Markrous Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 το πιο πιθανον ειναι να μην προοριζεται για την ελληνικη αγορα.δεν βλεπω λογο να μην κανεις την αγορα σου.το μονο που φοβαμαι ειναι τον "επαγγελματισμο" του εν λογω καταστηματος.υποτειθεται οτι αν το κινητο προοριζεται για αγορα εντος Ε.Ε. τοτε η SE hellas το δεχεται σε περιπτωση service.απο κει και περα αν σου πουνε μα μου σου του,το πας στο καταστημα που το πηρες (αυτοι σου δινουν ,λογικα,2 χρονια εγγυηση καταστηματος) και αυτοι τοτε πρεπει να κανουν τις απαραιτητες ενεργειες.(ειτε το στελνουν αυτοι στην SE,ειτε το στελνουν πισω στην χωρα που προοριζεται εξαρχης.ειτε στο κανουν αντικατασταση.) αναλογως την περιπτωση καθε φορα.γιαυτο ανεφερα πιο πανω τον επαγγελματισμο. Μάλιστα. Όσον αφορά για την ελληνική γλώσσα θα υπάρξει απώλεια αυτής μετά από αναβάθμιση του λογισμικού όπως και στις συσκευές Nokia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elviskos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 το πιο πιθανον ειναι να μην προοριζεται για την ελληνικη αγορα.δεν βλεπω λογο να μην κανεις την αγορα σου.το μονο που φοβαμαι ειναι τον "επαγγελματισμο" του εν λογω καταστηματος.υποτειθεται οτι αν το κινητο προοριζεται για αγορα εντος Ε.Ε. τοτε η SE hellas το δεχεται σε περιπτωση service.απο κει και περα αν σου πουνε μα μου σου του,το πας στο καταστημα που το πηρες (αυτοι σου δινουν ,λογικα,2 χρονια εγγυηση καταστηματος) και αυτοι τοτε πρεπει να κανουν τις απαραιτητες ενεργειες.(ειτε το στελνουν αυτοι στην SE,ειτε το στελνουν πισω στην χωρα που προοριζεται εξαρχης.ειτε στο κανουν αντικατασταση.) αναλογως την περιπτωση καθε φορα.γιαυτο ανεφερα πιο πανω τον επαγγελματισμο. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω από ενα τετοιο καταστημα αλλά επιτόπου. Πως θα καταλαβω όταν πιάσω τη συσκευασία στα χερια μου οτι το κινητό προορίζεται για την Ελληνική αγο΄ρα και ότι έχει επισημη εγγύηση της Σονι..υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό να κοιτάξω και κάποια κάρτα επίσημη της Σονι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μάλιστα. Όσον αφορά για την ελληνική γλώσσα θα υπάρξει απώλεια αυτής μετά από αναβάθμιση του λογισμικού όπως και στις συσκευές Nokia; οχι,γιατι η νοκια εχει αλλη πολιτικη,αναλογα με τη χωρα προορισμου βαζει και τις αντιστοιχες γλωσσες.(το εχω παθει και εγω με νοκια και αγορασμενο απο πολυ επωνυμο μαγαζι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω από ενα τετοιο καταστημα αλλά επιτόπου. Πως θα καταλαβω όταν πιάσω τη συσκευασία στα χερια μου οτι το κινητό προορίζεται για την Ελληνική αγο΄ρα και ότι έχει επισημη εγγύηση της Σονι..υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό να κοιτάξω και κάποια κάρτα επίσημη της Σονι??? Εκει που εχει το κουτι τα αυτοκολλητα με τα IMEI και S/N θα γραφει καπου EL αυτο ειναι για την Ελληνικη αγορα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω από ενα τετοιο καταστημα αλλά επιτόπου. Πως θα καταλαβω όταν πιάσω τη συσκευασία στα χερια μου οτι το κινητό προορίζεται για την Ελληνική αγο΄ρα και ότι έχει επισημη εγγύηση της Σονι..υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό να κοιτάξω και κάποια κάρτα επίσημη της Σονι??? το αν προοριζεται για την ελληνικη αγορα ειναι δυσκολο να το μαθεις.παντως τα ελληνικα αν θυμαμαι καλα επανω στην αυτοκολλητη ταινια που σφραγιζει το κουτι εχoυν τυπωμενα τη λεξη sonyericsson.αν πας παντως και πιασεις την συσκευασια στα χερια σου παρε το imei της συσκευης και επικοινωνησε με την sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 οχι,γιατι η νοκια εχει αλλη πολιτικη,αναλογα με τη χωρα προορισμου βαζει και τις αντιστοιχες γλωσσες.(το εχω παθει και εγω με νοκια και αγορασμενο απο πολυ επωνυμο μαγαζι). Πολύ ωραία! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Να είστε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 παιδια το κινητο εχει μεμβρανη οθονης? κατι φενεται να εχει ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) οχι φίλε δεν έχει μεμβράνη το γυαλί βλέπεις, να ρωτήσω κάτι άλλο στο droid stats πώς ρυθμίζω την ελάχιστη χρέωση δε μπορώ να καταλάβω πιο απ' ολα να επιλέξω,στο what's up είναι τα 3 λεπτά κ μετα η χρέωση γίνεται ανα δευτερόλεπτο Edited January 26, 2012 by kianokranos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) http://talk.sonyericsson.com/message/126723#126723#126723 μαλλον εχει προεγκαταστημενο csreen protector! Edited January 26, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elviskos Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Μαγκες , ανάμεσα στα XPERIA RAY ΚΑΙ Motorola Atrix MB680..έχουν την ίδια τιμή ..τι λέτε? ..Το μοτορολα έχει μεγαλύτερη οθόνη, dual core και wifi hot spot ..έριξαν την τιμή του στα 299 ενώ το x-peria στα 279..Έχω δίλλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Eγώ αυτό θα έπαιρνα! Motorola XT532 Ασχετο με το ερώτημά σου φίλε αλλά τώρα το είδα & μουτζώνομαι που δεν περίμενα λίγο! DUAL SIM (βασικό),android,agps,κάμερα με φλας,1500 μπαταρία,wifi,wifi hot spot....τι άλλο να ζητήσεις!!!!! Μόνο την κάμερα του Ν8 να είχε επάνω & θα το κράταγα 10 χρόνια!!! Λέμε τώρα...! Αλλά & έτσι είναι ότι πρέπει!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Eγώ αυτό θα έπαιρνα! Motorola XT532 Ασχετο με το ερώτημά σου φίλε αλλά τώρα το είδα & μουτζώνομαι που δεν περίμενα λίγο! DUAL SIM (βασικό),android,agps,κάμερα με φλας,1500 μπαταρία,wifi,wifi hot spot....τι άλλο να ζητήσεις!!!!! Μόνο την κάμερα του Ν8 να είχε επάνω & θα το κράταγα 10 χρόνια!!! Λέμε τώρα...! Αλλά & έτσι είναι ότι πρέπει!!! Πληροφοριακά το Xperia Ray έχει λειτουργία WiFi Hotspot για να μοιράζεσαι την σύνδεση καθώς επίσης και ledάκι που ενεργοποιείται manual από το μενού της εφαρμογής της κάμερας του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 ολα τα κινητα με android 2.3 και πανω εχουν hotspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Είμαι μεταξύ Xperia Ray και Motorola Defy+ στα ίδια λεφτά με επιδότηση. Το defy δεν θα πάρει επίσημα ics απ'ότι διαβάζω ενώ το ray θα πάρει. Είναι σημαντικό αυτό;Είναι το 1ο μου smartphone και δεν ξερω κ πολλά. Ποιό να πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Σημαντικο οχι,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ θα ελεγα!!Συν οτι το ray εχει καλυτερη καμερα απο το defy... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 τι να βάλω στην ελάχιστη χρέωση στο droid stats που έχω what's up κ η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOUNDXP Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλημέρα. Γνωρίζετε αν κάνει βιντεοκλισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σχεδόν κανένα Android δεν κάνει βιντεοκλήσεις μέσω GSM. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλημέρα. Γνωρίζετε αν κάνει βιντεοκλισεις; μπορεις ομως να κανεις με καπιο προγραμμα οπως το skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σημαντικο οχι,ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ θα ελεγα!!Συν οτι το ray εχει καλυτερη καμερα απο το defy... ευχαριστώ, πήγα το είδα, πολύ καλό αν και η οθόνη του είναι λίγο μικρή σε σχέση με του defy. πάντως αποκρίνεται πολύ καλά σε σχέση με το defy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOUNDXP Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Σχεδόν κανένα Android δεν κάνει βιντεοκλήσεις μέσω GSM. Συγνώμη αλλά το Galaxy 1 & 2 κάνουν. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Κρίμα γιατί το πείρα και γι αυτό αλλά τελικά....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Σχεδόν κανένα Android δεν κάνει βιντεοκλήσεις μέσω GSM. Συγνώμη αλλά το Galaxy 1 & 2 κάνουν. Και να πω ότι ήμουν κατηγορηματικός.... Για αυτό έγραψα σχεδόν! :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια εδω και μερικες εχω το εξης θεμα!Προσπαθω να μπω στο μαρκετ απο το κινητο και μου λεει οτι "Απαιτειται ελεγχος ταυτοτητας.Πρεπει να συνδεθειτε στον λογαριασμο σας Google.".Τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω το Ray και οι αποριες μου ειναι πολλες , κυριως γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα κινητο αφης και λειτουργικο android. Οσο αφορα το λειτουργικο θα καθησω να διαβασω τις σχετικες ενοτητες για να μπω στο κλιμα. Το κινητο το ειδα απο κοντα σε ενα καταστημα , πολυ ομορφο , καλη οθονη και ακομη καλυτερη φωτογραφικη. Μπορω να πω οτι δεν υπαρχει κατι που δεν μου αρεσε. Αυτα απο την πρωτη εντυπωση , θα ηθελα , ομως , εντυπωσεις απο οσους το εχουν ηδη. Ποια , θα λεγατε , οτι ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του κινητου ; Καπου διαβασα για μετρια ληψη βιντεο , μετρια μπαταρια και ελλειψη αυτοματου flash κατα την φωτογραφηση (αν εξαιρεση κανεις το led που μενει ανοικτο). Θα σας παρακαλουσα για μια βοηθεια , ειναι πραγματα που δεν τα παρατηρεις παρα μονο μετα απο καθημερινη χρηση του κινητου. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια εδω και μερικες εχω το εξης θεμα!Προσπαθω να μπω στο μαρκετ απο το κινητο και μου λεει οτι "Απαιτειται ελεγχος ταυτοτητας.Πρεπει να συνδεθειτε στον λογαριασμο σας Google.".Τι μπορει να φταει? Βαζεις το gmail σου;μπορει να διαγραφηκε απο το κινητο.πηγαινε ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος και δες αν υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts