panostr10 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 http://www.crocko.com/942ECCC5F62144B288A877E8134A795C/forsakengb1+1,2.rar Thx και για μενα τωρα ειδα το λινκ εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laniel Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι η εγκατάσταση του x-Parts από το Google Play εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pvy.CWMinstaler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wdnkuQ1dNaW5zdGFsZXIiXQ σ΄ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γίνεται να βγάζω φοτο και να μην ακούγεται ο ήχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γίνεται να βγάζω φοτο και να μην ακούγεται ο ήχος? Κοιτα στις ρυθμισεις της καμερας (οταν πας να φωτογραφισεις) Πρεπει να το λεει σαν ηχος κλειστρου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν έχει τίποτα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν έχει τίποτα :-( Αποκλειεται. :p Δεν εχω το κινητο αυτη τη στιγμη αλλα το θυμαμαι χαρακτηριστικα. Πατησες το κουμπι των επιλογων οσο εισαι στην καμερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι Αλλά σε λέω δεν έχει τίποτα WTF λες να μην έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι Αλλά σε λέω δεν έχει τίποτα WTF λες να μην έχει? Πανε μηνες που το χα αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ειχε και ηχο κλειστρου να διαλεξεις.. λες να κανω τοσο λαθος? Για να περιμενουμε και καναν αλλον να μας πει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Πανε μηνες που το χα αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ειχε και ηχο κλειστρου να διαλεξεις.. λες να κανω τοσο λαθος? Για να περιμενουμε και καναν αλλον να μας πει Δεν θυμάσαι λάθος!! Ανοίγεις την κάμερα, πατάς το πλήκτρο Μενού και στο παράθυρο που θα σου βγάλει κάνεις scroll για να πας στη δεύτερη σελίδα και βλέπεις την επιλογή 'Ήχος κλείστρου'. Εκεί μπορείς να το απενεργοποιήσεις..:-) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν θυμάσαι λάθος!! Ανοίγεις την κάμερα, πατάς το πλήκτρο Μενού και στο παράθυρο που θα σου βγάλει κάνεις scroll για να πας στη δεύτερη σελίδα και βλέπεις την επιλογή 'Ήχος κλείστρου'. Εκεί μπορείς να το απενεργοποιήσεις..:-) Γεια σου ρε Λενιω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλά θα με βγάλετε τρελό πουθενά δεν έχει σας λέω!!! Μήπως το έχετε ροοτ το κινητό αλλιώς τι έχετε. Icc ή gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γεια σου ρε Λενιω! ;-) Καλά θα με βγάλετε τρελό πουθενά δεν έχει σας λέω!!! Μήπως το έχετε ροοτ το κινητό αλλιώς τι έχετε. Icc ή gb? ICS. Έχω την εντύπωση ότι και στην GB υπήρχε αλλά δεν παίρνω κι όρκο γιατί πάει καιρός που έχω αναβαθμίσει.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτά με βγάζει και εγώ Icc έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εγώ πάλι βλεπω αυτό...! Όποια σκηνή κι αν δοκίμασα η επιλογή είναι ενεργή. Είσαι official ή με custom?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Official το κινητό ούτε ροοτ δεν έχει! Μήπως φταίει ο go launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Με επίσημη .62 εγώ βλέπω αυτό:b http://s9.postimage.org/q0a1equ3v/screenshot_2012_11_26_2135.jpg Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ήχος κλείστρου είναι απενεργοποιημένος (γι' αυτό και το x). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω σας ευχαριστώ όλους Edited November 26, 2012 by argiris3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η GB δεν είχε τέτοια επιλογή. Πάντως είναι λίγο περίεργο γιατί με ICS παρατηρώ ότι το μενού των επιλογών στο δικό μου κινητό έχει λίγοτερες επιλογές (7 για την ακρίβεια τη στιγμή που του argiris3 έχει 15) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Στις φωτογραφίες που ανεβασα οι πρώτες 2 ειναι απο την κάμερα η πρώτη και η δεύτερη σελίδα αντίστοιχα και η 3 φοτο ειναι απτην φωτογραφική Φωτο και βίντεο ελπίζω να γινομαι κατανοητός Edited November 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Eπιδοσεις ray στο antutu benchmark με forsaken v1+1,2 με aire kernel 7 και φυσικα doomkernel Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1968 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση έχω. Όταν πήρα το Ray είχε πάνω την .069.Κάποια στιγμή το αναβάθμισα σε ICS .587 αλλά απογοητεύτηκα και γύρισα με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ σε GB .042 + root. Από τότε μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση σε .062 OTA. Ρωτάω λοιπόν : να την κάνω ή όχι ? Τι διαφορές θα δω ? Το root θα το χάσω ? Backup χρειάζεται ? Γνωρίζω ότι το θέμα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά τα συμπεράσματα δεν ήταν τόσο καθαρά ώστε να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση έχω. Όταν πήρα το Ray είχε πάνω την .069.Κάποια στιγμή το αναβάθμισα σε ICS .587 αλλά απογοητεύτηκα και γύρισα με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ σε GB .042 + root. Από τότε μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση σε .062 OTA. Ρωτάω λοιπόν : να την κάνω ή όχι ? Τι διαφορές θα δω ? Το root θα το χάσω ? Backup χρειάζεται ? Γνωρίζω ότι το θέμα έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά τα συμπεράσματα δεν ήταν τόσο καθαρά ώστε να αποφασίσω. Δεν λεει καμμια διαφορα,απο οσο ξερω την αποφευγουν. Μεσω του τιτανιουμ μπορεις να "παγωσεις" να σου βγαζει αυτη την ενημερωση. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Με .42 rooted ήμουν, μου ήρθε OTA για .62, έκανα την αναβάθμιση και δεν έχασα ούτε δεδομένα ούτε το root. Δε νομίζω να προσφέρει κάτι παραπάνω πάντως. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μέσω ΟΤΑ δεν χάνεις το root. Μέσω καλωδίου το χάνεις. Και να μην την κάνεις μικρό το κακό Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1968 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τελικά αφού δεν μπορούσα να το παγώσω όπως μου πρότεινε ο isolove αφού δεν έχω το Titanium Pro προχώρησα στην αναβάθμιση.Έγινε αυτό που ανέφερε και ο kotetsi. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα χωρίς να χαθεί τίποτε από τα δεδομένα μου και χωρίς να χάσω το root. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts