boymanos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Χμμ δεν το βρισκω... εγω που εχω το xperia x8,στα μυνηματα,ρυθμισεις ,τσεκαρεις το εξοικονομηση κοστους για να εχεις 160 χαραχτηρες.στο δικο σου εχει κατι τετοιο? Edited December 13, 2011 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το ypol λειτουργει μια χαρα!Τωρα οταν γραφω μηνυμα ειτε γραφω με μικρα ειτε με κεφαλαια δεν μου δινει επιλογη για 160 χαρακτηρες αλλα εχω διαθεσιμους πολυ λιγοτερους!Υπαρχει καμια ρυθμιση στο κινητο ή πρεπει να καταφυγω σε εξωτερικη εφαρμογη? Eπειδή είχα κ εγώ το ίδιο θέμα με το δικό μου ray εγκατέστησα από το market το handcent sms το οποίο έχει & ελληνικό μενού. Αλλοι έχουν βάλει το go sms. Βάλε όποιο σου αρέσει! Είναι & τα δύο free & γράφεις με 160 χαρακτήρες. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostriant Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 @boymanos δυστηχως οχι δεν εχει τετοια ρυθμιση οποτε θα καταφυγω σε τριτη λυση!Επισης ποιο απ'ολα τα app2sd κατεβαζουμε?Πεταει μερικα στο μαρκετ.Εχει διαφορα δηλ μπορει να μετακινησει και εφαρμογες που απο μαμα το κινητο δε σου δινει επιλογη? ΥΓ:Ειμαι root πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 1)Είναι η ικανοποιητική η ένταση στο ακουστικό του Ray? Δηλαδή όταν βρίσκεσαι σε μέρος με αρκετό θόρυβο μπορείς να ακούσεις καλά to συνομιλητή? Αυτή τη στιγμή κατέχω ένα Xperia x10 mini pro το οποίο είναι χάλια στον τομέα αυτό καθώς έστω και ελάχιστος θόρυβος να υπάρχει δεν καταλαβαίνω τι λέει ο συνομιλητής μου. 2)Αν σε κάποια επαφή υπάρχουν 2 αριθμοί αποθηκευμένοι, υπάρχει η δυνατότητα προεπιλογής αριθμού κλήσης? Δηλαδή να μην πατάω στην επαφή και να χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγω ποιο αριθμό από τους 2 θέλω να καλέσω αλλά να θέσω default ένα από τους δύο αριθμούς. Κάποιος/α κάτοχος Ray μπορεί να μας διαφωτίσει λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 γνωρίζει κανείς αν τα γνωστά μαγαζιά δίνουν εγγύηση αντιπρωσωπίας ή απλά καταστήματός τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αν το κινητό εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα από την SE, όπως συμβαίνει με το Ray, και είναι αγορασμένο εντός ΕΕ τότε έχεις επίσημη εγγύηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 φιλε μου το ζήτημα είναι ότι το κινητό από αυτά τα μαγαζιά είναι παράλληλη εισαγωγή από ευρωπαϊκές χώρες και γι' αυτό είναι 150ευρώ κάτω. Το θέμα είναι αν είναι υποχρεωμένη η αντιπροσωπία να καλύπτει από πλευράς εγγύησης και αυτά τα κινητά που δεν έρχονται επίσημα μέσω αντιπροσωπίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 φιλε μου το ζήτημα είναι ότι το κινητό από αυτά τα μαγαζιά είναι παράλληλη εισαγωγή από ευρωπαϊκές χώρες και γι' αυτό είναι 150ευρώ κάτω. Το θέμα είναι αν είναι υποχρεωμένη η αντιπροσωπία να καλύπτει από πλευράς εγγύησης και αυτά τα κινητά που δεν έρχονται επίσημα μέσω αντιπροσωπίας Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα ατομων που εχουν παει το κινητο τους στην se και αυτη δεν το δεχτηκε ακριβως επειδη ειναι παραεισαγωγης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 και τι κανουμε σε αυτή τη περίπτωση? η εγγύηση δεν είναι διεθνής? νομίζω πως κάτι ανάλογο ίσχυε και στη νόκια αλλά πλέον τα δέχονται κανονικά. υπάρχει πουθενά κάποιος τιμοκατάλογος για τα se? θέλω να το πάρω το κινητό αλλά όχι βέβαια στα 400€!! η λογική τιμή του είναι στα 250 που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 1)Είναι η ικανοποιητική η ένταση στο ακουστικό του Ray? Δηλαδή όταν βρίσκεσαι σε μέρος με αρκετό θόρυβο μπορείς να ακούσεις καλά to συνομιλητή? Αυτή τη στιγμή κατέχω ένα Xperia x10 mini pro το οποίο είναι χάλια στον τομέα αυτό καθώς έστω και ελάχιστος θόρυβος να υπάρχει δεν καταλαβαίνω τι λέει ο συνομιλητής μου. 2)Αν σε κάποια επαφή υπάρχουν 2 αριθμοί αποθηκευμένοι, υπάρχει η δυνατότητα προεπιλογής αριθμού κλήσης? Δηλαδή να μην πατάω στην επαφή και να χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγω ποιο αριθμό από τους 2 θέλω να καλέσω αλλά να θέσω default ένα από τους δύο αριθμούς. Κάποιος/α κάτοχος Ray μπορεί να μας διαφωτίσει λίγο? .... το κινητο ειναι μια χαρα στην συνομιλια και σε ηχειο. πιστευω υπαρχουν εφαρμογες να κανεις οτι θελεις με τους τηλ αριθμους. εγω το πηρα και το δουλεψα μια μερα,δυστηχως η αφη στην οθονη και τα πληκτα αφης με κανανε να το δωσω την επομενη.. κριμα γιατι στο μεγεθος του και με αυτη την ,μπαταρια δεν υπαρχει αλλο..:C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 .... το κινητο ειναι μια χαρα στην συνομιλια και σε ηχειο. πιστευω υπαρχουν εφαρμογες να κανεις οτι θελεις με τους τηλ αριθμους. εγω το πηρα και το δουλεψα μια μερα,δυστηχως η αφη στην οθονη και τα πληκτα αφης με κανανε να το δωσω την επομενη.. κριμα γιατι στο μεγεθος του και με αυτη την ,μπαταρια δεν υπαρχει αλλο..:C Αν μπορείς ανάλυσε το λίγο...δεν σ'άρεσε η ανανταπόκριση στην αφή ή γενικά δεν σ'αρέσουν οι τηλεφωνικές συσκευές με πλήκτρα αφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδες το σημα για 3g δικτυο σας το εμφανιζει?Στην αρχη οταν πηρα το κινητο το εμφανιζε μια χαρα!Δε θυμαμαι ακριβως ποτε παρουσιαστηκε(οταν εγινα root ή οταν απενεργοποιησα το ιντερνετ day pass της cosmote)!Επισης οταν θελω να συνδεθω στο νετ δεν με χρεωνει το day pass και συνεπως λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ.Θα τρελαθω τελειως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ρυθμίσεις-->Ασύρματο και δίκυα--> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->Ονοόμ. σημείου προσβ. Τσέκαρε εκεί τί είναι επιλεγμένο και αν έχει το σωστό όνομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Επιλεγμενο ειναι το cosmote internet και υπαρχει και το cosmote mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αν μπορείς ανάλυσε το λίγο...δεν σ'άρεσε η ανανταπόκριση στην αφή ή γενικά δεν σ'αρέσουν οι τηλεφωνικές συσκευές με πλήκτρα αφής? φιλε μου μερικες φορες πατας και δεν ανταποκρινετε και ξαναπατας.μιλαω για τα 2 πληκτρα και οχι για το home που ειναι κανονικο,και η οθονη μερικες φορες κανει κολπα. και δευτερον καταλαβα οτι το τηλεφωνο μου θελω να εχει φυσικα πληκτρα ακουστικου..πρωτα να ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.(αλλα αυτο ειναι δικο μου προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Επιλεγμενο ειναι το cosmote internet και υπαρχει και το cosmote mms. Με το cosmote internet πρέπει να είσαι ΟΚ. Αν έχεις πρόβλημα τότε τσέκαρε μήπως έχει πειραχτεί τίποτα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Με το cosmote internet πρέπει να είσαι ΟΚ. Αν έχεις πρόβλημα τότε τσέκαρε μήπως έχει πειραχτεί τίποτα από τις ρυθμίσεις. APN:internet Διακομιστης μεσολ: δεν εχει οριστει Θυρα:δεν εχει οριστει Ον χρηστη/κωδικος:δεν εχουν οριστει Διακομιστης:δεν εχει οριστει MMSC:δεν εχει οριστει Διακομ μεσολ MMS:δεν εχει οριστει Θυρα MMS:δεν εχει οριστει MCC:202 MNC:01 Τυπος ελεγχου ταυτοτητας:κανενας Τυπος ΑΡΝ:default,supl Edit:Επισης στις ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλ->Κατασταση το Καταστ.δικτ.κιν.τηλ. λεει Αποσυνδεθηκε.Τι ειναι αυτο παιζει κανενα ρολο? Πρωτοκολλο ΑΡΝ:ΙΡv4 αλλα ειναι γκρι Edited December 20, 2011 by panostr10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλημέρα! Μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό για ενημέρωση λογισμικού με αριθμό 4.02.Α.0.42. Την εγκατέστησα μέσω wifi & τα καινούργια που βλέπω είναι music unlimited,κάμερα 3d,αλμπουμ 3d,mcAfree security,wisepilot,video unlimited. Δεν έχασα τίποτα από όσα ειχα στη συσκευή. Ακόμα δεν έχω προλάβει να το δουλέψω γιατί έγινε αργά χθες. Πάντως από μία γρήγορη ματιά δεν έχουν αλλάξει & πολλά. Μου δείχνει έκδοση android 2.3.4 & αριθμός έκδοσης 4.0.2.Α.0.42 Aυτή η ενημέρωση είναι η ice cream sandwitch? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Οχι αφου το λες και μονος σου ... Android 2.3.4 ICS ειναι η 4.0.... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ICS...δηλαδή? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ICS...δηλαδή? η 2.3.4 ειναι αναβαθμιση της 2.3 η οποια ονομαζεται gingerbread. η 4.0 ειναι η ics και θα την παρεις απο το νεο ετος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ICS...δηλαδή? Ice Cream Sandwich. Η κωδική ονομασία της 4.0 έκδοσης του Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καμια εφαρμογη gps για κλοπη κινητου υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 kprse,konstantinoslp & zxr ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Να προσθέσω ότι τώρα πλέον έχει zoom στο video! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καμια εφαρμογη gps για κλοπη κινητου υπαρχει? Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android --> Οι καλύτερες επαγγελματικές εφαρμογές --> Εφαρμογές εύρεσης τηλεφώνου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts