demis1980 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) καθε φορα που γραφεται καποια κριτικη...ηπια ή αιχμηρη υπαρχουν οι γνωστοι θεματοφυλακες της ιδεας της νοκια που εξεγειρονται. λες και θα πρεπει να γραφονται μονο υμνοι για το κινητο. στο δια ταυτα: -οσοι το αγορασαμε στις αρχες, σε παραπλησια τιμη με το galaxy s II (αντικειμενικα αριστο κινητο) οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες και ειναι φυσικο να ειμαστε πολυ δυσαρεστημενοι. -οσοι το αγοραζουν σε τιμη 350 ειναι υπερευχαριστημενοι και τους κατανοω απολυτα. Edited July 4, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλά εσείς που πήρατε το κινητό 500 ευρώ, όταν το πήρατε είχατε ιδέα τι πήγατε να πάρετε; Δεν το δοκιμάσατε στην αρχή για να δείτε τι κάνει και πως το κάνει; Δεν κοιτάξατε παραδίπλα να δείτε τι προσφέρει ο ανταγωνισμός; Αν δεν το κάνατε τότε κακώς και αυτός που φταίει είστε εσείς. Εγώ όταν το πήρα (επίσης κοντά στα 500 ευρώ) ήξερα ακριβώς τον λόγο για τον οποίο το πήρα και γνώριζα τι μου προσφέρει ο ανταγωνισμός. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να αντικαταστήσω το N8 μου γιατί αυτά που κάνω εγώ προσωπικά με το κινητό, άλλο κινητό δεν τα κάνει! Δεν λέω πως μου αρέσει το symbian και ναι, θα ήθελα τις δυνατότητες του Ν8 να τις είχε το iphone to 4 στο ios! Θα το έπαιρνα χθες!!! Αλλά για τις δικές μου ανάγκες τα κινητά που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής δεν γίνετε να με καλύψουν. Αν στο μέλλον βρεθεί κινητό (ios, android, windows, webos, meego…)με τις δυνατότητες του Ν8 και βέβαια θα το παρατήσω. Αλλά το να λέμε πως αφού δεν με βολεύει εμένα το κινητό αυτό σημαίνει και πως είναι χάλια γενικά και πως δεν αξίζει τα λεφτά του για μένα είναι τουλάχιστον βλακώδες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) εξηγησε στους βλακες, οπως μας χαρακτηριζεις, πως προεκυψε οτι το κινητο ειναι χαλια; Edited July 4, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Χάλια δεν το λες.....αλλά πολύ κατώτερο των 500+ ευρώ το λες χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) εξηγησε στους βλακες, οπως μας χαρακτηριζεις, πως προεκυψε οτι το κινητο ειναι χαλια; Παρόλο που πιστεύω πως το μήνυμά μου ήταν ξεκάθαρο θα το εξηγήσω και με ένα παράδειγμα. Θα σου φαινόταν λογικό εσένα να πάω στο thread του SGS2 και να γράψω πως πήρα το SGS2 και διαπίστωσα πως είναι μια πλαστικούρα η οποία μάλιστα δεν έχει τέλεια κάμερα, δεν έχει AV out που χρησιμοποιώ συνέχεια, δεν έχει FM Transmitter που επίσης χρησιμοποιώ καθημερινά, δεν έχει Ovi Maps, δεν έχει καλό ηχείο και είναι τεράστιο άρα δεν αξίζει τα λεφτά του και όσοι το πήρατε 600 ευρώ τώρα τα κλαίτε; Έχει διαφορά να λέμε την άποψη μας για το αν αξίζει το κινητό για τον δικό μας (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) τρόπο ζωής και άλλο να λέμε πως δεν αξίζει για κανέναν άλλο. Αν διαφωνείς με αυτό που λέω έχεις δίκιο που παρεξηγήθηκες. :) Και δεν μου απάντησες στην ερώτηση που έκανα στο πρώτο μήνυμά μου στις 2 πρώτες γραμμές.! Edited July 4, 2011 by iou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mellodos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Είμαι κάτοχος του κινητου απο το Σαββατο.Είναι το πρώτο μου smartphone και ο λογος που το επέλεξα ήταν συνειδητός διότι ήθελα την καλύτερη συσκευή για foto και στην τιμή των 320€ είναι no brainer η επιλογή. Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής : 1)Ποιότητα κατασκευής καλύτερη απο ότι περίμενα. 2) Το λογισμικό είναι οκ αλλά κάπως δύσκολα παραμετροποιήσιμο απο την ίδια την συσκευή και πρέπει nα ψαχτώ για 3rd party.Για το browsing ακόμα δεν έχω περάσει τον opera , αλλά και το default με καλύπτει. 3) Το ovi store δεν είναι κάκό αλλά το σύνολο των εφαρμογών του φαντάζει κάπως αδιάφορο.Δεν το έχω ψάξει πολύ για να εκφέρω άποψη. 4) Οι φωτογραφίες και τα video capture είναι σίγουρα καλύτερα απο τα εκάστοτε χαζοσυγκριτικά sample Ν8 που έχω δει σε site και YouTube. Τώρα σε συνέχεια της VS κουβέντας που αρχίσατε και επειδή έχω 2 τρελαμένους συναδέλφους με 3GS και SII δηλώνω τα εξής : Προσωπικά εμένα ο γαλαξίας και το android δεν μου κάνουν κλικ σε κανένα επίπεδο όσο καλύτερη συσκευή και να είναι αλλα αυτό αποτελεί δικιά μου άποψη. Το 3GS όμως μόνο να γελάσει μπορεί σε επίπεδο (όχι πλήθος) εφαρμογών. Αν και δεν λέει κάτι πλέον σαν hardware είναι άλλη φάση το μήλο και ας μην συμπαθώ το concept. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 χωρις να θελω να φανω εριστικος,τι παραπανω κανει το iphone? τοχει ενας φιλος και 1ον δε μπορουσε να μου στειλει τον ηχο κλησης πουχει βαλει (ενα mp3)γτ ειναι περασμενο μονο με itunes κ μονο μεσα απο εκει το βλεπεις(εγω παλι περα απο το οτι βγαζω την καρτα μνημης με τον ανταπτορα κ πεταω ο,τι θελω μεσα,μπορω να δω τα παντα χωρις καμια εφαρμογη κ παραμετροποιηση. 2ον εχει GPS χωρις πλοηγηση που τον παει κ λαθος (ειχα βαλει στο Ν79 μου γτ ξεμεινα απο μπαταρια στο Ν8 να μας παει καπου στον πειραια,απο ελευσινα κ ειχε βαλει κ αυτος στο 700euros ipohne 4 κ το 2ο απλα μας πηγε μεσω θηβων...)το καναμε σαν πειραμα καθω ψιλοξεραμε τον προορισμο απλα δεν ημαστε τελειως σιγουροι.κ τα δοκιμασαμε.τυχαιο μπορει ναναι,αλλα μια φορα που θα το χρειαστεις,θες να σε παει... 3ον ειναι πανακριβο,κ τα 200 ευρω που ειχαν στην αρχη διαφορα ειναι σημαντικο ποσο.. 4ον για φωτογραφια κ βιντεο δεν το συζηταμε,τραβηξα μεσα στον κιαμο ενα κ παθαμε πλακα..με τοσα φωτορυθμικα,σκοταδι-φως κ η εικονα κρυσταλινη 5ον οι εφαρμογες που υπαρχουν για το Νοκια καλυπτουν ολες τις αναγκες μας,το να ψαχνεις εφαρμογες απλα για να ψαχνεις ειναι αλλο θεμα...δεν εχω βρει καποιον που να χρειαζεται κατι απο το Ν8 κ να μην το κανει.. 6ον με bluetooth δε μπορει να μου στειλει τπτ,οταν εγω εχω και usb OTG που τοχω χρησιμοποιησει απειρες φορες,κ εχει βολεψει απιστευτα!χωρια το hdmi.. μπορει ναχει καλυτερο scrolling πως το λενε κ γενικα η οθονη ισως ναναι λιγο καλυτερη του iphone.αλλα δε νομιζω οτι πρακτικα,ουσιαστικα μπορουμε να θαβουμε ετσι ενα κινητο που κανει τα παντα! τωρα αν καποιος θελει τη μια εφαρμογη που δεν τη βρισκει για Νοκια κ δε μπορει να ζησει χωρις αυτη,οκ,τοτε ας σκασει το 700αρι κ αν παθει κατι ας ψαχνει το σερβις με το κυαλι..προσωπικα απο 2 σερβις που εχω εξυπηρετηθει για αλλαγη προσοψης κ σπασμενη οθονη (εσπασε κανοντας καταβαση μεσα σε τσαντακι στο ν79) μου την περασαν κ απο εγγυηση..αντιθετα με εριξον εχω πλακωθει απειρες φορες.. τελος παντων,αυτα σας τα λεω γιατι ημουν φανατικος με εριξον σειρες Κ,κ νοκια ελεγα οτι δεν θα παρω ποτε,καθως στα απλα κινητα το μενου της 1ης ηταν παντα απλο κ ευκολο,με πολυ καλυτερες φωτογραφιες κ δυνατο xenon..κ ομως,η νοκια με το Ν8 εδωσε ενα κινητο που κανει πραγματικα τα παντα.. κ τα παντα δεν ειναι τα πιο ζωηρα χρωματα στην οθονη κ BT κλειδωμενο ή να μην βλεπεις τα τραγουδια σου κ να μη μπορεις να τα στειλεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Είναι απλά τα πράγματα, ο κάθε χρήστης έχεις το κινητό και το λειτουργικό που τον βολεύει, ώστε να κάνει σωστά και εύκολα την δουλειά του. Όλες οι συσκευές και όλα τα λειτουργικά έχουν τα θετικά τους και τ' αρνητικά τους. Η κουβέντα ποιο είναι το καλύτερο κινητό ή το καλύτερο λειτουργικό δεν οδήγησε πουθενά και ούτε πρόκειται, γιατί πάντα θα υπάρχει ένα αλλά στην κουβέντα. Ο καθένας από εμάς έχει την εμπειρία και την λογική για να κρίνει ποιο είναι καλύτερο στα δικά του μάτια. Καλό είναι όταν λέμε την εμπειρία μας από μια συσκευή την οποία δοκιμάσαμε να μιλάμε μόνο για το πως το βλέπουμε εμείς και όχι να το γενικεύουμε, γιατί πάντα η κουβέντα θα μετατρέπεται σε vs. Ας συνεχίσουμε στην κουβέντα μας η οποία είναι ο γενικός σχολιασμός του Ν8 και ας σταματήσουμε εδώ το vs μεταξύ των συσκευών που έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα μηνύματα. Ευχαριστώ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλά εσείς που πήρατε το κινητό 500 ευρώ, όταν το πήρατε είχατε ιδέα τι πήγατε να πάρετε; Δεν το δοκιμάσατε στην αρχή για να δείτε τι κάνει και πως το κάνει; Δεν κοιτάξατε παραδίπλα να δείτε τι προσφέρει ο ανταγωνισμός; ελα ρε φιλε που θα μας κανεις και υποδειξεις καταναλωτικης δραστηριοτητας. κρατα τες για σενα ωστε να εισαι παντα κερδισμενος. απο εκει και περα, κριτικη κανουμε στη συσκευη που χρησιμοποιουμε, και σαν πελατες εχουμε απαιτησεις. ουτε vs αναπαραγουμε με αλλες συσκευες ουτε τιποτε. δωσαμε καποια χρηματα και απαιτουμε after sale υποστηριξη και βελτιστοποιηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Βασικα ποια εφαρμογη εχει το i-phone που δεν υπαρχει για το Ν8? (Δεν ρωταω ειρωνικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Βασικα ποια εφαρμογη εχει το i-phone που δεν υπαρχει για το Ν8? (Δεν ρωταω ειρωνικα). Ε πώς; Για το μηλόφωνο υπάρχουν 554 fart apps και 102 εφαρμογές ρεψίματος. Μπορείς να τις βρείς όλες αυτές για το N8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Πριν έκανα μια ενημέρωση αλλά βλέπω ότι συνεχίζετε να βγαίνετε εκτός θέματος. Για ακόμα μια φορά θα παρακαλέσω να σταματήσετε το vs. Απο εδώ και πέρα όσα μηνύματα είναι εκτός θέματος θα γίνονται διαγραφή. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά! sent from my iPhone 4 using tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 allaboutsymbian.com/features/item/13066_Its_better_than_you_think-5_un.php?sf1746141=1 It's even better than you think - 10 underappreciated design points in the Nokia N8 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Χάλια δεν το λες.....αλλά πολύ κατώτερο των 500+ ευρώ το λες χαλαρά. Προσωπικά, θα σταθώ εδώ και θα πω ότι κανένα κινητό κατά την άποψη μου δεν αξίζει για 500+ ευρώ. Μας πιάνουνε τον κ#λο και τους λέμε κι ευχαριστώ! Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, τους τα΄δωσα κι εγώ μια φορά που είχα χρήματα περισσευούμενα... κακώς, αλλά όταν τα΄δωσα ήξερα τι έπαιρνα και για τι το χρειάζομαι! Γι΄αυτό και το έχω ακόμα και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω. Όμως βλέποντας πιο "σφαιρικά" τα πράγματα, το N8 ήταν και αυτό μια υπερτιμημένη συσκευή για την οποία τώρα δεν θα έδινα τόσα χρήματα, όπως και για καμία άλλη συσκευή! Προτιμώ να τα δώσω για έναν καινούργιο υπολογιστή που θα τον φτιάξω και όπως θέλω εγώ... ;-) Βέβαια, λέγοντας όλα αυτά, δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι μετάνοιωσα που πήρα το N8. Εμένα με καλύπτει και δεν θεωρούσα ότι έχει ελλείψεις όταν το αγόρασα! Αν περίμενα τότε να γίνει καλύτερο με αναβαθμίσεις και...υποσχέσεις, πιθανότατα θα διάλεγα κάποια άλλη συσκευή και με λιγότερα χρήματα! Σαφώς και θέλουμε υποστήριξη από την εταιρία, αλλά μη γελιόμαστε...μια χαρά πλήρες κινητό έχουμε! Άλλα τα κάνει καλύτερα, άλλα όχι...όμως τα κάνει όλα και πλέον συμφέρει όσο κανένα άλλο στην τιμή που πωλείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Προσωπικά, θα σταθώ εδώ και θα πω ότι κανένα κινητό κατά την άποψη μου δεν αξίζει για 500+ ευρώ. Μας πιάνουνε τον κ#λο και τους λέμε κι ευχαριστώ! Εννοειται! Γι αυτο τα παιρω μτχ και δεν λυπαμαι τα λεφτα που δινω. ενδεικτικα: Το Ν900 το πηρα 180, το Ν97 στα 100 ευρω, το 5800 Tube στα 90e μονο ετσι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εννοειται! Γι αυτο τα παιρω μτχ και δεν λυπαμαι τα λεφτα που δινω. ενδεικτικα: Το Ν900 το πηρα 180, το Ν97 στα 100 ευρω, το 5800 Tube στα 90e μονο ετσι. πολυ σωστα.. και εγω πλεον μονο ετσι!! και το Ν8 το πηρα 320, 2 μηνων χωρις κοκκινιλα και ειχε μεχρι και το διαφανο αυτοκολλητο πισω με το χαρτακι με τον κωδικο και το ιμει.. ελληνικοτατο παντα!! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ειλικρινά ζήλεψα το multitasking και των δύο :D:D Αφού ζήλεψες αυτό καταλαβαίνω.. Λοιπόν, εγώ το πήρα κοντά στα 500 (δε μου περισσέυουν) και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος, γιατί αυτό ήθελα, έτσι το ήθελα, και ήξερα τι έκανε και πως. Η αννα αν και όταν έρθει καλώς θα τη δεχτώ. Η νόκια αν συνεχίσει να βγάζει καλές συσκευές θα είναι μέσα στις επιλογές μου, αν όχι δε θα είναι, απλά πράγματα και όχι κλάψες και μιζέριες. Χωρίς τίποτα προσωπικό με κανέναν εννοείται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια νιωθω ενα ξενερωμα στην ιδεα οτι θα παρω καινουριο κινητο και κατα 55% θα εχει προβληματικη οθονη.. δε ξερω τι να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Lux φίλε μου δεν υπάρχει λόγος για να ξενερώνεις. Το "πρόβλημα" δεν είναι ορατό στην καθημερινή χρήση...μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ! Εγώ πάντως δεν έδωσα και πολλή σημασία, γιατί κατά τα άλλα η οθόνη είναι κορυφαίας ποιότητας και αντοχής... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 , το 5800 Tube στα 90e Εγω εδωσα 20ευρω για καινουργιο 5800!:p Τοτε ηταν οι καλες εποχες των επιδοτησεων!:( Ευτυχως προλαβα και πηρα 300ευρω το Ν8 λιγο πριν κοπουν οι επιδοτησεις. Παντως ουτε εγω θα εδινα 500ευρω για κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παιδια νιωθω ενα ξενερωμα στην ιδεα οτι θα παρω καινουριο κινητο και κατα 55% θα εχει προβληματικη οθονη.. δε ξερω τι να κανω.. 1 δεν βλεπεις το προβλημα ευκολα και για να το δεις πρεπει να υπαρχουν συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου επισης σκεψου το εξης στο μηλο εχουν αναφερθει κιτρινιλες στην οθονη και στον γαλαξια το ιδιο και ειναι και πιο ακριβα και με καλυτερη τεχνολογια οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) 1 δεν βλεπεις το προβλημα ευκολα και για να το δεις πρεπει να υπαρχουν συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου επισης σκεψου το εξης στο μηλο εχουν αναφερθει κιτρινιλες στην οθονη και στον γαλαξια το ιδιο και ειναι και πιο ακριβα και με καλυτερη τεχνολογια οθονης Δεν παυει να ειναι ξενερα ομως. Να πηγαινω για νεα συσκευη και να εχω προβημα. teo, 20 ε? απο junkie το πηρες? Edited July 6, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 teo, 20 ε? απο junkie το πηρες? :lol::lol: Διαβασε τι γραφω! Καινουργιο απο βονταφον, ειχε προσφορα τοτε -300ευρω σε φορητοτητα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Δουλεύει κάποιος team viewer στο Ν8 ? Δεν έχει βγει εφαρμογή για Νοκια νομίζω οπότε μόνο μέσω browser θα γίνετε. Αλλα κάπου διάβασα ότι ένας που προσπαθούσε μέσω browser στο Ν8 δεν τα κατάφερνε:mad: Με flash player ποια τα τελευταία νέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Με flash player ποια τα τελευταία νέα? Ακομα και σε κατι νεα μοντελα που εχουν βγει φωτο τους στο ιντερνετ το flash lite 4 εχουν. Αρα αν δεν γινει κατι τρομερα flash 10 δεν 8α δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts