Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω το κινητο από ένα φίλο και είναι το μοντέλο LT15i με την 2.3.4, θέλω να βάλω νεώτερη έκδοση και πείτε μου τι βήματα να ακολουθήσω να βάλω εστω την 4.0.4 ή αλλη έκδοση αν μπαίνει χωρίς root. Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω το κινητο από ένα φίλο και είναι το μοντέλο LT15i με την 2.3.4, θέλω να βάλω νεώτερη έκδοση και πείτε μου τι βήματα να ακολουθήσω να βάλω εστω την 4.0.4 ή αλλη έκδοση αν μπαίνει χωρίς root. Ευχαριστω.

Η 4.0.4 μπαίνει απο το SEUS απλά και εύκολα. Τώρα για κάτι πιο καινούριο μόνο με root.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Εχω βαλει το PC Companion αλλα θελει κάρτα μνήμης στο κινητό, οπότε νομίζω ότι θα το κατεβάσει για να την εγκαταστήσω...

Συμβουλη μου να το αφησεις οπως ειναι..μην πας στην 4.0.4. 8α δεις ενα τηλεφωνο διαφορετικο.Προς το χειροτερο ομως! ειδικα αν βαλεις και πολλες εφαρμογες! Εδωσα το αρκ ς στον πατερα μου και με 5 εφαρμογες μεσα σερνετε υπερβολικα! 3 φορες περασα την 4.0.4 και δεν στρωνει.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι για gingerbread ή custom ROM. Κατά τα αλλά Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο

Συμβουλη μου να το αφησεις οπως ειναι..μην πας στην 4.0.4. 8α δεις ενα τηλεφωνο διαφορετικο.Προς το χειροτερο ομως! ειδικα αν βαλεις και πολλες εφαρμογες! Εδωσα το αρκ ς στον πατερα μου και με 5 εφαρμογες μεσα σερνετε υπερβολικα! 3 φορες περασα την 4.0.4 και δεν στρωνει.

Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι λοιπόν κι εγώ εγκατέστησα την cyanogenmod 11 πλέον και πετάει.

Αν και σε beta έκδοση ακόμη είναι πολύ καλή.

Δεν αξίζει η 4.0.4

I will NOT fix your pc!

Εχετε δικαιο και οι δυο σας παλικαρια.Ομορφο και καλο το τηλεφωνακι αλλα μονο για gingerbread η custom rom αν το κατεχεις το α8λημα.Μας το σκοτωσε το κινητο η σονυ με την 4.0.4.Φανηκαν λιγα τα 512μβ ραμ. Με ενα γιγα ειμαι σιγουρος οτι 8α καναμε δουλεια! 8α ψαχτω να το πειραξω το αρκ ς ωστε να δωσω το σ3 μινι στον πατερα μου και να παρω πισω την "kaψουρα" μου. :-)

MAGOS_MERLIN Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι λοιπόν κι εγώ εγκατέστησα την cyanogenmod 11 πλέον και πετάει.

Αν και σε beta έκδοση ακόμη είναι πολύ καλή.

Δεν αξίζει η 4.0.4

Πόση ελεύθερη μνήμη σου αφήνει η cyanogenmod 11; κάθε πότε φορτίζεις;

καλησπερα,εχω ενα sony ericsoon arc το οποιο το εχω παρει απο νορβηγια και οταν ηρθα ελλαδα το ανοιξα και με ζηταει κωδικο δηλαδη κλειδωμενο,μπορει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω......

Η 2η που παραθέτεις έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Ο developer τώρα βγάζει αυτή τη ρομ την οποία έχω στο δικό μου arc και είμαι ευχαριστημένος.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και τις Polygon kitkat & Carbon kitkat.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

1. Τα Gapps απο που τα κατέβασες????

2. Εγω ειχα δοκιμάσει τη πρωτη αλλα τη μπαταρία τη σκότωνε στη κυριολεξια

1. Τα gapps είναι εδώ.

2. Σε εμένα μόνο η polygon kitkat μου έτρωγε λίγο παραπάνω, αλλά και πάλι μη φανταστείς κάτι φοβερό. Όλες οι άλλες μου είναι οκ.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Πόση ελεύθερη μνήμη σου αφήνει η cyanogenmod 11; κάθε πότε φορτίζεις;

139 mb ελεύθερα έχω. Η φόρτιση είναι ανάλογα με τη χρήση. Όταν χρησιμοποιείς ίντερνετ τότε κάθε μέρα θέλεις φόρτιση.

Με χρήση χωρίς ιντερνετ μία φορά τις 2 μέρες.

ποια από τις 2 CM11 έχεις περάσει?

http://forum.xda-developer....php?t=2545354

η

http://forum.xda-developer....php?t=2547263

Την πρώτη.

I will NOT fix your pc!

139 mb ελεύθερα έχω. Η φόρτιση είναι ανάλογα με τη χρήση. Όταν χρησιμοποιείς ίντερνετ τότε κάθε μέρα θέλεις φόρτιση.

Με χρήση χωρίς ιντερνετ μία φορά τις 2 μέρες.

πόσες εφαρμογές έχεις εκτός από αυτές που είχε η ροομ; Έχει κωλύματα;

Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Πρόβλημα με κατι που χρησιμοποιώ εγώ δεν αντιμετώπισα.

Χρησιμοποιώ gmail, greenify, es file manager, dolphin, titanioum backup, link2sd και διάφορα άλλα.

I will NOT fix your pc!

την εκανα εγκατάσταση (ειχα CM10.2) και ξεχασα να κανω wipe data/cache με αποτέλεσμα να μου την περάσει σαν update, και ξαναμπήκα στη recovery για να κανω τα wipe data/cache.

Το αποτέλεσμα ηταν να μην ανοίξει ποτε το κινητό (κολαγε στο σημα της ROM) ΟΠΟΤΕ ξαναγύρισα στη CM10.2

δε μπορω να καταλαβω τι κολημα εφαγε....

Όταν μπήκες για 2η φορά στο recovery και έκανες wipe data/cache/dalvik έπρεπε να ξαναφλασάρεις τη ρομ. Είναι διαδικασία που πρέπει απαραιτήτως να γίνει αμέσως πριν το φλασάρισμα. Αν δεν έχεις σετάρει ακόμα το κινητό σου, ξαναφλάσαρε και μην ξεχάσεις να κάνεις wipe. Λογικά θα δουλέψει.

Σε ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια σου.

Είχες δίκιο, έκανα πρώτα wipe data/cache/dalvik και την ξαναπερασα.

Για να δούμε τι λεει και η 4.4.2

Περιμένουμε εντυπώσεις. Να ξέρουμε αν αξίζει ή όχι!!

:D :D

I will NOT fix your pc!

Καλημέρα ο κερνελ είναι το αρχείο ...... .img που έχει το ζιπ; Το κάνουμε αντιγραφή ή αποκοπή και το βάζουμε στο flashtool;

Καλημέρα ο κερνελ είναι το αρχείο ...... .img που έχει το ζιπ; Το κάνουμε αντιγραφή ή αποκοπή και το βάζουμε στο flashtool;

Αυτό ακριβώς είναι ο κέρνελ.

Για να το φλασάρεις μέσω flashtool ακολούθα τις οδηγίες εδώ

Επίσης μπορείς να φλασάρεις μέσω fastboot από γραμμή εντολών dos.

I will NOT fix your pc!

Αυτό ακριβώς είναι ο κέρνελ.

Για να το φλασάρεις μέσω flashtool ακολούθα τις οδηγίες εδώ

Επίσης μπορείς να φλασάρεις μέσω fastboot από γραμμή εντολών dos.

Κατατοπιστικότατος ευχαριστώ.

Να ρίξω όλο το ζιπ στο flashtool; Να το κάνω αντιγραφή ή αποκοπή τον κερνελ μόνο;

Κατατοπιστικότατος ευχαριστώ.

Να ρίξω όλο το ζιπ στο flashtool; Να το κάνω αντιγραφή ή αποκοπή τον κερνελ μόνο;

Κάνεις extract το αρχείο .img και το επιλέγεις με το flashtool.

I will NOT fix your pc!

Έχει ενα αρνητικό. Έχω Wifi, mobile data, bluetooth κλειστά και μέσα σε 2 ώρες κατανάλωσε σε κατάσταση αναμονής 10%,

Στις πληροφορίες μπαταρίας έλεγε: Λειτουργικό Σύστημα 70% κατανάλωση.

Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει....:wacko::wacko:

EDIT: Έβαλα το CPU governor σε conservative η ondemand και ίσιωσε, Λειτουργικό Σύστημα 8% κατανάλωση!!!!!!

Αν είναι μόνο αυτό το αρνητικό και διορθώνεται όπως αναφέρεις τότε νομίζω αξίζει.

Αν δεις τίποτα άλλο περίεργο έως αύριο ενημέρωσε. Τρίτη εγώ θα κάνω την αλλαγή ρομ μιας και η δουλειά αύριο δε το επιτρέπει!!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!

:up: :up:

I will NOT fix your pc!

Θέλω να βάλω και εγώ cm11 είναι κανένας εδώ για βοήθεια

Στη δεύτερη ροομ δεν εχει οδηγίες ακολουθώ τα βήματα από την πρώτη; είμαι με στοκ 4.0.4

Edited by tasos001

Θέλω να βάλω και εγώ cm11 είναι κανένας εδώ για βοήθεια

Στη δεύτερη ροομ δεν εχει οδηγίες ακολουθώ τα βήματα από την πρώτη; είμαι με στοκ 4.0.4

Το φλασάρισμα γίνεται κατά 90% με τον ίδιο τρόπο για όλες τις ρομ.

Φλασάρεις κέρνελ - μπαίνεις recovery - wipe system/cache/dalvik cache (Eναλλακτικά μπορείς να κάνεις format system/data/cache. Είναι το ίδιο) - φλασάρισμα ρομ - φλασάρισμα gapps - reboot system - PROFIT :)

Θυμήσου μόνο, πριν τα κάνεις όλα αυτά, να έχεις την στοκ του Arc S στο κινητό σου.

Edited by empathis

Ευχαριστώ. Έχω κολλήσει γιατί κάτι έπαθε η κάρτα μου (32gb class10) και δεν μπορώ να την κάνω διαμόρφωση, ψάχνω κάποιο πρόγραμμα δυνατό :(

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc