Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα πηρε ενα φιλαρακι μ το ray πριν 4 ημερες και το αναβαθμησε στην 4 χθες απο το Sony Ericsson Update και απο εκεινη την ωρα λαγκαρη παρα πολυ το εκανε και hard format και ξαναπερασε την version και παλι απο τo Sony Ericsson Update και παλι τα ιδια και χειροτερα,τι πρεπει να κανει?γινετε επαναφορα σε 2.3.3? Edited by komatias

Χθες έκανα και εγώ αναβάθμιση στην ICS 4.0. Με δύο λέξεις: άλλο κινητό. Παρατήρησα όμως ότι κολλάει λίγο και ότι είναι πιο αργό από πριν. Ακόμη, η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται τόσο καλά όσο πριν. Να σημειωθεί ότι του έκανα repair με το SEUS. Μπορώ να πω ότι μου άφησε μια γεύση απογοήτευσης αυτή η αναβάθμιση.. Βρε παιδιά το παρατηρείτε και εσείς ότι είναι πιο αργό ή είναι ιδέα μου;

Γι'αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και εμείς χεχε.

Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και τα θέματα που έχει ειδικά το φόντο στα μηνύματα είναι έλεος!!

Διαδιακασία εδώ

Πρέπει να βρεις την rom για το ray γιατί στο post είναι για το Neo V

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αποφάσισα να επιστρέψω στην 2.3. Βρήκα την έκδοση 4.0.2.A.0.42. Όταν αγόρασα το κινητό είχε την έκδοση 4.0.2.A.0.62.

Μπορώ να περάσω την έκδοση 4.0.2.A.0.42 κανονικά;

Για σας παιδια!μπηκα στην παρεα πριν μια ωρα περιπου αποχαιρετωντας το mini pro.Αν εκανα καλα θα δειξει ο χρονος.Αυτο που θελω να μαθω ειναι......τα παντα περι εκδοσεων.Φοραει το κινητο την .69 και δεν μπορει να γινει ρουτ οπως ξερουμε.Δεν θελω να αλλαξω kernel για να ερθει η αναβαθμιση απροβληματιστα.Αυτο που θελω να μαθω ειναι,υπαρχει ρουτ για το παγωτο;μονο για την εκδοση 4.1.A.0.562 απο,τι βλεπω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποφάσισα να επιστρέψω στην 2.3. Βρήκα την έκδοση 4.0.2.A.0.42. Όταν αγόρασα το κινητό είχε την έκδοση 4.0.2.A.0.62.

Μπορώ να περάσω την έκδοση 4.0.2.A.0.42 κανονικά;

Κανονικότατα! Root-άρεται και πιο εύκολα!

Για σας παιδια!μπηκα στην παρεα πριν μια ωρα περιπου αποχαιρετωντας το mini pro.Αν εκανα καλα θα δειξει ο χρονος.Αυτο που θελω να μαθω ειναι......τα παντα περι εκδοσεων.Φοραει το κινητο την .69 και δεν μπορει να γινει ρουτ οπως ξερουμε.Δεν θελω να αλλαξω kernel για να ερθει η αναβαθμιση απροβληματιστα.Αυτο που θελω να μαθω ειναι,υπαρχει ρουτ για το παγωτο;μονο για την εκδοση 4.1.A.0.562 απο,τι βλεπω

Αν και σου απάντησα και στο πμ για να χρησιμοποιήσω αυτό που μου είπες κοίτα την υπογραφή σου!!! :p:p:lol::lol:

Ναι έχει βγει.

Χθες έκανα και εγώ αναβάθμιση στην ICS 4.0. Με δύο λέξεις: άλλο κινητό. Παρατήρησα όμως ότι κολλάει λίγο και ότι είναι πιο αργό από πριν. Ακόμη, η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται τόσο καλά όσο πριν. Να σημειωθεί ότι του έκανα repair με το SEUS. Μπορώ να πω ότι μου άφησε μια γεύση απογοήτευσης αυτή η αναβάθμιση.. Βρε παιδιά το παρατηρείτε και εσείς ότι είναι πιο αργό ή είναι ιδέα μου;

Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται μόνο στο Ray ή γενικώς;

Πάντως εγώ επέστρεψα στην 2.3 και βρήκα τη γεια μου!

παιδιά όσοι το έχετε αξίζει το κινητό αυτό τώρα που έπεσε και στα 200?

παρακαλώ οποιος μπορεί να απαντήσει γρηγορα

Εννοειτε πως ναι.Το εχει η γυναικα μου και ξερω.Ειναι απιστευτη η τιμη.

To επιβεβαιωνω και γω απο χθες..:)

κανα λινκ για downgrade και root δοκιμασμενο παιζει;γιατι ειμαι στην .69

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει καποιον οδηγο για να ξαναγυρισουμε στην 2.3?

Δηλ τοσο χαλια ειναι η 4.0; Να μη το αναβαθμισω λες;

εχει καποιον οδηγο για να ξαναγυρισουμε στην 2.3?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Αυτά είναι τα βήματα. Πρέπει να βρεις rom για το Ray όμως.

Εγώ σου προτείνω να αφήσεις την 2.3. Η 4.0 το κάνει πιο αργό το κινητό και καταντάει εκνευριστικό κάποιες φορές. Όταν βγει καμιά ενημέρωση για την 4.0 βλέπουμε..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Αυτά είναι τα βήματα. Πρέπει να βρεις rom για το Ray όμως.

Με τον δικό σου οδηγό πέρασα την 2.3 zxr. Σ'ευχαριστώ πολύ! Απλά θέλει μια μικρή διόρθωση: Το 5) και το 6) βήμα δε χρειάζονται. Η έκδοση του Flashtool όταν το κατεβάσουμε είναι 0.7.1.0. Οπότε δε χρειάζεται περεταίρω αναβαθμίσεις. Έχω βρει εγώ την 2.3 του Ray. Μπορώ να δώσω link;

Με τον δικό σου οδηγό πέρασα την 2.3 zxr. Σ'ευχαριστώ πολύ! Απλά θέλει μια μικρή διόρθωση: Το 5) και το 6) βήμα δε χρειάζονται. Η έκδοση του Flashtool όταν το κατεβάσουμε είναι 0.7.1.0. Οπότε δε χρειάζεται περεταίρω αναβαθμίσεις. Έχω βρει εγώ την 2.3 του Ray. Μπορώ να δώσω link;

Όταν έγραψα τον οδηγό ήταν η πιο παλιά έκδοση. Θα τα αφήσω τα βήματα απλά θα βάλω σαν σημείωση ότι όποιος έχει την 0.7.1.0 να τα παραβλέπει. Ευχαριστώ πάντως.

Ναι, να δώσεις το link να το ανεβάσω στον οδηγό για να γίνει ακόμα πιο πλήρης. :)

Δοκιμασμένο από εμένα:

Xperia RAY Gingerbread 2.3 Firmware

Παρατήρηση: Η συγκεκριμένη έκδοση έχει υποστήριξη 160 χαρακτήρων για sms!

δηλαδη το κινητο με την 4.0 ειναι τοσο χαλια??zrx αλλα μου ελεγες στα πμ..:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

@Markrous

Ευχαριστούμε για το link.

@konstantinoslp

Παραθέτω δημόσια τι είπα γιατί για ένα όνομα ζούμε στην κοινωνία!!!! :p :lol:

SEUS ή PC Companion και καρφί για ΙCS. Κάνεις root, βάζεις και τα tweaks κι αν το κινητό δεν πηγαίνει σφαίρα εγώ παραιτούμαι από mod!

Κάνε αυτά που σου λέω και ήδη "βλέπω" το post ενθουσιασμού σου! Αν η ICS μπει σωστά δεν έχει καμία μα καμία διαφορά με την GB.

Παιδιά εγω πήρα ray και είχε την 4.0.3 μαμίσιο δηλαδη ice cream το κινητό απλά πετάει προβλήματα ταχύτητας πάρα πολύ λίγα μόνο οταν καίει η μπαταρία όμως
mobile fan user

@Markrous

Ευχαριστούμε για το link.

@konstantinoslp

Παραθέτω δημόσια τι είπα γιατί για ένα όνομα ζούμε στην κοινωνία!!!! :p :lol:

Κάνε αυτά που σου λέω και ήδη "βλέπω" το post ενθουσιασμού σου! Αν η ICS μπει σωστά δεν έχει καμία μα καμία διαφορά με την GB.

Τα κρατας, ε;ξερεις οτι οποιοσδηποτε μπορει να σε εκθεσει! Τοτε μην αποτρεπεις τον κοσμο απο το να βαλει το παγωτο.απλα πρεπει να κανει και τα τουικς! Ε;

Edited by zxr
[sIGPIC][/sIGPIC]

σε εμενα κολαει απιστευτα.

Ρε παιδες πως γινεται στις φωτο να αναβει το φλας οταν τραβαω φωτο κ οχι να ειναι μονιμο;;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray