Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε περιοχή του Μετσόβου η voda δεν έχει καθόλου σήμα (μία γραμμή και μόλις με καλέσει κάποιος έρχεται μόνο ειδοποίηση της χαμένης κλήσης) ενώ οι άλλες 2 μιλάνε κανονικότατα.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Γράψε και την περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα μπας και συγκινηθούν και κάνουν κάτι και αν θες,κάνε και μια καταχώρηση στο 13830.. ;)

Σε περιοχή του Μετσόβου η voda δεν έχει καθόλου σήμα (μία γραμμή και μόλις με καλέσει κάποιος έρχεται μόνο ειδοποίηση της χαμένης κλήσης) ενώ οι άλλες 2 μιλάνε κανονικότατα.

Πολύ θα ήθελα να δω τι και αν θα σου απαντήσουν αν το δηλώσεις στο cs.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι καλύπτει τις πόλεις ώστε να φτάσει το ενενήντα τόσο τις εκατό του πληθυσμού και μετά απλά αδιαφορεί για την επέκταση της κάλυψης.

Όσα χρόνια και να περάσουν τα ίδια χάλια θα έχει στην επαρχία...

Μία είναι η λύση : φορητότητα...

Τώρα και τζάμπα να μου έδιναν σύνδεση βονταφον δε θα την ήθελα:!:

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι καλύπτει τις πόλεις ώστε να φτάσει το ενενήντα τόσο τις εκατό του πληθυσμού και μετά απλά αδιαφορεί για την επέκταση της κάλυψης.

Eixa brethei Metsobo prin dyo xronia!Malista eixa kalypsei olh thn diadromh apo Volo-Larisa-Meteora-Metsobo-Ioanina-Zaxorohoria.KANENA PROBLHMA!Na ypotheso pos exoun kapio texniko problhma!H pikrh alitheia einai(opos les) pos thn eparxia thn exoun "gramenh".Bebea mhn fantastisteis pos sto exoteriko ta pragmata einai poly kalytera. Meno Aglia(eparxia) kai yparxoun polla simeia ta opia einai aparadekta. Apo ta kalytera diktya se kalypsh kai pleon me 3G ine h Etisalat sta Emirata! Akomh kai oi Iapones pou ypotithete oti einai taxnologika mbrosta apo olous tous allous den exo minei efxaristhmenos(syndesh me NTT Docomo, EKTOS 3G).

Oloi exoun ta problhmata tous alloi ligotera kai alloi perisotera. To zhtoumeno einai na antimetopizonte kai na yparxei beltiosh. Distyxos sthn Ellada den antimetopizonte, kai ta pragmata badizoun synithos proa sto xeirotero!

Καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού. Εστιάζει στις πόλεις και τις τουριστικές περιοχές γιατι εκεί υπάρχουν τα περισσότερα παράπονα και τα περισσότερα ξηλώματα κεραιών. Όχι ότι δικαιολογούνται οι ελλείψεις στην επαρχία...:( Και μη γενικεύεις, δεν είναι χάλια γενικά στην επαρχία, έχω βεθεί και σε μέρη που ήταν ανέκαθεν καλύτερη από τη Cosmote.:O

@TakeOverNet,

όταν λες καλούδια τι ακριβώς εννοείς;; :)

Ή τουλάχιστον,αν δεν μπορείς να πεις τα καλούδια,πες μας περίπου πότε να τα περιμένουμε... ;)

@TakeOverNet,

όταν λες καλούδια τι ακριβώς εννοείς;; :)

Ή τουλάχιστον,αν δεν μπορείς να πεις τα καλούδια,πες μας περίπου πότε να τα περιμένουμε... ;)

Συντομοτερα απο οσο φανταζεσαι.

Σκεψου να παιρνεις επιδοτηση χωρις να πας στο καταστημα (!).

Συντομοτερα απο οσο φανταζεσαι.

Σκεψου να παιρνεις επιδοτηση χωρις να πας στο καταστημα (!).

Να φανταστώ ότι θα παίρνω τηλέφωνο, θα μαθαίνω το ποσό της επιδότησης, θα παραγγέλνω το κινητό που θέλω και θα μου έρχεται στο σπίτι με courier πληρώνοντας σε αυτόν τη τυχών διαφορά στη τιμή κινητού:confused::ninja:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Να φανταστώ ότι θα παίρνω τηλέφωνο, θα μαθαίνω το ποσό της επιδότησης, θα παραγγέλνω το κινητό που θέλω και θα μου έρχεται στο σπίτι με courier πληρώνοντας σε αυτόν τη τυχών διαφορά στη τιμή κινητού:confused::ninja:

Οχι. Θα γινεται με πειρσσοτερο στυλ.

Καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού. Εστιάζει στις πόλεις και τις τουριστικές περιοχές γιατι εκεί υπάρχουν τα περισσότερα παράπονα και τα περισσότερα ξηλώματα κεραιών. Όχι ότι δικαιολογούνται οι ελλείψεις στην επαρχία...:( Και μη γενικεύεις, δεν είναι χάλια γενικά στην επαρχία, έχω βεθεί και σε μέρη που ήταν ανέκαθεν καλύτερη από τη Cosmote.:O

Το θέμα είναι πως από ότι μου είπαν πέρυσι υπάρχουν πολλές αναφορές για πρόβλημα στην περιοχή και είναι γνωστό.

(εγώ το δήλωσα πρώτη φορά περυσι και φέτος κάλεσα να δω αν άλλαξε κάτι)

Ενδιαφέρον όμως δεν υπάρχει.

Τι θες να υποθέσω δηλαδή;Όταν υπάρχουν παράπονα και αδιαφορούν, φαντάσου τι γίνεται σε περιοχές που δεν υπάρχουν αναφορές!:worry:

Άσε που υπάρχει και στρατόπεδο στη Ροδόπολη,φυλακιο στα Πορόια (μικρό) και ακούγεται ότι παίζει να ξανανοίξει και το τάγμα στο χωριό μου, όπου υπήρχε εδώ και δεκαετίες(αλλά κεραία βόντα ΠΟΤΕ και πουθενά)!

Για τα ξενοδοχεία δε θα μιλήσω...

Το θέμα είναι πως από ότι μου είπαν πέρυσι υπάρχουν πολλές αναφορές για πρόβλημα στην περιοχή και είναι γνωστό.

Τι θες να υποθέσω δηλαδή;Όταν υπάρχουν παράπονα και αδιαφορούν, φαντάσου τι γίνεται σε περιοχές που δεν υπάρχουν αναφορές!:worry:

Άσε που υπάρχει και στρατόπεδο στη Ροδόπολη,φυλακιο στα Πορόια (μικρό) και ακούγεται ότι παίζει να ξανανοίξει και το τάγμα στο χωριό μου, όπου υπήρχε εδώ και δεκαετίες(αλλά κεραία βόντα ΠΟΤΕ και πουθενά)!

Εχει επανααυθει στην κεραια της Καστανουσας.

Φαντάσου καλύτερα πόσα παράπονα υπάρχουν σε άλλες περιοχές ώστε να γράφουν τη συγκεκριμένη.:X:lol: Και είναι λογικό, αν εκεί έχουν Χ παράπονα σε ένα αστικό κέντρο π.χ θα έχουν πολλαπλάσια...:(

Φαντάσου καλύτερα πόσα παράπονα υπάρχουν σε άλλες περιοχές ώστε να γράφουν τη συγκεκριμένη.:X:lol: Και είναι λογικό, αν εκεί έχουν Χ παράπονα σε ένα αστικό κέντρο π.χ θα έχουν πολλαπλάσια...:(

Sorry αλλα η Ροδοπολη ειναι λιγο ιδιαζουσα. Ειναι το κεντρο του Δημου Κερκινης. Το καλοκαιρι ειναι τουριστικο μερος, εχει αρκετα ξενοδοχια (ειδικα τα Ποροια) και εχει στρατοπεδο. Και δη στρατοπεδο νεοσυλλεκτων. Ξερεις τι τρελλη κινηση εχει αυτο? Μεχρι και η Video κληση θα πουλουσε εκει για να βλεπουν οι γονεις τα παιδια.

Η Cosmote εχει μια κεραια πανω στον ΟΤΕ της Ροδοπολης και μια κεραια rural στα Ποροια.

Aν θυμάμαι καλά η κεραια της Cosmote επάνω στον ΟΤΕ, δεν είναι σκισμένη η μεμβρανη απο το τύμπανο; (Εαν το λεω καλα..)
Samsung S21 Ultra

Aν θυμάμαι καλά η κεραια της Cosmote επάνω στον ΟΤΕ, δεν είναι σκισμένη η μεμβρανη απο το τύμπανο; (Εαν το λεω καλα..)

Το τυμπανο ειναι του ΟΤΕ.

Sorry αλλα η Ροδοπολη ειναι λιγο ιδιαζουσα. Ειναι το κεντρο του Δημου Κερκινης. Το καλοκαιρι ειναι τουριστικο μερος, εχει αρκετα ξενοδοχια (ειδικα τα Ποροια) και εχει στρατοπεδο. Και δη στρατοπεδο νεοσυλλεκτων. Ξερεις τι τρελλη κινηση εχει αυτο? Μεχρι και η Video κληση θα πουλουσε εκει για να βλεπουν οι γονεις τα παιδια.

Η Cosmote εχει μια κεραια πανω στον ΟΤΕ της Ροδοπολης και μια κεραια rural στα Ποροια.

Kαλά, η αλήθεια είναι πως εκεί δεν ξέρω καθόλου τις περιοχές. Μιλάω γενικότερα, όταν υπάρχουν αρκετά παράπονα ακόμα και μέσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μου φαίνεται λογικό αν γίνεται κάποια προσπάθεια βελτίωσης, να ξεκινά από τέτοιες περιοχές και μετά να επεκτείνεται σε επαρχία. Όχι ότι συμφωνώ απόλυτα, αλλά είναι λογικό.

@takeovernet

Σε πειράζει να σε πληρώσω σε δόσεις;:lol:

Kαλά, η αλήθεια είναι πως εκεί δεν ξέρω καθόλου τις περιοχές. Μιλάω γενικότερα, όταν υπάρχουν αρκετά παράπονα ακόμα και μέσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μου φαίνεται λογικό αν γίνεται κάποια προσπάθεια βελτίωσης, να ξεκινά από τέτοιες περιοχές και μετά να επεκτείνεται σε επαρχία. Όχι ότι συμφωνώ απόλυτα, αλλά είναι λογικό.

Αυτό που μου δίνουν να καταλάβω είναι ότι δεν πρόκειται να μπει ποτέ κεραία, ακόμα και αν κάλυπταν χωρίς πρόβλημα ΟΛΗ την υπόλοιπη χώρα!

Αν υπήρχε το παραμικρό ενδιαφέρον (έστω και μελλοντικά) θα ξεκινούσαν τις διαδικασίες να βγάλουν κάποια άδεια μια και αυτό από μόνο του είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Επίσης σε πάρκο κεραιών δεν παίρνουν τζάμπα ρεύμα;(αν κάνω λάθος διορθώστε με)

Με τζάμπα ρεύμα και πάλι όχι λένε.Μάλλον αυτοί εκεί στην Αθήνα που αποφασίζουν που θα μπουν κεραίες δε θα την ξέρουν την περιοχή...(όπως εσύ:p)

Σιγουρα τιθενται προτεραιοτητες αλλα οχι οπως το θετεις εσυ. Δεν λενε πρωτα Αθηνα και μετα αλλου. Αν ενεργουν ετσι ζημια στην τσεπη τους κανουν ως εταιρια, ξεκαθαρα. Η εμπορικοτητα της κινητης τηλεφωνιας ειναι υψηλη παντου.

Σιγουρα τιθενται προτεραιοτητες αλλα οχι οπως το θετεις εσυ. Δεν λενε πρωτα Αθηνα και μετα αλλου. Αν ενεργουν ετσι ζημια στην τσεπη τους κανουν ως εταιρια, ξεκαθαρα. Η εμπορικοτητα της κινητης τηλεφωνιας ειναι υψηλη παντου.

Eγώ δεν το λέω, έτσι χοντροειδέστατα, πρώτα Αθήνα και μετά επαρχία.:O Αλλά δυστυχώς η εικόνα του δικτύου δείχνει πως μια τέτοια περίπου πολιτική ακολουθείται.:(

Επίσης δεν γνωρίζουμε ακριβώς τη κατανομή των συνδρομητών της κάθε εταιρείας ανα περιοχή. Το "πολλά παράπονα" είναι σχετικό.

Tέλοσπάντων, από ότι φαίνεται όντως δεν ενδιαφέρονται για τη περιοχή αυτή άρα δεν έχει νόημα να επιμένουμε άλλο...

Ρε παιδιά μην χτυπιέστε άδικα, δεν τους ενδιαφέρει το δίκτυο, άλλα πράγματα έχουν κατά νου τους …

Οπως?

Επίσης,να κάνω ένα παράπονο:να προσέξει λίγο την κάλυψή της στο κέντρο της Θεσ/νίκης,διότι σε εσωτερικούς χώρους η Wind έχει λίγο ισχυρότερο σημα...Τα micro-cells για αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις θα ήταν σωτήρια για τους χρήστες(για την τσέπη της εταιρίας δεν ξέρω όμως!) :p

Έλα ντε???

Εγώ συμπεράσματα βγάζω …

Αλλού βρέχει κάνει καταιγίδες και στη VOD ούτε ένα πότισμα…

Καθε εβδομαδα εχει βροχες και καταιγιδες. ;)

Ε,ας και λίγο κατακλυσμός και στην επαρχία....Ιδίως η 3η γενιά έχει μείνει πολύ στάσιμη(χωρίς να κάνω σύγκριση με άλλες εταιρίες).Απλά,πρέπει κάποτε να επεκταθεί σωστά και πολύ το 3g...Πάνε 4 χρόνια από την εμπορική του λειτουργία και ακόμη η κάλυψη είναι υποτυπώδης... :mad:

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις