toulker Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Βασικά ζητάει ενημέρωση για λειτουργίες του κινητού και αναρωτιετε αν υπάρχει κάτι νεότερο, που το παράξενο;Δεν χρειάζεστε κάποια ενημέρωση; Τόση διαφήμιση κάνει το φόρουμ στην Nokia χάθηκε μια επίσημη ερώτηση - απάντηση; Όχι λογοκρισία και μην κρίνεις αυτόν που ρώτησε επτά φορές πιθανόν δεν πήρε απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτό σου εξηγεί ο άνθρωπος, πως έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα και υπάρχει και στο net παντού, πολύ απλά με ένα search στο google. Όχι λογοκρισία και μην κρίνεις αυτόν που ρώτησε επτά φορές πιθανόν δεν πήρε απάντηση! Ούτε και συ έκανες τον κόπο να ψάξεις μου φαίνεται έστω και 6 σελίδες πίσω καθώς θα βλεπες ότι έχει απαντηθεί και στα ενδιάμεσα το "θα έχει Ελληνικά;". Δεν γίνεται κακοπροαίρετα απλά μετά καταντάει κουραστικό το thread, σου σπάει και τα νεύρα όποιων είναι εδώ από τις πρώτες σελίδες Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ερώτηση: Έχει βγει κανένα bluetooth keyboard που να εφαρμόζει πάνω; Όπως αυτό δηλαδή ένα ανάλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το ότι υπάρχει το θέμα Ελληνικών ένα μήνα πριν ,αυτο δεν νομίζω ότι θα πρέπει να εμποδίζει κάποιον να ρωτήσει για νεότερες εξελίξεις στο θέμα αυτο αφού ουσιαστικά σαν απάντηση τότε υπήρξε ένα θα! Σήμερα λοιπόν έπειτα απο τόσο καιρό η απάντηση θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού μεσολάβησε φανταζομαι αρκετός χρόνος για μια μετάφραση! Πελάτες της Nokia είμαστε όχι παπαγαλάκια της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το ότι υπάρχει το θέμα Ελληνικών ένα μήνα πριν ,αυτο δεν νομίζω ότι θα πρέπει να εμποδίζει κάποιον να ρωτήσει για νεότερες εξελίξεις στο θέμα αυτο αφού ουσιαστικά σαν απάντηση τότε υπήρξε ένα θα! Σήμερα λοιπόν έπειτα απο τόσο καιρό η απάντηση θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού μεσολάβησε φανταζομαι αρκετός χρόνος για μια μετάφραση! Πελάτες της Nokia είμαστε όχι παπαγαλάκια της! η απάντηση που υπήρξε είναι πως επισήμως ελληνικά ΔΕΝ θα πάρει. Και για τον συγκεκριμένο που συζητάτε(δεν έχω τπτ με τον άνθρωπο απλά λέω τα πράγματα με το όνομα τους) οι ερωτήσεις του αφορούσαν επίσημο Update. Μην ξεφεύγουμε πάλι απο το θέμα παιδιά , γεμίζει το thread δίχως ουσία και μετά χανόμαστε στο να ψάχνουμε χρήσιμες απαντήσεις . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 η απάντηση που υπήρξε είναι πως επισήμως ελληνικά ΔΕΝ θα πάρει. Και για τον συγκεκριμένο που συζητάτε(δεν έχω τπτ με τον άνθρωπο απλά λέω τα πράγματα με το όνομα τους) οι ερωτήσεις του αφορούσαν επίσημο Update. Μην ξεφεύγουμε πάλι απο το θέμα παιδιά , γεμίζει το thread δίχως ουσία και μετά χανόμαστε στο να ψάχνουμε χρήσιμες απαντήσεις . Τουλαχιστον γνωριζουμε αν το παιδι που εφτιαξε το ελληνικο πληκτρολογιο μηπως ετοιμαζεται να μεταφρασει και ολο το λογισμικο ? η εστω οσο μπορει απο αυτο? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ευχαριστω για την πολυ σοβαρη σου απαντηση ,ξεκαθαρισες πολυ απλα το θεμα.Εγω προσωπικα δεν θα το αγορασω το Ν9 και γνωμη μου ειναι να μην το κανει κανεις αφου σαν εταιρεια η nokia δεν σεβεται την Εθνικη ταυτοτητα μας και υπολογιζει μονο το κερδος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Μισό λεπτάκι γιατί η Nokia δεν κορόιδεψε κανέναν. Δεν υποσχέθηκε ελληνικά για να τα πάρει μετά πίσω. Έβγαλε τη συσκευή, είπε ότι επισήμως δεν θα έχει ελληνικά, υποσχέθηκε δύο μεγάλα updates (και το ένα έχει γίνει ήδη) και δεδομένης της ιστορίας με τη microsoft και την τιμής του κινητού αλλά και της ίδιας της φύσης αυτού του κινητού ο καθένας μπορεί να πάρει τα ρίσκα του. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ευχαριστω για την πολυ σοβαρη σου απαντηση ,ξεκαθαρισες πολυ απλα το θεμα.Εγω προσωπικα δεν θα το αγορασω το Ν9 και γνωμη μου ειναι να μην το κανει κανεις αφου σαν εταιρεια η nokia δεν σεβεται την Εθνικη ταυτοτητα μας και υπολογιζει μονο το κερδος της. Το οτι δεν δεν έβγαλε ελληνικό μενου για το συγκεκριμμενο κινητό η Nokia δε νομίζω οτι έχει και τόσο μεγάλη σημασία, ας μην το μεγαλοποιούμε το θέμα, άλλωστε χλωμό το κόβω όποιος πάρει ειδικά το συγκεκριμμένο τηλέφωνο να μην γνωρίζει αγγλικά. Έτσι κι αλλιώς ελληνικό πληκτρολόγιο βγήκε. Και όσον αφορά για το αν μας σέβεται η Nokia σα λαό ή όχι, να θυμίσω οτι αντίθετα με την google που στους χάρτες της γράφει τα Σκόπια Μακεδονία η Nokia στους δικούς της τα έχει ΠΓΔΜ. Και όμως έχουμε γεμίσει android κινητά. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Το οτι δεν δεν έβγαλε ελληνικό μενου για το συγκεκριμμενο κινητό η Nokia δε νομίζω οτι έχει και τόσο μεγάλη σημασία, ας μην το μεγαλοποιούμε το θέμα, άλλωστε χλωμό το κόβω όποιος πάρει ειδικά το συγκεκριμμένο τηλέφωνο να μην γνωρίζει αγγλικά. Έτσι κι αλλιώς ελληνικό πληκτρολόγιο βγήκε. Και όσον αφορά για το αν μας σέβεται η Nokia σα λαό ή όχι, να θυμίσω οτι αντίθετα με την google που στους χάρτες της γράφει τα Σκόπια Μακεδονία η Nokia στους δικούς της τα έχει ΠΓΔΜ. Και όμως έχουμε γεμίσει android κινητά. Πλέον το έχει MACEDONIA Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) @toulker Πολύ απλά να δώσω μια απάντηση γιατί δεν είναι σωστό να αφήνονται εντυπώσεις.Απάντηση δόθηκε εδώ [off topic] Nokia N9 καθώς επίσης στην πορεία του θέματος και από μέλη του forum.Επίσης να υπενθυμίσω ότι βάση των Ο.Π.Χ.,τους οποίους έκανες αποδεκτούς κατά την εγγραφή σου,Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του myphone.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος. Όσο για το αν είναι αυτή η δημοκρατία του forum όπως αναφέρεις και για το αν <<εξυπηρετούνται ή όχι οι χορηγοί>> δεν έχω να πω τίποτα.Το αφήνω στην κρίση των μελών. Παρακαλώ πολύ συνέχεια στο θέμα μας. Edited January 7, 2012 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πλέον το έχει MACEDONIA Βασικα οταν εχεις τους χαρτες στα Αγγλικα γραφει Macedonia [FYROM], ενω οταν τους εχεις στα ελληνικα γραφει ΠΓΔΜ. Τουλαχιστον ετσι γινεται στα symbian κινητα, φανταζομαι στο Ν9 λογω της ελλειψης της ελληνικης γλωσσας θα ισχυει η πρωτη περιπτωση. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 χωνει εστω ενα FYROM... η αλλη τιποτα απο οσο θυμαμαι ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 χωνει εστω ενα FYROM... η αλλη τιποτα απο οσο θυμαμαι ;) κακά τα ψέματα, εμείς (στην Ελλάδα) γνωρίζουμε τα περί FYROM. Το ζήτημα είναι αυτό να το είχαν για τις άλλες χώρες .. όπως βλέπεις πάντως στο ελληνικό Ε7 μου τα χει έτσι . Πάλι ξεφεύγουμε απο το θέμα όμως πέτρο μου :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ευχαριστω για την πολυ σοβαρη σου απαντηση ,ξεκαθαρισες πολυ απλα το θεμα.Εγω προσωπικα δεν θα το αγορασω το Ν9 και γνωμη μου ειναι να μην το κανει κανεις αφου σαν εταιρεια η nokia δεν σεβεται την Εθνικη ταυτοτητα μας και υπολογιζει μονο το κερδος της. Σεβαστή η άποψή σου αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: η μη χρήση Ελληνικών, σε εμπόδισε να αγοράσεις το αυτοκίνητό σου που στις οθόνες πληροφοριών δεν γράφει Ελληνικά? τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου που δεν γράφουν Ελληνικά στο προφίλ τους? router για το pc σου που δεν έχει menu στα Ελληνικά? κ.ο.κ. Τα παραδείγματα άπειρα. ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ευχαριστω για την πολυ σοβαρη σου απαντηση ,ξεκαθαρισες πολυ απλα το θεμα.Εγω προσωπικα δεν θα το αγορασω το Ν9 και γνωμη μου ειναι να μην το κανει κανεις αφου σαν εταιρεια η nokia δεν σεβεται την Εθνικη ταυτοτητα μας και υπολογιζει μονο το κερδος της. Για εμένα είναι θετικό να μην έχει ελληνικά (στο μενού, άλλο το πληκτρολόγιο). Αν κάτι μου τη δίνει στο LG μου (επιλογή της LG, όχι της Google) είναι ότι έρχομαι Ελλάδα, βάζω την ελληνική SIM και τσαφ, το κινητό γυρνάει στα Ελληνικά. Επιστρέφω Ελβετία και τσαφ το κινητό γυρνάει στα Γερμανικά. Πάω Ιταλία, βάζω την ιταλική μου SIM, και τσαφ, Ιταλικά. Και πρέπει εγώ χειροκίνητα να το γυρνάω κάθε φορά στα Αγγλικά. Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω όλες τις γλώσσες (του μενού). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 @toulker Πολύ απλά να δώσω μια απάντηση γιατί δεν είναι σωστό να αφήνονται εντυπώσεις.Απάντηση δόθηκε εδώ [off topic] Nokia N9 καθώς επίσης στην πορεία του θέματος και από μέλη του forum.Επίσης να υπενθυμίσω ότι βάση των Ο.Π.Χ.,τους οποίους έκανες αποδεκτούς κατά την εγγραφή σου,Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του myphone.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος. Όσο για το αν είναι αυτή η δημοκρατία του forum όπως αναφέρεις και για το αν <<εξυπηρετούνται ή όχι οι χορηγοί>> δεν έχω να πω τίποτα.Το αφήνω στην κρίση των μελών. Παρακαλώ πολύ συνέχεια στο θέμα μας. Εκεινο που θα ηθελα να τονισω ειναι οτι ναι το forum πρεπει να εχει κανονες και συμφωνω στους περισσοτερους απο αυτους, εχω ομως την αποψη οτι κα οι κανονες πρεπει να αναπροσαρμοζονται .Το forum δεν ειναι δικαστηριο ,ουτε ανηκει στα σωματα ασφαλειας για να ειναι απαραιτητη η ιεραρχια διαχειριστης υποδιαχειριστης κτλ. Απλα πιστευω οτι οταν κατι λογοκρινετε ,δεν ειναι ελευθερια,δεν εγραψα βρισιες ουτε κατι ασχετο με το Ν9 ,επισης δεν χαρακτηρισα κανεναν επι προσωπικου .Ναι το να μην εχει Ελληνικα η συσκευη εμενα με εμποδιζει στο να την αγορασω , το αυτοκινητο μου εχει Ελληνικο manual και οτι ψωνιζω εχει Ελληνικες οδηγιες κατα περιπτωση εκτος απο τα λαστιχα του αυτοκινητου μου που αναφερθηκαν παραπανω. Και οι διαχειριστες επισης μπορει να κανουν λαθη αλλα δεν υπαρχει κατα την γνωμη λογως να αναφερθω στον ιεραρχικα ανωτερο τους, δεν δικαζουμε κανεναν εδω μεσα ,αποψεις και πληροφοριες ψαχνουμε.Επισης γνωριζω οτι το forum δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα αλλα επιχειρηση και φυσικα αυτο δεν με ενοχλει καθολου αντιθετως το επικροτω. Οχι λογοκρισια ομως . Συγνωμη δεν θελω να χαλασω την ενοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Συμφωνώ ότι η γλώσσα είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής μιας συσκευής,όταν μάλιστα σημαντικό μέρος της ευχρηστίας της οφείλεται στην υποστήριξη της μητρικής γλώσσας του χρήστη ή μη.Το κινητό δεν είναι πλυντήριο ούτε φούρνος μικροκυμάτων,ούτε αυτοκίνητο που η εκμάθηση της λειτουργίας τους είναι θέμα μερικών ωρών ή και λεπτών ακόμα.Πόσο μάλλον όταν αυτοαποκαλείται και smartphone.Τι smartphone είναι αυτο όταν αγνοεί τη γλώσσα μου;Απαράδεκτη η ΝΟΚΙΑ για μένα,συμφωνώ και επαυξάνω με τις όποιες ενστάσεις επι του θέματος αυτού! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδιά, το έχει δουλέψει κανείς με Cosmote 2in1; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σε 1 κατάστημα γερμανός μου είπαν πλέον δεν γίνεται! :lol: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Πλέον; Δηλαδή; Πες γιατί είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ να το πάρω, μην κάνω καμμιά πατάτα... Εικονίδιο για τις υπηρεσίες SIM βγάζει κανονικά, από ότι είδα σε βιντεάκια στο youtube, το θέμα είναι να δουλεύει το 2in1. Edited January 10, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis123 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 το δουλεύω εγώ λειτουργεί κανονικά με εικονίδιο στην επιφάνεια του N9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια με υποτιτλους;τα βαζω στον ιδιο φακελλο (avi η ταινια και srt οι υποτιτλοι) αλλα υποτιτλους δεν μου βγαζει.υπαρχει τροπος; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια με υποτιτλους;τα βαζω στον ιδιο φακελλο (avi η ταινια και srt οι υποτιτλοι) αλλα υποτιτλους δεν μου βγαζει.υπαρχει τροπος; έχεις μετατρέψει τους υπότιτλους σε Unicode από ANSI ? επίσης έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία ? Δηλαδή για την ταινία "tainia.avi" οι υπότιτλοι θα πρέπει να λέγονται "tainia.srt" Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια με υποτιτλους;τα βαζω στον ιδιο φακελλο (avi η ταινια και srt οι υποτιτλοι) αλλα υποτιτλους δεν μου βγαζει.υπαρχει τροπος; δοκιμασε με αυτο αν ειναι http://my-meego.com/software/applications.php?name=Open_Video_Player&faq=2&fldAuto=500 Καλα νεα για pr1.2 http://mynokiablog.com/2012/01/11/pr1-2-nokia-n9-update-screenshots-and-changelog-app-folders-video-call-and-much-more/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts