bored01 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Και στην επαρχία αυτό τους φταίει που έχουν κάλυψη μόνο όπου υπάρχει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον?γιατί δεν είδαμε να κάνει τπτ η βοντα για απομακρυσμένες περιοχές...ή μήπως και στην επαρχία θέλει κτίριο Οτε για τον ιστό της?όσο για τον Σοφοκλέους τι θα είναι το επόμενο που θα βγάλει στο σφυρί?ουπςς θα δώσει outsourcing εννοώ:DΠου σαι Sir George να δεις εξελίξεις:D Θέλεις να σου αναφέρω σημεία, εμπορικού και μη εμπορικού ενδιαφέροντος, που η Vodafone έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες? Δεν λέω ότι γενικά είναι καλύτερη από τις άλλες δύο σε καμία περίπτωση, αλλά το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχει κάλυψη μόνο σε σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος είναι τουλάχιστον ατυχές. Εκτός αν ζούμε σε άλλο πλανήτη. Επίσης πίστεψε με, σε κάποιες περιοχές που υπάρχουν προβλήματα αδειοδότησης (π.χ Μελίσσια/ΑΚ Πεντέλης, Σέρρες κ.τ.λ), οι ταράτσες του ΟΤΕ θα βοηθήσουν στοιχειωδώς. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν οι επιλογές της διοίκησης της Vodafone σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη κάλυψη με το τι κάνει με τους υπαλλήλους, εκτός αν είμαι σε λάθος thread. Kαι έτσι για τη κουβέντα, μεγάλο ρόλο σε αποφάσεις σχετικά με outscourcings έχει η μητρική εταιρεία ενώ και επι εποχής Κορωνιά έγιναν τέτοιες ενέργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 η voda εχει καλο δικτυο αν και χρειαζεται αλλη μια κεραια στην περιοχη της νεας νομαρχιας στη πολη του κιλκις,το ιδιο και η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μια που μιλάς για Κιλκίς, καλό θα ήταν να βελτιώσει το σήμα της προς Ποντοηράκλεια, Ειρηνικό κλπ. Ειδικά στο Ειρηνικό δεν είναι και ότι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Λοιπον πηρα τηλεφωνο στην εξυπρετηση πελατων για να τους αναφερω το προβλημα στη νεα νομαρχια η οποια σε 2 μηνες θα λειτουργησει,η βοντα εκει εκπεμπει απο 30 χιλιομετρα χωριο μελανθιο,σε 5 εργασιμες θα με ειδοποιησουν τηλεφωνικως Μια που μιλάς για Κιλκίς, καλό θα ήταν να βελτιώσει το σήμα της προς Ποντοηράκλεια, Ειρηνικό κλπ. Ειδικά στο Ειρηνικό δεν είναι και ότι καλύτερο... Οσο αναφορα την ποντοηρακλεια εχει καλο σημα γυρω υπαρχουν 3 σταθμοι,ενας στο μικροδασος ενας στους ευζωνους και ενας στο βουναλακι απεναντι απο το χωριο χερσο,λογικα εκπεμπει απο το μικροδασος τωρα για το ειρηνικο δε γνωριζω,παντως στην ποντοηρακλεια δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Να ρωτησω και γω σχετικα με τον Νομο Σερρων! απο οσο ειδαν τα ματια μου κεραιες η cosmote εχει φυσικα στο κτηριο του ΟΤΕ στην πλατεια ελευθεριας.... i vodafone & wind που εχουν με σιγουρια??εκει που ειναι και οι κεραιες των ραδιοφωνικων σταθμων προς Νεο Σουλι??? Προς ροδοπολη και περα δεν υπαρχει σημα περα της cosmote...και γενικα αφου ξερουμε οτι ο OTE ειναι το αφεντικο και θα παραμεινει το αφεντικο για τα επομενα 856 χρονια ...ποιος ο λογος να ακουω υποσχεσεις για κεραιες σημερα αυριο μεθαυριο και απο την vodafone και απο την wind και να μην φυγω απο αυτες?Γιατι τα λογια και τα φορουμ ειναι καλα .. στην πραξη εδω και χρονια ξερω οτι εκτος απο το κεντρο των Σερρων γυρω γυρω ... το σηματακι απο 0 εως 3 γραμμουλες ... και οσο υπηρχε η εθνικη περιαγωγη κατι γινοταν.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν αντιλέγει κανείς!Εφόσον δε σε εξυπηρετεί η Vodafone στις περιοχές αυτές,καλά θα κάνεις να πας στην Κοσμοτέ!Το ότι παρέχει όμως εκεί κάλυψη η Κοσμοτέ δε σημαίνει ότι ισχύει γενικότερα αυτό!Ξέρεις σε πόσες περιοχές έχω βρεθεί που η Vodafone είχε καλύτερη κάλυψη;Επιλέγουμε εταιρία πρωτίστως με γνώμονα την κάλυψη στις περιοχές που κινούμαστε και χρησιμοποιουμε πιο συχνά τη συσκευή μας!Δεν υποσχέθηκε καμία εταιρία τίποτα για κάλυψη περιοχών,μη λέμε κι ό,τι θέλουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Εφοσον η Cosmote ομως ειναι το κρατος και κανει οτι γουσταρει και τους αλλους δεν τους αφηνουν να αναπτυξουν το δικτυο τους οπως θελουν αναγκαστικα παμε με αυτον που δινει το καλυτερο δυνατο στον καθενα μας.Αμα περιμενω εγω την vodafone και την wind ποτε να παρουν επιχορηγησεις και ποτε θα τους δωσουν αδεια να βαλουν και εχτρα κεραιες ε ηδη περιμενα πολλα χρονια ... (μιλαω παντα για το μερος που ειμαι).Και βλεπω οτι το 90% των επαφων μου στο κινητο εφτασε να ειναι Cosmote .Δεν ξερω γιατι τοσα χρονια ειχα κολησει με την vodafone αλλα ως εδω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Συμφωνούμε! :) Εσένα που δε σε καλύπτουν οι άλλες 2 στις περιοχές που χρησιμοποιείς το κινητό σου θα πας στην Κοσμοτέ!Εμένα όμως π.χ. στις περιοχές που συχνάζω και στη σχολή μου με καλύπτει η Vodafone με πλήρη κάλυψη 3g,κατι που δεν έχει η Κοσμοτέ!Σπίτι μου επίσης έχουν πλέον την ίδια gsm κάλυψη(παλιότερα είχε και 3g η Vodafone,αλλά ξηλώθηκε κεραία),οπότε κατά γενική ομολογία για μένα καλύτερη είναι η Βόνταφον εκεί που χρησιμοποιώ το κινητό!Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων για τον καθένα!Διατηρώ μια μηδενική σύνδεση Κοσμοτέ,στην περίπτωση που βρεθώ κάπου εκτός κάλυψης της Βόνταφον σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή και μέχρι εκεί!Η κύριά μου σύνδεση ειναι στην Βόντα για να κάνω σαν άνθρωπος τη δουλειά μου και η Κοσμοτέ απλά βοηθητική,αν ξεμείνω! Εσύ όμως που ως επί τω πλείστον χρησιμοποιείς τη σύνδεσή σου σε περιοχές που οι άλλες 2 δεν πιάνουν καλά ειναι λογικό να πας στην Κοσμοτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Σε λιγο καιρο δεν θα κοιταμε αν εχει σημα η καθε εταιρια στη περιοχη μας, αλλα αν μπορεις να πραγματοποιησεις κληση.:shifty: Προτιμουμε να εχουμε 2 γραμμες και να μπορεις να καλεσεις, παρα φουλ σημα και πρακτικα αχρηστο. Οσοι δεν καταλαβαινουν τι λεω ας κοιτάξουν στο τοπικ της cosmote στα προβληματα δικτυου. Ηδη μου την λενε γνωστοι μου που τους επεισα να πανε στο whats up( απο cu) οπου ειναι ο βασικος μου αριθμος, και τωρα πρακτικα δεν εχουνε τηλ. τις απογευματινες ωρες και οχι μονο.:lol: Αυτα τα λεω εδω για οποιον σκεφτεται να φυγει απο voda για ασημαντο λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Σε λιγο καιρο δεν θα κοιταμε αν εχει σημα η καθε εταιρια στη περιοχη μας, αλλα αν μπορεις να πραγματοποιησεις κληση.:shifty: Προτιμουμε να εχουμε 2 γραμμες και να μπορεις να καλεσεις, παρα φουλ σημα και πρακτικα αχρηστο. Οσοι δεν καταλαβαινουν τι λεω ας κοιτάξουν στο τοπικ της cosmote στα προβληματα δικτυου. Ηδη μου την λενε γνωστοι μου που τους επεισα να πανε στο whats up( απο cu) οπου ειναι ο βασικος μου αριθμος, και τωρα πρακτικα δεν εχουνε τηλ. τις απογευματινες ωρες και οχι μονο.:lol: Αυτα τα λεω εδω για οποιον σκεφτεται να φυγει απο voda για ασημαντο λογο. ωραια... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ωραια... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Έχει κι άλλη επιλογή, να πέσεις στον Καιάδα της WIND... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Εχει γεμισει ο κοσμος με κινητα κοσμοτε και μενα σχεδον ολοι οι φιλοι μου εχουν κοσμοτε αλλα εγω πηγα σε βονταφον,πιο καλα βοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Έχει κι άλλη επιλογή, να πέσεις στον Καιάδα της WIND... :lol::lol::lol: Μόνο Καιάδας;Τα μαύρα Τάρταρα είναι εκεί :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Μόνο Καιάδας;Τα μαύρα Τάρταρα είναι εκεί :p :lol: Καλα η wind ασε μεχρι να οργανωθουν .. πωλειται η Εταιρεια ολοκληρη... και μιας και περασαν δυο χρονια περιμενω να δω πως θα λεγεται του χρονου.... (TELESTET .. TIM .. WIND ... ORANGE? or O2 ? Βρειτε και κερδιστε!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Παρατηρώ την μη κάλυψη από 3G σήμα στην περιοχή του Δάσους Χαϊδαρίου από την Μ. Τετάρτη περίπου, ενώ πριν υπήρχε κανονικά, τώρα τίποτα... Έχει κάποιος κάποια πληροφορία επ' αυτού? Μου φαίνεται κάθε χρόνο θα γράφω τα ίδια και τα ίδια... Για άλλη μια φορά που επισκέφθηκα το σπίτι των γονιών μου στο Δάσος Χαϊδαρίου, η Vodafone με αφήνει χωρίς internet αφού το 3G σήμα 1-2 γραμμών δεν μπορεί να περάσει ούτε τοίχο ούτε τζαμαρία... απογοητεύτηκα και απελπίστηκα πραγματικά γιατί 1,5 χρόνο τώρα το πληρώνω τζάμπα... καλά που ο γείτονας έχει ξεκλείδωτο wifi και σας γράφω αυτές τις γραμμές... :(:(:( Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Σερρες το 3G απο χτες εξαφανιστηκε στα περιχωρα της πολης και σε καποια λιγοστα σημεια που επιανε εξω απο την πολη 5-10 χλμ προς Δραμα αφαντο το σημα και εκει και με πολλα προβληματα στις κλησεις απο εχθες το βραδυ Στειλτε κανεναν μαστορα ρεεε να δουμε καμια ασπρη μερα απατεωνες ολοι σας!!:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Σερρες το 3G απο χτες εξαφανιστηκε στα περιχωρα της πολης και σε καποια λιγοστα σημεια που επιανε εξω απο την πολη 5-10 χλμ προς Δραμα αφαντο το σημα και εκει και με πολλα προβληματα στις κλησεις απο εχθες το βραδυ Στειλτε κανεναν μαστορα ρεεε να δουμε καμια ασπρη μερα απατεωνες ολοι σας!!:lol: Eργασίες συντήρησης/αναβάθμισης μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Λες μιας που ηρθαν προς Σερρες να κανουν τιποτα και στην Δραμα; :) Να μην πιανει 3G μονο σε 2 τετραγωνα κεντρικα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Λες μιας που ηρθαν προς Σερρες να κανουν τιποτα και στην Δραμα; :) Να μην πιανει 3G μονο σε 2 τετραγωνα κεντρικα... τι να σου πω .. δεν ιδεα δεν εχω!!ελπιζω αυριο να μην εχουμε τα σημερινα προβληματα γιατι δεν μπορουσα να σταυρωσω κληση ολη μερα!!!και οχι μονο συνδρομητες της βονταφον παραδοξως και φιλοι μου με cosmote δεν μπορουσαν να κανουν ανανεωση καρτας απο το απογευμα...τι διαολο επιδημια επεσε? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 I voda stin ptolemaida exei pleon 3g. Alla to aparadekto xali sto kedro tis polis sinexizeta edw kai xronia...ennoeitai pws to 3g einai telios adinamo opws kai to gsm sto kedro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 I voda stin ptolemaida exei pleon 3g. Alla to aparadekto xali sto kedro tis polis sinexizeta edw kai xronia...ennoeitai pws to 3g einai telios adinamo opws kai to gsm sto kedro... Στη Πτολεμαίδα υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση των κεραιών, έχει ξηλωθεί μάλιστα κεραία πριν κάποια χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Eργασίες συντήρησης/αναβάθμισης μάλλον. Πολύ πιθανό, ως μέρος της αλλαγής σε Huawei να μην μπόρεσε η καινούρια κεραία να "σηκωθεί" αμέσως. Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να είναι προσωρινό. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Τελικά,τι γίνεται;Της "σηκώθηκε" καθόλου η κεραία της Vodafone ή ψόφια πράγματα ακόμη; :p Γίνεται δηλαδή απλά αλλαγή του εξοπλισμού ή και επέκταση κάλυψης στις Σέρρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Τελικά,τι γίνεται;Της "σηκώθηκε" καθόλου η κεραία της Vodafone ή ψόφια πράγματα ακόμη; :p Γίνεται δηλαδή απλά αλλαγή του εξοπλισμού ή και επέκταση κάλυψης στις Σέρρες; Γενικά η αλλαγή εξοπλισμού είναι και αφορμή για επέκταση κάλυψης. Πάντως αν είχες ένα σημείο που έπιανες και τώρα δεν πιάνεις - και η κεραία δεν απενεργοποιηθηκε - μάλλον είναι λόγω αλλαγής εξοπλισμού. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Τελικά,τι γίνεται;Της "σηκώθηκε" καθόλου η κεραία της Vodafone ή ψόφια πράγματα ακόμη; :p Γίνεται δηλαδή απλά αλλαγή του εξοπλισμού ή και επέκταση κάλυψης στις Σέρρες; Δεν εχω ιδεα παντως γυρισα απο διπλη Λειτουργια σε GSM γιατι πλεον το σημα 3g δεν ηταν σταθερο και ειχα προβλημα και μεσα στην πολη και εξω... δεν ξερω αν αναβαθμιζουν κατι στον Νομο ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts