Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Όχι εγώ, ο Γουίνι. Για να πειστεί ότι δεν υπάρχει λόγος να μετακομίσει πίσω στο δάσος επειδή κάποιοι χωρίς καμία απόδειξη και σε αντίθεση με τον Οργανισμό Υγείας προσπαθούν να τον πείσουν ότι θα πεθάνει από καρκίνο... Άσε που αν η Cosmote βγάλει από το συγκεκριμένο σημείο τη κεραία της, θα δυναμώσει την ένταση σε κάποια γειτονική για να "μισοκαλύψει" τη περιοχή. Τα αρκουδάκια που μένουν εκεί τα σκέφτηκε ο Γουίνι? Όλα δικά του τα θέλει... Επίσης πες στον Γουίνι πως αν το κινητό του δεν έχει καλό σήμα, την ώρα που κάνει gossip στο κινητό με τον Γκαρή και τον Τίγρη θα τρώει στο κεφάλι του περισσότερη ακτινοβολία.:O ίσως εσύ που ξέρεις και δεν φοβάσαι, σε αντίθεση με τους αμόρφωτους ιθαγενείς, αφήνεις τα παιδιά σου να κοιμούνται σε ένα τέτοιο δωμάτιο. ίσως πάλι εσύ να προτρέπεις στα παιδιά να μιλάνε στο κινητό χωρίς bluetooth. στο κάτω-κάτω αφού υποστηρίζεις πως η κεραία δεν είναι επιβλαβής, τί σε νοιάζει αν δυναμώσουν τις γειτονικές για να καλύψουν την "τρύπα"? φυσικά και κανένας δεν θέλει να καταργηθεί η κινητή τηλεφωνία, ατρόμητε φίλε μου, όμως υπάρχει και το μέτρο. ο ελληνάρας bored, βέβαια είναι βιονικός και δεν τον νοιάζει. Φίλε xaxa, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. καλέ μου escape, δεν τη λέω σε κανένα, ούτε βέβαια σε εσένα. αγαπάω την οικογένειά μου και σέβομαι τη νοημοσύνη των συνομιλητών μου, αλλά και την κοινή λογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Δεν σου κάνει εντύπωση το ύψος και η απόσταση? Σκέψου να είναι εκεί το δικό σου δωμάτιο. Να δούμε τότε αν θα μίλαγες για χασικλίδες ή θα έψαχνες να μετακομίσεις. Το δωμάτιό μου βλέπει απέναντι μια κεραία της Vodafone η οποία από άμυαλους κατοίκους(μην πω κάτι άλλο και το χοντρύνω)απενεργοποιήθηκε κάποιους μήνες μετά και τώρα ούτε 3η γενιά έχω που μου είναι χρήσιμη σε πολύ μεγάλο βαθμό ούτε τόσο καλό σήμα γενικά στο κινητό και τρώω πολλαπλάσια ακτινοβολία στο κεφαλι μου!Με το να αυξηθεί η ένταση γειτονικής κεραίας δεν αποτελεί λύση,καθώς δε λειτουργεί έτσι ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας..Αλλά αν είναι άσχετος κανείς,καλύτερα να μην ασχολείται με τέτοια θέματα,καθώς εκτίθεται... Η απόσταση και το ύψος της κεραίας δε μου λέει κάτι!Θα μυρίσει τα δάχτυλά της η εκάστοτε εταιρία για το αν θα χτιστεί οικοδομή δίπλα απ΄την κεραία που τοποθέτησε πριν 5 χρόνια για παράδειγμα;Έλα τώρα.... Ερώτηση 1:χρησιμοποιείς κινητό; Ερώτηση 2:είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι 6 πρώτες απαντησεις σου στο forum αφορούν αποκλειστικά την κατεδάφιση κεραιών κινητής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Το δωμάτιό μου βλέπει απέναντι μια κεραία της Vodafone η οποία από άμυαλους κατοίκους(μην πω κάτι άλλο και το χοντρύνω)απενεργοποιήθηκε κάποιους μήνες μετά και τώρα ούτε 3η γενιά έχω που μου είναι χρήσιμη σε πολύ μεγάλο βαθμό ούτε τόσο καλό σήμα γενικά στο κινητό και τρώω πολλαπλάσια ακτινοβολία στο κεφαλι μου!Με το να αυξηθεί η ένταση γειτονικής κεραίας δεν αποτελεί λύση,καθώς δε λειτουργεί έτσι ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας..Αλλά αν είναι άσχετος κανείς,καλύτερα να μην ασχολείται με τέτοια θέματα,καθώς εκτίθεται... Η απόσταση και το ύψος της κεραίας δε μου λέει κάτι!Θα μυρίσει τα δάχτυλά της η εκάστοτε εταιρία για το αν θα χτιστεί οικοδομή δίπλα απ΄την κεραία που τοποθέτησε πριν 5 χρόνια για παράδειγμα;Έλα τώρα.... Ερώτηση 1:χρησιμοποιείς κινητό; Ερώτηση 2:είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι 6 πρώτες απαντησεις σου στο forum αφορούν αποκλειστικά την κατεδάφιση κεραιών κινητής;; έχω δύο κινητά, αλλά χρησιμοποιώ bluetooth με καλώδιο και ειδική θήκη όσο για την κεραία απέναντί σου, δεν μου πέφτει λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Απάντησα στο σχόλιό σου σε προηγούμενη απάντηση στην οποία έλεγες αν έμενα κοντά σε κεραία τι θα έκανα... :rolleyes: Γιατί χρησιμοποιείς κινητό εφόσον θα πάθεις....καρκίνο; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 έχω δύο κινητά, αλλά χρησιμοποιώ bluetooth με καλώδιο και ειδική θήκη όσο για την κεραία απέναντί σου, δεν μου πέφτει λόγος όσο για τη συγκεκριμένη κεραία, είχαν ξεφύγει από την εταιρία. καμία οικοδομή δεν κτίστηκε μετά, απλώς γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια τη νομιμότητα και το μέτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Απάντησα στο σχόλιό σου σε προηγούμενη απάντηση στην οποία έλεγες αν έμενα κοντά σε κεραία τι θα έκανα... :rolleyes: Γιατί χρησιμοποιείς κινητό εφόσον θα πάθεις....καρκίνο; :shifty: bluetooth με καλώδιο και ειδική θήκη, δύο κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μα δεν υπάρχει μέτρο!Αυτά περί 300 μέτρων κλπ. είναι επιστημονικώς ατεκμηρίωτα και φυσικά όχι νόμιμα!Οπότε,δε στέκουν ούτε στα δικαστήρια!Και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε!Απλά θεσπίστηκε αυτό το μέτρο για μερικούς ψήφους παραπάνω!Απλά τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ίσως εσύ που ξέρεις και δεν φοβάσαι, σε αντίθεση με τους αμόρφωτους ιθαγενείς, αφήνεις τα παιδιά σου να κοιμούνται σε ένα τέτοιο δωμάτιο. ίσως πάλι εσύ να προτρέπεις στα παιδιά να μιλάνε στο κινητό χωρίς bluetouth. στο κάτω-κάτω αφού υποστηρίζεις πως η κεραία δεν είναι επιβλαβής, τί σε νοιάζει αν δυναμώσουν τις γειτονικές για να καλύψουν την "τρύπα"? φυσικά και κανένας δεν θέλει να καταργηθεί η κινητή τηλεφωνία, ατρόμητε φίλε μου, όμως υπάρχει και το μέτρο. ο ελληνάρας bored, βέβαια είναι βιονικός και δεν τον νοιάζει. Φίλε xaxa, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. καλέ μου escape, δεν τη λέω σε κανένα, ούτε βέβαια σε εσένα. αγαπάω την οικογένειά μου και σέβομαι τη νοημοσύνη των συνομιλητών μου, αλλά και την κοινή λογική Κατ'αρχάς δεν έχω παιδιά. Αν είχα πάντως σαφέστατα και θα τα άφηνα. Σιγά μη μετακόμιζα για μια κεραία για την οποία δεν έχω ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία μου και την υγεία τους. Δεύτερον, δεν προτρέπω γενικά τα μικρά παιδιά να χρησιμοποιούν κινητό γιατι πολύ απλά ΔΕΝ τους χρειάζεται. Όταν όμως θα φτάσουν σε ηλικία 11, 12 ή 13 ετών και είναι λογικό να έχουν κινητό τότε δεν πρόκειται να κάνω τον έξυπνο γιατι πολύ απλά ούτε αποδείξεις έχω ότι αν μιλήσουν χωρίς ακουστικό θα πάθουν κάτι ούτε έχω αποδείξεις ότι η ακτινοβολία του bluetooth είναι λιγότερο ή περισσότερο επιβλαβής από την ακτινοβολία της συσκευής. Τρίτον σαφέστατα και δεν με νοιάζει αν θα δυναμώσει η γειτονική. Σύμφωνα όμως με τη λογική του Γουίνι και τη δική σου (σε καμία περίπτωση με τη δική μου) εφόσον η ακτινοβολία είναι επιβλαβής, δυναμώνοντας τη γειτονική θα εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία άρα τα αρκουδάκια της γειτονικής περιοχής θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Άρα ο Γουίνι και εσύ που νοιάζεστε για το καλό όλων ΔΕΝ θα θέλατε κάτι τέτοιο. Ξαναλέω σύμφωνα με τη δική σας λογική, όχι τη δική μου. Αφού λοιπόν εσύ και το αρκουδάκι σου ΔΕΝ θέλετε να σταματήσει η κινητή τηλεφωνία θα πρέπει να αποδεχτείται ότι για να υπάρχει κινητή τηλεφωνία πρέπει να υπάρχουν και κεραίες εντός των κατοικημένων περιοχών. Έτσι δουλεύει. Αν δεν θέλετε, ας πάει ο Γουίνι στο δάσος και κάτσε εσύ χωρίς κινητό να κλαίγεσαι στο blog σου. Έλεος πια... Τέλος ούτε βιονικός είμαι ούτε ατρόμητος. Απλώς δεν έχω κάτι να φοβηθώ πολύ απλά γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου έχει αποδείξει πως έχω λόγους να φοβάμαι. Και ούτε εσύ ή το γλυκύτατο αρκουδάκι σου μπορείς να το κάνεις. Αν βγει αύριο ο Οργανισμός Υγείας και πει το αντίθετο, τότε μαζί σου. Δεν θα φοβάμαι όμως και τη σκιά μου χωρίς λόγο. Και ναι, υπάρχουν και κάποια όρια. Ευτυχώς τα όρια αυτά τα έχει βάλει η Ε.Ε και η πολιτεία και δεν επιτρέπουν στις εταιρείες κινητής να εκπέμπουν οι κεραίες τους πάνω από κάποια όρια ακτινοβολίας. Αν ο Γουίνι χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό διαπιστώσει κάποια παράβαση τότε μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Mίλησε κανείς για 300 μέτρα, τί είναι αυτά που λες? για κοινή λογική και σεβασμό στο μέτρο είπα η ερώτηση πριν ήταν, αν έμενες σε ΑΥΤΟ το δωμάτιο, τι θα έκανες. νομίζω, πως και πάλι θα έβριζες τους γείτονες επειδή δεν θα έπαιζε το 3g. σε κάθε περίπτωση, αν ποτέ θες να μετακομίζεις προς την αθήνα, μάλλον θα έχεις για συγκάτοικο τον ατρόμητο bored Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 bluetooth με καλώδιο και ειδική θήκη, δύο κινητά Τι εννοείς ειδική θήκη; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το ΒΤ είναι πιο ακίνδυνο από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας; Λόγω μεγέθους; Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε... Δηλαδή προτιμάτε να έχετε 2Watt στην τσέπη σας και όχι mW? Γιατί τέτοιο θέατρο παραλόγου σε αυτή τη χώρα; Εμένα με κάλυψε ο bored01: αν πραγματικά βρούνε κεραία η οποία ΕΚΠΕΜΠΕΙ πάνω από όρια μαζί τους να την ξηλώσουμε και να κάνουμε μηνύσεις προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να αποζημιωθούμε για μια ζωή και να χτίσουμε μία βίλα κάπου μακρυά για να αποτοξινωθούμε :lol: Αλλά ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ η κεραία τηρεί τα όρια που έχει θέση το κράτος,τότε αν πιστεύουμε ότι αυτά είναι επικίνδυνα δε πρέπει να κάνουμε επίθεση στους τεχνικούς που οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουνε...αλλά στο ίδιο το κράτος! Όμως,υπάρχει λόγος; Είναι τραγικό να έχουμε από τα χαμηλότερα όρια στην Ε.Ε. και να έχουμε τέτοια προβλήματα με κεραίες. Και αν δεν εμπιστεύονται τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις τοποθετήσεις κεραιών που κάνουνε ας καλέσουν κάποιο ανεξάρτητο φορέα,όπως τα Πανεπιστήμια,να κάνουνε μετρήσεις στις περιοχές που έχουν αμφιβολία...Έτσι ο Γουίνι και η παρέα του θα κοιμάται ήσυχος! Τόσο απλά! Το να μην θες κινητό,ραδιόφωνο,τηλεόραση είναι επιλογή σου,το να εμποδίζεις μία επιχειρηματική δραστηριότητα είναι παράνομο...Και δε μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ αλλά για ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ. Αλλά έτσι είναι,θύματα των δημάρχων οι κάτοικοι...πέφτουν στην παγίδα να ξηλώνουν κεραίες και μετά ο δήμαρχος να λέει "είδατε τι έκανα εγώ για εσάς;" ενώ στην πραγματικότητα αν τον είχαν λαδώσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας,για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,θα είχε τοποθετηθεί η κεραία κανονικά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 μίλησε κανείς για 300 μέτρα, τί είναι αυτά που λες? για κοινή λογική και σεβασμό στο μέτρο είπα η ερώτηση πριν ήταν, αν έμενες σε ΑΥΤΟ το δωμάτιο, τι θα έκανες. νομίζω, πως και πάλι θα έβριζες τους γείτονες επειδή δεν θα έπαιζε το 3g. σε κάθε περίπτωση, αν ποτέ θες να μετακομίζεις προς την αθήνα, μάλλον θα έχεις για συγκάτοικο τον ατρόμητο bored Αυτό σου εξήγησα με την απάντησή μου περί δωματίου!Είπα ότι το δωμάτιό μου βλέπει έναν ιστό της Vodafone(δυστυχώς ανενεργό)!Τι δεν κατάλαβες;Όταν μετακόμισα στο σπίτι αυτό ήταν μια χαρά η κάλυψη,τώρα όχι και τόσο καλή,λόγω της απενεργοποίησης της κεραίας!Δεν είναι κατανοητά όπως τα γράφω; :confused: Τέλος,θα χαιρόμουν να συγκατοικήσω με ανθρώπους που έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους και όχι με υστερικούς!Και ποιος δε θα ήθελε κάτι τετοιο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 απλά και κατανοητά φίλε kotsianis7, χαίρομαι που θα έβρισκες κάποιον να μοιραστείς αυτό το δωμάτιο, έστω κι αν είναι ο ατρόμητος βιονικός superman bored. εγώ, εδώ κάτω στη γη φοβάμαι να ζω σε ένα τέτοιο δωμάτιο. αν νομίζεις πως αυτό είναι υστερία, δεν μπορώ να πω τίποτα... εγώ θα το αγόραζα το διαμέρισμα, είναι κελεπούρι mixtri, δεν ξέρω ποια είναι η ειδικότητά σου, αλλά νομίζω πως αντιλαμβάνεσαι τους όρους bluetooth με καλώδιο, κινητό, κεραία κινητής τηλεφωνίας και ειδική θήκη. πάντως όταν άρχισες να λες για δημάρχους που τα παίρνουν και άλλα, σε έχασα. πάντως, λόγω της απλοϊκότητας της σκέψης σου (οι πανεπιστημιακοί δεν τα παίρνουν κ.α.) θα μου επιτρέψεις να σε φωνάζω teddy από εδώ πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 mixtri, δεν ξέρω ποια είναι η ειδικότητά σου, αλλά νομίζω πως αντιλαμβάνεσαι τους όρους bluetooth με καλώδιο, κινητό, κεραία κινητής τηλεφωνίας και ειδική θήκη. πάντως όταν άρχισες να λες για δημάρχους που τα παίρνουν και άλλα, σε έχασα. πάντως, λόγω της απλοϊκότητας της σκέψης σου (οι πανεπιστημιακοί δεν τα παίρνουν κ.α.) θα μου επιτρέψεις να σε φωνάζω teddy από εδώ πέρα. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τους όρους που λες απλά θα ήθελα να μου πεις πως λειτουργεί αυτή η θήκη βρε παιδί μου...να την πάρω και εγώ... Μπαίνει στο κεφάλι ή στο κινητό; :lol:Γιατί αν μπαίνει στο κινητό απλά δυναμώνει η ένταση της κεραίας του κινητού σου.επίσης κάτι πιο φθηνό θα ήταν μία θήκη από αλουμινόχαρτο...δεν αφήνει σήμα να περάσει από μέσα.Α και κάτι άλλα "λαμπάκια" που μειώνουν την ακτινοβολία(πέρασε κ αυτή η μόδα:lol:) Αν μπαίνει στο κεφάλι είναι πολύ καλή ιδέα...signs κάπως έτσι; Στο δευτερόλεπτο 37; Δε θέλω να πιστέψω ότι είσαι εκτός ελληνικής πραγματικότητας σε θέματα κεραιών...αλλά ναι,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ,οι δήμαρχοι τα παίρνουν για να αδειοδοτήσουν κεραίες! Και πλέον επειδή το θέμα βρωμάει από ΚΜ αν δε λαδώσεις...δεν αδειοδοτείσαι. Η ιδιότητά μου είναι φοιτητής σε μία Πολυτεχνική Σχολή του Παν.Θεσσαλίας όπου οι καθηγητές μου τα παίρνουν για να βγάζουν παραποιημένες μετρήσεις για τη Dolofone,την wind,και την Cosmote... Εσένα η ιδιότητά σου ποια είναι; Αποκαθηλωτής κεραιών; Το imagination is more important than knowledge ίσως στην περίπτωσή σου θα ταίριαζε ως...imagination is more dangerous than knowledge... Δε με φωνάζεις όπως θες,εξάλλου forum είναι...:) Ταμπέλες απ'όσο βλέπω τοποθετείς αρκετά εύκολα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. η θήκη δεν είναι κάποιο μολυβένιο κράνος εξωγήινου, αλλά η θήκη του μαργαρίτη, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο πιο αξιόπιστο στην αγορά. ξέρεις δηλαδή περίπτωση δημάρχου που τα έχει "πάρει" για να αδειοδοτήσει κεραία? αν εννοείς την πολεοδομική έγκριση, δεν είναι άδεια και δίνεται συνήθως από τις πολεοδομίες, όχι από τους δημάρχους. αν εννοείς πως υπάρχουν πολεοδομίες που λαδώνονται. μπράβο! χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? γι' αυτό έλεγα απλοϊκή τοποθέτηση. άσε με να ξέρω λίγα περισσότερα για τους παν/κούς, έχω εργαστεί 5 χρόνια σε ειδικό λογαριασμό παν/μίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αξιόπιστη η θήκη ως προς τι;; :blink: Στο ότι παρεμποδίζει την απολαβή σήματος απ'τον πομποδέκτη;Που δεκαπλασιάζει την ακτινοβολία για εσένα και τους γύρω σου;Μήπως ο εν λόγω κυριούλης την κατασκεύασε για να τα αρπάξει χοντρά από αδαείς που πιστευουν ότι ετσι σώζονται από λευχαιμίες και ότι χωρίς αυτήν το κινητο είναι θάνατος;; Υ.Γ.:Δεν κάνω προσωπική επίθεση,αλλά γενικά θεωρώ αδαή κάποιον που θα σκάσει χρήματα ν'αγοράσει αυτό το κατάπλασμα το οποίο έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πιστεύουν οι αγοραστές του.. Συνεπώς,ο συνδυασμός αποκαθήλωσης κεραιων και αυτών των θηκών,όχι μόνο ελαχιστοποιεί την ούτως ή άλλως χαμηλή ακτινοβολία των κεραιών,αλλά αντιθέτως:αν υπήρχε περίπτωση να πάθεις κακό 1 φορά χωρίς θήκη και με κεραία απέναντι απ'το παράθυρό σου,τώρα υπάρχει πιθανότητα να πάθεις κακό κατά 20 φορές μεγαλύτερη!! Στη χωρα του παραλόγου ζούμε τελικά :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 έστω κι αν είναι ο ατρόμητος βιονικός superman bored. Nομίζω αρκετά με το εξυπνακίστικο ύφος σου. Παραπάνω σου έδωσα την απάντηση μου, από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο αντεπειχείρημα να παραθέσεις και την αγνόησες. Πάρε λοιπόν το Γουίνι σου, μετακομίστε μόνιμα στο δάσος και επικοινωνήστε με τα άλλα ζωάκια μέσω σημάτων καπνού. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα βρίσκεις με το να μπαίνεις σε ένα forum για τη κινητή τηλεφωνία και να μας κάνεις υποδείξεις για το πώς δεν θα λειτουργεί αυτή σωστά για να ικανοποιήσεις τους αδικαιολόγητους φόβους σου. Δεν νομίζω να μας αφορούν οι υστερίες του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 http://keraies.wordpress.com/ Παρε κ αυτο, και διαβασε, επανω δεξια "Η θεση μας"... Επισης http://keraies.files.wordpress.com/2008/03/no-place-to-hide_v01.pdf Ξεχυθειτε στους δρομους να βρουμεεε τις κεραιες.... Καλα οι τυποι ειναι το λιγοτερο ψυχοπαθεις, το περισσοτερο αγ...... Δε γραφουν τις ενδειξεις βλαμμενων στη γειτονια και πως τους ανακαλυπτουμε... 1. Γραφουν στο blog αυτο.. 2. Η γειτονια τους δεν εχει καλο σημα και ολοι βγαινουν στα μπαλκονια για να μιλησουν 3. Ειναι ολοι υγιεστατοι γιατι δεν εχουν πονοκεφαλους και ζουν 100-105 χρονια.. Αυτα εχει το Internet, ο καθενας γραφει την πα..... του ελευθερα. Σεβαστο, αλλα υπαρχει και ενα οριο κινδυνολογιας και τρομοκρατησης οσων δε γνωριζουν. Σκεφτειτε τον 45αρη που καθεται και πινει τον καφε του το απογευμα σερφαροντας χαλαρα να διαβαζει αυτες τις μα........ τι θα σκεφτει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εμπρός στον αγώνα σύντροφοι!Να ξηλώσουμε όποια κεραία υπάρχει! Θάνατος στα κινητά!Ας ξεχυθούμε στους δρόμους,λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε απ'το να κυνηγούμε μάγισσες,εεε....κεραίες ήθελα να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 φίλε kotsianis7, ναι, σωστά, έχεις δίκαιο, καλύτερα να έχω το κινητό στην κωλότσεπη και να μιλάω χωρίς ΒΤ. αν έχω αυτή την κεραία απέναντι στα 10 μέτρα στο ίδιο ύψος με το παράθυρο, δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς... ξέρω, ο μαργαρίτης κοροϊδεύει τους άγριους ινδιάνους και τους πουλάει καθρεφτάκια κλπ κλπ (βέβαια, οι μετρήσεις μου τόσο στο ΒΤ, όσο και στο κινητό μου λένε άλλα πράγματα...) οι επαναστατικές σου ονειρώξεις και κραυγές (θάνατος στις κεραίες κλπ), μάλλον γριά καρακάξα θυμίζουν γλυκομίλητε bored (βαρεμένε στα ελληνικά) ίσως δεν το έχεις καταλάβει αλλά μιλάς με έναν απίστευτο γκατζετάκια. για τη ζούγκλα, μάλλον ξέρεις περισσότερα, εκπολιτισμένε νεοέλληνα. τόσο που καταλαβαίνεις, μάλλον για κομπλιμέντο θα το περάσεις, πρωτόζωο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Δεν νομίζω να μας αφορούν οι υστερίες του καθενός. Μια μικρη διορθωση αγαπητε, Οι παραξενιες του καθενος και η βλακεια που τον δερνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ξέρω, ο μαργαρίτης κοροϊδεύει τους άγριους ινδιάνους και τους πουλάει καθρεφτάκια κλπ Χαιρομαι που παραδέχεσαι ότι εσάς τους Ινδιάνους σας πουλάνε καθρεφτάκια και σπεύδετε να τα αγοράσετε:) Αυτή η συμπεριφορά όλων αυτών των υστερικών λοιπόν,δίνει βάση σε επιτήδειους να σας πουλάνε αυτά τα καταπλάσματα και να σας τ'αρπάζουν κοροιδεύοντάς σας!Άντε,συνέχισε το κυνηγι των μαγισσών,για να ζήσεις πιο πολλά χρόνια :rolleyes: Και πάρτε αυτές τις θήκες,οι οποίες θα σας προφυλάξουν(λέμε τώρα)απο καρκίνους Μια άπλή ερώτηση:γιατί δεν πετάς το κινητό απ'τη στιγμή που δε θες κεραιες δίπλα σου;Αν δε χρησιμοποιήσετε κινητό εσείς οι Ινδιανοι ούτε οι εταιρίες θα βάζουν κεραίες,καθώς δε θα έχουν όφελος ούτως ή άλλως,οπότε θα είναι ικανοποιημένη η φυλή σας! Εν πάσει περιπτώσει,αφού εγγράφηκες στο φόρουμ για να προσπαθήσεις να πείσεις ότι οι κεραίες είναι θάνατος,βρες πιο πειστικές δικαιολογίες και μην εξαπολυεις επίθεση εναντίον όλων αυτών που προσπαθούν να κάνουν διάλογο και μιλάνε τεκμηριωμένα..Το να χαρακτηρίζεις βαρεμένους και καρακάξες τους υπόλοιπους σίγουρα δε βοηθά στο να σε πάρει σοβαρά κανένας...Ιδίως όταν έχεις ως σκοπό να προσηλυτίσεις και να πείσεις ότι οι κεραίες βλάπτουν οσο τίποτα άλλο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ad hominem, φίλε kotsanes7. τον ξέρεις τον τρόπο: επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε όποιον τολμήσει να σε αμφισβητήσει, εμφανίζεσαι σαν να απαντάς εκ μέρους όλων σε πράγματα που δεν ισχυρίστηκε ποτέ ο άλλος. είναι μια γνωστή στρατηγική που χρησιμοποιούν συχνά οι πολιτικοί... θες να ζήσεις σε 10 μέτρα απόσταση και στο ίδιο ύψος από το συγκεκριμένο κεραιοσύστημα? εγώ δεν θέλω. θες να μιλάς στο κινητό σου χωρίς χρήση BT ακουσικού? εγώ δεν θέλω θες να μεγαλώσεις τα παιδιά σου μέσα σε ένα η/μ πεδίο τέτοιας έντασης? εγώ δεν θέλω θες να ισχυριστείς πως εγώ προσωπικά τα έχω βάλει με τις κεραίες? μόνο 12 posts έχω κάνει στο blog, μπορεί κάποιος να τα διαβάσει και να κρίνει θες να ισχυριστείς πως εγώ προσωπικά έχω πει πως η συγκεκριμένη κεραία βλάπτει? εγώ δεν θέλω να μάθω. γιατί να ρισκάρω? θες να πεις πως όποιος δεν θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του σε 10 μέτρα απόσταση από αυτή την κεραία να πάει να ζήσει στο δάσος γιατί είναι βλάκας? αν δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία σε αυτή τη φράση, θα μείνεις μια ζωή άχρηστος κατσαβιδάκιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αυτό είναι μια τεκμηριωμένη επιστημονική απάντηση!Περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρα με τετοιες απαντήσεις και να κάνει σοβαρό διάλογο μαζί σου;Και που σου απαντάμε πολύ σου είναι,αλλά έχει πλάκα:rolleyes: Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μη διαβάζω ηλίθιες απαντήσεις,χωρίς βάση,από ανθρώπους( ; )οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το χωρο των τηλεπικοινωνιών!Υπάρχουν πιο εξειδικευμένα άτομα τα οποία μπορούν να σου εξηγήσουν πώς λειτουργεί ένα δίκτυο gsm και 3g!Tουλάχιστον,με επιστημονικές εξηγήσεις γίνεται διάλογος..Αλλά,μάλλον δε θες κατι τετοιο,για προφανείς λογους,διότι δεν είσαι σε θέση να συμμετάσχεις :rolleyes: Οπότε,τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τους άχρηστους κατσαβηδάκηδες;(αλήθεια,πώς σου ήρθε αυτός ο χαρακτηρισμός είναι απορίας άξιο).Άντε να κυνηγήσεις μαγισσουλες με σκουποξυλα.Αυτό ναι,είναι μια σοβαρή ασχολία για όσους δεν είναι άχρηστοι κατσαβηδάκηδες... Υ.Γ.:Απορώ πόσα άτομα έχεις πείσει(λέμε τώρα)σχετικά με την επικινδυνότητα των κεραιών....Μιας και τα εξηγείς όλα τόσο αναλυτικά και με πειθώ...Επαναλαμβάνω:με ποιο σκοπό μπήκες εδώ;Για να συνεισφέρεις σχετικά με προβληματικές περιοχές κάλυψης ή απλά είσαι ένας απ'όλους αυτούς που κατα καιρούς εμφανίζονται ως διάτοντες αστέρες,γράφουν 10 απαντήσεις και μετά τα παρατάνε βλεποντας πως οι προσπάθειές τους να προσηλυτίσουν κι άλλους εναντίον των κεραιών,λαικίζοντας,στο τέλος απέβησαν άκαρπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 σύμφωνα με το προφίλ σου είσαι 22 χρονών. μηχανικός λοιπόν δεν είσαι (όχι τουλάχιστον ακόμη). ή σπουδάζεις ακόμη ή ασχολείσαι επαγγελματικά / ερασιτεχνικά με τις τηλεπικοινωνίες. αν λοιπόν ισχύει η ηλικία στο προφίλ σου, σίγουρα μπορείς να μου δώσεις εμπειρικές, αλλά όχι επιστημονικές εξηγήσεις. έτσι προέκυψε το "κατσαβιδάκιας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbageorge Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 φίλε kotsanes7, ατρόμητε φίλε μου, ίσως δεν το έχεις καταλάβει, αλλά η προστασία των τεχνικών συντήρησης εγκαταστάσεων κινητής τηλεφωνίας δεν έρχεται σε πρώτη μοίρα για τις εταιρίες. αλλά τί να κάνουν αυτές όταν οι ίδιοι οι συντηρητές δεν νοιάζονται. όπως ακριβώς κάποιος που εργάζεται σε data entry με η/υ για πολλά χρόνια συνήθως παθαίνει τενοντίτιδα και προβλήματα στη μέση. αυτό λέγεται εργατικό ατύχημα. εσένα προφανώς δεν σε νοιάζει να προφυλάσσεσαι αν αύριο εργαστείς σε αυτό τον τομέα. δεν είναι ντροπή να ... φοράς κράνος όταν οδηγάς μηχανάκι, νεαρέ μου. δεν το κάνουμε για να μην φάμε κλήση, το κάνουμε για τον εαυτό μας... όταν αποδεχθείς ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι, χωρίς να είναι άνθρωποι του δάσους, που αντιδρούν όταν κάποιος κερατάς τους τοποθέτησε κεραία ΜΕΣΑ στο δωμάτιο των παιδιών τους, τότε ίσως καταλάβεις. όταν ξυπνήσεις θα μπορέσουμε να αρχίσουμε συζήτηση και για άλλα πράγματα, ... για τη χρήση του phonetinfo, για παράδειγμα. Ciao bambino! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts