Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το μονιτορ οπου παω η voda ειναι μεχρι και 20dbm πιο δυνατη απο τη wind,στην Αθηνα επειδη κατεβηκα ειχε περισσοτερα καναλια,μεγαλυτερη εμβελεια,στη νικαια που λεγανε οτι δεν εχει σημα ηταν η μοναδικη που επιανε μεσα στα σπιτια,εχει τη μεγαλυτερη επεκταση 3G,μπορω να σου δειξω παραδειγματα που η wind στα 1500 μετρα εχει -95dbm και η vodafone απο τα 20 χιλιομετρα ειναι στο -75dbm,το φασμα το εχει χειριστει καλυτερα η vodafone με βαση τη μορφολογια του εδαφους ανα περιοχη,σε καθε λακα η wind παραδινει πνευμα,απο κει και περα δυο πραγματακια παρα πολυ σημαντικα με κρατανε σε αυτη την εταιρια,πρωτον το δικτυο της και δευτερον τα καρτοκινητα της,στο ξαναγραφω εδω για να το καταλαβεις καλη η wind αξιοπρεπης αλλα οχι καλυτερη των αλλων δυο μεγαθηριων....ειναι σα να μου λες τωρα οτι η seat ειναι καλυτερη απο τη BMW....και μιλαμε τωρα για Αθηνα μια πολη κοντα στα 5 εκ πληθυσμο με ενα σωρο περιοχες,μπορεις να εχεις γενικη εικονα για το δικτυο στο λεκανοπεδιο??? μπορει να υπαρχουν περιοχες με προβληματα των αλλων δυο περισσοτερα απο αυτα που εχει η vodafone αλλα δεν ετυχε να περασεις εσυ απο κει,τι να κανουμε??? το να θελεις να πεισεις για κατι που δε στεκει χανεις αδικα το χρονο σου.....

Δεν προσπαθώ να σε πείσω γιατί είναι προφανές ότι δεν θέλεις να πειστείς καθώς για δικούς σου λόγους -σεβαστούς- η vodafone είναι το αγαπημένο σου δίκτυο.

Ωστόσο δεν μπορείς να πείσεις όλους εμάς που μένουμε μόνιμα στην Αθήνα και κινούμαστε συνέχεια σε πολλές περιοχές τις οποίες έχουμε αναλυτικά αναφέρει πιο πάνω ότι δεν έχουμε πεσμένες κλήσεις και προβλήματα να βγάλουμε γραμμή...

Δεν γνωρίζω τί μετρήσεις κάνεις με το Netmonitor και πίστεψέ με, δεν ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ όταν πέφτουν οι κλήσεις του και δεν μπορεί να βγάλει γραμμή! Ούτε τα δελτία τύπου της vodafone σχετικά με τις επενδύσεις της και το φάσμα της μας ενδιαφέρουν γιατί είμαστε συνδρομητές και όχι μέτοχοι και μας ενδιαφέρουν κάποια απλά και ταπεινά ζητήματα όπως να βγάζουμε γραμμή και να μην πέφτουν οι κλήσεις μας... Για τις υπόλοιπες δικαιολογίες όπως τη μορφολογία του εδάφους, το μόνο που θα πω είναι ότι προσωπικά μου θυμίζουν απάντηση cc...

Χαίρομαι για το καλό δίκτυο που βρήκες στη Νίκαια (καθώς είναι το μόνο μέρος που αναφέρεις), ναι, δεν έχω πάει εκεί πρόσφατα, όπως και εσύ προφανώς δεν έχεις πάει σε όλα τα προβληματικά σημεία που αναφέρονται εδώ και είναι πολλά, με εκθετική αύξηση! Συγνώμη που θα το πω αλλά αν δεν μένεις εδώ δεν ξέρω πόσο καλή είναι η εικόνα σου για την Αθήνα και πιστεύω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου... Άσε μας να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την Αθήνα όπως εσύ έχεις για την περιοχή όπου μένεις...

ΥΓ: Αν θέλει κανείς να συμπεριφέρεται ως συνδρομητής απέναντι σε άλλο συνδρομητή ο οποίος έχει τεκμηριωμένα πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές, θα έπρεπε να ζητά μαζί του να βελτιωθεί το δίκτυο στα σημεία εκείνα και ΟΧΙ να πάει με... φορητότητα στο άλλο δίκτυο. Η πρώτη είναι κατ'εμέ συμπεριφορά καταναλωτή. Η δεύτερη οπαδού...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν προσπαθώ να σε πείσω γιατί είναι προφανές ότι δεν θέλεις να πειστείς καθώς για δικούς σου λόγους -σεβαστούς- η vodafone είναι το αγαπημένο σου δίκτυο.

Ωστόσο δεν μπορείς να πείσεις όλους εμάς που μένουμε μόνιμα στην Αθήνα και κινούμαστε συνέχεια σε πολλές περιοχές τις οποίες έχουμε αναλυτικά αναφέρει πιο πάνω ότι δεν έχουμε πεσμένες κλήσεις και προβλήματα να βγάλουμε γραμμή...

Δεν γνωρίζω τί μετρήσεις κάνεις με το Netmonitor και πίστεψέ με, δεν ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ όταν πέφτουν οι κλήσεις του και δεν μπορεί να βγάλει γραμμή! Ούτε τα δελτία τύπου της vodafone σχετικά με τις επενδύσεις της και το φάσμα της μας ενδιαφέρουν γιατί είμαστε συνδρομητές και όχι μέτοχοι και μας ενδιαφέρουν κάποια απλά και ταπεινά ζητήματα όπως να βγάζουμε γραμμή και να μην πέφτουν οι κλήσεις μας... Για τις υπόλοιπες δικαιολογίες όπως τη μορφολογία του εδάφους, το μόνο που θα πω είναι ότι προσωπικά μου θυμίζουν απάντηση cc...

Χαίρομαι για το καλό δίκτυο που βρήκες στη Νίκαια (καθώς είναι το μόνο μέρος που αναφέρεις), ναι, δεν έχω πάει εκεί πρόσφατα, όπως και εσύ προφανώς δεν έχεις πάει σε όλα τα προβληματικά σημεία που αναφέρονται εδώ και είναι πολλά, με εκθετική αύξηση! Συγνώμη που θα το πω αλλά αν δεν μένεις εδώ δεν ξέρω πόσο καλή είναι η εικόνα σου για την Αθήνα και πιστεύω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου... Άσε μας να έχουμε μια πιο αντικειμενική άποψη για την Αθήνα όπως εσύ έχεις για την περιοχή όπου μένεις...

ΥΓ: Αν θέλει κανείς να συμπεριφέρεται ως συνδρομητής απέναντι σε άλλο συνδρομητή ο οποίος έχει τεκμηριωμένα πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές, θα έπρεπε να ζητά μαζί του να βελτιωθεί το δίκτυο στα σημεία εκείνα και ΟΧΙ να πάει με... φορητότητα στο άλλο δίκτυο. Η πρώτη είναι κατ'εμέ συμπεριφορά καταναλωτή. Η δεύτερη οπαδού...

Δε χωρανε συναισθηματισμοι,αυτες ειναι κερδοφορες επιχειρησεις,μηπως εμενα μ'αγαπα η voda η κοιταει την τσεπη μου??? κι εγω κοιταω το συμφερον της τσεπης μου κι οπως εχει διαμορφωθει το τοπιο στη καρτοκινητη η voda εχει πολλαπλες εναλλακτικες λυσεις,καμια εταιρια απο τις τρεις δεν ειναι οπως θα ηθελα,μονο στη σταθερη κατι λεει η cyta,σημερα ειναι η voda αυριο μπορει να ειναι η Wind μεθαυριο η cosmote,ο τζιρος,τα λεφτα,οι ισολογισμοι,οι μακρυπροθεσμοι στοχοι της εταιριας και καθε χρονο να ανεβαινει η ελαχιστη χρεωση κλησης,μας πασαραν τα τελευταια χρονια και το φορο 12% λες και δε πληρωναμε το ΦΠΑ τοσα χρονια στις υπαρχουσες τιμες,ο ομιλος ΟΤΕ εδιωξε 240 ατομα περσυ απο θυγατρικες(120 απο cosmote) χωρις να υπαρχουν σημαντικες απωλειες στα κερδη,βρηκαν την ευκαιρια εν καιρο κρισης να τους ξεφορτωθουν,μας δουλευουν ψηλο γαζι.

Edited by Picard

Αν μιλας για καρτοκινητη τοτε το Whatsup ειναι μονοδρομος γιατι δινει αυτο που δεν δινει καμια αλλη: τεραστια συνδρομητική βάση. Εκτος και αν ολοι οι δικοί σου εχουν αλλο δικτυο δεν εχει νοημα να εχεις αλλο καρτοκινητο. Απλα μαθηματικά χωρις συναισθηματισμους ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν μιλας για καρτοκινητη τοτε το Whatsup ειναι μονοδρομος γιατι δινει αυτο που δεν δινει καμια αλλη: τεραστια συνδρομητική βάση. Εκτος και αν ολοι οι δικοί σου εχουν αλλο δικτυο δεν εχει νοημα να εχεις αλλο καρτοκινητο. Απλα μαθηματικά χωρις συναισθηματισμους ;)

Φίλε Παναγιώτη το να πας σε μία καρτοκινητή επειδή απλά έχουν οι περισσότεροι δεν λέει τίποτα. Θα πας σε εκείνη που σου δίνει τα περισσότερα και φυσικά δεν είναι το WU αλλά τα καρτοκινητά της VODAFONE και της WIND.Σου δίνει το WU χρόνο προς όλους; ΟΧΙ.Σου δίνει χρόνο προς σταθερά;ΟΧΙ.Σου δίνει πακέτα προς όλο το δίκτυο;ΟΧΙ.Σου δίνει 2-3πλασιασμούς της κάρτας;ΟΧΙ.Τρέχει καμία προσφορά αυτήν την εποχή;ΟΧΙ.Απλά αν η παρέα σου έχει WU κάνετε μία φορητότητα και σε 3μέρες θα δεις την διαφορά στην τσέπη σου.Πλέον το F2G και το CU με όλες τις παραπάνω προσφορές που έχουν είναι καλύτερα και από πολλά συμβόλαια.Ψάξε το λίγο και θα δεις την διαφορα.Αυτά...γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος:O

TCL 40 NXTPAPER

συμφωνω με τον snapp και συμπληρωνω οτι η κοσμοτε ειναι πρωταθλητης σε dropped calls και σε μηνυματα που αργουν να παραδωθουν, ολα αυτα λογω υπερφορτωσης δικτυου και αδιαφοριας της εταιριας. Καλυτερα να πας σε voda ή wind και θα μπορεις να μιλάς σαν ανθρωπος, χωρις νευρα. Επισης, εαν εχεις μεγαλη αναγκη τη καλυψη 3g, τοτε πας voda.

Δεν το λέω για μένα (έχω συμβόλαιο και 2000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα) αλλά για τον μέσο χρήστη καρτοκινητής βρε παιδιά! Και εμένα με χαλάνε τα drop calls και οι προσφορές που ΔΕΝ κάνει η κοσμοτέ αλλά τι να τις κάνεις σε τελική ανάλυση αν το whatsup είναι το 30% της συνδρομητικής βάσης της κινητής και ο άλλος με 5-7€ είναι καλυμμένος για όλο το μήνα; Δυστυχώς γιαυτό ανθεί το WU...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν το λέω για μένα (έχω συμβόλαιο και 2000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα) αλλά για τον μέσο χρήστη καρτοκινητής βρε παιδιά! Και εμένα με χαλάνε τα drop calls και οι προσφορές που ΔΕΝ κάνει η κοσμοτέ αλλά τι να τις κάνεις σε τελική ανάλυση αν το whatsup είναι το 30% της συνδρομητικής βάσης της κινητής και ο άλλος με 5-7€ είναι καλυμμένος για όλο το μήνα; Δυστυχώς γιαυτό ανθεί το WU...

Δε φταίει το what's up που ανθίζει αλλά οι εταιρείες που κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Εγώ στη θέση τους θα έδινα 1000 λεπτά ομιλίας μπόνους για ένα χρόνο στην περίπτωση που ο άλλος ερχόταν από Cosmote. Δώστε ένα κίνητρο να φύγουνε όλοι μαζικά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι απλα τα πραγματα Με μια συσκευη triple sim εχεις και τις τρεις εταιριες,καθε επαφη στο αναλογο πακετο καρτοκινητης.

Δε χωρανε συναισθηματισμοι,αυτες ειναι κερδοφορες επιχειρησεις,μηπως εμενα μ'αγαπα η voda η κοιταει την τσεπη μου??? κι εγω κοιταω το συμφερον της τσεπης μου κι οπως εχει διαμορφωθει το τοπιο στη καρτοκινητη η voda εχει πολλαπλες εναλλακτικες λυσεις,καμια εταιρια απο τις τρεις δεν ειναι οπως θα ηθελα,μονο στη σταθερη κατι λεει η cyta,σημερα ειναι η voda αυριο μπορει να ειναι η Wind μεθαυριο η cosmote,ο τζιρος,τα λεφτα,οι ισολογισμοι,οι μακρυπροθεσμοι στοχοι της εταιριας και καθε χρονο να ανεβαινει η ελαχιστη χρεωση κλησης,μας πασαραν τα τελευταια χρονια και το φορο 12% λες και δε πληρωναμε το ΦΠΑ τοσα χρονια στις υπαρχουσες τιμες,ο ομιλος ΟΤΕ εδιωξε 240 ατομα περσυ απο θυγατρικες(120 απο cosmote) χωρις να υπαρχουν σημαντικες απωλειες στα κερδη,βρηκαν την ευκαιρια εν καιρο κρισης να τους ξεφορτωθουν,μας δουλευουν ψηλο γαζι.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ως συνδρομητής πρέπει να κάνεις αυτό που σε συμφέρει. Όμως:

α) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με εκθετική αύξηση στη vodafone. Με στοιχεία για συγκεκριμένα μέρη από πολύ κόσμο. Συνεπώς δεν μπορείς να μπαίνεις και να τους λες ότι γενικά το δίκτυο δουλεύει... ρολόι, για τις... επενδύσεις στο δίκτυο, και να πάνε σε άλλο δίκτυο.

β) η επιλογή καρτοκινητού συνδέεται με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αν οι περισσότεροι είναι στη vodafone μένεις εκεί. Ωστόσο δεν μπορείς να αρνηθείς την τεράστια συνδρομητική βάση της καρτοκινητής της κοσμοτέ και ειδικά του what's up. Ακόμα και πολλοί συνδρομητές vodafone συνηθίζουν να κουβαλάνε μαζί τους ένα what's up...

Πέραν όλων αυτών, παρατηρώ ότι η vodafone δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το δίκτυό της, οι άπειρες τρύπες αυξάνονται, η δυσκολία να βγάλεις γραμμή είναι καθημερινό φαινόμενο στις περισσότερες περιοχές και οι πεσμένες κλήσεις ειδικά σε κίνηση με αυτοκίνητο -με ταχύτητες πόλης, όχι αγνωνιστικές- είναι σχεδόν μία στις δύο, άντε μία στις τρεις...

Το μόνο που κάνει η vodafone είναι να δίνει 50% έκπτωση στους συνδρομητές, εταιρικούς και μη. Για τους εταιρικούς θα κατανοήσω ότι κάποιος ανεγκέφαλος νομίζει ότι κάνει οικονομία ενώ στην πράξη έχει ακυρώσει σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα του κινητού να είναι... κινητό. Για τους ιδιώτες δεν έχω τί να πώ: εκτός αν δουλεύει άψογα όπου κινούνται η vodafone -και με όσα βλέπω στην Αθήνα το θεωρώ απίθανο, μάλλον τους αρέσει περισσότερο να έχουν 50% έκπτωση και να μην έχουν στην πράξη κινητό. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πέραν όλων αυτών, παρατηρώ ότι η vodafone δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το δίκτυό της, οι άπειρες τρύπες αυξάνονται, η δυσκολία να βγάλεις γραμμή είναι καθημερινό φαινόμενο στις περισσότερες περιοχές και οι πεσμένες κλήσεις ειδικά σε κίνηση με αυτοκίνητο -με ταχύτητες πόλης, όχι αγνωνιστικές- είναι σχεδόν μία στις δύο, άντε μία στις τρεις...

Το μόνο που κάνει η vodafone είναι να δίνει 50% έκπτωση στους συνδρομητές, εταιρικούς και μη. Για τους εταιρικούς θα κατανοήσω ότι κάποιος ανεγκέφαλος νομίζει ότι κάνει οικονομία ενώ στην πράξη έχει ακυρώσει σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα του κινητού να είναι... κινητό. Για τους ιδιώτες δεν έχω τί να πώ: εκτός αν δουλεύει άψογα όπου κινούνται η vodafone -και με όσα βλέπω στην Αθήνα το θεωρώ απίθανο, μάλλον τους αρέσει περισσότερο να έχουν 50% έκπτωση και να μην έχουν στην πράξη κινητό. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Kατ'αρχάς θα σε συμβούλευα να αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Το να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι έχουν πρόβληματα (επειδή έχεις όπως λες εσύ) ενώ δεν έχουν είναι μάλλον το σημείο που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.:rolleyes:

Μένω και εργάζομαι στην Αθήνα. Μετακινούμαι κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι, Λυκαβητός, Σύνταγμα, Πλατεία Μαβίλη), στη Νέα Σμύρνη και στη Κηφισιά. Περιοχές στις οποίες δεν έχω κανένα απολύτως θέμα ούτε με τις κλήσεις ούτε με τα μηνύματα ούτε με την ταχύτητα του data. Ίσα ίσα το αντίθετο.

Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω μια διαμορφωμένη εικόνα και για άλλες περιοχές της Αθήνας που είτε περνάω είτε θα τύχει να επισκεφτώ ή για την επαρχία. Ούτε τότε έχω πρόβλημα! Οι μόνες περιοχές που έχω αντιμετωπίσει θέμα με τις κλήσεις είναι συγκεκριμένη περιοχή στο Πειραία και πράγματι στο Χολαργό. Πουθενά αλλού όμως. Και αυτό δεν συνιστά λόγος για να αλλάξω δίκτυο (αν έμενα μόνιμα εκεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά).

Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι σε κάποια σημεία στο Κολωνάκι αδικαιολόγητα π.χ επί της Σκουφά ή επί της Λουκιανού και της Καρνεάδου έχει άθλιο έως ανύπαρκτο 3G. Aπαράδεκτο. Και η Wind έχει επίσης θεματάκια στη περιοχή, η Cosmote πολύ καλύτερα.

Όσο για τη Cosmote (το 2ο κινητό μου, συμβόλαιο) επίσης δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα κανένα στην Αθήνα ούτε στην επαρχία όσο το έχω χρησιμοποιήσει. Η κάλυψη στα ίδια επίπεδα με τη Vodafone (με λίγο δυνατότερο 3G στα σημεία που ανέφερα παραπάνω). Απλώς για την Cosmote έχω ακούσει και κάποια παράπονα από φίλους και γνωστούς (βασικά όσους έχουν whats'up) για τη Vodafone γενικά όχι.

Kατ'αρχάς θα σε συμβούλευα να αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Το να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι έχουν πρόβληματα (επειδή έχεις όπως λες εσύ) ενώ δεν έχουν είναι μάλλον το σημείο που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.:rolleyes:

+1

Καταλαβε το οτι εχεις κουρασει...

Smile...

+1

Καταλαβε το οτι εχεις κουρασει...

+1 αρχιζει να αμφιβαλει και για μας τωρα αν εχουμε καλο σημα η οχι στην αθηνα...πονηρια η κουτοπονηρια;

Ενταξει ο μονος που δεν καταλαβε το τι παιζετε με τις εταιριες στη κινητη ειναι ο nosferatu,ο οποιος εχει γινει κουραστικος,ο οποιος το ξανατονιζω με ολες τις εταιριες απο τοτε που τον θυμαμαι εδω μεσα ειχε προβλημα,απο την πλευρα μου δεν προκειται να γινω οπαδος η τσιρακι καποιας εταιριας γιατι οπως εχω γραψει ειναι ολες κερδοφορες επιχειρησεις,εχω νουμερακια σε ολες,γνωριζω πως λειτουργουν ολες αλλα κατα τη γνωμη μου να μου επιτρεψεται δηλαδη να εχω τις αποψεις μου θεωρω απο τις τρεις τη vodafone ως τη πιο οργανωμενη,τη πιο πληρη εταιρια και το λεω εγω που αν καποιος ειχε παρακολουθησει συζητησεις προγουμενων ετων παντα την εκραζα για την πολιτικη που ακολουθουσε,τα τελευταια χρονια μου χει δειξει ενα διαφορετικο προσωπο,δε μπορω λοιπον να μην παραδεχομαι το αξιοπιστο δικτυο της,γιατι οπως σου εξηγησα nosferatu η Aθηνα ειναι τεραστια,οι περιοχες καμποσες και τα διαφορα προβληματα που προκυπτουν εξαρτωνται απο διαφορους παραγοντες,αυτο πηγαινει σε ολες τις εταιριες. Edited by Picard

Ενταξει ο μονος που δεν καταλαβε το τι παιζετε με τις εταιριες στη κινητη ειναι ο nosferatu,ο οποιος εχει γινει κουραστικος,ο οποιος το ξανατονιζω με ολες τις εταιριες απο τοτε που τον θυμαμαι εδω μεσα ειχε προβλημα,απο την πλευρα μου δεν προκειται να γινω οπαδος η τσιρακι καποιας εταιριας γιατι οπως εχω γραψει ειναι ολες κερδοφορες επιχειρησεις,εχω νουμερακια σε ολες,γνωριζω πως λειτουργουν ολες αλλα κατα τη γνωμη μου να μου επιτρεψεται δηλαδη να εχω τις αποψεις μου θεωρω απο τις τρεις τη vodafone ως τη πιο οργανωμενη,τη πιο πληρη εταιρια και το λεω εγω που αν καποιος ειχε παρακολουθησει συζητησεις προγουμενων ετων παντα την εκραζα για την πολιτικη που ακολουθουσε,τα τελευταια χρονια μου χει δειξει ενα διαφορετικο προσωπο,δε μπορω λοιπον να μην παραδεχομαι το αξιοπιστο δικτυο της,γιατι οπως σου εξηγησα nosferatu η Aθηνα ειναι τεραστια,οι περιοχες καμποσες και τα διαφορα προβληματα που προκυπτουν εξαρτωνται απο διαφορους παραγοντες,αυτο πηγαινει σε ολες τις εταιριες.

Εγώ πάντως στο κέντρο Πανεπιστημίου αντιμετωπίζω διακοπές και dropped calls καμία φορά. Δεν είναι μύθος...:O

εγω εχω dropped calls στη Καλαμαρια-Κηφισια και περιφερειακο (για θεσ/νικη μιλαω παντα). Για τον περιφερειακο το λεω απο περυσι και 1-2 ''φανς'' ολο απαντουσαν ''ειναι θεμα ημερων να φτιαχτει'', αλλά μπααα...

Ενταξει ο μονος που δεν καταλαβε το τι παιζετε με τις εταιριες στη κινητη ειναι ο nosferatu,ο οποιος εχει γινει κουραστικος,ο οποιος το ξανατονιζω με ολες τις εταιριες απο τοτε που τον θυμαμαι εδω μεσα ειχε προβλημα,απο την πλευρα μου δεν προκειται να γινω οπαδος η τσιρακι καποιας εταιριας γιατι οπως εχω γραψει ειναι ολες κερδοφορες επιχειρησεις,εχω νουμερακια σε ολες,γνωριζω πως λειτουργουν ολες αλλα κατα τη γνωμη μου να μου επιτρεψεται δηλαδη να εχω τις αποψεις μου θεωρω απο τις τρεις τη vodafone ως τη πιο οργανωμενη,τη πιο πληρη εταιρια και το λεω εγω που αν καποιος ειχε παρακολουθησει συζητησεις προγουμενων ετων παντα την εκραζα για την πολιτικη που ακολουθουσε,τα τελευταια χρονια μου χει δειξει ενα διαφορετικο προσωπο,δε μπορω λοιπον να μην παραδεχομαι το αξιοπιστο δικτυο της,γιατι οπως σου εξηγησα nosferatu η Aθηνα ειναι τεραστια,οι περιοχες καμποσες και τα διαφορα προβληματα που προκυπτουν εξαρτωνται απο διαφορους παραγοντες,αυτο πηγαινει σε ολες τις εταιριες.

Πρώτα απ'όλα να τονίσω ότι, παρά την παράθεση, δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλά σε μια τάση πολλών να υποβαθμίζουν την διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση του δικτύου της vodafone, ειδικά στην Αθήνα.

Όλο και περισσότερος κόσμος αναφέρει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αθήνας: γύρω από το Σύνταγμα, στους Αμπελόκηπους, στη Βασ.Σοφίας, στο Ν.Ψυχικό, στον Χολαργό, στον περιφερειακό Καρέα, στου Γκύζη, κτλ. Από την άλλη κάποιοι προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι εμπαθείς, κακεντρεχείς, και το δίκτυο... δουλεύει ρολόι. Όσοι έχουν κινητό vodafone και κινούνται στην Αθήνα έχουν σχηματίσει άποψη για την αντικειμενικότητα όσων γράφονται εδώ μέσα... Και το συμπέρασμα είναι ότι όλο και πυκνώνουν τα προβληματικά σημεία για το δίκτυο, σε μία περίοδο όπου δεν έχουμε δημοτικούς άρχοντες να κατεβάζουν κεραίες...

Καλύτερα να κάνουμε έναν έρανο να μαζέψουμε τα νοίκια τα οποία δεν μπορεί να πληρώσει η πτωχή πλην τίμια εταιρεία για να ξανασηκώσει τις κεραίες που κατέβασε...

Δεν θα απαντήσω ξανά σε απολογητές εταιρειών, εδώ μέσα αναφέρουμε προβλήματα στο δίκτυο είτε αρέσει είτε όχι.

Και σήμερα, κατά την καθημερινή πρακτική, κινούμενος σε πολλές διαφορετικές περιοχές, έφαγα αποτυχίες κλήσης και πτώσεις κλήσεων... Θα φταίει η μορφολογία του εδάφους ή ο... ανάδρομος Ερμής...

ΥΓ: Απορία: ο τίτλος του θέματος ισχύει; Γιατί όποιος μπαίνει εδώ και αναφέρει συγκεκριμένα προβλήματα σε συγκεκριμένες περιοχές, δέχεται στη συνέχεια πυρά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι κακεντρεχής, έχει παραισθήσεις, και όλα δουλεύουν... ρολόι... Κάποιος δεν λέει την αλήθεια... Ας μετονομαστεί σε Vodafone Fan Club και δεν θα ξαναγράψουμε εδώ...

ΥΓ2: Νέα αποκάλυψη: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας... Μιλάμε τότε για φαινόμενα ομαδικών παραισθήσεων, καθώς πολύς κόσμος εδώ μέσα έχει βιώσει εμπειρία πεσμένων κλήσεων ή δυσκολία να βγάλει κλήσεις... Μήπως να συμβουλευτούμε και ένα μέντιουμ; :)

Edited by Nosferatu

Βολταίρος

εγω εχω dropped calls στη Καλαμαρια-Κηφισια και περιφερειακο (για θεσ/νικη μιλαω παντα). Για τον περιφερειακο το λεω απο περυσι και 1-2 ''φανς'' ολο απαντουσαν ''ειναι θεμα ημερων να φτιαχτει'', αλλά μπααα...

Καλαμαριά είναι προβληματική περιοχή για όλες τις εταιρίες κινητής. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά 100άδες φορές. Είναι από τις περιοχές που αλλού πιάνει η μια, αλλού η άλλη. Όπου δηλαδή έχει ξεμείνει σταθμός βάσης από την κάθε εταιρία, δυστυχώς.

Για τον περιφερειακό και τον κόμβο Επταπυργίου, αν έκανες τον κόπο να στείλεις e-mail, θα σου απαντούσαν ότι ο σταθμός ήταν να τοποθετηθεί τον Μάρτη(χοντρικά). Προφανώς και το myphone.gr δεν είναι το cc της εταιρίας για να κάνεις εδώ τα παράπονα. Το μόνο που πετυχαίνεις κάνοντας παράπονα εδώ, είναι η ενημέρωση των υπολοίπων χρηστών μόνο, όχι η βελτίωση του προβλήματος (που είναι και η ουσία του θέματος).

Στα του Βόλου τώρα: μετά το σταμάτημα του σταθμού βάσης της Cosmote, οι Βολιώτες πέτυχαν και το σταμάτημα του σταθμού της VF. Νομίζω ο συγκεκριμένος είχε τοποθετηθεί κάπου προς το τέλος της Δημητριάδος και κάλυπτε (για τους γνωρίζοντες την περιοχή) προς Public μεριά, καθώς και ένα ποσοστό από Άγιο Νικόλαο. Τοποθετήθηκε, αν θυμάμαι καλά, κανα χρόνο πριν. 1 χρόνο μετά, -111 dbm στο UMTS, σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ παρακαλώ. Κλήσεις πάντως έβγαιναν, με πολύ καλή ποιότητα φωνής, χωρίς διακοπές. Προτείνω μη ενασχόληση από τις εταιρίες κινητής με τον Βόλο πλέον. Αφού οι Βολιώτες μπορούν και με τα σταθερά τους.... Οι άνθρωποι δεν πανε καλά, πραγματικά. Να περιμένουμε και ξήλωμα στην, πολύπαθη στον Βόλο, Wind τώρα; Ή πήρε μόνο τις άλλες 2 η μπάλα;

Edited by kotsianis7

Πρώτα απ'όλα να τονίσω ότι, παρά την παράθεση, δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλά σε μια τάση πολλών να υποβαθμίζουν την διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση του δικτύου της vodafone, ειδικά στην Αθήνα.

Όλο και περισσότερος κόσμος αναφέρει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αθήνας: γύρω από το Σύνταγμα, στους Αμπελόκηπους, στη Βασ.Σοφίας, στο Ν.Ψυχικό, στον Χολαργό, στον περιφερειακό Καρέα, στου Γκύζη, κτλ. Από την άλλη κάποιοι προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι εμπαθείς, κακεντρεχείς, και το δίκτυο... δουλεύει ρολόι. Όσοι έχουν κινητό vodafone και κινούνται στην Αθήνα έχουν σχηματίσει άποψη για την αντικειμενικότητα όσων γράφονται εδώ μέσα... Και το συμπέρασμα είναι ότι όλο και πυκνώνουν τα προβληματικά σημεία για το δίκτυο, σε μία περίοδο όπου δεν έχουμε δημοτικούς άρχοντες να κατεβάζουν κεραίες...

Καλύτερα να κάνουμε έναν έρανο να μαζέψουμε τα νοίκια τα οποία δεν μπορεί να πληρώσει η πτωχή πλην τίμια εταιρεία για να ξανασηκώσει τις κεραίες που κατέβασε...

Δεν θα απαντήσω ξανά σε απολογητές εταιρειών, εδώ μέσα αναφέρουμε προβλήματα στο δίκτυο είτε αρέσει είτε όχι.

Και σήμερα, κατά την καθημερινή πρακτική, κινούμενος σε πολλές διαφορετικές περιοχές, έφαγα αποτυχίες κλήσης και πτώσεις κλήσεων... Θα φταίει η μορφολογία του εδάφους ή ο... ανάδρομος Ερμής...

ΥΓ: Απορία: ο τίτλος του θέματος ισχύει; Γιατί όποιος μπαίνει εδώ και αναφέρει συγκεκριμένα προβλήματα σε συγκεκριμένες περιοχές, δέχεται στη συνέχεια πυρά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι κακεντρεχής, έχει παραισθήσεις, και όλα δουλεύουν... ρολόι... Κάποιος δεν λέει την αλήθεια... Ας μετονομαστεί σε Vodafone Fan Club και δεν θα ξαναγράψουμε εδώ...

ΥΓ2: Νέα αποκάλυψη: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας... Μιλάμε τότε για φαινόμενα ομαδικών παραισθήσεων, καθώς πολύς κόσμος εδώ μέσα έχει βιώσει εμπειρία πεσμένων κλήσεων ή δυσκολία να βγάλει κλήσεις... Μήπως να συμβουλευτούμε και ένα μέντιουμ; :)

nosferatu παλι δε καταλαβες,εσυ συνεχιζεις να λες τα δικα σου,μου φαινεται αδικα τα γραφω,σε πιστευω οτι με vodafone εχεις προβληματα,απο κει και περα εχω σιμακια σε ολες τις εταιριες οποτε δεν ειμαι οπαδος της κοκκινης,κοιταω μονο τη τσεπη μου και δεν προκειται να ξανακανω παραθεση η να γραψω κατι αλλο εδω μεσα επειδη επαναλαμβανουμε συνεχως τα ιδια πραγματα,τελος.

nosferatu παλι δε καταλαβες,εσυ συνεχιζεις να λες τα δικα σου,μου φαινεται αδικα τα γραφω,σε πιστευω οτι με vodafone εχεις προβληματα,απο κει και περα εχω σιμακια σε ολες τις εταιριες οποτε δεν ειμαι οπαδος της κοκκινης,κοιταω μονο τη τσεπη μου και δεν προκειται να ξανακανω παραθεση η να γραψω κατι αλλο εδω μεσα επειδη επαναλαμβανουμε συνεχως τα ιδια πραγματα,τελος.

Είναι μια καλή αρχή να μην αμφισβητείς τα προβλήματα τα οποία αναφέρουμε εδώ και σίγουρα δεν αφορούν μόνο εμένα.

Δουλεύω με δύο από τις τρεις εταιρείες και δεν αναφέρω πρόβλημα πριν να είμαι απόλυτα σίγουρος για την ύπαρξη και την επαναληψιμότητά του. Δυστυχώς δεν βλέπω να συγκινείται η vodafone, έχει βρει την καραμέλα της 50% έκπτωσης ή/και της προσφοράς του vodafone full σήμα με το πρώτο παράπονο. Θα προτιμούσα να έφτιαχνε το δίκτυο αλλά προφανώς τους κοστίζουν λιγότερο τα προαναφερθέντα και αν διατηρούν τους συνδρομητές τους αυτοί πετυχαίνουν το στόχο τους... :X

ΥΓ: Η ευκολία με την οποία δίνουν 50% έκπτωση ή το full σήμα δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν είναι για μένα μια έμμεση παραδοχή της κακής κατάστασης του δικτύου τους...

Edited by Nosferatu

Βολταίρος

Πάντως από τα προβλήματα που γράφετε (αν και εγώ δεν έχω στον Πειραιά-Κεράτσινι) αρχίζω και προβληματίζομαι. Και εάν δεν κάνω λάθος έχει κόψει την διαφήμηση με το καλό σήμα .
London for ever

εγω θελω να δω πού πήγαν τα σουπερ-ντουπερ εκατομμυρια που εδωσε η εταιρια για τη καλυψη... Προφανως, διαφημιστικο τρικ ηταν, διοτι απο τοτε η καλυψη αντι να καλυτερεψει, χειροτερευσε. Οτι και να μου πουν οι διαφοροι εδω μεσα, εχω vodafone και βλεπω περισσοτερα dropped calls (τελεία και παύλα)... Και οχι μόνο εγω (οπως φαινεται αλλωστε)...

Εάν όμως υποθέσουμε ότι οι Άγγλοι παρατάνε την vodafone Ελλάδος στο έλεος του θεού (και λογικό είναι σε μιά χώρα που δεν έχει χρήμματα) η wind γιατί επενδύει ; Από την άλλη δεν έχω ακούσει για επενδύσεις από cosmote ή κάνω λάθος;
London for ever

Εάν όμως υποθέσουμε ότι οι Άγγλοι παρατάνε την vodafone Ελλάδος στο έλεος του θεού (και λογικό είναι σε μιά χώρα που δεν έχει χρήμματα) η wind γιατί επενδύει ; Από την άλλη δεν έχω ακούσει για επενδύσεις από cosmote ή κάνω λάθος;

αυτη τη στιγμη η wind παιρνει πελατεια και απο voda, αλλά και απο κοσμοτε, λογω καλυτερων προσφορων (απο v+c), λιγοτερων λαθών στην τιμολογηση (απο v) και καλυτερου σηματος (απο c). Λογικό λοιπον να συνεχισει να επενδυει η wind. Οσοι μενουν στη v (μαζι και εγω) ειναι λογω καλυτερης καλυψης 3g απο τις άλλες 2. Η κοσμοτε εχει επαναπαυτει στο 50%+ των συνδρομητων που εχει, αφου ο μεσος ελληνας καταναλωτης ειναι 'προβατο'...

οσο αφορά τους αγγλους, απλα 'νοικιαζουν' το ονομα 'vodafone' στα ξεφτερια-στελεχη-γκολντεν μποιζ της χωρας μας...

υγ: πριν απαντησουν σε αυτο το ποστ οι καποιοι 'wannabe' γνώστες της αγοράς, ας κανουν πρωτα μια βολτα σε οποιοδηποτε καταστημα vodafone και να παρατηρησουν ποσο περισσοτερο απελπισμενοι ειναι οι υπαλληλοι να κανουν εστω και 1 γραμμη... Οσο περναει ο καιρος, φαινεται ολο και περισσοτερο η πτωση νεων και παλιων συνδεσεων συμβολαιου...

Edited by thespecialist

Πάντως χωρίς να θέλω να αμφισβητίσω τα παιδιά που έχουν πρόβλημα, άλωστε προηγουμένως έχω γράψει ότι προβληματίζομαι με τα προβλήματα σήματος και τις χαμένες κλήσεις της vodafone παρόλο που εγώ στον Πειραιά και Κερατσίνι που γυρνάω δεν έχω πρόβλημα βλέπω ότι και η wind (από ότι μου έχουν πει φίλος και συνάδελφος γιατί εγώ δεν έχω wind) ότι στα Ταμπούρια έχει ολόκληρη τρύπα και δεν πιάνει . Και μιλάμε ότι εκεί είναι όλες η καφετέρειες .
London for ever

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις