Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον εχεις ενεργοποιημενο το allow backgrount connections.πηγαινε settings-mobile network και αν ειναι ενεργοποιημενο τοτε απενεργοποιησε το.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

'η πολυ καλυτερα περνα το tweak απο n9qtwweak που σου ενεργοποιει στη status bar τα extra settings!

Εκει λοιπον θα εχεις την εξησ δυνατοτητα:θα χεις ολες τις συνδεσεις στην επιλογη connect automatically και πολυ απλα οταν θες να χεις ιντερνετ θα ανοιγεις με το αντιστοιχο κουμπακι το ιντερνετ ή θα το κλεινεις!

best solution μοιαζει με symbian belle ;)

τίποτα ρε παιδια. ολα κλειστα τα εχω...

οταν ειχα συνδεθει στο ιντερνετ δεν εκανα καποια αλλαγη στις ρυθμισεις.μπηκα λιγο fb και καποια site και αυτο ηταν ολο...

Χμμμ...δε μ αρεσει αυτο...

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90218

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

δεν είναι καλό αυτο. διάβαζα σε κάποια ποστ μερικά μελη λεγανε εστω και ανεπίσημα θα παρουμε sailfish στο n9. θα ισχύσει κτ τέτοιο?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

αν καταλαβα καλά κλείνει το maemo.org :worry: που σημαίνει πάνε όλα τα tweaks και ότι άλλο μπορείς να κατεβάσεις εκεί για το n9?? τι κάνεις άμα αγοράσεις τώρα το κινητό;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τίποτα ρε παιδια. ολα κλειστα τα εχω...

οταν ειχα συνδεθει στο ιντερνετ δεν εκανα καποια αλλαγη στις ρυθμισεις.μπηκα λιγο fb και καποια site και αυτο ηταν ολο...

τελικα επρεπε να κανω log off στο facebook αν και ημουν offline :/

ευχαριστω παντως παιδια!

• 2 weeks later...

Σημερα ανακαλυψα ενα προβληματακι.τραβηξα 4 βιντεο και δεν εμφανιζονται στο movies,αλλα στο gallery.τα μετεφερα με το filebox στο φακελλο /home/user/MyDocs/movies,τα διεγραψα απ τον φακελλο DCIM

αλλα και παλι δεν εμφανιζονται.το χει παθει κανεις;

εχω inception,απο N9qtweak T3 (coderus status menu with notifications and close button,home screen settings,colour themes inverted by Kebbana),FDB.Πριν τραβηξω τα 4 βιντεο ενεργοποιησα απ το N9qtweak την επιλογη U (για ζουμ στα βιντεο).μηπως αυτο την εκανε τη ζημια;

Edited by gaiosgf

παίδες καλησπέρα! όλα κομπλέ με το n9 αλλα ήθελα να ρωτήσω, η θήκη που έρχεται με το κινητό εφαρμόζει άψογα σε όλους; εμένα ας πουμε ενω εφαρμόζει παντού άψογα το κόψιμο που έχει για τη κάμερα και το αλουμινιο γύρω γύρω είναι ότι να ναι αφήνει κενο απ τα δεξιά. ο μόνος λόγος π έβαλα τη θήκη ηταν για το τρίξιμο των κουμπιων(τα δενει κάπως) και για το αλουμινιο πισω που γρατζουνιεται με το παραμικρό.

υγ: παρεπιπτόντως αν έχει κανενας μαυρη θηκουλα που δεν την χρειάζεται ας στειλει κανα πμ :shifty:

- Oneplus 12

• 2 weeks later...

Σκέφτομαι να κάνω ένα Flashάρισμα στο τηλέφωνο, γιατί αρχίζει και ψιλοκολάει και αργεί.

Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος? Back-Up από Nokia Store, ή Nokia Suite?

make love not work

• 3 weeks later...
Πέρασα ************* το ράδιο και ακολούθησα περίπου
τις οδηγίες. Κάνω αυτό το ποστ γιατί είχα ψαχτεί και πιο παλιά και δεν είχα καταφέρει να βρώ κάτι, με βοήθησαν με πμ τελικά. Αφού όμως το έχουμε το θέμα καλά είναι να υπάρχει και αυτή η πληροφορία... Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Παιδια μου συμβαινει κατι παραξενο:παταω ν ανοιξω το λινκ του πιο πανω ποστ κι ενω ξεκιναει να φορτωνει το YOU TUBE,ξαφνικα μου βγαζει «could n open page»,σε ολα τα παραθυρα που εχω ανοιχτα στο background και κλεινει και η συνδεση στο νετ (wifi).Εσεις το ανοιγετε κανονικα; Edited by gaiosgf

Εχω το εξής πρόβλιμα με το Nokia Drive. Αφού έκανα αναζήτηση μιας διεύθυνσης στα ελληνικα οι χάρτεσ τρελάθηκαν με αποτέλεσμα η αθήνα πχ να είναι σε ενα νησι που δεν υπάρχει κανονικά, άλλαξε η μορφολογια του πλανητη κανονικα οπότ είναι αχρηστο. Εκανα reset, έκανα reinstall με apt get ... τίποτα.

Το έχει πάθει κάποιος; Κάποια λύση;

Τι πρέπει να ξέρετε για το sailfish στο Ν9

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90761

Και όπως γράφει στο πρώτο ποστ:

So, it should be pretty clear by now that we will not do N9 images. What needs to happen for community to be able to do the port? Easy: Get involved in Nemo. I mentioned that several times, though so far nobody showed interest.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι κοινώς..

- Oneplus 12

Κατεβάστε την νέα έκδοση του Nokia Suite 3.8. Υποστηρίζει πλέον κανονικά το Ν9 ειδικά όσον αφορά το θέμα των επαφών.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Μολις απεκτησα και εγω το Ν9. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι στο manage applications ακομη δεν βλεπει την pr 1.3 και το κινητο ειναι στην 1.2 πως γινεται να κανω την αναβαθμιση;
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

σου γράφει meego harmattan 1.2 pr 1.2?

- Oneplus 12

MeeGo 1.2 Hartmann και μολις ριδα απο κατω pr 1.3, οποτε συγνωμη για το λαθος post.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Για αλλη μια φορα δυσαρεστα νεα για τη κοινοτητα μας..Αποτι καταλαβα δεν θα χουμε πλεον whazzup..ειδα μια αναφορα για το θεμα στο allaboutn9 allaboutn9 αλλα δεν εδωσα σημασια..Σημερα λοιπον αρνειται να κανει συνδεση..Κολλαει στο connecting..

κρίμα αν αληθεύει...

- Oneplus 12

Giannis_mathiou μεγιες! να το χαιρεσαι! καλως ηρθες και εσυ :D αν και λιγο αργα...αρχιζουν να φευγουν τωρα μερικοι :lol:

cybton αλλαξανε server και μπλοκαρε και το yappari(whatsapp του n900) αλλα το εφτιαξαν, οποτε περιμενουμε ;)