zerokill Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Θα κυκλοφορησει απο τις εταιρεις κινητης η συγκεκριμενη συσκευη? διαβασα καποια τεχνικα χαρακτηριστικα το θεμα ειναι αν προκειται κατι τετοιο να υποστιριζεται στο αμεσο μελλον απο τις δικες μας εταιρειες κινητης κατι για το οποιο δεν εχω πασα ιδεα!!παντως σαν λυση ειναι πρακτικοτατη! :) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ενημερωτικά στο Ηρακλειο της Κρητης ανατιναξαν (!) 2 κεραίες, η μια εκ των οποίων vf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ενημερωτικά στο Ηρακλειο της Κρητης ανατιναξαν (!) 2 κεραίες, η μια εκ των οποίων vf. χαχαχα! Δε πάμε καλά... Αυτή η είδηση πρέπει να κάνει το γύρω του κόσμου για να γελάνε όλοι μαζί μας... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Επιπλέον,υποστηρίζει 3g γιατί με 2g αλλάζεις την τοπολογία του δικτύου με τέτοια μηχανήματα...! Στο 3g δεν αλλάζει κάτι! Οι κώδικες διαχειρίζονται εννοιαία από κάποιο server άρα εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία,εκτός του FemtoCell και των γειτόνων που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό (παρεμβολλές) Και στο 3G έχεις ένα θεματάκι γιατί έχεις περιορισμένο αριθμό scrambling codes... Εκτός και αν ρίξεις όλα τα femtocells σε ξεχωριστό carrier. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Τις προαλλες ανεβηκα μια εκδρομη προς τα χιονοδρομικα του Παρνασσου. Τετοια διαφημιση της βονταφον ουτε σε γηπεδο δεν εχω δει!! Τεραστιες κοκκινες πινακιδες. Να βονταφον,παλι βονταφον,ξανα βονταφον...πιο πολλες απο τις πινακιδες του Κ.Ο.Κ που λεει ο λογος. Τελικα πανω στο χιονοδρομικο και κει τιγκα στη διαφημιση η βονταφον. Ναι μεν ειχε φουλ σημα 2G αλλα αφαντο 3G. Απο την αλλη η κοσμοτε φουλαρισμενη σε 3G. Αν εδινε λιγο λιγοτερα λεφτα για τοσο διαφημιση και αναβαθμιζε σε 3G τον σταθμο εκει πανω??λεμε τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Και λοιπον? Ιδιες ταχυτητες θα ειχες και με τα 2 δικτυα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Και λοιπον? Ιδιες ταχυτητες θα ειχες και με τα 2 δικτυα. :lol: Δεν μπηκα στον κοπο να δοκιμασω καν. Το 3G αν το ηθελα στην προκριμενη περιπτωση θα ηταν για βιντεοκληση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Δεν μπηκα στον κοπο να δοκιμασω καν. Το 3G αν το ηθελα στην προκριμενη περιπτωση θα ηταν για βιντεοκληση..... Σωστος! Αλλα Παρνασος = ακρως τουριστικος χειμερινος προορισμος αρα μαλλον εχουν χαλασμενο σταθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Στη Νάουσα πρέπει να υπάρχει μια μικρή βελτίωση απο σήμερα, μπορεί να το τσεκάρει κανείς? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Οταν λες βελτιωση; Σε τι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Στούπα Μεσσηνίας: παραδοσιακά τόσα χρόνια η vf οριακά υπάρχει. Χαμένες κλήσεις και drop calls με το τσουβάλι! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Οταν λες βελτιωση; Σε τι; data rates, κάλυψη λίγο καλύτερη. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Στούπα Μεσσηνίας: παραδοσιακά τόσα χρόνια η vf οριακά υπάρχει. Χαμένες κλήσεις και drop calls με το τσουβάλι! Οι υπόλοιπες εταιρείες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Οι υπόλοιπες εταιρείες? Κοσμοτέ απροβλημάτιστα σχεδόν παντού, Wind ικανοποιητική κάλυψη! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Εμενα παντως στο χωριο μου εξω απο τη λαμια το σημα ηταν χαλια εντελως ολο μηνυματα με κλησεις μου ερχοντουσαν και η κοσμοτε του φιλου μου επιανε μια χαρα Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 παντως σε ολη τη Μακεδονια η voda πεταει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 παντως σε ολη τη Μακεδονια η voda πεταει ;) AIR VODA. :lol: Παιδιά ας μη γράφουμε απόλυτα. Ότι σε κάποια σημεία που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας και αυτό έγινε με τις καλύτερες συνθήκες δε σημαίνει ότι αυτό γίνεται σε κάθε γωνιά μια γεωγραφικής περιοχής. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και όταν υπάρχουν προβλήματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 παντως σε ολη τη Μακεδονια η voda πεταει ;) Φίλε μου, απορώ με τη βεβαιότητά σου! Τουλάχιστον μέχρι τον περαμένο Ιούνιο, όταν βρέθηκα στο νομό σου (Κιλκίς), στη Βάθη, διαπίστωσα, ότι η Βόντα είναι εντελώς ανύπαρκτη, ενώ οι δύο άλλες έχουν τέλεια κάλυψη... Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Εγώ ξέρω και περιοχές που και οι τρείς είναι για κλαρίνα. Σκοπός είναι η βελτίωση και η σωστή επιλογή εξοπλισμού για να διασφαλιστούν σωστές υπηρεσίες. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Φίλε μου, απορώ με τη βεβαιότητά σου! Τουλάχιστον μέχρι τον περαμένο Ιούνιο, όταν βρέθηκα στο νομό σου (Κιλκίς), στη Βάθη, διαπίστωσα, ότι η Βόντα είναι εντελώς ανύπαρκτη, ενώ οι δύο άλλες έχουν τέλεια κάλυψη... Και Σερρες το ιδιο..... και σε χωρια 10 χλμ αποσταση σε οπτικη επαφη με τις κεραιες το κινητακι εχει μια γραμμουλα ..και η ειδοποιηση κλησεων στο φουλ πραγμα που δεν συμβαινει σιγουρα με τις αλλες δυο! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Και Σερρες το ιδιο..... και σε χωρια 10 χλμ αποσταση σε οπτικη επαφη με τις κεραιες το κινητακι εχει μια γραμμουλα ..και η ειδοποιηση κλησεων στο φουλ πραγμα που δεν συμβαινει σιγουρα με τις αλλες δυο! Tο βασικο κινητο μου ειναι κοσμοτε. Oταν βρεθω σε περιοχη που δεν εχει σημα η κοσμοτε βγαζω το δευτερο το CU να δω και εχει φουλ! Αυτο συμβαινει σχεδον παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Φίλε μου, απορώ με τη βεβαιότητά σου! Τουλάχιστον μέχρι τον περαμένο Ιούνιο, όταν βρέθηκα στο νομό σου (Κιλκίς), στη Βάθη, διαπίστωσα, ότι η Βόντα είναι εντελώς ανύπαρκτη, ενώ οι δύο άλλες έχουν τέλεια κάλυψη... Τελευταια ηρθες καθολου απο βαθη μερια? βαλανε κεραια εδω και 3 μηνες τωρα πιανει καλυτερα κι απο την κοσμοτε σε ολη τη λεκανη του δημου Κρουσσων,οσο για τη μπαζοεταιρια που λες οτι πιανει τελεια μαλλον εχεις λαθος εδω γιατι δεν τη ξερουν καθολου εδω πανω,οπως παντα κανει colocation με voda αλλα πανελλαδικα η voda εχει πολυ γαματο δικτυο. ΔΥΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΣΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ. οταν διατυμπανιζουν οτι αγγιζει το 100% δεν το λενε τυχαια,επισης μεγαλη σημασια εχουν τα σημεια που εχουν τοποθετησει τους σταθμους,αν ειναι σε ψηλο σημειο,εαν εχουν καλο οπτικο πεδιο και εχει γινει σωστη κατανομη των καναλιων ανα κυψελη. π.χ η cosmote εχει βαλει κεραια μεσα σε μια λακα στο δρομο προς δοιρανη με αποτελεσμα να υπαρχουν χωρια που δεν τα βλεπει η κεραια και θα μπορουσε να βελτιωσει την καλυψη τους εαν την εβαζε σε καλυτερο σημειο,σε κανα υψωμα οπως εκανε η vodafone,η cosmote εχει πολλα τετοια κουφα αλλα εχει πολλες κεραιες γι αυτο δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα,τωρα οσο αναφορα τη wind δεν αξιζει να ασχοληθουμε το χω ξαναπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Θα μπει κάποιος αξιόλογος χάρτης κάλυψης στην ιστοσελίδα τους;Διότι αυτός που έχουν τώρα,εκτός του ότι δε δείχνει αναλυτικά την κάλυψη(έστω όπως τη δείχνουν οι ανταγωνίστριες),είναι βαμμένος όλος κόκκινος και είναι λίγο αστεία η εικόνα αυτή...Όπως επίσης και καποιος χάρτης για την κάλυψη 3g.... Και μιλώντας για πληθυσμιακή κάλυψη 99,8% και για αξιόπιστη επικοινωνία,ας πυκνώσουν λίγο το δίκτυο gsm σε περιοχές με εντάσεις κάτω των -100 dBm,όπου η κύρια ανταγωνίστρια-με το συμπάθειο κιόλας-τους σκίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ας πάνε να βάλουνε καμμιά κεραία στα Φουρνά Ευρυτανίας , Ανθηρό Καρδίτσας (Άγραφα) και Βραγγιανά,που εν' έτη 2009 εχουνε απόλυτη αποσία σήματος, με εξαίρεση βέβαια μόνο το πράσινο δίκτυο που εδω και αρκετά χρόνια είναι το μόνο δίκτυο που ενδιαφέρθηκε για αυτούς τους ''ξεχασμένους'' κατοίκους. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Tο βασικο κινητο μου ειναι κοσμοτε. Oταν βρεθω σε περιοχη που δεν εχει σημα η κοσμοτε βγαζω το δευτερο το CU να δω και εχει φουλ! Αυτο συμβαινει σχεδον παντα. Κολοκυθια και γω Wind και Vodafone εχω αλλα και ο πατερας μου με κοσμοτε τα ιδια χαλια ειναι.τελος παντων για να δεις τι συμβαινει πρεπει να δεις απο κοντα που και πως....Απο Σερρες εισαι?για να σου πω τα σημεια ακριβως μπας και καταλαβεις.Και γω με βονταφον γενικα αλλου δεν ειχα προβλημα μονο στο σπιτι... γιαυτο με πειραζει γιατι δεν εχει και 3G γενικα καλο στον νομο Σερρων.Και στο κεντρο ακομα της πολης αν μπεις σε πολυκατοικια .... παιζει το 3G - GSM εναλαξ... @Lefkaditis Κωστα τελικα το εκανα φορητοτητα (ξερεις...) ξανα βονταφον σε συνδεση φιλε μου γιατι η wind οτι ναναι.... και παρηγγειλα το Ε52 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts