baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τελικα το εκανα και εγω. Περνας τον old bootloader στο πλαισιο bootloader του odin και στον περναει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Τωρα μηδενησα το counter και επεστρεψα στον ICS bootloader παλι. Οντως απλη διαδικασια και δε χανεται τιποτα εφοσον δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Ευχαριστω για την βοηθεια Tyxerakias. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 baiosss ics έχεις ή παλιότερη rom; εμένα γιατί δεν πετυχαίνει :confused:; υπάρχει περίπτωση να έχει αυξηθεί η τιμή των αντιστάσεων αν τις είχαν καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 baiosss ics έχεις ή παλιότερη rom; εμένα γιατί δεν πετυχαίνει :confused:; υπάρχει περίπτωση να έχει αυξηθεί η τιμή των αντιστάσεων αν τις είχαν καιρό; Εχω την ICS lp7. Καινουρια δηλαδη. Την διαδικασια την κανεις σωστα? Για το παρακατω δε ξερω να σου πω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 κι εγώ αυτή έχω:worry: αλλά για κάποιο λόγο δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) κι εγώ αυτή έχω:worry: αλλά για κάποιο λόγο δε γίνεται. Ο παλιος bootloader ειναι εδω. OLD BOOTLOADER http://forum.xda-developers.com/atta...3&d=1332198455 Εχουμε και λεμε, λοιπον. 1.Κατεβαζεις το αρχειο και το αποσυμπιεζεις στο pc σου. 2.Ανοιγεις το odin και πατας το κουμπι bootloader, απο κει θα ψαξεις να βρεις το αποσυμπιεσμενο αρχειο. 3.Στο κινητο μπαινεις σε download mode (volume down - power button - home button). 4.Συνδεεις το τηλεφωνο στο pc με το καλωδιο (usb) και περιμενεις το κουτακι στο odin να γινει κιτρινο, μετα πατας το κουμπι start στο odin. Σε μερικα δευτερολεπτα η διαδικασια περασματος του bootloader θα τελειωσει και το κινητο θα κανει επανεκκινηση. 5.Κλεινεις το τηλεφωνο, συνδεεις το usb jig, αυτο μπαινει σε download mode μονο του και σου μηδενιζει τον μετρητη. Μετα αν θες να περασεις παλι τον ics bootloader, κανεις ακριβως τα ιδια 4 βηματα με παραπανω. ICS BOOTLOADER http://forum.xda-developers.com/atta...2&d=1333699925 Edited April 27, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ακριβώς αυτά έχω κάνει αλλά δε νοιώθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) ακριβώς αυτά έχω κάνει αλλά δε νοιώθει. Τοτε δε μπορω να βοηθησω παραπανω. Ισως καποιος αλλος που ξερει καλυτερα, μπορει να βοηθησει. Εχεις προσπαθησει να τον μηδενισεις με την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway Edited April 27, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ακριβώς αυτά έχω κάνει αλλά δε νοιώθει. Όταν συνδέεις το jig, μπαίνει σε download mode? αλλάζει κάτι; αν όχι, δε δουλεύει το jig που έφτιαξες, μάλλον δεν ακουμπάει στα σωστά pins. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) όχι δεν κάνει τίποτα το κινητό. το έχω φτιάξει όπως λέει στο λινκ: http://droidangel.blogspot.com/2011/05/how-to-make-samsung-galaxy-s-download.html edit: τα κατάφερα τελικά!!! για κάποιο λόγο το micro-usb που έχω, έχει τα άκρα 4-5 αντίθετα από όσα έχω δεί στο internet, οπότε κόλλαγα τις αντιστάσεις σε λάθος θέσεις. τις κόλλησα πρίν λίγο στις ακριβώς αντίθετες θέσεις και έτσι έπαιξε. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Edited April 28, 2012 by juno12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Ίσως είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω ή έχει ήδη απαντηθεί.. Αν από Gb πάω ICS, περάσω σωστό bootloader κτλ κ χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για να μηδενίσω τον counter, μηδενίζει και τα φλασαρίσματα που έκανα με GB? Γιατί το usb jig αργεί από Κορέα και πρέπει από βδομάδα να το στείλω service... Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 αν το είχες ρωτήσει την προηγούμενη εβδομάδα, το σκ που ήμουν πάνω, θα σου είχα φέρει το δικό μου:D. όσο κι αν έχει γράψει ο μετρητής, με όποια rom κι αν είχες, θα μηδενιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 αν το είχες ρωτήσει την προηγούμενη εβδομάδα, το σκ που ήμουν πάνω, θα σου είχα φέρει το δικό μου:D. όσο κι αν έχει γράψει ο μετρητής, με όποια rom κι αν είχες, θα μηδενιστεί. Το ρώτησα φίλε μου για Θεσσαλονίκη αν μπορούσε κανένας αλλά μάλλον χάθηκε στα posts οπότε αγόρασα από ebay να έχω ένα, όλο κ κάπου θα χρειαστεί απλά έτυχε να το βιάζομαι τώρα ;) Πάω να πάρω backup και να το δοκιμάσω κ αν πιάσει από Δευτέρα στο service ^^ Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Ίσως είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω ή έχει ήδη απαντηθεί.. Αν από Gb πάω ICS, περάσω σωστό bootloader κτλ κ χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για να μηδενίσω τον counter, μηδενίζει και τα φλασαρίσματα που έκανα με GB? Γιατί το usb jig αργεί από Κορέα και πρέπει από βδομάδα να το στείλω service... Απλά πέρνα μια ICS επίσημη η custom αδιάφορο, (bootloader δεν χρειάζεται να αλλάξεις, εγώ το έκανα με την omega 11.1 και μετά ξαναέβαλα την gb 10.4 το έκανα μόνο και μόνο για να μην βλέπω το κίτρινο θαυμαστικό στην εκκίνηση της συσκευής) εγκατέστησε την εφαρμογή, την ξεκινάς και το μόο που πρέπει να δεις είναι να συμφωνούν ο μετρητής της εφαρμογής με τον μετρητή της συσκευής αν εισαι οκ, την τρέχεις, κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Μετά φλασάρεις ότι θέλεις απο recovery, δεν γράφει τίποτα ο μετρητής. Από odin μόνο επίσημη ρομ. ελπίζω να σε κάλυψα :) Edited May 5, 2012 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasosdev Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αμα υπαρχει καποιος που να εχει το jig για να με εξυπηρετηση.μενω γλυφαδα οποτε οποιος μπορει εντος αθηνας ας μου κανει ενα pm.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πριν λίγο καιρο κατάφερα να καταστρεψω το κινητό περνόντας μια 4.0.4 και έκανα το σφάλμα να κάνω reset μεσω recovery οπότε το κινητό κοκκάλωσε στην εκκίνηση. Το έστειλα στο service αλλά μου το επιστρέψανε σήμερα λέγοντας ότι έχω παράνομο λογισμικό (απόλυτα σωστο) και ζητήσανε 207 ευρώ για την επισκευή. Προσπαθησα λοιπόν να το παλέψω και ξεκίνησα να περάσω μέσω odin το original pit. Η εγκατάσταση έγινε αλλά το κινητό δεν επανεκκίνησε. Έμεινε κλειστό και δεν ξανάνοιξε από τότε. Δεν μπορώ να μπω πλέον σε download mode ή recovery mode. Γενικά όποιο συνδυασμό πλήκτρων και να κάνω το κινητό δεν ανταποκρίνεται και παραμένει ερμητικά κλειστό. Σκέφτομαι να παραγγείλω το USB jig αλλά δεν γνωρίζω αν έχει αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά τα λεφτά που ζητήσανε από την αντιπροσωπεία είναι πολλά για να μπορέσω να το ξαναφτιάξω. Αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Πριν λίγο καιρο κατάφερα να καταστρεψω το κινητό περνόντας μια 4.0.4 και έκανα το σφάλμα να κάνω reset μεσω recovery οπότε το κινητό κοκκάλωσε στην εκκίνηση. Το έστειλα στο service αλλά μου το επιστρέψανε σήμερα λέγοντας ότι έχω παράνομο λογισμικό (απόλυτα σωστο) και ζητήσανε 207 ευρώ για την επισκευή. Προσπαθησα λοιπόν να το παλέψω και ξεκίνησα να περάσω μέσω odin το original pit. Η εγκατάσταση έγινε αλλά το κινητό δεν επανεκκίνησε. Έμεινε κλειστό και δεν ξανάνοιξε από τότε. Δεν μπορώ να μπω πλέον σε download mode ή recovery mode. Γενικά όποιο συνδυασμό πλήκτρων και να κάνω το κινητό δεν ανταποκρίνεται και παραμένει ερμητικά κλειστό. Σκέφτομαι να παραγγείλω το USB jig αλλά δεν γνωρίζω αν έχει αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά τα λεφτά που ζητήσανε από την αντιπροσωπεία είναι πολλά για να μπορέσω να το ξαναφτιάξω. Αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Δες αν εχει καποιο παιδι απο εδω usbjig και δοκιμασε αν μπαινει σε download mode αν οχι τοτε μαλλον εχει καει η πλακετα οποτε ουτε στο σερβις θα ανακαλυψουν τπτ και θα σου κανουν αντικατασταση πλακετας δωρεαν Εγω εχω αλλα ειμαι λουτρακι Edited September 28, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) αν οχι τοτε μαλλον εχει καει η πλακετα οποτε ουτε στο σερβις θα ανακαλυψουν τπτ και θα σου κανουν αντικατασταση πλακετας δωρεαν Ξαναδιάβασε φίλε μου καλά το post του Το πήγε, αλλά τώρα δυστυχώς του έβγαλε τα μάτια για τα καλά Edited September 28, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ξαναδιάβασε φίλε μου καλά το post του Το πήγε, αλλά τώρα δυστυχώς του έβγαλε τα μάτια για τα καλά Ναι Στρατο το διαβασα το πηγε στο σερβις οταν εμπαινε σε download τωρα δεν μπαινει καθολου ,αν δεν μπει και με jig τοτε νομιζω οτι ειναι πλακετα και δεν νομιζω να καταλαβουν τπτ ατο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δες αν εχει καποιο παιδι απο εδω usbjig και δοκιμασε αν μπαινει σε download mode αν οχι τοτε μαλλον εχει καει η πλακετα οποτε ουτε στο σερβις θα ανακαλυψουν τπτ και θα σου κανουν αντικατασταση πλακετας δωρεαν Εγω εχω αλλα ειμαι λουτρακι Ευχαριστώ για την απάντηση και για την προσφορά αλλά βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Όσο για την αντιπροσωπεία δεν νομίζω ότι θα την "πατήσουν" αφού με έχουν καταχωρημένο ήδη ως παράνομο λογισμικό, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ναι Στρατο το διαβασα το πηγε στο σερβις οταν εμπαινε σε download τωρα δεν μπαινει καθολου ,αν δεν μπει και με jig τοτε νομιζω οτι ειναι πλακετα και δεν νομιζω να καταλαβουν τπτ ατο σερβις Ευχαριστώ για την απάντηση και για την προσφορά αλλά βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Όσο για την αντιπροσωπεία δεν νομίζω ότι θα την "πατήσουν" αφού με έχουν καταχωρημένο ήδη ως παράνομο λογισμικό, σωστά? Από τη στιγμή που πήγε φακελώθηκε...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Από τη στιγμή που πήγε φακελώθηκε...:X Μηπως μπορει να το στειλει Αθηνα η και κει θα ειναι φακελωμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μηπως μπορει να το στειλει Αθηνα η και κει θα ειναι φακελομενος Φακελωμένος με το ΙΜΕΙ του στη Samsung εννοώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Φακελωμένος με το ΙΜΕΙ του στη Samsung εννοώ. Οκ Καταλαβα κριμα ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Οκ Καταλαβα κριμα ρε γμτ Ακριβώς, λόγω ΙΜΕΙ δεν μπορώ να το ξαναστείλω... Άρα αφήνω όλες τις ελπίδες μου στο USB jig και αν δεν γίνει κάτι τότε θάχω ένα ωραίο S2 να το κοιτάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί περι φλασαρίσματος περι bootloader και όλα αυτά που αφορούν για το Galaxy SII...Δεν βλέπω όμως ουσιαστικές απαντήσεις για τα fail...Πχ εγώ εχώ το κινητό με εργοστασιακές ρυθημίσεις με ICS 4.0.4 και ακολουθώ την απλούστατη διαδικασία αλλαγής bootloader για να μηδενίσω το counter binary και συνεχώς εκεί που φορτώνει το bin μετα λέει nand write star....FAIL.....Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις τι φταίει και δεν ολοκληρώνεται αυτή η απλούστατη διαδικασία κατά τα λεγόμενα όλων...?Τελικά ήταν πιο εύκολο να βρω usb jig παρά να κάνω αυτά τα 4-5 βηματάκια για να αλλάξω bootloader... Edited October 9, 2012 by StoryToTell Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts