GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μα εκείνος την πέρασε...Δεν είναι επίσημη βρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μα εκείνος την πέρασε...Δεν είναι επίσημη βρε συ ψάχνοντας είδα ότι στην Κίνα και σε κάποιες άλλες χώρες είναι επίσημη... μήπως ήρθε το κινητό έτσι στα χέρια του φοβάμαι... έχω ξενερώσει απίστευτα γτ έδωσα iphone 4s γιαυτό το τηλέφωνο και τώρα δεν το έχω χαρεί καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν είναι επίσημη είναι beta φίλε μου...Και αυτό είναι 1000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν είναι επίσημη είναι beta φίλε μου...Και αυτό είναι 1000% Η Νόκια μπορεί να μου σβήσει εντελώς αυτή την έκδοση, έτσι χαλασμένο που είναι το τηλέφωνο, και να μου βάλει μια προηγούμενη επίσημη; πχ την 20.2011; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Η Νοκια μπορεί. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Νοκια Ελλάδος ή θα στο στείλουν στην Φιλανδία και πόσο θα σε χρεώσουν...μιας και θα δουν ότι κάποιος πέρασε αυτή την έκδοση αφού δεν είναι επίσημη. Για εύρεση security code πάντως....γνωστό μου τον έγδαραν. Δεν ήθελε να του κάνω flash με phoenix και ήθελε να πάει νοκια. Εκεί του πήραν 50 ευρώ Edited January 6, 2012 by GeorgeChios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Η Νοκια μπορεί. Το θέμα είναι εάν μπορεί η Νοκια Ελλάδος ή θα στο στείλουν στην Φιλανδία και πόσο θα σε χρεώσουν...μιας και θα δουν ότι κάποιος πέρασε αυτή την έκδοση αφού δεν είναι επίσημη. Για εύρεση security code πάντως....γνωστό μου τον έγδαραν. Δεν ήθελε να του κάνω flash με phoenix και ήθελε να πάει νοκια. Εκεί του πήραν 50 ευρώ μωρε να τα δώσω να τελειώνουμε...πάντως μόλις επικοινώνησα με το παιδί που το είχε, το τηλέφωνο το πήρε έτσι στα χέρια του από κάποιο μαγαζί, όχι επώνυμο, αλλά κλειστό και σφραγισμένο. επομένως φόραγε ήδη την έκδοση αυτή....οπότε η Νόκια είναι μονοδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδια συγνωμη για την χιλιοπαιγμενη ερωτηση ,ομως επειδη θελω να παρω το κινητο ,αλλα με ενδιαφερει το τηλεφωνο να εχει την Ελληνικη γλωσσα ,ειχαμε καποια εξελιξη σε αυτο το κομματι; Συγνωμη για το σχολιο αλλα πραγματικα ως Ελληνες δεν θα επρεπε ουτε να το διανοηθουμε να αγορασουμε ενα τηλεφωνο που δεν φερει την Ελληνικη Γλωσσα και επισης ειναι αδιανοητο μια εταιρεια οπως η nokia με εκατομμυρια πωλησεις στην χωρα μας να φερνει αυτο το τηλεφωνο και οποιοδηποτε προιον της στην χωρα μας μη εξελληνισμενο, ειναι ντροπη. Οσο καλη και να ειναι αυτη η συσκευη δεν θα επρεπε να επιτρεπετε η εισαγωγη της στην χωρα μας διχως Ελληνικα, ειναι τραυματισμος του πολιτισμου μας και υποτιμηση της νοημοσυνης μας.Δεν υπαρχει το αν δεν το θελεις μην το παρεις , θα πρεπει επιτελους αυτη η χωρα να πει οτι αν δεν σεβεσαι τον πολιτισμο και την γλωσσα μας δεν επιτρεπετε να δραστηριοποιησε εδω, ποσο μαλον να κανεις εμποριο πουλωντας οτι γουσταρεις χωρις κανονες. Ποσοι πιστευετε οτι θα αγοραζαν το Ν9 στην Φιλλανδια και την Γερμανια αν το τηλεφωνο ειχε ολες τις γλωσσες πλην Φιλανδικων και Γερμανικων ,ακομη και αν γνωριζουν απταιστα Αγγλικα; Η απαντηση : ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!! Σεβασμο στην γλωσσα μας. Επισης για αποφυγη παρεξηγησεων το ιδιο συμβαινει και με αλλες συσκευες - εταιρειες που φυσικα πρεπει να αποκλειστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδια συγνωμη για την χιλιοπαιγμενη ερωτηση ,ομως επειδη θελω να παρω το κινητο ,αλλα με ενδιαφερει το τηλεφωνο να εχει την Ελληνικη γλωσσα ,ειχαμε καποια εξελιξη σε αυτο το κομματι; Συγνωμη για το σχολιο αλλα πραγματικα ως Ελληνες δεν θα επρεπε ουτε να το διανοηθουμε να αγορασουμε ενα τηλεφωνο που δεν φερει την Ελληνικη Γλωσσα και επισης ειναι αδιανοητο μια εταιρεια οπως η nokia με εκατομμυρια πωλησεις στην χωρα μας να φερνει αυτο το τηλεφωνο και οποιοδηποτε προιον της στην χωρα μας μη εξελληνισμενο, ειναι ντροπη. Οσο καλη και να ειναι αυτη η συσκευη δεν θα επρεπε να επιτρεπετε η εισαγωγη της στην χωρα μας διχως Ελληνικα, ειναι τραυματισμος του πολιτισμου μας και υποτιμηση της νοημοσυνης μας.Δεν υπαρχει το αν δεν το θελεις μην το παρεις , θα πρεπει επιτελους αυτη η χωρα να πει οτι αν δεν σεβεσαι τον πολιτισμο και την γλωσσα μας δεν επιτρεπετε να δραστηριοποιησε εδω, ποσο μαλον να κανεις εμποριο πουλωντας οτι γουσταρεις χωρις κανονες. Ποσοι πιστευετε οτι θα αγοραζαν το Ν9 στην Φιλλανδια και την Γερμανια αν το τηλεφωνο ειχε ολες τις γλωσσες πλην Φιλανδικων και Γερμανικων ,ακομη και αν γνωριζουν απταιστα Αγγλικα; Η απαντηση : ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!! Σεβασμο στην γλωσσα μας. Επισης για αποφυγη παρεξηγησεων το ιδιο συμβαινει και με αλλες συσκευες - εταιρειες που φυσικα πρεπει να αποκλειστουν. ηταν απο τα πραγματα που με ενοχλούσαν περισσοτερο στο n900.. πραγματικα το θεωρουσα απαραδεκτο! τουλάχιστον εδω μπορεις να στειλεις sms με 160 χαρακτηρες.. στο n900 δεν μπορουσες να κανεις ουτε αυτο! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Πελατες ειμαστε και εμεις ,θα πρεπει να μας σεβονται.Εχει και ο δικος μας ο παρας την αξια του και ειναι και δουλεμενος. Εδω ειναι Ελλαδα και οχι ο γα*****ος εμπορικος τους παραδεισος. Edited January 6, 2012 by toulker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδια συγνωμη για την χιλιοπαιγμενη ερωτηση ,ομως επειδη θελω να παρω το κινητο ,αλλα με ενδιαφερει το τηλεφωνο να εχει την Ελληνικη γλωσσα ,ειχαμε καποια εξελιξη σε αυτο το κομματι; Συγνωμη για το σχολιο αλλα πραγματικα ως Ελληνες δεν θα επρεπε ουτε να το διανοηθουμε να αγορασουμε ενα τηλεφωνο που δεν φερει την Ελληνικη Γλωσσα και επισης ειναι αδιανοητο μια εταιρεια οπως η nokia με εκατομμυρια πωλησεις στην χωρα μας να φερνει αυτο το τηλεφωνο και οποιοδηποτε προιον της στην χωρα μας μη εξελληνισμενο, ειναι ντροπη. Οσο καλη και να ειναι αυτη η συσκευη δεν θα επρεπε να επιτρεπετε η εισαγωγη της στην χωρα μας διχως Ελληνικα, ειναι τραυματισμος του πολιτισμου μας και υποτιμηση της νοημοσυνης μας.Δεν υπαρχει το αν δεν το θελεις μην το παρεις , θα πρεπει επιτελους αυτη η χωρα να πει οτι αν δεν σεβεσαι τον πολιτισμο και την γλωσσα μας δεν επιτρεπετε να δραστηριοποιησε εδω, ποσο μαλον να κανεις εμποριο πουλωντας οτι γουσταρεις χωρις κανονες. Ποσοι πιστευετε οτι θα αγοραζαν το Ν9 στην Φιλλανδια και την Γερμανια αν το τηλεφωνο ειχε ολες τις γλωσσες πλην Φιλανδικων και Γερμανικων ,ακομη και αν γνωριζουν απταιστα Αγγλικα; Η απαντηση : ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!! Σεβασμο στην γλωσσα μας. Επισης για αποφυγη παρεξηγησεων το ιδιο συμβαινει και με αλλες συσκευες - εταιρειες που φυσικα πρεπει να αποκλειστουν. Συμφωνώ μεν μαζί σου ΑΛΛΑ να σου υπενθυμίσω ότι αυτή η συσκευή, βγήκε σαν περιορισμένης παραγωγής/διαθεσιμότητας (λόγω πολιτικής της εταιρίας) και αργότερα λόγω ζήτησης απλά συνέχισαν την παραγωγή (γιατί έφερνε έσοδα). Εδώ καλά καλά τώρα με τα updates ραφινάρουν το OS δεν βελτιώνουν ουσιαστικά ακόμη τίποτε. Η Νοκια τουλάχιστον στο θέμα της υποστήριξης, πάντα είχε καλά standards για τις περισσότερες συσκευές της. Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συμφωνώ μεν μαζί σου ΑΛΛΑ να σου υπενθυμίσω ότι αυτή η συσκευή, βγήκε σαν περιορισμένης παραγωγής/διαθεσιμότητας (λόγω πολιτικής της εταιρίας) και αργότερα λόγω ζήτησης απλά συνέχισαν την παραγωγή (γιατί έφερνε έσοδα). Εδώ καλά καλά τώρα με τα updates ραφινάρουν το OS δεν βελτιώνουν ουσιαστικά ακόμη τίποτε. Η Νοκια τουλάχιστον στο θέμα της υποστήριξης, πάντα είχε καλά standards για τις περισσότερες συσκευές της. δεν ηταν και τοσο δυσκολο να βαλουν ελληνικά τοσο στο n900 οσο και στο n9... δεν υπαρχει καμια δικαιολογία για μενα εδω.. συμφωνω οτι η νοκια παντα ειχε καλα standards για ολες τις συσκευες της. στα memo ομως κτλ τα εκανε πραγματικά μαντάρα! και επειδη εγω την νοκια την εχω μαθει αλλιως τετοια πραγματα δεν τα ανεχομαι.. και το ξαναλεω σιγα τον κοπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τι θα πει περιορισμενη διαθεσιμοτητα ; ας μην το εφερνε στην Ελλαδα αμα δεν μπορουσε ,ειναι γλυκος ο παρας και μαλιστα με λιγοτερη δουλεια!!! Ποιος να κατσει να γραφει τωρα μεταφραση,πουλα το και ριξε ενα περιορισμενη διαθεσιμοτητα και ολα οκ. Οχι δεν υπαρχει δικαιολογια. Η nokia και οι παπαρες οι Φιλανδοι ,παλε ποτε θυγατρικη της μεγαλης μαμας siemens (ασχετα που δεν το λεει κανεις), μολις εφυγε η siemens τα μαζεψαν και εφυγαν και αυτοι και αφησαν εδω καποια ταλαιπωρημενα nokia stores (οχι δικης τους ιδιοκτησιας αλλα franchise) και συνεχισαν την τακτικη τους προσκολημενοι τωρα στην microsoft ,προσπαθοντας να μας δουλεψουν ψιλο γαζι.Δεν ηταν και δεν ειναι σοβαρη εταιρεια ,απλα χρεοκοπημενοι μια δεκαετια πριν ,πουληθηκαν στους Γερμανους και γιναν εταιρεια.Τωρα δε εκφραζουν και ανθελληνικες αποψεις και ζητουν και εγκυησεις.Αν δεν βαλουν Ελληνικα στις συσκευες τους να φυγουν απο την Ελλαδα και να απαγορευτει καθε ειδους τετοια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 θυγατρικη της ζιμενς? απο ποτε? επισης εδω και αρκετα χρονια εχει επισημα καταστηματα, nokia care λεγονται... επισης για την τελευταια προταση, μονο το Ν9 δεν εχει! οχι ολες οι συσκευες τους! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Μπορεις να ψαξεις την ιστορια τους και θα το βρεις σιγουρα.Επισης κανεις δεν αμφησβητει τα πολλα αξιολογα μοντελα που εφεραν στην αγορα. Επισης ρωτα για τα nokia care και θα μαθεις πως λειτουργουν.Επισης εχουν εξουσιοδοτηση class 2 οτιδηποτε αλλο παει εξω. Edited January 6, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το αντικείμενο του συγκεκριμένου topic δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με την ιστορία της Nokia ως εταιρίας ούτε με το πως λειτουργούν τα nokia care. Παρακαλώ πολύ παραμείνετε στο θέμα μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συμφωνω απολυτα οτι ειναι απαραδεκτο η μη υποστηριξη ελληνικης γλωσσας,αλλα καλως η κακως ανηκουμε σε μια ενιαια αγορα οπου τα προιοντα και οι υπηρεσιες διακινουνται ελευθερα και οπου εμεις σαν Ελλαδα δεχτηκαμε και υπογραψαμε να συμμετεχουμε,στο κατω κατω της γραφης η Nokia εξαρχης ειχε δηλωσει οτι δεν προκειται επισημα να υποστηριξει την ελληνικη γλωσσα αρα ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε καταναλωτη να αποφασισει αν το θελει η οχι συμφωνα με τις αναγκες του και τις οποιες αντιληψεις του και ουτε προκειται να μπω στη διαδικασια γιατι αυτο και και οχι κατι αλλο,γιατι ετσι και οχι αλλιως οσον αφορα την πολιτικη της Νοκια και της καθε εταιρειας.Το θελεις γουστο και καπελο σου δεν το θελεις παλι γουστο και καπελο σου.Για μενα προσωπικα δεν ειναι κριτηριο αν υποστηριζει ελληνικα η οχι για να το αγορασω οπως και εκανα,για αλλον μπορει να ειναι σεβαστο πρεπει να ειναι και στη μια και στην αλλη πλευρα,το να σιχτιριζουμε πραγματα και καταστασεις ποτε δεν ειναι λυση και ειναι το μονο σιγουρο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Συμφωνω απολυτα οτι ειναι απαραδεκτο η μη υποστηριξη ελληνικης γλωσσας,αλλα καλως η κακως ανηκουμε σε μια ενιαια αγορα οπου τα προιοντα και οι υπηρεσιες διακινουνται ελευθερα και οπου εμεις σαν Ελλαδα δεχτηκαμε και υπογραψαμε να συμμετεχουμε,στο κατω κατω της γραφης η Nokia εξαρχης ειχε δηλωσει οτι δεν προκειται επισημα να υποστηριξει την ελληνικη γλωσσα αρα ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε καταναλωτη να αποφασισει αν το θελει η οχι συμφωνα με τις αναγκες του και τις οποιες αντιληψεις του και ουτε προκειται να μπω στη διαδικασια γιατι αυτο και και οχι κατι αλλο,γιατι ετσι και οχι αλλιως οσον αφορα την πολιτικη της Νοκια και της καθε εταιρειας.Το θελεις γουστο και καπελο σου δεν το θελεις παλι γουστο και καπελο σου.Για μενα προσωπικα δεν ειναι κριτηριο αν υποστηριζει ελληνικα η οχι για να το αγορασω οπως και εκανα,για αλλον μπορει να ειναι σεβαστο πρεπει να ειναι και στη μια και στην αλλη πλευρα,το να σιχτιριζουμε πραγματα και καταστασεις ποτε δεν ειναι λυση και ειναι το μονο σιγουρο. συμφωνω σε ολα αυτα που λες.. στην τελικη αν θελεις το αγοραζεις αν δεν θες οχι..και τελος!:) απλα για μενα ειναι και θα ειναι απαραδεκτο το να μην υπαρχουν ελληνικα.. και δεν υπαρχει καμια δικαιολογία για αυτο.. το κανανε μια το κανανε ξανα και δεν ειναι τυχαιο οτι το κανουν μονο στο συγκεκριμένο λειτουργικό! κριμα πραγματικα! η νοκια αν "απογείωνε" το maemo της δεν θα με εχανε απο πελατη ποτε! μετα το n900 πραγματικα δεν μπορουσα να γυρισω σε symbian με τιποτα..:) (οσο και αν το λατρεψα το symbian...) ουσιαστικά αυτο με ανοιξε τον δρομο για να απολαμβάνω εργαλεια απίστευτα οπως αυτο που εχω σαν avatar..! τελος παντων..οπως αγαπαει ο καθενας! προσωπικά δεν τους ξανακανω την χαρη..οσο καλα και αν περασα με το n900..τοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 παιδια ποσο ευκολο ειναι να το χρησιμοποιεις σαν καθημερινο τηλεφωνο? απο εφαρμογες εχει καποιες βασικες για μενα οπως tune in radio? αξιζει 200 ευρω διαφορα σε σχεση με optimus 2x που εχω τωρα? ποσο καιρο θελει ενας σχετικα ανειδικευτος χρηστης να το καταλαβει? ξερω οτι θα επρεπε να απευθυνθω στους διαξιφισμους αλλα καλο θα ηταν να ακουσω και την γνωμη των κατοχων του ν9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 παιδια στο n9 ο οπερα δουλευει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το Ν9 και θα ήθελα αν μου πείτε συνοπτικα τη γνωμη σας βασει της εμπειριας σας: 1. πόσο διαρκεί η μπαταρία σε κατασταση αναμονης και ποσο με χρηση ? 2. ποσο ευχρηστο είναι το μενού?με ενδιαφέρει να έχω άμεση πρ΄ποσβαση σε βασικες λειτουργιες (ξυπνητηρι, επαφες,μηνυματα,ημερολογιο) 3.το touch screen του χωρις κουμπια βολευει? Ευχαριστώ Κανεις ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Προς τους moderators γιατι σβηνονται τα post χωρις καποια ειδοποιηση και εξηγηση γιατι; Ειναι η δημοκρατια του forum; Μια εξηγηση δεν εβλαψε κανεναν. Εγραφα για την ελειψη Ελληνικων που πιθανων να βοηθαει καποιον να μην ή να αγορασει την συσκευη και διαγραφηκε ενα post μου. Υπαρχει αναγκη για φιμοση; Δεν εξυπηρετουνται οι χορηγοι του forum τι ρε παιδια ; μια εξηγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) παιδια στο n9 ο οπερα δουλευει???? τον εγκαθιστάς μέσω τερμιναλ και πρέπει να έχεις developers mode on. Μόνο landscape mode και καμπόσες φορές το κεντρικό κουμπί (το Ο ) δεν δουλεύει. Τον έχω μια βδομάδα και πραγματικά αν έβριζα fennec που κόφτιαζε στα tabs και στο scroll καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που έχω 4 tabs στον opera και αποφάσισε το home button να μην δουλεύει. Ο stock browser είναι ο πιο γρήγορος αλλά για alt browser μονόδρομος ο firefox παρά τα όποια bugs. (Δεν νομίζω να υπάρχει και άλλος :worry: ) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το Ν9 και θα ήθελα αν μου πείτε συνοπτικα τη γνωμη σας βασει της εμπειριας σας: 1. πόσο διαρκεί η μπαταρία σε κατασταση αναμονης και ποσο με χρηση ? 2. ποσο ευχρηστο είναι το μενού?με ενδιαφέρει να έχω άμεση πρ΄ποσβαση σε βασικες λειτουργιες (ξυπνητηρι, επαφες,μηνυματα,ημερολογιο) 3.το touch screen του χωρις κουμπια βολευει? Ευχαριστώ Βρε συ, ψάξε και μερικές σελίδες πιο πριν είναι χιλιοειπωμένα τουλάχιστον τα όσον αφορά την μπαταρία! Για τα άλλα ερωτήματά σου δες κάνα βίντεο youtube, πάνε και σε κάνα κατάστημα και παίξε λίγο να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αν δεν το περιεργαστείς εσύ ότι και να σου λένε οι άλλοι είναι απλά σάλτσες! Πάντα φιλικά :) Edited January 7, 2012 by Jorge_greek Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 τον εγκαθιστάς μέσω τερμιναλ και πρέπει να έχεις developers mode on. Μόνο landscape mode και καμπόσες φορές το κεντρικό κουμπί (το Ο ) δεν δουλεύει. Τον έχω μια βδομάδα και πραγματικά αν έβριζα fennec που κόφτιαζε στα tabs και στο scroll καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που έχω 4 tabs στον opera και αποφάσισε το home button να μην δουλεύει. Ο stock browser είναι ο πιο γρήγορος αλλά για alt browser μονόδρομος ο firefox παρά τα όποια bugs. (Δεν νομίζω να υπάρχει και άλλος :worry: ) Βρε συ, ψάξε και μερικές σελίδες πιο πριν είναι χιλιοειπωμένα τουλάχιστον τα όσον αφορά την μπαταρία! Για τα άλλα ερωτήματά σου δες κάνα βίντεο youtube, πάνε και σε κάνα κατάστημα και παίξε λίγο να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αν δεν το περιεργαστείς εσύ ότι και να σου λένε οι άλλοι είναι απλά σάλτσες! Πάντα φιλικά :) ευχαριστω για την απάντηση. ξεκίνησα να διαβάζω αλλα 80κατι σελίδες είναι πολλές:rtfm:. απο οσα διαβασα παντως για 2-3 μερες αυτονομια το κοβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Προς τους moderators γιατι σβηνονται τα post χωρις καποια ειδοποιηση και εξηγηση γιατι; Ειναι η δημοκρατια του forum; Μια εξηγηση δεν εβλαψε κανεναν. Εγραφα για την ελειψη Ελληνικων που πιθανων να βοηθαει καποιον να μην ή να αγορασει την συσκευη και διαγραφηκε ενα post μου. Υπαρχει αναγκη για φιμοση; Δεν εξυπηρετουνται οι χορηγοι του forum τι ρε παιδια ; μια εξηγηση; Nα σου πω εγώ γιατί πρέπει να σβήνονται σε αυτό το θέμα τα post : Έχει καταντήσει σε αυτό το θέμα να γίνεται ότι γίνεται και στα θέματα κινητών με μεγάλες οθόνες, που μπαίνει ο κάθε ένας και γράφει "παντόφλα είναι" "νούμερο 47" και άλλες αερολογίες ... Ε λοιπόν τα ίδια και εδώ πέρα, μπαίνει ο κάθε ένας και ρωτάει πότε θα προστεθούν ελληνικά και αν θα πάρει ελληνικά ... Ε δεν γίνεται έτσι δουλιά, φτάσαμε 1500 post να εξηγούμε το ίδιο και το ίδιο πράγμα ... Ειδικά εκείνος ο oldermania έπρεπε να ρωτήσει 7 φορές, και θα ξαναρωτήσει, θα το δεις ... Μπορεί κάποιος mod να το γράψει στην πρώτη σελίδα με προειδοποίηση να τελειώνει εδώ το θέμα ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts