Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήλιο που θα επισκεφθώ πως τα πάει η Voda? δεν θέλω πολλά ουτε και 3G απαραίτητα. Να μην μένω από σημα μονο. Οποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ

Στα Χανιά υπερτερει η vodafone κατα πολυ.Βλεπεις το κινητο συνεχως με full σημα 3G.

Aντιθετα η κοσμοτε δεν σε αφηνει ακαλυπτο αλλα μονο σε ανοιχτους χωρους θα δεις full σημα!

Πήλιο που θα επισκεφθώ πως τα πάει η Voda? δεν θέλω πολλά ουτε και 3G απαραίτητα. Να μην μένω από σημα μονο. Οποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ

για ποια χωρια μιλαμε; στα ανατολικα χωρια και οι τρεις εταιριες...καμπανα σημα!:)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Safos opos k se ola tamerh exartate thn perioxh kai th morfologia(arketa megalo bouno to Pilio, k idiomorfo)!Mia aplh symboulh ine pos oti blepei Pagasitiko exei shma(den meneis) k oti blepei Egeon pelagos exei problhma.Exereseis ston "kanona" yparxoun panta.Epishs an mineis se paradosiako petrino spiti/xenodoxeio, oi tixoi ine tosoi xontroi(safos apo petra) pou koboun simantika thn lipsi.Pantos mhn anisyxeis den tha xemineis.An exeis perisoteres plirofories apo ta merh sta opia tha kinitheis tha bohthouse.

@mourtzman,

γιατί δεν τηλεφωνείς στο 13830 για να ρωτήσεις για τα σημεία που σε ενδιαφερουν αν έχουν κάλυψη;Μπορείς ακόμη να ρωτήσεις και κατά πόσο ποιοτική είναι η κάλυψη.Θα σε βοηθήσουν σημαντικά πιστεύω.

Γενικά,όσες φορές εχω πάει Πήλιο,είχα σημα με VODAFONE σε τουριστικές περιοχες.Από κει και πέρα,είναι λίγο σκούρα τα πράγματα,δηλαδή σε διαδρομές,χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν εχει σήμα,αλλά σε πιο δύσκολες περιοχές ή δρόμους θα παλεύεις να το βρεις,δυστυχώς.Στους δρόμους ποιοτικότερη κάλυψη έχουν η COSMOTE και η WIND,με την WIND να εχει και την πιο εκτεταμένη κάλυψη 3ης γενιάς σε πάρα πολλά χωριά του Πηλίου.Η COSMOTE πάλι στο Πήλιο,απογοητευει σε 3η γενιά..Η κάλυψή της είναι ψιλοχάλια.

Μολις ηρθα απο θεσσαλονικη. Πηγα στο φοιτητικο μου σπιτι. Πριν 2 χρονια δεν ειχε τριτη γενια η βοντα κ τωρα που πηγα ειδα οτι ειναι σχεδον φουλ.

Αντιθετως η κοσμοτε με μια γραμμη (-105dbm)..

Samsung S21 Ultra

Μποτσαρη με Μακεδονιας κοντα. Γυρνωντας πισω παντως, απο εγνατια, στον δρομο ειδα οτι σε ενα σημειο η Βοντα κοβεται τελειως το σημα της και μετα απο 200-300 μετρα επανερχεται, σε σχεση με την Κοσμοτε που ηταν φουλ. Επισης στην Εγνατια στην Ασπροβαλτα, η Κοτε ειχε 3G ενω η Βοντα τπτ ... :)
Samsung S21 Ultra

Μολις ηρθα απο θεσσαλονικη. Πηγα στο φοιτητικο μου σπιτι. Πριν 2 χρονια δεν ειχε τριτη γενια η βοντα κ τωρα που πηγα ειδα οτι ειναι σχεδον φουλ.

Αντιθετως η κοσμοτε με μια γραμμη (-105dbm)..

Πως μετράς τα dbm??

• 2 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ

VODAFONE ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ VODAFONE MOBILE CONECT Η [VMC].Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ,Κ.[ΤΑΔΕ]ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΥΣΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ

VODAFONE ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ VODAFONE MOBILE CONECT Η [VMC].Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ,Κ.[ΤΑΔΕ]ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΥΣΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες και σε εμάς να μην την πατήσουμε. Ποιόν αριθμό κάλεσες και ποιό τεχνικό τμήμα ήταν αυτό που σου έδωσε τέτοια απάντηση? Σου απάντησε τεχνικός και είπε τέτοια πράγματα? Θα πρότεινα να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Δεν είναι σωστό να έχουν τεχνικά τμήματα χωρίς γνώσεις που έχουν σκοπό να εξαπατούν τον κόσμο.

Καλά μην τρελαθούμε .. προφανώς ο φίλος παραπάνω υπερβάλλει..

Τέτοιο λεξιλόγιο ούτε οι υπάλληλοι της wind δεν έχουν!

Αποκλειεται να ειναι αυτουσια η παραπανω απαντηση.

Συμφωνα με τα Ελληνικα δεδομενα ειναι δυσκολο να αποκατασταθει η καλυψη δικτυου σε συγκεκριμενη περιοχη αμεσα, οποτε ο πελατης ειναι ελευθερος να διαλεξει οτι καλυτερο για τις αναγκες του και οχι να κατηγορει μια εταιρια για κακη απαντηση. Οταν κατι δε μας αρεσει το αλλαζουμε.

Η απαντηση της Vodafone σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το οτι οταν δεν υπαρχει καλυψη 3g, σε αφηνει να κανεις αποσυνδεση χωρις καταβολη του αναποσβεστου.

Ξέρουμε τους πραγματικούς λόγους που την κόβουν;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Προτιμότερο να αναπτύξει η κάθε εταιρία δικό της δίκτυο στα μέρη εκείνα που λειτουργούσε η εθνική περιαγωγή,παρά να επαναπαύονται σε τέτοιες λύσεις....

Μακάρι η Vodafone να βελτιώσει το gsm δίκτυό της στις περιοχές όπου το τηλέφωνο έμπαινε σε περιαγωγή με Wind...

Τι,θα αναπτύξει η Wind δίκτυο στις περιοχές που έμπαινε σε περιαγωγη με Vodafone? :confused: Άντε,μπας και δούμε ανταγωνισμό και απ'το μπλε δίκτυο με τη φιλοσοφία των αρπαχτών.......

Κάτι είχε πει ο escape4x4 για το Μενίδι ή κάνω λάθος?

Στην ερύτερη περιοχή των Αστυνομικών Σχολών (Λ. Θρακομακεδόνων) εικονικό σήμα. Δεν μπορείς να μιλήσεις... Ολο διακοπές...

ΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Οι γνώσεις σου για την τεχνική κατάρτιση του τεχνικού τμήματος είναι μάλλον αντίστοιχη της ποιότητας του post σου.

Αλήθεια πώς το συμπεραίνεις αυτό; Φαντάζομαι θα είσαι προϊστάμενος εκεί...

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Κάτι είχε πει ο escape4x4 για το Μενίδι ή κάνω λάθος?

Στην ερύτερη περιοχή των Αστυνομικών Σχολών (Λ. Θρακομακεδόνων) εικονικό σήμα. Δεν μπορείς να μιλήσεις... Ολο διακοπές...

Το Μενίδι φίλε μου είναι Wild West...κανείς νοήμων τεχνικός δεν πλησιάζει εκεί;)

Το Μενίδι φίλε μου είναι Wild West...κανείς νοήμων τεχνικός δεν πλησιάζει εκεί;)

Παρατηρησα και εγω εικονικο σημα στο Μενιδι. Σε διαδρομη με το τρενο ενω ειχα κατα τα φαινομενα καλη σταθμη ληψης δε μπορουσα να βγαλω κληση.

Παρατηρησα και εγω εικονικο σημα στο Μενιδι. Σε διαδρομη με το τρενο ενω ειχα κατα τα φαινομενα καλη σταθμη ληψης δε μπορουσα να βγαλω κληση.

Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί κάποιος "ευαισθητοποιημένος" δήμαρχος ξήλωσε κάποια κεραία και τα κινητά προσπάθούν να μιλήσουν με απομακρυσμένες κεραίες οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την κλήση (π.χ. λόγω timing advance ή παρεμβολών).

Ίσως και να είναι καλύτερα να μη βγαίνει η κλήση εξ αρχής παρά να βγαίνει και να πέφτει.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις