zxr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλώς ήρθες! Δεν χρειάζεται να ανοίξεις καινούριο θέμα οπότε πες μου σε παρακαλώ σε ποιο κινητό αναφέρεσαι ώστε να συνενωθεί. Στην εφαρμογή των μηνυμάτων πατάς το κουμπάκι των επιλογών και πηγαίνεις Ρυθμίσεις-->Εξοικονόμηση κόστους (κάπως έτσι το γράφει αν θυμάμαι καλά). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ξέρει κανένας εάν υπάρχει ρύθμιση για τα SMS εάν γράψω ελληνικά με λίγους χαρακτήρες μου βγάζει 2 μηνύματα. Ενώ με αγγλικά έχει όριο τους 160 χαρακτήρες, κανονικά όσο πρέπει να έχει το μήνυμα. Φοράει Android 4.0.4. Πηγαινε στις ρυθμισεις των μηνυματων, αν δεν εχει επιλογη εξοικονομησης κοστους, κατεβασε μια εφαρμογη απο το μαρκετ οπως το handcent sms ή το Go sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Συγνωμη ρε παιδια ειμαι νεος χρηστης. Σε κινητο Sony Ericsson Active Δεν εχει στις ρυθμισεις μηνυματων το εψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Συγνωμη ρε παιδια ειμαι νεος χρηστης. Σε κινητο Sony Ericsson Active Δεν εχει στις ρυθμισεις μηνυματων το εψαξα τοτε κατεβαζεις ενα απο αυτα που σου ειπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ποια η διαφορα με αυτα τα προγραμματα; Κανουν κατι στις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ποια η διαφορα με αυτα τα προγραμματα; Κανουν κατι στις ρυθμισεις; Σου επιτρεπουν να στειλεις ελληνικα 160 χαρακτηρες.και γενικα ειναι πληρως παραμετροποοησιμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λοιπον βρηκα τι φταιει στο Active με τα μηνυματα δεν ειναι ελληνικης αγορας ειναι απο Γερμανια.. Και δεν υποστηριζει SMS με 160 χαρακτηρες. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την ROM με Official Ελληνικη; Η το Sales Code (Οπως ειναι στα Samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λοιπον βρηκα τι φταιει στο Active με τα μηνυματα δεν ειναι ελληνικης αγορας ειναι απο Γερμανια.. Και δεν υποστηριζει SMS με 160 χαρακτηρες. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την ROM με Official Ελληνικη; Η το Sales Code (Οπως ειναι στα Samsung). Κατεβασες αυτο που σου ειπα και το greek pack??πατας ρυθμισεις αποστολης (ειναι στις ρυθμισεις εφαρμογης) ενεργοποιηση υποστηριξης για τοπικες ρυθμισεις και απο κατω εκει που λεει υποστηριζομενες γλωσσες πατας λειτουργια ελληνικων sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λοιπον βρηκα τι φταιει στο Active με τα μηνυματα δεν ειναι ελληνικης αγορας ειναι απο Γερμανια.. Και δεν υποστηριζει SMS με 160 χαρακτηρες. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την ROM με Official Ελληνικη; Η το Sales Code (Οπως ειναι στα Samsung). H ROM μία είναι και είναι κοινή για όλους... http://www.mediafire.com/?yvjnt0qctun9t6j Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δηλαδη δεν μπορω να το αλλαξω που ειναι.Γερμανικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σου επιτρεπουν να στειλεις ελληνικα 160 χαρακτηρες.και γενικα ειναι πληρως παραμετροποοησιμα Αν το αγοράσω από ίντερνετ και συγκεκριμένα από το open 365.gr θα υποστηρίζει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Αν το αγοράσω από ίντερνετ και συγκεκριμένα από το open 365.gr θα υποστηρίζει Ελληνικά; Δεν νομιζω.Συνηθως τα μαγαζια αυτα κανουν εισαγωγη απο χωρες της Ευρωπης. Πανω στο κουτι θα γραφει για ποια χωρα προοριζεται οποτε θα μπορεις να ξερεις (αν το παρεις απο κοντα) Αλλα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να σε απασχολει αφου με αυτο το προγραμμα λυνεις το προβλημα σου.:) ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!οταν λεμε ελληνικα εννοουμε 160 χαρακτηρες στα μηνυματα!Στο μενου και λοιπα εννοειται οτι θα εχει ελληνικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδιά εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ACTIVE την 2 μέρα το έβαλα κάτω από την βρύση για πλύσιμο και με βρεγμένα δάκτυλα και με την οθόνη με νερά και ανταποκρινόταν, με μία μικρή καθυστέρηση θα έλεγα, η οθόνη τα μόνα νερά που είχαν περάσει, και το είδα μετά από 8 ώρες, ήταν μεταξύ του στεγανού και στο καπάκι το ερώτημά μου είναι το εξής στα τεχνικά χαρακτηριστικά το παρουσιάζουν με 1 GB μνήμη αλλά εγώ γιατί βλέπω μόνο 420 ΜΒ ; η μπαταρία πόσο σας βγάζει ; εμένα 2 μέρες βαριά 3 μέρες το καλό είναι ότι ποια δεν τρέμω μην πέσει, μην πάνε νερά και σκόνες το έχει ταλαιπωρήσει κανείς ηθελημένα ή άθελα του ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδιά εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ACTIVE την 2 μέρα το έβαλα κάτω από την βρύση για πλύσιμο και με βρεγμένα δάκτυλα και με την οθόνη με νερά και ανταποκρινόταν, με μία μικρή καθυστέρηση θα έλεγα, η οθόνη τα μόνα νερά που είχαν περάσει, και το είδα μετά από 8 ώρες, ήταν μεταξύ του στεγανού και στο καπάκι το ερώτημά μου είναι το εξής στα τεχνικά χαρακτηριστικά το παρουσιάζουν με 1 GB μνήμη αλλά εγώ γιατί βλέπω μόνο 420 ΜΒ ; η μπαταρία πόσο σας βγάζει ; εμένα 2 μέρες βαριά 3 μέρες το καλό είναι ότι ποια δεν τρέμω μην πέσει, μην πάνε νερά και σκόνες το έχει ταλαιπωρήσει κανείς ηθελημένα ή άθελα του ;;; 512 έχει ράμ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά, υπαρχή κάποιος οδηγός που να μπορούμε να κάνουμε root ? Έχω περάσει την 4.1.Β.0.431 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Για δες αυτό. Πρίν ξεκινήσεις διάβασε το topic. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Για δες αυτό. Πρίν ξεκινήσεις διάβασε το topic. Ευχαριστώ. Οπως τα είπες παιδεύτηκα παρά πολύ να το κάνω,:wacko::wacko::wacko: και τελικά με τον τρόπο αυτό δεν μπορούσα καθόλου. Το έκανα με τον τρόπο που φαίνεται εδω: http://talk.sonymobile.com/thread/44426 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrAnderson Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Στο δικο μου απο τη μια μερα στην αλλη η μπαταρια αρχισε να κραταει μονο ΜΙΑ μερα.... πριν εφτανε σχεδον ανετα τις 3. Χωρις να αλλαξει η χρηση που του κανω, χωρις να εχω εγκαταστησει καποια επιπλεον εφαρμογη που να τρεχει συνεχεια ακομα και αν κλεισω το wifi και το βαλω σε λειτουργια πτησης.... παλι αδειαζει. πχ παλιοτερα με 30-35% μπαταρια το βραδυ με το wifi ανοιχτο, το πρωι ειχε 20-25%.... Καμια ιδεα για να καταλαβω τι φταιει? Μπαταρια ή κατι αλλο.... Να του κανω κανενα reset.... να το δουλεψω χωρις SIM .... ? Παράθεση ΑΝθΥΠΟλοΓΡΑΦΟμμενοΣ (επειδη ...και την υπογραφη προσεχουμε που τη βαζουμε), αλλα My name is Neo... (4 γραμμες!!! εντος οριων!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 νομίζω είχαν βγάλει ένα diagnostics tool. Δε το βρίσκεις για να το τρέξεις μπας και σου βγάλει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 νομίζω είχαν βγάλει ένα diagnostics tool. Δε το βρίσκεις για να το τρέξεις μπας και σου βγάλει τίποτα; Λες την εφαρμογή της Sony; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.functiontester&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dxperia+function+tester Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum.Αγόρασα εχθές το active και έχω ένα πρόβλημα με το wifi όταν το ανοίγω και μπαίνω πχ στο google play και συνέχεια χανει το σημα και σε 2 δευτερολεπτα το χανει,αυτο γινεται συνέχεια ομως.Το μοντεμ μου ειναι belkin.ευχαριστω πολυ για να το παω για αλλαγη αν εχει προβλημα.επισης αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο google play που να σταθεροποιει το wifi να μου πειτε να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum.Αγόρασα εχθές το active και έχω ένα πρόβλημα με το wifi όταν το ανοίγω και μπαίνω πχ στο google play και συνέχεια χανει το σημα και σε 2 δευτερολεπτα το χανει,αυτο γινεται συνέχεια ομως.Το μοντεμ μου ειναι belkin.ευχαριστω πολυ για να το παω για αλλαγη αν εχει προβλημα.επισης αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο google play που να σταθεροποιει το wifi να μου πειτε να το κατεβασω Το πρωτο πραγμα που θα πρεπι να κανεις ειναι να δοκιμασεις και σε αλλο wifi να δεις αν τελικα εχει προβλημα το ο δεκτης του κινητου ή υπαρχει ασυμβατοτητα αναμεσα στις δυο συσκευες. Αν, λοιπον, το θεμα παρουσιαζεται μονο στο wifi σου, δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeyev Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Στο δικο μου απο τη μια μερα στην αλλη η μπαταρια αρχισε να κραταει μονο ΜΙΑ μερα.... πριν εφτανε σχεδον ανετα τις 3. Χωρις να αλλαξει η χρηση που του κανω, χωρις να εχω εγκαταστησει καποια επιπλεον εφαρμογη που να τρεχει συνεχεια ακομα και αν κλεισω το wifi και το βαλω σε λειτουργια πτησης.... παλι αδειαζει. πχ παλιοτερα με 30-35% μπαταρια το βραδυ με το wifi ανοιχτο, το πρωι ειχε 20-25%.... Καλημέρα Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω κάνει 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδιά όταν βγαίνετε από μια εφαρμογή αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή κλείνει κιόλας αντιθέτως μπαίνει σε αναμονή και είναι στο παρασκήνιο κρατήστε πατημένο το πλήκτρο home και θα σας εμφανίσει της εφαρμογές που είναι σε αναμονή μπορείτε να της απενεργοποιήσετε και να της αφαιρέσετε από την αναμονή απλά σπρώχνοντας τες προς τα δεξιά ή αριστερά το πλήκτρο back ή home δεν της κλείνει αλλά ούτε και αν πατήσετε έξοδος σε εφαρμογή που έχει τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrAnderson Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλημέρα Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω κάνει 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μετα την αναβαθμιση που του εκανα (απο τον Αυγουστο εχει βγει απο οσο ειδα) λειτουργει οπως πριν..... 4.1.Β.0.587 η νεα Παράθεση ΑΝθΥΠΟλοΓΡΑΦΟμμενοΣ (επειδη ...και την υπογραφη προσεχουμε που τη βαζουμε), αλλα My name is Neo... (4 γραμμες!!! εντος οριων!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts