mobrol Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Αυτό με το να ψάχνει internet σε άσχετες στιγμές όποτε το ανοίγεις πρέπει να είναι κάποιο bug γιατί και σε μένα το κάνει. To μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω cancel στην αναζήτηση δυκτίου και μετά σταματάει το πρόβλημα μέχρι φυσικά να ξαναεμφανιστεί :P H μπαταρία πάντως σε μένα με μέτρια χρήση κρατάει δύο μέρες γεμάτες. Θέλει λίγο καιρό για να στρώσει και δεν θέλει με τίποτα να έχεις ενεργοποιήσει το developer mode γιατί αυτό για ανεξήγητο λόγο τραβάει πολύ μπαταρία. ναι ε?? δεν το ηξερα αυτο για το developer mode, οποτε μολις το απενεργοποιησα.. αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο: 2)ποτε ποτε οταν χαζευω στο nokia store ή παιζω καποιο βαρυ παιχνιδι (NFS Shift) με πεταει εξω?? εχει συμβει σε κανεναν σας?? ξερετε μηπως ποιος ειναι ο λογος?? μπορει να φταιει η εξοικονομηση ενεργειας που ειναι ενεργοποιημενη?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 το developer mode δεν τρωει μπαταρια..τα πολλα accounts τρωνε συνηθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 βγηκε το καινουριο update για firefox.για καποιο λογο μεσα απο το store δεν κανει την εγκατασταση.σε διαφορα comments λεει να διαγραψεις τελειως τον 12 να κανεις install θα σου βγαλει το error και μετα να κανεις ενα restart το κινητο.μολις ανοιξει λενε μπαινεις filebox και ψαχνεις να βρεις το αρχειο εδω /var/cache/apt/archives/partial καποιοι λενε οτι κανοντας αυτο το πετυχανε!εγω απο εχτες το βραδυ προσπαθω αλλα ματαια!!ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 βγηκε το καινουριο update για firefox.για καποιο λογο μεσα απο το store δεν κανει την εγκατασταση.σε διαφορα comments λεει να διαγραψεις τελειως τον 12 να κανεις install θα σου βγαλει το error και μετα να κανεις ενα restart το κινητο.μολις ανοιξει λενε μπαινεις filebox και ψαχνεις να βρεις το αρχειο εδω /var/cache/apt/archives/partial καποιοι λενε οτι κανοντας αυτο το πετυχανε!εγω απο εχτες το βραδυ προσπαθω αλλα ματαια!!ξερει κανεις τιποτα? ...αρμοδίως↲:yinyang: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 παιδια οι χαρτες δουλευουν offline?? που πρεπει να παμε για να δουμε την τρεχουσα θεση μας? στο maps ή στο drive?? υπαρχει καποιο κουμπι για να αναζητησει την τρεχουσα θεση?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δουλεύει και offline με το ενσωματωμένο gps που έχει αλλά χρειάζετε λίγη ώρα για να πιάσει θέση. το κουμπάκι είναι αυτό κάτω αριστερά που σου δείχνει την θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ρε παιδια, μια βοηθεια γιατι θα τρελαθω. Δεν μπορω να βαλω το swype στον opera... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Τουλάχιστον ως την αναβάθμισή του σε σταθερή έκδοση&ελλείψει κάποιας περίτεχνης "πατέντας" που αγνοώ, πληκτρολόγιο πέραν του ενσωματωμένου@Όπερα γιοκ:!: *χώρεσε ΌΛΟΣ ο κόσμος σε χάρτες&ανοίγει χωρίς καθυστερήσεις ή προβλήματα...θα 'μπαινε@μικρό αν δεν ήταν κατ' όνομα 16άρι:baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εχει κανεις θορυβο στα πλαινα κουμπια?? (εννοω σαν να μην ειναι τοσο σταθερα και να ειναι λιγο χαλαρα) αν ναι, ξερει τι αντιμετωπιση κανουν στο θεμα αυτο τα νοκια care?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εχει κανεις θορυβο στα πλαινα κουμπια?? (εννοω σαν να μην ειναι τοσο σταθερα και να ειναι λιγο χαλαρα) αν ναι, ξερει τι αντιμετωπιση κανουν στο θεμα αυτο τα νοκια care?? το δικο μου κανει ετσι..και σε αλλους νομιζω αν πας πες μας και εμας τι σου ειπαν..αν ειναι και φτιαχνεται καλο θα ηταν το gorilla glass..εχει μια γρατζουνια...και δεν ξερω πως το εκανα κιολας..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 το δικο μου κανει ετσι..και σε αλλους νομιζω αν πας πες μας και εμας τι σου ειπαν..αν ειναι και φτιαχνεται καλο θα ηταν το gorilla glass..εχει μια γρατζουνια...και δεν ξερω πως το εκανα κιολας..:cry: κατι διαβασα οτι τα κουμπια ειναι ενα με το σωμα οποτε αλλαζει και το σωμα.. τωρα αμα αυτο το καλυπτει η εγγυηση κανεις δεν ξερει, για αυτο και ρωτησα.. gorilla-ξεgorilla επιβαλλεται screen protector Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Oλα τα Ν9 ετσι ειναι. *οχι δεν επιβαλλεται protector σε αυτην την κυρτη οθονη. Η εμπειρια χρησης θα χειτοτερεψει δραματικα. Ασε κιολας που δεν χρειαζεται για δεν παθαινει τιποτα η οθονη του. Edited June 13, 2012 by paidi_8auma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Oλα τα Ν9 ετσι ειναι. *οχι δεν επιβαλλειται protector σε αυτην την κυρτη οθονη. Η εμπειρια χρησης θα χειτοτερεψει δραματικα. Ασε κιολας που δεν χρειαζεται για δεν παθαινει τιποτα η οθονη του. οντως..για αυτο δεν εχω βαλει και εγω..δεν θα ειναι το ιδιο μετα..δεν ειναι σαν τις αλλες συσκευες η οθονη..ασε που θα δειχνει ασχημο μετα! μην το λες..παθαινει:( @mobrol λογικα θα ειναι κουμπωτα.. αλλα δεν νομιζω και παλι να τα αλλαζουν..καπως ετσι θα ειναι ολα λογικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Οσον αφορα τον firefox εγω απεγκατεστησα την προηγουμενη εκδοση και πηγα να εγκαταστησω την κανουρια. Μου εκανε απανωτα installation failed και ετσι σταματησα την προσπαθεια. Σημερα που πηγα να το ξαναπροσπαθησω εχουν κατεβασει απο το store τον firefox (τουλαχιστον ετσι νομιζω γιατι δεν τον βρισκω με τιποτα...). Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Οσον αφορα τον firefox εγω απεγκατεστησα την προηγουμενη εκδοση και πηγα να εγκαταστησω την κανουρια. Μου εκανε απανωτα installation failed και ετσι σταματησα την προσπαθεια. Σημερα που πηγα να το ξαναπροσπαθησω εχουν κατεβασει απο το store τον firefox (τουλαχιστον ετσι νομιζω γιατι δεν τον βρισκω με τιποτα...). δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4152979#post4152979 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) οντως..για αυτο δεν εχω βαλει και εγω..δεν θα ειναι το ιδιο μετα..δεν ειναι σαν τις αλλες συσκευες η οθονη..ασε που θα δειχνει ασχημο μετα! μην το λες..παθαινει:( @mobrol λογικα θα ειναι κουμπωτα.. αλλα δεν νομιζω και παλι να τα αλλαζουν..καπως ετσι θα ειναι ολα λογικα.. εγω παλι εβαλα προστατευτικο και μια χαρα αφη εχει.. τα κουμπια για να αλλαχτουν πρεπει κυριολεκτικα να διαλυθει οοολο το κινητο.. ειδα ενα βιντεακι σχετικο.. ειναι το τελευταιο κατα σειρα που μπορει να αλλαχτει... ασχετο , αλλα πειτε μου δεν ειναι δελεαστικοτατο?? http://www.ebay.com/itm/Original-NEW-Housing-Cover-Case-Faceplate-For-NOKIA-N9-N-9-White-/150808560385?pt=PDA_Accessories&hash=item231ce40301 Edited June 13, 2012 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά ένας φίλος μου με n9 πήγε να δουλέψει το nokia maps πρώτη φορά και ανοίγοντας το ήθελε να σβήσει όλες της χώρες που είχε το κινητό για καλύτερο χώρο και μετά να βάλει την ελλάδα αλλά από την ώρα που διέγραψε της άλλες χώρες δεν μπορεί να κατεβάσει καμία χώρα με τίποτα ξέρετε μήπως το γιατί?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά ένας φίλος μου με n9 πήγε να δουλέψει το nokia maps πρώτη φορά και ανοίγοντας το ήθελε να σβήσει όλες της χώρες που είχε το κινητό για καλύτερο χώρο και μετά να βάλει την ελλάδα αλλά από την ώρα που διέγραψε της άλλες χώρες δεν μπορεί να κατεβάσει καμία χώρα με τίποτα ξέρετε μήπως το γιατί?? πως εγινε αυτο?? το Ν9 δεν εχει καμια χωρα μεσα απο μονο του... του βγαζει καποιο μηνυμα?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 πως εγινε αυτο?? το Ν9 δεν εχει καμια χωρα μεσα απο μονο του... του βγαζει καποιο μηνυμα?? Αδελφε τι να σου πω εγώ ο ίδιος το έπιασα στα χέρια μου όταν το ανοίξαμε την πρώτη φορά έδειχνε όλα καλά πήγαμε στις ρύθμισης και στην εφαρμογή χαρτών έλεγε ότι έχει μέσα τουλάχιστον 5-6 χώρες κυρίως βαλκανίων βουλγαρία πάνω ψηλά κλπ.πήγαμε εκεί που λέει της χώρες της κάναμε delete μετά μας έδειξε ότι δεν είχε κανένα χάρτη μέσα πήγαμε να βάλουμε την ελλάδα αλλά το πρόγραμμα φόρτωσης χαρτών δεν θέλει με τίποτα να ανοίξει οστε να μπορεί να βάλει μια οποιαδήποτε χώρα...το κάναμε με wifi και μου είπε ο φίλος μου ότι όταν πήγε σπίτι του το δοκίμασε και με το ovi suite αλλά τίποτα...Τι μπορεί να έχει γίνει οεο??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Αδελφε τι να σου πω εγώ ο ίδιος το έπιασα στα χέρια μου όταν το ανοίξαμε την πρώτη φορά έδειχνε όλα καλά πήγαμε στις ρύθμισης και στην εφαρμογή χαρτών έλεγε ότι έχει μέσα τουλάχιστον 5-6 χώρες κυρίως βαλκανίων βουλγαρία πάνω ψηλά κλπ.πήγαμε εκεί που λέει της χώρες της κάναμε delete μετά μας έδειξε ότι δεν είχε κανένα χάρτη μέσα πήγαμε να βάλουμε την ελλάδα αλλά το πρόγραμμα φόρτωσης χαρτών δεν θέλει με τίποτα να ανοίξει οστε να μπορεί να βάλει μια οποιαδήποτε χώρα...το κάναμε με wifi και μου είπε ο φίλος μου ότι όταν πήγε σπίτι του το δοκίμασε και με το ovi suite αλλά τίποτα...Τι μπορεί να έχει γίνει οεο??? το ιδιο και σε εμενα ειχε 5-6 χωρες και εβαλα εγω και την ελλαδα. η πλακα ειναι οτι δε σε αφηνει σβησεις τους χαρτες των χωρων εναν εναν αλλα μονο ολες μαζι.. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το ιδιο και σε εμενα ειχε 5-6 χωρες και εβαλα εγω και την ελλαδα. η πλακα ειναι οτι δε σε αφηνει σβησεις τους χαρτες των χωρων εναν εναν αλλα μονο ολες μαζι.. Φιλε enwsiths ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες ναι δε σε αφηνει να σβησεις τους χαρτες των χωρων εναν εναν αλλα μονο ολες μαζι!!!Αυτο καναμε σβησαμε ολες της χωρες και μετα θελαμε να βαλουμε την ελλαδα αλλα τιποτα δεν το εκανε με τιποτα...!!!Καμια γνωμη κανεις για το τι να κανουμε??? :wacko: :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ....Και χαλασε. Απο χθες το βραδυ εχω προβλημα με το κινητο, δεν βρισκει τη καρτα σιμ με τιποτα. Την εβγαλα, την εβαλα, εκανα απειρα restarts, τιποτα. Αρνειται να δει οτι υπαρχει καρτα σιμ. Δοκιμασα και με αλλη καρτα σιμ, το ιδιο. Μαλλον το απογευμα θα πρεπει να κανω μια επισκεψη σε καποιο nokia shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ....Και χαλασε. Απο χθες το βραδυ εχω προβλημα με το κινητο, δεν βρισκει τη καρτα σιμ με τιποτα. Την εβγαλα, την εβαλα, εκανα απειρα restarts, τιποτα. Αρνειται να δει οτι υπαρχει καρτα σιμ. Δοκιμασα και με αλλη καρτα σιμ, το ιδιο. Μαλλον το απογευμα θα πρεπει να κανω μια επισκεψη σε καποιο nokia shop. Εμένα που και που στα καλά καθούμενα μου "πετάει" την κάρτα σιμ, σαν να την έβγαλα και να την ξαναέβαλα, και μου ξαναζητάει κωδικό πιν... :X:X Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους.Απο εχτες το απογευμα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος n9 μαυρο 64GB και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν συσκευη συν οτι το πηρα καινουργιο 399!!! Του εβαλα ελληνικο πληκτρολογιο εφαρμογες το wazapp κλπ.Ολα καλα αν και αποριες υπαρχουν και ελπιζω με την βοηθεια σας να λυθουν ολες!!! 1η μου ερωτηση ο μαμα browser εχει η δεν εχει επιλογη για σελιδοδεικτες οπως εχει το firefox το οποιο εχει.και ελληνικο μενου και παιζει π.χ αντ1 webtv που παρολλο που εχω βαλει τον adobe flash player μονο ο Firefox τα πάιζει ολα.αληθεια ποιος απο τους 2 πιστευεται οτι ειναι ποιο γρηγορος και καλυτερος??Ο opera mobile τι λεει ειναι καλος η δεν αξιζει να μην τον βαλω καθολου??ευχαριστω!!!! Edited June 19, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλημερα σε ολους.Απο εχτες το απογευμα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος n9 μαυρο 64GB και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν συσκευη συν οτι το πηρα καινουργιο 399!!! Του εβαλα ελληνικο πληκτρολογιο εφαρμογες το wazapp κλπ.Ολα καλα αν και αποριες υπαρχουν και ελπιζω με την βοηθεια σας να λυθουν ολες!!! 1η μου ερωτηση ο μαμα browser εχει η δεν εχει επιλογη για σελιδοδεικτες οπως εχει το firefox το οποιο εχει.και ελληνικο μενου και παιζει π.χ αντ1 webtv που παρολλο που εχω βαλει τον adobe flash player μονο ο Firefox τα πάιζει ολα.αληθεια ποιος απο τους 2 πιστευεται οτι ειναι ποιο γρηγορος και καλυτερος??Ο opera mobile τι λεει ειναι καλος η δεν αξιζει να μην τον βαλω καθολου??ευχαριστω!!!! Καλως ηρθες στην παρεα μας.επιλογη για σελιδοδεικτες δεν εχει οπως ο firefox.απλα βαζεις τους σελιδοδεικτες σου με τη μορφη εικονιδιων στη home screen και τους ριχνεις σε ενα φακελλο που θα φτιαξεις εσυ. οσο για τον firefox προχθες αναβαθμιστηκε στην εκδοση ν13 αλλα εχασε τα ελληνικα.εσυ μαλλον την ν12 θα εχεις. κι ο οπερα καλος ειναι αλλα δεν υποστηριζει flash. απολαυσε τη νεα σου συσκευη κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts