Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιαιδιά, μπήκα σήμερα στο site του N9, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο καθότι οι πληροφορίες που προσφέρει είναι μακράν πιο πολλές από όταν το τηλέφν είχε λανσαριστεί, και έλεγε φάτσα κάρτα για πάνω από 1000 improv. που έγιναν στο FB, tw και email.

Όταν είχα το δικό μου, με 1.3, δεν είχα παρατηρήσει τίποτα στα συγκεκριμένα apps. Στο site όμως σήμερα είχε την εξής εικόνα απτο fb app η οποία δείχνει ενα ui που εγώ δεν είχα ξανασυναντήσει!

Όσοι το έχετε το τηλ. μπορείτε να μου πείτε αν, που προφανώς έγινε redesign το app, πότε έγινε και τι αλλαγές είναι αυτες που αναφέρει η Nokia!

https://www.dropbox.com/s/im1qprppou6zmi5/n9.png

Πιαιδιά, μπήκα σήμερα στο site του N9, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο καθότι οι πληροφορίες που προσφέρει είναι μακράν πιο πολλές από όταν το τηλέφν είχε λανσαριστεί, και έλεγε φάτσα κάρτα για πάνω από 1000 improv. που έγιναν στο FB, tw και email.

Όταν είχα το δικό μου, με 1.3, δεν είχα παρατηρήσει τίποτα στα συγκεκριμένα apps. Στο site όμως σήμερα είχε την εξής εικόνα απτο fb app η οποία δείχνει ενα ui που εγώ δεν είχα ξανασυναντήσει!

Όσοι το έχετε το τηλ. μπορείτε να μου πείτε αν, που προφανώς έγινε redesign το app, πότε έγινε και τι αλλαγές είναι αυτες που αναφέρει η Nokia!

https://www.dropbox.com/s/im1qprppou6zmi5/n9.png

δεν εχει αλλαξει κατι.αν και η εφαρμογη του fb στην φωτογραφια φαινεται πολυ καλη..

αυτα τα 1000 improvements με την pr 1.3 που ειναι και δεν εχω δει τιποτα μεχρι τωρα? ισα ισα που εριξε και λιγο το κινητο.. με την pr1.2 ηταν καλυτερα..

mobrol εβαλα στατικα background και προς το παρων εχει στρωσει...(κριμα και μαρεσαν τα αστερια :p)

mobrol εβαλα στατικα background και προς το παρων εχει στρωσει...(κριμα και μαρεσαν τα αστερια :p)

Και εγω αυτο ειχα..

αλλα αν προσεξεις βελτιωνεται ακομα και ο χρονος που ανοιγουν και οι εφαρμογες..

ειδικα αμα εχεις βαλει progress indicator κανει μπαμ

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Και εγω αυτο ειχα..

αλλα αν προσεξεις βελτιωνεται ακομα και ο χρονος που ανοιγουν και οι εφαρμογες..

ειδικα αμα εχεις βαλει progress indicator κανει μπαμ

ειχα ξεχασει ποσο γρηγορο ειναι το κινητο τελικα(με το n9qtweak βεβαια και χωρις αστερια)

πραγματικα αλλος κοσμος! αλλα θα μου λειψει και το κινουμενο bg!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558492280831281&set=a.551935021487007.138456.492319420781901&type=1&theater

(εχει ενα comment του Mick Harvey ολα τα λεφτα :p)

ειχα ξεχασει ποσο γρηγορο ειναι το κινητο τελικα(με το n9qtweak βεβαια και χωρις αστερια)

πραγματικα αλλος κοσμος! αλλα θα μου λειψει και το κινουμενο bg!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558492280831281&set=a.551935021487007.138456.492319420781901&type=1&theater

(εχει ενα comment του Mick Harvey ολα τα λεφτα :p)

Εχει tweaks για αποδοση το n9qtweak?

Δεν το ειχα βαλει, αλλα διαβασα το description και θυμαμαι πως ολα ηταν για customization.

Εχει tweaks για αποδοση το n9qtweak?

Δεν το ειχα βαλει, αλλα διαβασα το description και θυμαμαι πως ολα ηταν για customization.

δες το pdf εδω

το πρωτο qtweak (A) λεει Speed up transitions.. και κανει το κινητο πολυ πιο γρηγορο!

θα τα δοκιμασεις ολα μια και καλη μετα ;)

ειχες τιποτα νεοτερο?

δες το pdf εδω

το πρωτο qtweak (A) λεει Speed up transitions.. και κανει το κινητο πολυ πιο γρηγορο!

θα τα δοκιμασεις ολα μια και καλη μετα ;)

ειχες τιποτα νεοτερο?

Ειχα διαβασει τα παντα, αλλα νομιζα πως ειναι μονο για το ui.

Anyway, η ελευθερια που εχει στο πειραγμα τα σπαει!:D

Με πηρανε πριν τηλεφωνο απο το nokia care να τους πω στοιχεια (τα γραμματα απο την acs ηταν "γιατρου":lol: ) και να με ρωτησουν για τη βλαβη.

Ξενερωσα γιατι φανταζομαι πως δεν το εστειλαν ακομα για service ενω πιστευα πως θα φυγει γρηγορα οπως μου ειπαν..

Την τριτη το πρωι ηταν στο nokia care στην κατερινη..

Με τη samsung παλευα να βγαλω γραμμη στη smartec, αλλα μολις εβγαζα τελειωνε εκει το θεμα. Σε ενα 1 βδομαδα max ειχες το κινητο πισω. (νομιζω στην αθηνα εχει και το 1hour service που το παιρνεις την ιδια μερα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος)

Ειχα διαβασει τα παντα, αλλα νομιζα πως ειναι μονο για το ui.

Anyway, η ελευθερια που εχει στο πειραγμα τα σπαει!:D

Με πηρανε πριν τηλεφωνο απο το nokia care να τους πω στοιχεια (τα γραμματα απο την acs ηταν "γιατρου":lol: ) και να με ρωτησουν για τη βλαβη.

Ξενερωσα γιατι φανταζομαι πως δεν το εστειλαν ακομα για service ενω πιστευα πως θα φυγει γρηγορα οπως μου ειπαν..

Την τριτη το πρωι ηταν στο nokia care στην κατερινη..

Με τη samsung παλευα να βγαλω γραμμη στη smartec, αλλα μολις εβγαζα τελειωνε εκει το θεμα. Σε ενα 1 βδομαδα max ειχες το κινητο πισω. (νομιζω στην αθηνα εχει και το 1hour service που το παιρνεις την ιδια μερα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος)

εδω ειναι λιγο τα ζωα μου αργα :p

θα παει φιλανδια(στα "σοβαρα" προβληματα συνηθως) και μετα θα ερθει.. και οταν ερθει ΑΝ ΔΕΝ ξεχασει η αρβατο να το στειλει στο nokia care θα το εχεις :p

εδω ειναι λιγο τα ζωα μου αργα :p

θα παει φιλανδια(στα "σοβαρα" προβληματα συνηθως) και μετα θα ερθει.. και οταν ερθει ΑΝ ΔΕΝ ξεχασει η αρβατο να το στειλει στο nokia care θα το εχεις :p

Το εχω αποδεχθει, τι να κανω..

Τουλαχιστον να μου ερθει με αλλαγμενη πλακετα χωρις προβληματα και ας αργησει.

Φοβαμαι πολυ πως θα το φλασαρουν και θα το γυρισουν.

Το παιδι στο mail (Θοδωρης?) ειπε πως μενουν 3 μερες στα κεντρικα και αν δεν εμφανισουν προβλημα τα κανουν ενα update και τα στελνουν πισω.

Ειπα στο mail και στο nokia care (2-3 φορες) οτι δεν εχει θεμα το λειτουργικο μιας και το περασα 2 φορες και εκανα πληρες wipe αλλες 2.

Ο Θεος βοηθος :worry:

Παιδιά καλημέρα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ, αν και το παρακολουθώ καιρό. Ετοιμάζομαι και εγώ να το αγοράσω τώρα, αφού τώρα πλέον μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, το ν9, μιας και με τη συγκεκριμένη συσκευή έχω θέμα από την πρώτη στιγμή που την είδα . Βέβαια τώρα που το θυμήθηκα, άντε βρες το. Τέλος πάντων , το βρήκα, μαύρο και εξηντατεσσάρι σε πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης, όπου και μένω, αλλά είναι εκθεσιακά. Με διαβεβαίωσαν, όσο βέβαια μπορεί κάποιος να βασιστεί στις διαβεβαιώσεις ενός εμπόρου, ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το σκηνικό με τις αγορές μέσω ίντερνετ δεν το έχω ακόμη. Ποιά είναι η άποψή σας; Να προχωρήσω στην αγορά ενός εκθεσιακού κομματιού; Υπολογίζω να μου το δώσουν τέσσερα με τεσσεράμισι κατοστάρικα…

Καλησπερα geosoktan!

ποτε δεν ειναι αργα για ενα n9! :) (:p)

ελεγξε το εσυ οσο μπορεις εκει στο καταστημα να δεις σε τι κατασταση ειναι..επισης δεν αν ισχυει και η εγγυηση(2 χρονια) απο nokia care..

εξακριβωσε το αν ειναι με το imei η ακομα και με την ιδια τη συσκευη αν γινεται για να εισαι σιγουρος.. επισης δες αν δινουν ολα τα παρελκμενα(κουτι,θηκη,ακουστικα,φορτιστης)

η τιμη καλη ειναι,αμα δεις το 16 τωρα εχει περιπου 400 καινουργιο

κοιτα και για μεταχειρισμενο,βρισκεις 64αρι με ~300..

Πάρε τηλ στο ebw.gr. Ενας φίλος απο εδώ το πήρε πρόσφατα το 64αρι καινούριο 430. Για το Πλαίσιο φαντάζομαι λες οτι το έχει εκθεσιακό, ε;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εκθεσιακο 16αρι που εχει δουλευτει, μην το παρεις πανω απο 180.

Εγω εψαχνα καιρο να βρω (ειδικα στο ebay) και βρηκα αχρησιμοποιητο 16αρι 200€ (genuine συσκευη και οχι demo).

Αν θελεις ελαφρως μεταχειρισμενο εκθεσιακο (genuine παλι) ριξε μια ματια εδω μιας και εμεινε ενα n9

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/nokia/108237-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B1/

Παιδιά καλημέρα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ, αν και το παρακολουθώ καιρό. Ετοιμάζομαι και εγώ να το αγοράσω τώρα, αφού τώρα πλέον μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, το ν9, μιας και με τη συγκεκριμένη συσκευή έχω θέμα από την πρώτη στιγμή που την είδα . Βέβαια τώρα που το θυμήθηκα, άντε βρες το. Τέλος πάντων , το βρήκα, μαύρο και εξηντατεσσάρι σε πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης, όπου και μένω, αλλά είναι εκθεσιακά. Με διαβεβαίωσαν, όσο βέβαια μπορεί κάποιος να βασιστεί στις διαβεβαιώσεις ενός εμπόρου, ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το σκηνικό με τις αγορές μέσω ίντερνετ δεν το έχω ακόμη. Ποιά είναι η άποψή σας; Να προχωρήσω στην αγορά ενός εκθεσιακού κομματιού; Υπολογίζω να μου το δώσουν τέσσερα με τεσσεράμισι κατοστάρικα…

αν το πάρεις από το ebw ρώτα τους αν είναι branded γιατί το site δεν έγραφε κάτι και το δικό μου είναι..... απογοητεύτηκα να σου πω την αλήθεια.....

επίσης δεν έχω βρει άκρη σε ότι αφορά την χρήση μόνο του dual mode το πρόγραμμα 2g3g δεν φαίνεται να δουλεύει και η μπαταρία μου τελειώνει σχετικά γρήγορα

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις συμβουλές σας. Τελικά, το πήρα σήμερα, από το Πλάισιο (συγκεκριμένα της Ευκαρπίας), σωστά είχε μαντέψει ο σύντροφος aliengoa :) ! Και μάλιστα η τιμή ήταν τριακόσια ευρώ. Συγκεκριμένα διακόσια εννενήντα εννιά! Κοινώς, μου άνοιξε :D :D !!! Μαύρο, εξηντατεσσάρι και εκθεσιακόν. Και όσο το περιεργάζομαι, τόσο θεωρώ ότι είναι από τα πιο όμορφα τεχνολογικά προϊόντα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και γενικότερα έχω δει. Οπότε τώρα (και κυριολεκτώ στο τώρα) αρχίζει ξανά το όργωμα των όσων έχετε γράψει στο φόρουμ για το n9. Παιδιά, και πάλι σας ευχαριστώ και θα μου επιτρέψετε για όσα δεν καταφέρω μόνος μου να ζητήσω συμβουλές και διευκρινήσεις.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις συμβουλές σας. Τελικά, το πήρα σήμερα, από το Πλάισιο (συγκεκριμένα της Ευκαρπίας), σωστά είχε μαντέψει ο σύντροφος aliengoa :) ! Και μάλιστα η τιμή ήταν τριακόσια ευρώ. Συγκεκριμένα διακόσια εννενήντα εννιά! Κοινώς, μου άνοιξε :D :D !!! Μαύρο, εξηντατεσσάρι και εκθεσιακόν. Και όσο το περιεργάζομαι, τόσο θεωρώ ότι είναι από τα πιο όμορφα τεχνολογικά προϊόντα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και γενικότερα έχω δει. Οπότε τώρα (και κυριολεκτώ στο τώρα) αρχίζει ξανά το όργωμα των όσων έχετε γράψει στο φόρουμ για το n9. Παιδιά, και πάλι σας ευχαριστώ και θα μου επιτρέψετε για όσα δεν καταφέρω μόνος μου να ζητήσω συμβουλές και διευκρινήσεις.

καλοριζικο πατριωτακι.επισης εδω http://talk.maemo.org/forumdisplay.php?f=51 κι εδω http://talk.maemo.org/forumdisplay.php?f=45 θα βρεις ενδιαφεροντα «πραγματακια».τα λεμε.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=85568

Μηπως εχουμε καποιο tutorial για τα led notifications γιατι εχω διαβασει ολα τα ποστς και δεν εβγαλα καποια ακρη..

παιδια ξερουμε αν ειναι σιγουρο οτι σε nokia care αλλαζουν το καπακι του usb δωρεαν??

ας πει καποιος που γνωριζει ή ειχε παρομοια εμπειρια??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

κι εγω στο κατ. Ευοσμου Θεσ/νικης.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Εμενα στης Πατησιων το Nokia Care μου ζητησε ο τυπος 8 ευρω γιατι λει εινι δυσκολο να βρεις πλεον ανταλλκτικα για Ν9..:blink:

τι ******* ειναι αυτα??

πες του οτι ειναι το ιδιο με του λουμια 800

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Εμενα στης Πατησιων το Nokia Care μου ζητησε ο τυπος 8 ευρω γιατι λει εινι δυσκολο να βρεις πλεον ανταλλκτικα για Ν9..:blink:

τι ******* ειναι αυτα??

πες του οτι ειναι το ιδιο με του λουμια 800

προσπαθω να κανω mfe και μεταφερει συνεχεια μερικες επαφες και οχι ολες.. θελω να συγχρονισω επαφες/ημερολογιο..

τι να κανω? να το σπασω

Edited by impreza_sti

Υπενθυμίζω ότι προσέχουμε πως εκφραζόμαστε όταν αναφερόμαστε σε πρόσωπα-εταιρείες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αν δεν σας εξυπηρετεί ένα μαγαζί το αλλάζετε. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνατε.

Και στην τελική ιδιωτική εταιρία είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει ή ακόμα και να μην σας εξυπηρετήσει.

Από εκεί και πέρα αυτός βγαίνει χαμένος, γιατί εκτός από λεφτά χάνει και τον πελάτη ;-)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB