Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Experience Nokia N9 Swipe – Video Promotion And Demo

http://symbianworld.org/9425-experience-nokia-n9-swipe-video-promotion-and-demo/

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Nokia N9: pure entertainment

http://conversations.nokia.com/2011/07/07/nokia-n9-pure-entertainment/

Inside Design-Nokia N9 Complex By Nature Simple By Design

http://www.symbian-freak.com/news/011/07/nokia_n9_complex_by_nature_simple_by_design.htm

Edited by stendor

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχάριστο γεγονός είναι ότι ο dialer είναι ίδιος με android/ios δηλαδή έχει χωρισμένα σε tabs τα keypad/favorites/contacts/call log...:) Τόσο απλό και τόσο λειτουργικό

Ευχάριστο γεγονός είναι ότι ο dialer είναι ίδιος με android/ios δηλαδή έχει χωρισμένα σε tabs τα keypad/favorites/contacts/call log...:) Τόσο απλό και τόσο λειτουργικό

Μπορεις να δωσεις ενα Link με photo;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Μπορεις να δωσεις ενα Link με photo;

Δεν υπάρχει photo δυστυχώς...Μου το επιβεβαίωσε άτομο από το nokia conversations σε ερώτηση που του έκανα...Το είχε για δύο εβδομάδες και το τέσταρε...

Αυτό και πολλές ακόμα πληροφορίες σχετικά με το Ν9 στα comments εδώ: http://conversations.nokia.com/2011/07/05/two-weeks-with-the-nokia-n9/

Στο βίντεο που ακολουθεί στο 2:43 φαίνεται ο dialer του meego...

Edited by gerost

Λοιπόν κατά τύχη στην εκδήλωση της Voda με την Nokia την προηγούμενη βδομάδα, ρώτησα τον υπεύθυνο της Nokia που είχε έρθει από το εξωτερικό, τι θα γίνει με το Ν9. Πάνω στην συζήτηση και φανερά λυπημένος που το κινητό δεν θα βγει παντού, έκανε την κίνηση και έβγαλε ένα πρωτότυπο από την τσάντα του.

Αφού λοιπόν αντιστάθηκα στην διαβολεμένη σκέψη να το αρπάξω και να αρχίσω να τρέχω, μπορώ να παραθέσω 2 πραγματάκια σχετικά με την πολύ μικρή αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα επαφή μου με το κινητό.

Σαν κατασκευή είναι απλά καταπληκτικό. Single mold aluminium design με πανέμορφες καμπύλες. Το ασημί της κάμερας από πίσω πραγματικά πανέμορφο.

Στο επάνω μέρος με στυλ κλιπ ανοίγει η θύρα για το USB και την microsim. Δεν χρειάζεται εργαλείο όπως το iphone, είναι slide και πολύ εύκολο.

Η αίσθηση και το βάρος του κινητού πολύ καλή. Ειδικά μετά την μετάβαση από HD2 σε desire HD και μετά σε Galaxy SII, αισθάνθηκα ξανά ότι κρατούσα κάτι διαφορετικό και καλό.

Το interface του αρκετά ενδιαφέρον. 3 οθόνες αρχικές με τις εφαρμογές, τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και μια με widgets. Φυσικά δεν ξέρω εάν αυτό είναι το default.

Η κίνηση και η απόκριση εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν καταλάβαινες ότι είναι πρωτότυπο.

Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα εάν έρθει θα είναι το επόμενο κινητό μου.

Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

Έχω την εντύπωση ότι το 64αρι θα πάει κάπου στα 750 και το 16αρι ένα 100ευρω κάτω. Το λιγότερο.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Έχω την εντύπωση ότι το 64αρι θα πάει κάπου στα 750 και το 16αρι ένα 100ευρω κάτω. Το λιγότερο.

Εξωπραγματικη τιμη......κριμα

Λοιπόν κατά τύχη στην εκδήλωση της Voda με την Nokia την προηγούμενη βδομάδα, ρώτησα τον υπεύθυνο της Nokia που είχε έρθει από το εξωτερικό, τι θα γίνει με το Ν9. Πάνω στην συζήτηση και φανερά λυπημένος που το κινητό δεν θα βγει παντού, έκανε την κίνηση και έβγαλε ένα πρωτότυπο από την τσάντα του.

Αφού λοιπόν αντιστάθηκα στην διαβολεμένη σκέψη να το αρπάξω και να αρχίσω να τρέχω, μπορώ να παραθέσω 2 πραγματάκια σχετικά με την πολύ μικρή αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα επαφή μου με το κινητό.

Σαν κατασκευή είναι απλά καταπληκτικό. Single mold aluminium design με πανέμορφες καμπύλες. Το ασημί της κάμερας από πίσω πραγματικά πανέμορφο.

Στο επάνω μέρος με στυλ κλιπ ανοίγει η θύρα για το USB και την microsim. Δεν χρειάζεται εργαλείο όπως το iphone, είναι slide και πολύ εύκολο.

Η αίσθηση και το βάρος του κινητού πολύ καλή. Ειδικά μετά την μετάβαση από HD2 σε desire HD και μετά σε Galaxy SII, αισθάνθηκα ξανά ότι κρατούσα κάτι διαφορετικό και καλό.

Το interface του αρκετά ενδιαφέρον. 3 οθόνες αρχικές με τις εφαρμογές, τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και μια με widgets. Φυσικά δεν ξέρω εάν αυτό είναι το default.

Η κίνηση και η απόκριση εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν καταλάβαινες ότι είναι πρωτότυπο.

Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα εάν έρθει θα είναι το επόμενο κινητό μου.

Ωραια ολα αυτα και ευχαριστουμε που τα λες..αν και μου βαζεις το μικροβιο να αρχισω να μαζευω λεφτα αλλα τελος παντων! Μιας και τον ρωτησες τι θα γινει με το Ν9, δεν μας λες και τι σου απαντησε? :p

παντως απο αποψη οθονης ειναι η καλυτερη που εχει βγει στην αγορα..

Πως καταληγουμε εκει, σε αυτο το συμπερασμα;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

για τιμουλα δεν τον ρωτησες???? :P

Δεδομένου ότι δεν ήξερε καν πότε και που βγαίνει (τεχνικός μου φάνηκε) δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω.

Ωραια ολα αυτα και ευχαριστουμε που τα λες..αν και μου βαζεις το μικροβιο να αρχισω να μαζευω λεφτα αλλα τελος παντων! Μιας και τον ρωτησες τι θα γινει με το Ν9, δεν μας λες και τι σου απαντησε? :p

Δε ήξερε εάν θα σταματήσει εκεί το maemo ή όχι. Δεν ήταν σίγουρος πάντως ότι αυτό είναι το ένα και μοναδικό τηλέφωνο με maemo. Σίγουρα ήταν λυπημένος που δεν θα έχει μεγάλο λανσάρισμα σαν κινητό.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

αν οπως λενε οτι θα ερθει στα 660$ τοτε σε ευρω μιλαμε για 470€...ε υπολογιστε γυρω στο 560 το 16..δηλαδη τιμες που θα χτυπισει και το iphone...αυτο πιστευω εγω!

Επειδή είμαστε Ελλάδα και $=€ πιστεύω ότι θα έρθει στις τιμές που αναφέρω στο προηγούμενο post. Για ~100€ κάτω υπάρχουν διάφορα ευρωπαϊκά sites που θα το πουλάνε τόσο.

εγω παταω στην ανακοινωση της νοκια ομως..για την μειωση των τιμων σε συσκευες...στην ευρωπαικη αγορα...!! οποτε γιατι να μη κανει και μειωση στο Ν9?? οποτε αναμενουμε...δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης....

Τα πρώτα διαφημιστικά σποτ του Ν9

Nokia N9 Seconds - The world's quickest ad

Πατώντας μέσα στο annotation στο τέλος του κάθε βίντεο πηγαίνουμε στο επόμενο κοκ μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο. Αν μέτρησα καλά συνολικά είναι 7.

Τιμη εκτος τοπου και χρονου...πως δικαιολογειται κατι τετοιο;τι το πρωτοποριακο εχει που το καθιστα σχεδον το πιο ακριβο της αγορας;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Για αρχή τέτοια τιμή πρέπει να χει με αυτά που προσφέρει ...

Όποιος το αγοράσει, την δικαιολογεί ..

Σε κανα τρίμηνο με τετράμηνο θα χει μία χαρούλα ελκυστική τιμή ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

[sIGPIC][/sIGPIC]