Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας έχω Xperia ARC WiFi πρόβλημα, έκανα επανφορά ρυθμίσεων και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο τοπικό μου δίκτυο WiFi. Καμία λύση ή κανένας με το ίδιο πρόβλημα. Έχει OS 2.3.3 και έκδοση 3.0.1.A.0.146 ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας έχω Xperia ARC WiFi πρόβλημα, έκανα επανφορά ρυθμίσεων και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο τοπικό μου δίκτυο WiFi. Καμία λύση ή κανένας με το ίδιο πρόβλημα. Έχει OS 2.3.3 και έκδοση 3.0.1.A.0.146 ευχαριστώ.

κανε μια επανεκκινηση στο router σου και λογικα θα συνδεθει

μου το εκανε και μενα αυτο με παλαιοτερες εκδοσεις λογισμικου

Καλημέρα. Έκανα χτες το βράδυ την αναβάθμιση στην .62 έκδοση μέσω Pc Companion.

Σαν πρώτη εντύπωση έχω να δηλώσω ότι κάνει πολύ καλύτερη εκμετάλλευση της RAM... εκεί που πάλευα συνέχεια μεταξύ 80 και 40 MB free RAM τώρα έχω μόνιμα πάνω από 100 και το κινητό πάει σφαίρα

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

κανε μια επανεκκινηση στο router σου και λογικα θα συνδεθει

μου το εκανε και μενα αυτο με παλαιοτερες εκδοσεις λογισμικου

Καλημέρα, το έκανα τίποτα.. Κολλάει σε μια loop "Connecting -> Obtaining IP -> Disconnected" λες να βοηθήσει η αναβάθμιση αλλά φοβάμε να την κάνω γιατί το τηλέφωνο είναι από birdphone και μάλλον από ΕΕ και μου είπαν να μην κάνω αναβάθμιση από PC γιατί μπορεί να κλειδώσει ενώ από WiFi δεν υπάρχει πρόβλημα.

παιδια οσοι δεν μπορειτε να αναβαθμιστειτε με companion,δοκιμαστε με SEUS
[sIGPIC][/sIGPIC]

και αν κλειδωσει με το SEUS τι κανουμε????

τι εννοεις να κλειδωσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

και αν κλειδωσει με το SEUS τι κανουμε????

Σου έχει κλειδώσει ή απλά υποθέτεις;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εγώ είχα ποστάρει τότε για το κλείδωμα, μόνο που τότε δεν είχε ακριβώς κλειδώσει, είχε brickάρει ουσιαστικά το Arc, μιας και την αναβάθμιση την είχα κάνει OTA και είχα φλασάρει και το filmware της συσκευής και γι΄ αυτό έγινε ότι έγινε. Βέβαια τελικά με ένα απλό αρχειάκι από XDA , σε 3" το κινητάκι επανήλθε στα ίσα του και είναι φυσικά και πάλι root.

Δεν νομίζω νά έχεις θέμα άν είσαι απλά root

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αποφεύγετε γενικά τις αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά σε μια διαδικασία, όπως η αναβάθμιση, που τίποτα δεν πρέπει να πάει στραβά.

Εμένα πάντως ήταν ρουτ η συσκευή όταν έκανε αναβάθμιση με το πισι και δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
Someone, Somewhere in Summer Time

Ναι, όντως έτσι έγινε και σε μένα...

Ειχα την .42 rooted και έκανα αναβάθμιση με PCCompanion σε .62 χωρίς να μου βγάλει κανένα πρόβλημα κατά τη διαδικασία...

Καλημέρα, το έκανα τίποτα.. Κολλάει σε μια loop "Connecting -> Obtaining IP -> Disconnected" λες να βοηθήσει η αναβάθμιση αλλά φοβάμε να την κάνω γιατί το τηλέφωνο είναι από birdphone και μάλλον από ΕΕ και μου είπαν να μην κάνω αναβάθμιση από PC γιατί μπορεί να κλειδώσει ενώ από WiFi δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τελικά είναι από Γερμανία από ότι είδα από την έκδοση 3.0.1.A.0.146 μπορώ να κάνω αναβάθμιση ή θα αναβαθμιστεί η baseband και θα γίνει locked;

Επίσης δεν συνδέεται σε κανένα άλλο WiFi είτε ελεύθερο είτε κλειδωμένο τι να πω ρε παιδιά 1μήνα το έχω και επειδή έκανα restore να μην δουλεύει το WiFi έχω ξενερώσει μάλλον θα το δώσω.. Άν ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει, ευχαριστώ. (OS 2.3.3 και έκδοση 3.0.1.A.0.146)

Edited by iGreenHeart

Τελικά είναι από Γερμανία από ότι είδα από την έκδοση 3.0.1.A.0.146 μπορώ να κάνω αναβάθμιση ή θα αναβαθμιστεί η baseband και θα γίνει locked;

Επίσης δεν συνδέεται σε κανένα άλλο WiFi είτε ελεύθερο είτε κλειδωμένο τι να πω ρε παιδιά 1μήνα το έχω και επειδή έκανα restore να μην δουλεύει το WiFi έχω ξενερώσει μάλλον θα το δώσω.. Άν ξέρει κάποιος/α να με βοηθήσει, ευχαριστώ. (OS 2.3.3 και έκδοση 3.0.1.A.0.146)

κριμα ειναι να το δωσεις, ειδικα αυτο το τηλεφωνο,δεν κανεις καμια ερωτηση στο XDA?αποκλειεται να μην σε δωσουν λυση,προσπαθησε το λιγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τεράστια διαφορά με την αναβάθμιση σε 62 από 42 ... Το τηλέφωνο πάει σφαίρα ... Μόνιμα Ram πάνω από 100 MB ελεύθερα και μπαταρία να κρατάει 3-4 ώρες περισσότερο με φουλ χρήση.

Εντυπωσιακό

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Ρεπαιδια οποίος μπορεί να βοηθήσει...! Εκεί που έστελνα μια εικόνα με bluetooth. Ξαφνικά κόλλησε , έβγαλα την μπαταρίανα ξεκολησει και από τότε εχει μπει restart loop. Φτάνει μέχρι το σήμα της se και ξαναξεκιναει, έχω την τελευταία έκδοση., και το έχω rootarei. Τι να κάνω??? Δεν μου μπαίνει σε recovery

Ρεπαιδια οποίος μπορεί να βοηθήσει...! Εκεί που έστελνα μια εικόνα με bluetooth. Ξαφνικά κόλλησε , έβγαλα την μπαταρίανα ξεκολησει και από τότε εχει μπει restart loop. Φτάνει μέχρι το σήμα της se και ξαναξεκιναει, έχω την τελευταία έκδοση., και το έχω rootarei. Τι να κάνω??? Δεν μου μπαίνει σε recovery

SEUS

10 χαρακτηρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε εμενα παντος,ενα neo απο ολανδια και ενα mini απο γερμανια,αναβαθμιστηκαν και τα δυο χωρις κανενα προβλημα.

sks13 :alien:

καλημερα σας! εχω την εκδοση 2.3.3 (4.0.Α.2.368). μου εχει ερθει ειδοποιηση για την νεα εκδοση (4.0.2.Α.0.62) εχω προβλημα κ δεν μπορω να κανω την ενημερωση. υπαρχει καποια λυση?

Τι είδους πρόβλημα; Αφού σε ειδοποιεί ότι υπάρχει εημέρωση δεν πατάς αποδοχή ενημέρωσης;

Τι είδους πρόβλημα; Αφού σε ειδοποιεί ότι υπάρχει εημέρωση δεν πατάς αποδοχή ενημέρωσης;

καλησπερα. ναι παταω αποδοχη κανω τα παντα σωστα αλλα δεν γινεται η ενημερωση. μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη.

Σε εμενα παντος,ενα neo απο ολανδια και ενα mini απο γερμανια,αναβαθμιστηκαν και τα δυο χωρις κανενα προβλημα.

OK, Σάκη.. Έκανα ένα flash με flashtool v0.6.7.0 και firmware LT15i_3.0.1.A.0.146_Global και όλα εντάξει. WiFi loop fixed!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc