Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχει κανένας την τελευταία legacyxperia gm11 προσπάθησα να την βάλω χθες και κολλούσαν η εφαρμογές (ίντερνετ - μηνύματα). Σε προηγούμενο μήνυμα ρώτησα για το αρχείο .md5 που έχει ανεβάσει ο δημιουργός τι είναι ξέρει κάποιος;

Το .md5 είναι το checksum που δείχνει απλά την ακεραιότητα του αρχείου. Μην ασχολείσαι με αυτό.

Το ότι κολλάει μάλλον οφείλεται στο bug του webview. Ο mike έχει ανεβάσει ένα fix στο θέμα στο xda. Αλλιώς περίμενε για το επόμενο build που το διορθώνει.

BTW ένας φίλος πήρε πρόσφατα το arc και έχει ακόμη το Android 2.3.2 (έκδοση firmware 3.0.κάτι). Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις του τηελφώνου μπας και πάρει την 2.3.4 αλλά λέει ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δεν πρόκειται να ασχοληθω με flashtool και με SEUS (γιατί θα μου βάλει την ICS φτου κακά), γιατί τον φίλο μου δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, απλά ρωτάω από περιέργεια.

Edited by johnnytifosi
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν πρόκειται να ασχοληθω με flashtool και με SEUS (γιατί θα μου βάλει την ICS φτου κακά), γιατί τον φίλο μου δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, απλά ρωτάω από περιέργεια.

Με το flashtool ασχολήσου μιας και φλασαρεις όποια ρομ θέλεις εσύ και όχι μόνο την τελευταία.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Το .md5 είναι το checksum που δείχνει απλά την ακεραιότητα του αρχείου. Μην ασχολείσαι με αυτό.

Το ότι κολλάει μάλλον οφείλεται στο bug του webview. Ο mike έχει ανεβάσει ένα fix στο θέμα στο xda. Αλλιώς περίμενε για το επόμενο build που το διορθώνει.

BTW ένας φίλος πήρε πρόσφατα το arc και έχει ακόμη το Android 2.3.2 (έκδοση firmware 3.0.κάτι). Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις του τηελφώνου μπας και πάρει την 2.3.4 αλλά λέει ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τσέκαρε το εμμα αν δεν έχω λάθος θα κάνεις τη δουλειά σου.

Τσέκαρε το εμμα αν δεν έχω λάθος θα κάνεις τη δουλειά σου.

Το Emma σε πηγαίνει στην έκδοση που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

I will NOT fix your pc!

Το Emma σε πηγαίνει στην έκδοση που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

Δεν μου είπες την τελευταία έκδοση έχεις;

Δεν μου είπες την τελευταία έκδοση έχεις;

20131127 δεν νομίζω να είναι η τελευταία.

I will NOT fix your pc!

Απο μπαταρια βλεπω τα ιδια πραγματα με πριν αλλα θα περιμενω λιγο ακομα μηπως αλλαξειι κατι.

Tελικα βλεπω την μπαταρια να μην πεφτει με την μια οπως οταν ειχα ρομ ics. Αρα τα θετικα ειναι η καλυτερη διαχειριση μπαταριας και η περισσοτερη ραμ σε σχεση με την ics.

Δεν εβγαλα και γω ακρη απο εκειι και το κατεβασα απο http://d-h.st/hjl που το ειχε και μια αλλη ρομ. Το αρχειο zip που ειναι για το wifi το φλασαρεις, εαν δεν εχεις καθολου wifi το ξαναφλασαρεις απλα χωρις να αλλαξεις τα wipe.

• 2 weeks later...
Έχω official 4.0.4, μπορείτε να μου προτείνετε τον καλύτερο συνδυασμό custom rom & kernel με άξονα σταθερότητα, όσο λιγότερα κολλήματα/μεγαλύτερη ταχύτητα & καλύτερη διαχείριση μπαταρίας? Edited by bas13

Έχω official 4.0.4, μπορείτε να μου προτείνετε τον καλύτερο συνδυασμό custom rom & kernel με άξονα σταθερότητα, όσο λιγότερα κολλήματα/μεγαλύτερη ταχύτητα & καλύτερη διαχείριση μπαταρίας?

Για εμένα μια stable cyanogen 10.1 ή 10.2 και είσαι κομπλέ.

Έχει δικό της κέρνελ μέσα οπότε δε χρειάζεται να ψάχνεσαι!

I will NOT fix your pc!

Προσφατα πηρα ενα arc s στα 70 ευρωπουλα και μου βγηκε αψογο......:lol:

Σκαλιζα διαφορες ρομ μεχρι που επεσα πανω στην Gin2KitKat_v3.1.0 και αγαλιασε η ψυχη μου!:lol:

Ομορφη,πολυ γρηγορη (GB),και οποιος θελει το πιστευει το εχω απο δευτερα 11 πρωι φορτισει πληρως ειναι 9 βραδυ τριτης και ειναι στο 38% με νορμαλ χριση και wi-fi χθες ολη μερα ανοιχτο!:lol:

domkernel v22 με wifi modules,1.306GHz (παει μεχρι 2.0) 184ΜΗz η μικροτερη συχνοτητα,smartassV2,και deadline.......

Δηλαδη αμα βαλω συχνοτητα πιο κατω θα πεταξω τον φορτιστη?????:lol::lol:

ποια bb εχεις ?

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

παιδια επειδη δεν εβγαλα ακρη, υπαρχει καποιο λινκ για την 2.3 να την περασω? το κινητο με την 4 σερνεται, οπως και με την ultimate hd και επειδη η κοπελα θελει FB νομιζω οτι μονο με 2.3 θα το δει να ανασαινει λιγακι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδια επειδη δεν εβγαλα ακρη, υπαρχει καποιο λινκ για την 2.3 να την περασω? το κινητο με την 4 σερνεται, οπως και με την ultimate hd και επειδη η κοπελα θελει FB νομιζω οτι μονο με 2.3 θα το δει να ανασαινει λιγακι.

Εδώ θα βρεις το στοκ 2.3.4.

Βέβαια φαντάζομαι πως ξέρεις ότι το FB είναι ασήκωτη εφαρμογή. Δεν είναι και σίγουρο πως το κινητό θα ανταπεξέλθει.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Εδώ θα βρεις το στοκ 2.3.4.

Βέβαια φαντάζομαι πως ξέρεις ότι το FB είναι ασήκωτη εφαρμογή. Δεν είναι και σίγουρο πως το κινητό θα ανταπεξέλθει.

αυτο που μου εδωσες λεει LT15 ομως.

επισης τωρα προσεξα οτι ποσταρα στο arc ενω το κινητο ειναι το arc S. παιζει ρολο ή ειναι ιδιες ρομ?

Τελος, το FB ειναι οντως τραγικο, αλλα αν τρεχει καλυτερα απο τις νεοτερες εκδοσεις ανδροιδ, ας τη βαλουμε να γινει λιγο πιο ανετο το κινητο. δυστυχως με γονεις νεο-ανεργους και η ιδια φοιτητρια με αρκετο διαβασμα για να τελειωσει φετος μπας και δουλεψει στο αντικειμενο, δεν περισσευουν για νεα συσκευη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτο που μου εδωσες λεει LT15 ομως.

επισης τωρα προσεξα οτι ποσταρα στο arc ενω το κινητο ειναι το arc S. παιζει ρολο ή ειναι ιδιες ρομ?

Τελος, το FB ειναι οντως τραγικο, αλλα αν τρεχει καλυτερα απο τις νεοτερες εκδοσεις ανδροιδ, ας τη βαλουμε να γινει λιγο πιο ανετο το κινητο. δυστυχως με γονεις νεο-ανεργους και η ιδια φοιτητρια με αρκετο διαβασμα για να τελειωσει φετος μπας και δουλεψει στο αντικειμενο, δεν περισσευουν για νεα συσκευη.

Παίχτη βάλε cm11 να ησυχάσεις. Επίσης με κάποιες εφαρμογές όπως greenify το κινητό πετάει!!

:D :D :D

I will NOT fix your pc!

Παίχτη βάλε cm11 να ησυχάσεις. Επίσης με κάποιες εφαρμογές όπως greenify το κινητό πετάει!!

:D :D :D

φιλαρακι ειμαι επαρχια και της τα κανω απο teamviwer και με οδηγιες στο σκαιπ..που να ξεκλειδωνω bootloader κτλ..

Δεν εχω δει διαδικασια αλλα παλια ηταν μανουρα..

Αν ειναι ευκολο να το δοκιμασω, αξιζει ομως?

Εχω την αποψη οτι οσο και να το παλεψεις με αλλες ρομ, βαραινουν συντομα, ειδικα με εφαρμογες οπως fb.

Απλα με την 2.3 ελπιζω οτι θα μπορει να ειναι σταθερο και να ανασανει ταυτοχρονα.

φιλαρακι ειμαι επαρχια και της τα κανω απο teamviwer και με οδηγιες στο σκαιπ..που να ξεκλειδωνω bootloader κτλ..

Δεν εχω δει διαδικασια αλλα παλια ηταν μανουρα..

Αν ειναι ευκολο να το δοκιμασω, αξιζει ομως?

Εχω την αποψη οτι οσο και να το παλεψεις με αλλες ρομ, βαραινουν συντομα, ειδικα με εφαρμογες οπως fb.

Απλα με την 2.3 ελπιζω οτι θα μπορει να ειναι σταθερο και να ανασανει ταυτοχρονα.

Εντάξει κι εγώ έχω κάνει κάποια με teamviewer αρκεί ο άλλος να έχει μια σχετική άνεση στο χειρισμό του τηλ. όσο αφορά στη σύνδεση με το pc και την αλλαγή ρυθμίσεων. Το μόνο δύσκολο σε όλη τη φάση είναι να φλασάρει τη ρομ.

Εγώ θα το επιχειρούσα πάντως μιας και το έχω κάνει πολλές φορές και με πολύ άσχετους απέναντι μου.

:lol: :lol: :lol:

I will NOT fix your pc!

Εντάξει κι εγώ έχω κάνει κάποια με teamviewer αρκεί ο άλλος να έχει μια σχετική άνεση στο χειρισμό του τηλ. όσο αφορά στη σύνδεση με το pc και την αλλαγή ρυθμίσεων. Το μόνο δύσκολο σε όλη τη φάση είναι να φλασάρει τη ρομ.

Εγώ θα το επιχειρούσα πάντως μιας και το έχω κάνει πολλές φορές και με πολύ άσχετους απέναντι μου.

:lol: :lol: :lol:

για ριξε διαδικασια..το να φλασαρουμε ειναι το πιο ευκολο, αν μοιαζει με την ultimate η διαδικασια που εχει τον aroma installer.

ή με flash tool..

το θεμα ειναι τα υπολοιπα που δεν εχω δει, ξεκλειδωμα bootloader φανταζομαι θα θελει, και δεν το ξερω, και ο,τι αλλο..

για ριξε διαδικασια..το να φλασαρουμε ειναι το πιο ευκολο, αν μοιαζει με την ultimate η διαδικασια που εχει τον aroma installer.

ή με flash tool..

το θεμα ειναι τα υπολοιπα που δεν εχω δει, ξεκλειδωμα bootloader φανταζομαι θα θελει, και δεν το ξερω, και ο,τι αλλο..

Αν περιμένεις κάτι τέτοιο είσαι γελασμένος!!

Το φλασάρισμα γινεται από την recovery και θα πρέπει να το κάνει μόνη της!!!!

Γι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι!!!

:lol:

Πάντως αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!!

Ξεκίνα από εδώ

I will NOT fix your pc!

Αν περιμένεις κάτι τέτοιο είσαι γελασμένος!!

Το φλασάρισμα γινεται από την recovery και θα πρέπει να το κάνει μόνη της!!!!

Γι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι!!!

:lol:

Πάντως αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!!

σε πρωτη φαση θελω ενα λινκ με οδηγιες..γενικα δεν ειμαι κανας εμπειρος σε αυτα, μονο με αυτο το κινητο και με το neo V ασχοληθηκα και μονο με ultimate HD. Γενικα δεν παιζω με τις ρομ οταν το κινητο δουλευει καλα, οποτε τα επομενα που ειχα δεν τα πειραξα και δεν εχω γνωση και εμπειρια.

Έκανα edit το προηγούμενο ποστ και σου έβαλα ένα λινκ.

και μονο που το ειδα κουραστηκα..

αν βρω χρονο και ορεξη να το διαβασω θα το κανω, τωρα δεν παιζει, μιας και την 1η φορα παντα θελει προσοχη..και δεν προκειται για εμενα.

προς το παρον θα ρωτησω αν το λινκ για την 2.3 που ποσταρε νωριτερα ο φιλος, κανει για το arc S..

λεω να ξεκινησω απο τα ευκολα..αν με αυτο δεν δουμε φως, θα ριξω διαβασμα!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc