Prince92123 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το κάνει και σε μένα αυτό, φαίνεται πως με κάθε αναβάθμιση κάτι διορθώνουν και κάτι άλλο χαλάνε. Τόσο δύσκολο είναι πια να φτιάξουν ένα σωστό update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Και σε μένα κάνει το ίδιο. Προφανώς κάτι δεν τους πήγε καλα με την αναβάθμιση. Επομένως μην το δώσεις σε κανένα σέρβις. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Επανέρχομαι: Γεια σας παιδες. Γνωριζει καποιος που ειναι αποθηκευμενες οι ιστοσελιδες που εχω αποθηκευσει με τον opera? θελω να τις αποθηκευσω στον υπολογιστη αλλα δεν τις βρισκω. Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι πως τα βιντεο που αποθηκευω στον υπολογιστη δεν εμφανιζουν την ημερομηνια ληψης. Ευχαριστω για οποια βοηθεια. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Εννοείς τα bookmarks σου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 kι εγω εχω προβλημα με το δικο μου...χθες αρχισε να γραφει μονο του...ξερουμε τιποτα για αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 kι εγω εχω προβλημα με το δικο μου...χθες αρχισε να γραφει μονο του...ξερουμε τιποτα για αναβαθμιση? Τι εννοεις "να γραφει μονο του"? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Τι εννοεις "να γραφει μονο του"? ΕΓΡΑΦΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΥ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited August 27, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εσενα γραφει, εμενα αναβοσβηνει... Γενικως το λες κινητο με προσωπικοτητα! Χαχχα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ξερουμε τιποτα για αναβαθμιση?τι εννοεις αναβοσβηνει?σαν φανταχτερα χρωματα οταν πατας την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 το κινητο μου κρασαρε ενω αλλαζα ταπετσαρια και εκτοτε εχει μεινει με μαυρο φοντο ενω το tool bar που ξεκλειδωνει φενεται κενο μεσα. Πλήκτρα και οθονη δεν ανταποκρινονται..προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν γινεται ουτε αυτο. τι να κανω?? Αν ειναι δυνατο αναλυτικές οδηγίες καθοτι τελείως ασχετος με flashαρίσματα κλπ. Το κινητο είναι παραεισαγωγής απο Ολλανδία σύμφωνα με το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 το κινητο μου κρασαρε ενω αλλαζα ταπετσαρια και εκτοτε εχει μεινει με μαυρο φοντο ενω το tool bar που ξεκλειδωνει φενεται κενο μεσα. Πλήκτρα και οθονη δεν ανταποκρινονται..προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα δεν γινεται ουτε αυτο. τι να κανω?? Αν ειναι δυνατο αναλυτικές οδηγίες καθοτι τελείως ασχετος με flashαρίσματα κλπ. Το κινητο είναι παραεισαγωγής απο Ολλανδία σύμφωνα με το κουτί του. Κατεβαζεις το SUS στο πισι και ακολουθεις οδηγιες για φλας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα και δούλεψε μια χαρά. Απορια: ενώ του επέλεξα επαναφορά και αναβάθμιση τελικά πέρασε την 2.3.4 που ειχε ηδη και οχι την 4.0.1. Λογικά την τελευταία εκδοση δεν θα έπρεπε να ειχε βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Προφανώς δεν την είδε για αυτό και σου πέρασε την 2.3. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 :confused: ενω εχω αναβαθμισει κανονικα μεσω PCC σε .587 πριν κανενα διωρο μου εβγαλε το κινητο αναβαθμιση (πιθανοτατα ΟΤΑ) σε .587!!! οτι να'ναι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 μου εβγαλε και εμενα για αναβαθμιση,εσυ που την εκανες μετα ροοτ πως θα κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλησπέρα, βλέπω οτι υπάρχει αναβαθμηση, αλλα ουτε απο ΟΤΑ ουτε απο pcc, μου βγάζει κάτι Εκ. android 4.0.4 Αρθ. Εκδοσης 4.1.Β.0.431 Ειναι η τελευταία ή οχι εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ο τελευταίος αρ. Έκδοσης που κυκλοφορεί τώρα είναι ο .587 Δυστυχώς ούτε και σε μένα την έχει βγάλει . Υπομονή.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Μπορέι καποιος που την εχει παρει να κανει ενα ftf και να το ανεβασει καπου ?? Για να φλασαρουμε πιο γρηγορα την νεα εκδοση :D:ninja: :) EDIT: βρηκα το ftf απο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836071) και για να το περασετε χρειαζεστε και το flash tool (http://androxyde.github.com/) |=============================================| |*** Back up*** ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ*** ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ*** | |=============================================| Edited August 30, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 γεια σας εχω εχω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο...οταν καποιος με παιρνει τηλεφωνο δεν ακουγεται σχεδον καθολου....μονο με μεγαφωνο..μπορει καπιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πρόβλημα hardware μοιάζει οπότε μόνο το service μπορεί να σε βοηθήσει. Αν έχεις εγγύηση μην το σκέφτεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εννοείς τα bookmarks σου; Όχι εννοώ ολόκληρες ιστοσελίδες που αποθηκεύονται στη θέση αποθηκευμένες σελίδες και μπορώ να τις ξαναδώ εκτός σύνδεσης. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πρόβλημα hardware μοιάζει οπότε μόνο το service μπορεί να σε βοηθήσει. Αν έχεις εγγύηση μην το σκέφτεσαι.μα εγω δεν εχω κανει τιποτα πως εγινε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τι θα πρέπει να το έχεις κάνει δηλαδή; Αστοχία υλικού, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι οπωσδήποτε προκειμένου να χαλάσει κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince92123 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Άσχετο, πόση εγγύηση έχουμε για το ARC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanJJ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) σωστα πηγα και ρωτησα σημερα και ειπα και τα υπολοιπα προβληματα που εχω και θα το παρουν να το δουν..μακαρι να χαλασει τελειως οπως σε εναν που δεν ανοιγε καθολου και να μου δωσουν καινουργιο....δεν υπαρχει αλλη λυση πια Άσχετο, πόση εγγύηση έχουμε για το ARC 2 χρονια νομιζω Edited September 1, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts