Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Χωρίς Ν9 θα μείνουν οι αγορές των ΗΠΑ και Αγγλίας...Να δω τι υποστήριξη θα υπάρχει αν το κινητό το έχουν λίγοι..

Επίσης η Νοκια στο Ντουμπάι το περιμένει σε 3 βδομάδες με τιμή γύρω στα 650 δολλάρια (Ρώτησε φίλος μου που μένει εκεί)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

619 πολλα δεν ειναι? καλο και ποιοτικο το κινητο αλλα με τετοια τιμη ξερω γω? ελπιζω να ερθει καπου στα 500.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Χωρίς Ν9 θα μείνουν οι αγορές των ΗΠΑ και Αγγλίας...Να δω τι υποστήριξη θα υπάρχει αν το κινητό το έχουν

Αυτήν ακριβώς την απορία έχω πλέον κι εγώ.

Αμερική, Αγγλία και Γερμανία δεν θα το έχουν επίσημα. Η υποστήριξη λοιπόν σαφέστατα θα είναι μικρότερη αυτής που θα θέλαμε.. :(

--- Sony Xperia 5 II ---

Εμένα κάτι μου βρωμάει εδώ ... Ποιος ανεγκέφαλος θα κυκλοφορήσει κινητάρα και δεν θα την λανσάρει σε 2 δυνατές αγορές και μία τιτανομέγιστη ?????????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πιστεύω αφού παρουσιάσει η nokia τα windows 7 κινητά της αργά η γρήγορα θα παρουσιάσουν μετά και το n9 σε αυτές τις αγορές. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις και εδώ που τα λέμε ουσιαστικά ο αποκλεισμός είναι μόνο στους παροχούς της κινητής τηλεφωνίας αυτών των χωρών. Αν κάποιος θέλει να το αγοράσει μπορεί να το κάνει άνετα μέσω internet σε όποια χώρα και να βρίσκετε.

Πραγματικά πρέπει να γίνεται εμφύλιος μέσα στην Νοκια μεταξύ των meegoικών και των windowsικών...Απλά αποδεικνύεται καθημερινά ότι ο Elop στηρίζει καθαρά την microsoft χωρίς να σκέφτεται καν το καλό της μαμάς Νοκια...

Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε πράγμα λιγάκι δύσκολο....

EDIT

Όπως πολλοί, έτσι και εγώ αναρωτιόμουνα γιατί τα swipes του Ν9 να μην κάνουν συγκεκριμένα tasks πχ προς τα κάτω να κλείνει εφαρμογή προς τα πάνω multitasking, αριστερά events και δεξια apps...

Πλέον αυτό είναι δυνατό να παραμετροποιήσει ο καθένας τα swipes όπως θέλει...

http://felipec.wordpress.com/2011/08/14/n9-swipe-undocumented-feature-activate-sane-behavior/

Edited by gerost

Παιδια καλησπερα!!!Μιας και στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει μια πιθανη αγορα του n9 θελω

να ρωτησω κατι το οποιο δεν ξερω αν εχει απαντηθει...Οι εφαρμογες και τα παιχνιδια απο το

symbian^3 θα παιζουν στο n9 θα δουλευουν κανονικα??Αν ναι αυτο θα ειναι πολυ καλο για αρχη μεχρι να

βγαλουν νεα games και apps για αυτο το κινητο!!!Ξερει κανεις???Ευχαριστω ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδια καλησπερα!!!Μιας και στο βαθος του μυαλου μου υπαρχει μια πιθανη αγορα του n9 θελω

να ρωτησω κατι το οποιο δεν ξερω αν εχει απαντηθει...Οι εφαρμογες και τα παιχνιδια απο το

symbian^3 θα παιζουν στο n9 θα δουλευουν κανονικα??Αν ναι αυτο θα ειναι πολυ καλο για αρχη μεχρι να

βγαλουν νεα games και apps για αυτο το κινητο!!!Ξερει κανεις???Ευχαριστω ;)

Οχι δεν θα παιζουν. Δεν εχουν το ιδιο λειτουργικο. Οσες ειναι γραμμενες εφαρμογες ομως σε Qt θα μπορουν να μεταφερθουν και για το Ν9. Το πιθανοτερο στην αρχη να εχεις τη δυνατοτητα για παιχνιδια που τρεχει το Ν900 ισως με λιγη καλη θεληση απο τους δημιουργους τους.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Έχω μια απορία που αφορά το Ν9 αλλά έχει σχέση με το Ν900.

Στο Ν900 υπάρχει μόνο το επίσημο μαγαζί για εφαρμογές ή υπάρχει και ανεπίσημο ;

Και αν υπάρχει ανεπίσημο αυτό είναι τύπου preware-cydia ή σαν το installous ;

Για μένα είναι φλέγον να μπορώ να δοκιμάσω εφαρμογές πριν τις αγοράσω ( δεν έχουν όλες οι εφαρμογές δωρεάν εκδόσεις) και μερικές χρήσιμες εφαρμογές δεν περνούν στα επίσημα appstores !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα είναι φλέγον να μπορώ να δοκιμάσω εφαρμογές πριν τις αγοράσω ( δεν έχουν όλες οι εφαρμογές δωρεάν εκδόσεις) και μερικές χρήσιμες εφαρμογές δεν περνούν στα επίσημα appstores !

Για αγορα υπαρχουν πολυ λιγες εφαρμογες μονο στο ovi και σχεδον ολες εχουν Lite ή trial εκδοση. Δεν υπαρχει στο maemo επισημο και ανεπισημο. Ουτε κατι σαν το cydia ή το Installous. Υπαρχουν repositories οπως στις desktop διανομες. Περνας στο link στον application manager και φορτωνει τη λιστα με ολες τις διαθεσιμες εφαρμογες. Επιλεγεις και το κανεις εγκατασταση. Ουτε μπλεκεις με market γιατι το 90% και λιγο λεω ,ειναι δωρεαν. Μαλιστα μπορεις να κανεις την εγκατασταση και ενημερωση απο το τερματικο, ωστε να βλεπεις και τι πακετα περνανε και ανανεωνονται στο λειτουργικο και τις εφαρμογες.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

εχω την εντύπωση ότι όλες είναι δωρεάν... Επίσης, όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες μέσω του app instaler του κινητού, ακριβώς σαν τα λίνουξ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Και αν υπάρχει ανεπίσημο αυτό είναι τύπου preware-cydia ή σαν το installous!

Στο Ν900 εχει η συσκευη μεσα της το application manager.

Προσθετεις τους καταλογους ** που θες (επισημα, ανεπισημα, πειραματικα κλπ) και εχεις απο το κινητο σου κατ'ευθειαν τα παντα.

συν καποιες εφαρμογες απο το ovi suite

**τα repositories που λεει και ο songless_bird

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εντάξει, αυτά τα τελευταία ήταν πραγματικά φοβερά και πολύ χρήσιμα !!!!!!!

• 2 weeks later...
Ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Λέει δεν έχει USB OTG, HDMI, Flash Support, Text Reflow και το σημαντικότερο, δεν έχει το κίτρινο της μπανάνας ...

Μικρό το κακό ....

Επίσης η ημερομηνία διάθεσης και η τιμη δεν με κατατόπισε...άντε να δούμε για Ελλάδα γιατί το μοναδικό που θα έκανα για υπέρβαση είναι το Ν9...Αλλιώς ανάλογα ημερομηνία διάθεσης το 700 ή το ray....

Η Intel πρέπει να χαλάσει κανα φράγκο παραπάνω στο R&D γιατί δεν παίζει να αντικαταστήσει κανένα ARM και ας τις αφήσουμε τις ταφόπλακες στους iOS/Android/WP fanatics ...

Εφαρμογή για τον καθορισμό ενεργειών των swipe δωρεάν απο το Ovi

http://store.ovi.com/content/185570?clickSource=search&pos=2

Επίσης, η συσκευασία πιθανόν να περιλαμβάνει και μια θήκη σιλικόνης (δεν γνωρίζουμε σε ποιές αγορές) που θα καλύπτει πλήρως και ομοιόμορφα ολόκληρο το κινητό.

"Packaging

Another tidbit: included in the phone packaging will be a free silicone case the same colour as the N9 you purchased. The case completely covers the colour of the phone such that if you were to use a black case on a blue phone, your phone would appear black."

http://www.qtness.com/blog/?p=58

Edited by gerost