DartaniaN Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Υπάρχει τρόπος από την 4 να ξαναεγκαταστήσω την 2.3.3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) καλησπερα πηρε ενα φιλαρακι μ το ray πριν 4 ημερες και το αναβαθμησε στην 4 χθες απο το Sony Ericsson Update και απο εκεινη την ωρα λαγκαρη παρα πολυ το εκανε και hard format και ξαναπερασε την version και παλι απο τo Sony Ericsson Update και παλι τα ιδια και χειροτερα,τι πρεπει να κανει?γινετε επαναφορα σε 2.3.3? Edited May 9, 2012 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Χθες έκανα και εγώ αναβάθμιση στην ICS 4.0. Με δύο λέξεις: άλλο κινητό. Παρατήρησα όμως ότι κολλάει λίγο και ότι είναι πιο αργό από πριν. Ακόμη, η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται τόσο καλά όσο πριν. Να σημειωθεί ότι του έκανα repair με το SEUS. Μπορώ να πω ότι μου άφησε μια γεύση απογοήτευσης αυτή η αναβάθμιση.. Βρε παιδιά το παρατηρείτε και εσείς ότι είναι πιο αργό ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DartaniaN Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Γι'αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και εμείς χεχε. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και τα θέματα που έχει ειδικά το φόντο στα μηνύματα είναι έλεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Διαδιακασία εδώ Πρέπει να βρεις την rom για το ray γιατί στο post είναι για το Neo V Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αποφάσισα να επιστρέψω στην 2.3. Βρήκα την έκδοση 4.0.2.A.0.42. Όταν αγόρασα το κινητό είχε την έκδοση 4.0.2.A.0.62. Μπορώ να περάσω την έκδοση 4.0.2.A.0.42 κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Για σας παιδια!μπηκα στην παρεα πριν μια ωρα περιπου αποχαιρετωντας το mini pro.Αν εκανα καλα θα δειξει ο χρονος.Αυτο που θελω να μαθω ειναι......τα παντα περι εκδοσεων.Φοραει το κινητο την .69 και δεν μπορει να γινει ρουτ οπως ξερουμε.Δεν θελω να αλλαξω kernel για να ερθει η αναβαθμιση απροβληματιστα.Αυτο που θελω να μαθω ειναι,υπαρχει ρουτ για το παγωτο;μονο για την εκδοση 4.1.A.0.562 απο,τι βλεπω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αποφάσισα να επιστρέψω στην 2.3. Βρήκα την έκδοση 4.0.2.A.0.42. Όταν αγόρασα το κινητό είχε την έκδοση 4.0.2.A.0.62. Μπορώ να περάσω την έκδοση 4.0.2.A.0.42 κανονικά; Κανονικότατα! Root-άρεται και πιο εύκολα! Για σας παιδια!μπηκα στην παρεα πριν μια ωρα περιπου αποχαιρετωντας το mini pro.Αν εκανα καλα θα δειξει ο χρονος.Αυτο που θελω να μαθω ειναι......τα παντα περι εκδοσεων.Φοραει το κινητο την .69 και δεν μπορει να γινει ρουτ οπως ξερουμε.Δεν θελω να αλλαξω kernel για να ερθει η αναβαθμιση απροβληματιστα.Αυτο που θελω να μαθω ειναι,υπαρχει ρουτ για το παγωτο;μονο για την εκδοση 4.1.A.0.562 απο,τι βλεπω Αν και σου απάντησα και στο πμ για να χρησιμοποιήσω αυτό που μου είπες κοίτα την υπογραφή σου!!! :p:p:lol::lol: Ναι έχει βγει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Χθες έκανα και εγώ αναβάθμιση στην ICS 4.0. Με δύο λέξεις: άλλο κινητό. Παρατήρησα όμως ότι κολλάει λίγο και ότι είναι πιο αργό από πριν. Ακόμη, η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται τόσο καλά όσο πριν. Να σημειωθεί ότι του έκανα repair με το SEUS. Μπορώ να πω ότι μου άφησε μια γεύση απογοήτευσης αυτή η αναβάθμιση.. Βρε παιδιά το παρατηρείτε και εσείς ότι είναι πιο αργό ή είναι ιδέα μου; Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται μόνο στο Ray ή γενικώς; Πάντως εγώ επέστρεψα στην 2.3 και βρήκα τη γεια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 παιδιά όσοι το έχετε αξίζει το κινητό αυτό τώρα που έπεσε και στα 200? παρακαλώ οποιος μπορεί να απαντήσει γρηγορα Εννοειτε πως ναι.Το εχει η γυναικα μου και ξερω.Ειναι απιστευτη η τιμη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 To επιβεβαιωνω και γω απο χθες..:) κανα λινκ για downgrade και root δοκιμασμενο παιζει;γιατι ειμαι στην .69 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εχει καποιον οδηγο για να ξαναγυρισουμε στην 2.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εχει καποιον οδηγο για να ξαναγυρισουμε στην 2.3? Δηλ τοσο χαλια ειναι η 4.0; Να μη το αναβαθμισω λες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εχει καποιον οδηγο για να ξαναγυρισουμε στην 2.3? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Αυτά είναι τα βήματα. Πρέπει να βρεις rom για το Ray όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δηλ τοσο χαλια ειναι η 4.0; Να μη το αναβαθμισω λες; Εγώ σου προτείνω να αφήσεις την 2.3. Η 4.0 το κάνει πιο αργό το κινητό και καταντάει εκνευριστικό κάποιες φορές. Όταν βγει καμιά ενημέρωση για την 4.0 βλέπουμε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Αυτά είναι τα βήματα. Πρέπει να βρεις rom για το Ray όμως. Με τον δικό σου οδηγό πέρασα την 2.3 zxr. Σ'ευχαριστώ πολύ! Απλά θέλει μια μικρή διόρθωση: Το 5) και το 6) βήμα δε χρειάζονται. Η έκδοση του Flashtool όταν το κατεβάσουμε είναι 0.7.1.0. Οπότε δε χρειάζεται περεταίρω αναβαθμίσεις. Έχω βρει εγώ την 2.3 του Ray. Μπορώ να δώσω link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DartaniaN Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αν μπορείς πες μου το link prive.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Με τον δικό σου οδηγό πέρασα την 2.3 zxr. Σ'ευχαριστώ πολύ! Απλά θέλει μια μικρή διόρθωση: Το 5) και το 6) βήμα δε χρειάζονται. Η έκδοση του Flashtool όταν το κατεβάσουμε είναι 0.7.1.0. Οπότε δε χρειάζεται περεταίρω αναβαθμίσεις. Έχω βρει εγώ την 2.3 του Ray. Μπορώ να δώσω link; Όταν έγραψα τον οδηγό ήταν η πιο παλιά έκδοση. Θα τα αφήσω τα βήματα απλά θα βάλω σαν σημείωση ότι όποιος έχει την 0.7.1.0 να τα παραβλέπει. Ευχαριστώ πάντως. Ναι, να δώσεις το link να το ανεβάσω στον οδηγό για να γίνει ακόμα πιο πλήρης. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δοκιμασμένο από εμένα: Xperia RAY Gingerbread 2.3 Firmware Παρατήρηση: Η συγκεκριμένη έκδοση έχει υποστήριξη 160 χαρακτήρων για sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 δηλαδη το κινητο με την 4.0 ειναι τοσο χαλια??zrx αλλα μου ελεγες στα πμ..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 @Markrous Ευχαριστούμε για το link. @konstantinoslp Παραθέτω δημόσια τι είπα γιατί για ένα όνομα ζούμε στην κοινωνία!!!! :p :lol: SEUS ή PC Companion και καρφί για ΙCS. Κάνεις root, βάζεις και τα tweaks κι αν το κινητό δεν πηγαίνει σφαίρα εγώ παραιτούμαι από mod! Κάνε αυτά που σου λέω και ήδη "βλέπω" το post ενθουσιασμού σου! Αν η ICS μπει σωστά δεν έχει καμία μα καμία διαφορά με την GB. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Παιδιά εγω πήρα ray και είχε την 4.0.3 μαμίσιο δηλαδη ice cream το κινητό απλά πετάει προβλήματα ταχύτητας πάρα πολύ λίγα μόνο οταν καίει η μπαταρία όμως Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) @Markrous Ευχαριστούμε για το link. @konstantinoslp Παραθέτω δημόσια τι είπα γιατί για ένα όνομα ζούμε στην κοινωνία!!!! :p :lol: Κάνε αυτά που σου λέω και ήδη "βλέπω" το post ενθουσιασμού σου! Αν η ICS μπει σωστά δεν έχει καμία μα καμία διαφορά με την GB. Τα κρατας, ε;ξερεις οτι οποιοσδηποτε μπορει να σε εκθεσει! Τοτε μην αποτρεπεις τον κοσμο απο το να βαλει το παγωτο.απλα πρεπει να κανει και τα τουικς! Ε; Edited May 11, 2012 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δηλ τοσο χαλια ειναι η 4.0; Να μη το αναβαθμισω λες; σε εμενα κολαει απιστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδες πως γινεται στις φωτο να αναβει το φλας οταν τραβαω φωτο κ οχι να ειναι μονιμο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 σε εμενα κολαει απιστευτα. μετα την αναβαθμιση έκανες hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts