εχω στο 2g γιατί η κάλυψη 3G στη περιοχή ειναι χάλια ..... Εχω δοκιμάσει κ με άλλη συσκευή, πάλι τα ίδια, έκανα reset και set as new το software του κινητού και δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο σήμερα που με πήραν απο την εξυπ. Πελατων και έχει και χάλια καιρο λειτουργεί ψιλό Νόρμαν, τι να πω..... Σε ποια περιοχη μενεις;; Εγω μενω Αγια Παρακσευη και εχω το ιδιο προβλημα οχι σε τετοιο βαθμο αλλα ευτυχως ειναι η δευτερη καρτα στο κινητο και δεν με απασχολει ιδιατερα...Προσφατα ομως εκανα vodafone και του πατερα μου και βλεπω οτι κι αυτος εχει σημαντικο προβλημα. Σε καποια σημεια δεν εχει καθολου σημα. Σε αλλα μερη του σπιτιου εχει αλλοτε 1 αλλοτε 2 γραμμες. Οταν εχει 3 γραμμες συνηθως το σημα πεφτει και οταν πας να μιλησεις δεν μπορεις. Σε δυο δωματια διπλα στην μπαλκονοπορτα εχει 3 γραμμες και μπορεις να ψιλοσυννενοηθεις. Με cosmote ακομα και με 2 γραμμες μιλας ανετα σε ολα τα μερη του σπιτιου. Το ιδιο προβλημα και σε αλλα σπιτια που εχω δοκιμασει, συγκεκριμενα Ζωγραφου και Γερακα. Βλεπω να ξαναγυρναμε comoste! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Και ο φίλος στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει ολική έλλειψη σήματος μέσα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παει στο καλο μεσα στο σπιτι....βαζεις την συσκευη full σημα (αν εχει φυσικα 3g). Αν πας στον κλειστο χωρο του γειτονα, της δουλεια σου,του κουμπαρου, του ταχυδρομειου, της τραπεζα και δεν εχεις σημα, τι να το κανεις το κινητο, την vodafone και το full σημα;; :mad: Υποτιθεται οτι το κινητο το εχεις για ωρες αναγκης. Αν δεν σε εξυπηρετει την δυσκολη ωρα ας αλλαξει εταιρικο σκοπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παει στο καλο μεσα στο σπιτι....βαζεις την συσκευη full σημα (αν εχει φυσικα 3g). Αν πας στον κλειστο χωρο του γειτονα, της δουλεια σου,του κουμπαρου, του ταχυδρομειου, της τραπεζα και δεν εχεις σημα, τι να το κανεις το κινητο, την vodafone και το full σημα;; :mad: Υποτιθεται οτι το κινητο το εχεις για ωρες αναγκης. Αν δεν σε εξυπηρετει την δυσκολη ωρα ας αλλαξει εταιρικο σκοπο! Tι εννοείς με αυτό; Η συσκευή full σήμα δε λειτουργεί σαν repeater, σαν ενισχυτής σήματος 3G, αλλά μετατρέπει τη dsl γραμμή σε σήμα κινητής τηλεφωνίας 3G που λειτουργεί στο ίδιο φάσμα συχνοτήτων με το wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Tι εννοείς με αυτό; Η συσκευή full σήμα δε λειτουργεί σαν repeater, σαν ενισχυτής σήματος 3G, αλλά μετατρέπει τη dsl γραμμή σε σήμα κινητής τηλεφωνίας 3G που λειτουργεί στο ίδιο φάσμα συχνοτήτων με το wifi... Εννοω αν εχεις 3g κινητο. Mου ξεφυγε ενα ς. Απο ο,τι ξερω η συσκευη αυτη δεν παιζει με κινητα 2g οπως για παραδειγμα του πατερα μου. Λεω να του παρω ενα με κουμπια (samsung b2710 καθως λεει οτι ειναι 3g). Ξερετε αν θα δουλεψει με το full σημα; Να χαλασω 80€ για να εχω στο σπιτι το δεδομενο στο κινητο; Στα αλλα κλειστα σημεια; Απο την αλλη αν φυγουμε απο την vodafone χανουμε 5€ εκπτωση απο την hol και αλλα 10€ εκπτωση στο συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (οχι αριστη) , η 4G Καλυψη της Vodafone στον Βολο . Στο κέντρο (στην πλατεια Πανεπιστημιου) υπαρχει κεραια 4G και το σημα ειναι ΔΙΑΡΚΩΣ τερμα , πραγμα το οποιο ΔΕΝ συμβαινει στην παραλια , στην οποια το σημα 4G ειναι μετριο , αλλα οταν αρχιζει η παραλια (εκει που ειναι η αργω και τα ιπταμενα δελφινια) , το σημα ειναι (σχεδον) ΤΕΡΜΑ . Λογικα θα πιανει απο την πλατεια Πανεπιστημιου . Να συνεχισει η Vodafone την καλη δουλεια σε καλυψη 4G . AΓΑΠΑΜΕ VODAFONE ;) Edited January 29, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Έχει κρυφή κεραία πάνω σε ένα ξενοδοχείο (hotel Αλέξανδρος) απέναντι από το ρολόι (Λιμεναρχείο νομίζω) . Μάλλον γι αυτό. Edited January 29, 2015 by leosedf Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (οχι αριστη) , η 4G Καλυψη της Vodafone στον Βολο . Στο κέντρο (στην πλατεια Πανεπιστημιου) υπαρχει κεραια 4G και το σημα ειναι ΔΙΑΡΚΩΣ τερμα , πραγμα το οποιο ΔΕΝ συμβαινει στην παραλια , στην οποια το σημα 4G ειναι μετριο , αλλα οταν αρχιζει η παραλια (εκει που ειναι η αργω και τα ιπταμενα δελφινια) , το σημα ειναι (σχεδον) ΤΕΡΜΑ . Λογικα θα πιανει απο την πλατεια Πανεπιστημιου . Να συνεχισει η Vodafone την καλη δουλεια σε καλυψη 4G . AΓΑΠΑΜΕ VODAFONE ;) Πλακα μας κανεις ρε φιλε ...στην περιοχη μου στην Αγ.Παρασκευη σε καποα σημεια δεν εχει καν σημα για ομιλια. Στο σπιτι μου μιλας μονο στο μπαλκονι και δεδομενα ουτε Ε... οταν βρει σημα. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (οχι αριστη) , η 4G Καλυψη της Vodafone στον Βολο . Στο κέντρο (στην πλατεια Πανεπιστημιου) υπαρχει κεραια 4G και το σημα ειναι ΔΙΑΡΚΩΣ τερμα , πραγμα το οποιο ΔΕΝ συμβαινει στην παραλια , στην οποια το σημα 4G ειναι μετριο , αλλα οταν αρχιζει η παραλια (εκει που ειναι η αργω και τα ιπταμενα δελφινια) , το σημα ειναι (σχεδον) ΤΕΡΜΑ . Λογικα θα πιανει απο την πλατεια Πανεπιστημιου . Επίσης πολύ καλό 4G υπάρχει προς Άνω Βόλο & νοσοκομείο! Γενικά, καλύτερη από Cosmote. Επίσης εξαιρετική και στην Λάρισα & στα ίδια επίπεδα με Cosmote στα Τρίκαλα (μιας και πιάσαμε την Θεσσαλία):p Έχει κρυφή κεραία πάνω σε ένα ξενοδοχείο (hotel Αλέξανδρος) απέναντι από το ρολόι (Λιμεναρχείο νομίζω) . Μάλλον γι αυτό. Αργοναυτων 25 είναι ο σταθμός (αν δεν κάνω λάθος)& νομίζω είναι πλήρως αδειοδοτημενος μιας και υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ Edited January 29, 2015 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Κλαιν, κάτσε να δω στη λίστα μου άλλες κρυφές για να δώσω στεγνά :P Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 :lol: Please, όχι!!!!Οι Βολιώτες είναι $#@×+-$ Το χοντρό πρόβλημα της Vodafone στον Βολο είναι στον Άγιο Νικόλαο. Σχεδόν τίποτα από σήμα μέσα στα μαγαζιά! Με το ζόρι ακόμη και GSM μετά το κατέβασμα ενός σταθμού πριν 3 χρόνια περίπου που κάλυπτε ΤΕΛΕΙΑ και με 3G...Να δούμε πότε θα ξαναβάλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γιατί όχι? Νομίζεις κωλώνω? Έχω και φωτογραφίες από όλους τους σταθμούς από μέσα. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Είναι πάντως ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ να αναφέρουμε εδώ στο forum του myphone κάτι θετικό για την καλυψη των δικτύων (η αρνητικό) , και κάποιοι ΑΜΕΣΩΣ να θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το ξηλωμα μιας κεραίας η κεραιών . ΔΕΝ θέλετε να έχουν καλό σήμα τα κινητά ? Φαντάζομαι οτι σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (και όχι μονο στην Ελλάδα) , υπάρχουν αυτοι που ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ για τις κεραίες ........ Τόσο πολύ σας πειράζουν ? ? ? Στην αγια Παρασκευή , δεν ξέρω αν ισχυει αυτό που λες , έχω καιρό να πάω , αλλά για να το λες ........ Στον Αγ. Νικόλαο (στην πλατεια) έχει ΤΕΡΜΑ η Vodafone GSM και 3G , αλλά 4G μέτριο . Στα μαγαζιά μέσα , γύρω απο την πλατεια , ΛΟΓΙΚΟ να πέφτει . Αλλά εγώ ΔΕΝ έχω και τόσο τραγικό πρόβλημα . Λογικά θα παιζει ρολο και η συσκευή που χρησιμοποιεί ο καθένας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Να αναφερω και κατι το οποιο θεωρω ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Απο χθες το πρωι , ενω το κινητο μου δειχνει κανονικα σημα 4G , το 4G ΔΕΝ δουλευει . Δηλαδη ΔΕΝ στελνονται και ερχονται τα δεδομενα . ΜΟΝΟ το σημα δειχνει στην οθονη . Και εννοειται ΟΥΤΕ μπορουμε να δουμε (μεσω μιας εφαρμογης της Vodafone που εχει στο Vodafone Smart 4 Max) , την ταχυτητα του 4G δικτυου . Πιστευω πως μαλλον καποια συντηρηση θα κανουνε οι τεχνικοι ή εκαναν διακοπη του 4G για καποιον λογο και να ΜΗΝ επαθε κατι η συσκευη μου με το 4G . (Το 3G δουλευει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α , ξεχασα να πω) . kotsianis7 , εχεις εσυ προβλημα με το 4G ? 'Η καποιος αλλος φιλος να μου πει ? Ευχαριστω ΠΟΛΥ ;) Edited January 30, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γιατί όχι? Νομίζεις κωλώνω? Έχω και φωτογραφίες από όλους τους σταθμούς από μέσα. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Γιατί μπορεί να υπάρχουν καλοθελητες εδώ μέσα και να αφαιρεθούν οι σταθμοί! Εμένα σαν συνδρομητή με νοιάζει, ιδίως στον Βόλο όπου οι κάτοικοί του είναι προβληματικοι από όλες τις απόψεις:p Είναι πάντως ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ να αναφέρουμε εδώ στο forum του myphone κάτι θετικό για την καλυψη των δικτύων (η αρνητικό) , και κάποιοι ΑΜΕΣΩΣ να θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το ξηλωμα μιας κεραίας η κεραιών . ΔΕΝ θέλετε να έχουν καλό σήμα τα κινητά ? Φαντάζομαι οτι σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (και όχι μονο στην Ελλάδα) , υπάρχουν αυτοι που ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ για τις κεραίες ........ Τόσο πολύ σας πειράζουν ? ? ? Στην αγια Παρασκευή , δεν ξέρω αν ισχυει αυτό που λες , έχω καιρό να πάω , αλλά για να το λες ........ Στον Αγ. Νικόλαο (στην πλατεια) έχει ΤΕΡΜΑ η Vodafone GSM και 3G , αλλά 4G μέτριο . Στα μαγαζιά μέσα , γύρω απο την πλατεια , ΛΟΓΙΚΟ να πέφτει . Αλλά εγώ ΔΕΝ έχω και τόσο τραγικό πρόβλημα . Λογικά θα παιζει ρολο και η συσκευή που χρησιμοποιεί ο καθένας . Στα μαγαζιά μέσα, με οποιαδήποτε συσκευή, με το ζόρι έχεις GSM...Δεν ευθύνεται η εταιρία βέβαια...Οι Βολιωτες πριν 2.5-3 χρόνια αφαίρεσαν σταθμό που ήταν πολύ κοντά εκεί πέρα και ήταν η μόνη που έπιανε τόσο καλά... Να αναφερω και κατι το οποιο θεωρω ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Απο χθες το πρωι , ενω το κινητο μου δειχνει κανονικα σημα 4G , το 4G ΔΕΝ δουλευει . Δηλαδη ΔΕΝ στελνονται και ερχονται τα δεδομενα . ΜΟΝΟ το σημα δειχνει στην οθονη . Και εννοειται ΟΥΤΕ μπορουμε να δουμε (μεσω μιας εφαρμογης της Vodafone που εχει στο Vodafone Smart 4 Max) , την ταχυτητα του 4G δικτυου . Πιστευω πως μαλλον καποια συντηρηση θα κανουνε οι τεχνικοι ή εκαναν διακοπη του 4G για καποιον λογο και να ΜΗΝ επαθε κατι η συσκευη μου με το 4G . (Το 3G δουλευει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α , ξεχασα να πω) . kotsianis7 , εχεις εσυ προβλημα με το 4G ? 'Η καποιος αλλος φιλος να μου πει ? Ευχαριστω ΠΟΛΥ ;) Το παραμικρό θέμα δεν είχα μέχρι χτες το μεσημέρι με 4G!Περιοχή Γοριτσας!Ίσα ίσα, το Mobile broadband συμβόλαιο κατέβαζε με περίπου 35 mbps αναβαθμίσεις από microsoft update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Στα Χανιά βελτιωθηκε η καλυψη 3G στο Λιμανι οπου δεν υπηρχε περσυ καθολου αλλα η καλυψη 4G παραμενη σταθερα καλη μονο στο κεντρο και σε ακτινα περιπου 700μ γυρω απο το εμπορικο Ερμης οπου εκει βρισκεται και η κεραια.Υπερβολικα μικρη η περιοχη που υπαρχει 4G δυστηχως Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Στα Χανια η cosmote εχει ΠΙΟ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΟ δικτυο 4G απο την Vodafone , φιλε zerokill ? Και μια ερωτηση προς ολους : Στις Σερρες η Vodafone εχει 4G ή οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts