Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω θα σου ελεγα να το πας εκει..σε νοκια μαγαζι θα θελει 120-150 απο ο,τι μου ειχαν πει περισυ που ρωτησα απο περιεργεια..

μακαρι ναναι φθηνοτερα!επισης να το ψαξει σε ποιο νοκια θα το παει,γιατι εχοντας συναναστραφει με διαφορα καταστηματα,σε αλλα μου εκαναν ακομα και ζημια,σε αλλα ηταν απλα αψογοι!ενα που μαρεσε πολυ,εκλεισε (εκτος αν μετακομισε) στο φαληρο.αλλο καλο ξερω στην ηλιουπολη νομιζω (ή αργυρουπολη),καπου εκει.

δυστυχώς εδω αλεξανδρουπολη εχει μονο ενα!

οποτε δεν υπαρχουν επιλογες!

120 με 150 ειναι ουαου!

καλυτερα να παρει ενα καινουργιο απο το φορουμ..!:(

τελος παντων κριμα πραγματικα γιατι το λάτρευε ο άνθρωπος!

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις.

Edited by impreza_sti

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ρωτα πρωτα και μετα απογοητευσου ;) οι τιμες αλλαζουν, καποτε θελαν 100+ για ολο το σωμα, τωρα και με <60 βρισκεις :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

δυστυχώς εδω αλεξανδρουπολη εχει μονο ενα!

οποτε δεν υπαρχουν επιλογες!

120 με 150 ειναι ουαου!

καλυτερα να παρει ενα καινουργιο απο το φορουμ..!:(

τελος παντων κριμα πραγματικα γιατι το λάτρευε ο άνθρωπος!

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!

για μενα, παρε τους εκει ενα τηλ,στο μαγαζι που σου εδωσα,εχω να παω χρονια,αλλα τοτε μερικα κ750 και κατι αλλα τα ειχα κανει τελεια...

ρωτα τους ποσο κοστιζει,και αν εχεις καποιον γνωστο στειλε του το κινητο αθηνα να στο παει,εφοσον η διαφορα με νοκια δικη σας ειναι μεγαλη..

για μενα ειναι κριμα να το πεταξει για μια οθονη μονο. στην τελικη,αν αποφασισει να το πεταξει,ας δοκιμασει να το ανοιξει,εφοσον το ανοιξει επιτυχως και δει πως συνδεεται η οθονη,την παραγγελνει και ο θεος βοηθος!εγω ετσι ειχα αλλαξει παλια κατι οθονες αλλα οχι σε touch συσκευες! φανταζομαι τωρα ειναι πιο δυσκολο,αλλα οχι τοσο.αρκει να κανεις προσεκτικες κινησεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

OK παίδες ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.

Θα του πω όλες τις εναλλακτικές λύσεις αύριο και ας αποφασίσει.

Να είστε καλά

Sent from my note

To ebay έχει τεράστια ποικιλία από 15 ευρώ (μη γνήσιες φυσικά).

Όμως με 25 ευρώ...παίρνεις γνήσια...

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-LCD-Screen-Display-For-Nokia-N8-TOOLS-UK-STOCK-/350461263578?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item51991e7eda

To nokia maps εχει ενα θεματακι με τους αριθμους ή ειναι η ιδεα μου; Επισης μου τη σπαει που οταν βαζεις μια οδο δε σου βγαζει συνηθως περιοχη, αλλα θα πρεπει να ξερεις και το τκ για να επιλεξεις το σωστο.. Εχουμε καποια λυση;

Και μια γρηγορη απαντηση γιατι σε λιγος κανω αλλαγη λογισμικου με το phoenix.

Πως μπορω να κρατησω τα backups μονο απο το opera mini και κανα παιχνιδι ή προγραμμα που εγω θελω; Γιατι με το nokia suite μου τα κανει ολα τα προγραμματα backup!

Επισης πως μπορω να κανω backup τις λιστες τραγουδιων που εχω φτιαξει!

Λοιπον εχω ακομα μια απορια. Του περασα νεο firmware μεσω phoenix. Αλλα τα πραγματα απο την μνημη μαζικης αποθηκευσης του κινητου, παρεμειναν! Γιατι εγινε αυτο; Δεν υποτιθεται οτι σβηνονται ολα;

Ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να κανεις refurbished; Και επισης την απορια παραπανω, πως αποθηκευω προγραμματα και playlists.. Αν και για το 2ο δε νομιζω να υπαρχει λυση.. Ισως με καποιο προγραμα σαν το fe-xplorer;

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Λοιπον εχω ακομα μια απορια. Του περασα νεο firmware μεσω phoenix. Αλλα τα πραγματα απο την μνημη μαζικης αποθηκευσης του κινητου, παρεμειναν! Γιατι εγινε αυτο; Δεν υποτιθεται οτι σβηνονται ολα;

Ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να κανεις refurbished; Και επισης την απορια παραπανω, πως αποθηκευω προγραμματα και playlists.. Αν και για το 2ο δε νομιζω να υπαρχει λυση.. Ισως με καποιο προγραμα σαν το fe-xplorer;

κανονικα,συμφωνα με τον οδηγο του moralas θα επρεπε να εχεις κανει φορματ στις μνημες,τοσο στην εξωτερικη οσο και στην εσωτερικη,πριν κανεις οτιδηποτε..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

για δες και εδω εχει και καλη τιμη

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9382

To ebay έχει τεράστια ποικιλία από 15 ευρώ (μη γνήσιες φυσικά).

Όμως με 25 ευρώ...παίρνεις γνήσια...

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-LCD-Screen-Display-For-Nokia-N8-TOOLS-UK-STOCK-/350461263578?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item51991e7eda

παιδια το N8 amoled δεν εχει??

αυτες εδω ειναι lcd... μπορει να ειναι συμβατες μεν αλλα σιγουρα δεν θα εχουν την ιδια ποιοτητα..

εκτος και αν ειναι amoled και δεν το γραφει...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Στον κωτσοβολο στο ρεντη το εχουν στοκ στα 150 ευρω. Οποιος ενδιαφερεται να παει να το παρει. Σε μαυρο ειναι. 70% ΚΑΤΩ η τιμη..

• 2 months later...
παιδια μου εκλεψαν το Ν8 στα ιλισσια...οποτε απο δω και περα δεν θα συμετεχω τοσο ενεργα στο εδω θεμα..

ευκαιρια να πας σε 808 ;)

κριμα παντως, το κινητο αυτο ειναι αθανατο..

Ο Νίκος πιο πάνω σου έδωσε τη λύση. 808 και είσαι σούπερ....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 1 month later...
Ε όχι!!!!!Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007256

Χαχαχαχα ξεστοκάρει... Αν το έβαζε 199 θα ξεπούλαγε άνετα πιστέυω. 288 παρά είναι πλέον.

Ε όχι!!!!!Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007256

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!:p

Χαχαχαχα ξεστοκάρει... Αν το έβαζε 199 θα ξεπούλαγε άνετα πιστέυω. 288 παρά είναι πλέον.

καλυτερα μπας και πουλησουμε εμεις Ν8 σε καλυτερη τιμη :P και παρουμε 808 :lol::lol:

• 2 months later...
Παιδια για εμενα εκλεισε ενα μεγαλο κεφαλαιο που λεγεται symbian.Το ακολουθησα πιστα πολλα χρονια τωρα,αλλα δυστυχως καταλαβα οτι πρωτα η nokia μας αφησε στην τυχη μας.Και επειδη πεθαινει με ραγδαιο ρυθμο, πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παω σε αντιθετο <<στρατοπεδο>>,στο λειτουργικο ios και ειδικοτερα σε iphone 4s.Eυχαριστω ολους εσας που τοσα χρονια με βοηθησατε σε καθε απορια μου και με κανατε να αγαπησω το symbian.:( Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παίδες θα μπορούσε κάποιος να μου πει το rom Pratchett patcher τι κάνει;

• 3 months later...

Γράφω ένα μήνυμα χωρίς πραγματικό λόγο. Σήμερα, σε λιγότερο από 1 ώρα, δίνω το Ν8 σε συγγενικό πρόσωπο και φεύγω τελείως από το Symbian. Αν και είναι μία συσκευή απλά, στεναχωρήθηκα που την αποχωρίζομαι, έστω κι αν τους τελευταίους 2 μήνες δεν την είχα στα χέρια μου (αλλαγή πλακέτας λόγω καμμένης εσωτερικής μνήμης). Μαζί με το θρυλικό Ν82 είναι οι αγαπημένες μου συσκευές και, αν δεν αναγκαζόμουν σε ριζική αναθεώρηση πέρυσι με την καταστροφή του Ν82 (το έφτιαξα μόνος σιγά σιγά και βρίσκεται στα χέρια φίλου τώρα), πιστεύω ότι με το Ν8 θα περνούσα τις ώρες συνομιλίας που είχα με το Ν82 και αντιστοιχούσαν σε ~4 ημερησίως.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους όσους ασχολήθηκαν με το Symbian τόσα χρόνια και ειδικότερα τον lagoskon που βοήθησε με την τελευταία έκδοση που φοράω στο Ν8. Τώρα, μένουμε με Android (Note 2 + Fonepad) και περιμένουμε στο μέλλον για κάτι καλύτερο (Nokia -> Android, ή επιτέλους σωστά WP8 μήπως και ξεφύγουμε από τα Samsung... :X ).

Γεια σας ρε παιδια.Μετα απο αρκετο καιρο,ειπα να χρησιμοποιησω το αγαπητο Ν8 για να μπω λιγο στο ιντερνετ μιας και η νουμερο 1 συσκευη που ειχα πουληθηκε και τα ινια τα ελαβε το αγαπητο Νοκια (το οποιο ειχε χρηση ως νουμερο 2).Το θεμα ειναι οτι παρολο που του εχω περασμενη τη Belle refresh αργει πολυ να με βαλει σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα παρολο που του εχω βαλει και τον opera mini.Τι μπορει να φταιει?

Σας ευχαριστω για καθε γνωμη:)

Γεια σας ρε παιδια.Μετα απο αρκετο καιρο,ειπα να χρησιμοποιησω το αγαπητο Ν8 για να μπω λιγο στο ιντερνετ μιας και η νουμερο 1 συσκευη που ειχα πουληθηκε και τα ινια τα ελαβε το αγαπητο Νοκια (το οποιο ειχε χρηση ως νουμερο 2).Το θεμα ειναι οτι παρολο που του εχω περασμενη τη Belle refresh αργει πολυ να με βαλει σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα παρολο που του εχω βαλει και τον opera mini.Τι μπορει να φταιει?

Σας ευχαριστω για καθε γνωμη:)

μαλλον το οτι το νο1 που ειχες ηταν γρηγορο και δε μπορεις να προσαρμοστεις στο symbian..

φιλαρακι εγω οσο ειχα ανδροιδ με 512 ραμ, ελεγα οκ, αργα και τα 2 (το SE arc S για την ακριβεια), μιας και τα μπουκωναν για πλακα.

τωρα με γρηγορο ανδροιδ, το Ν8 το εβαλα ντουλαπι, καταργησα και το 2ο νουμερο και το βγαζω μια στο τοσο.

πραγματικα πλεον νιωθω οτι ειναι πολυ παλιο, πολυ αργο κτλ!

μονο για νυχτερινες φωτο μου λειπει, οπου οκ, το Τ που εχω κανει καλουτσικη δουλεια.

επομενως αν δεν εχει παθει κατι, μαλλον θες νεα συσκευη :p

μαλλον το οτι το νο1 που ειχες ηταν γρηγορο και δε μπορεις να προσαρμοστεις στο symbian..

φιλαρακι εγω οσο ειχα ανδροιδ με 512 ραμ, ελεγα οκ, αργα και τα 2 (το SE arc S για την ακριβεια), μιας και τα μπουκωναν για πλακα.

τωρα με γρηγορο ανδροιδ, το Ν8 το εβαλα ντουλαπι, καταργησα και το 2ο νουμερο και το βγαζω μια στο τοσο.

πραγματικα πλεον νιωθω οτι ειναι πολυ παλιο, πολυ αργο κτλ!

μονο για νυχτερινες φωτο μου λειπει, οπου οκ, το Τ που εχω κανει καλουτσικη δουλεια.

επομενως αν δεν εχει παθει κατι, μαλλον θες νεα συσκευη :p

εγω περιμενω ενα αυριο!το ειχα αχτι χρονια να το παρω.και το προτιμησα απο φτηνο android για την καμερα και για αυτο που το θελουμε!τηλεφωνο δηλαδη καλυτερο dialer κτλ!πιστευω να μην το μετανοιωσω.αν και τωρα διακοπες με τα παιδια θα με σωσει πιστευω.το ξερω οτι στο browising χανει αλλα οκ εχουμε το ipad mini για αυτο :lol:

εγω περιμενω ενα αυριο!το ειχα αχτι χρονια να το παρω.και το προτιμησα απο φτηνο android για την καμερα και για αυτο που το θελουμε!τηλεφωνο δηλαδη καλυτερο dialer κτλ!πιστευω να μην το μετανοιωσω.αν και τωρα διακοπες με τα παιδια θα με σωσει πιστευω.το ξερω οτι στο browising χανει αλλα οκ εχουμε το ipad mini για αυτο :lol:

εγω τωρα θα επαιρνα τπ 808, που ειναι αρκετα πιο γρηγορο και ευχρηστο απο το Ν8, καλυτερη καμερα φυσικα, και ισως ανεκτο browsing..

αλλιως θα περιμενα το 1020 για 1ο κινητο με το ρισκο των ελλειψεων σε σχεση με αλλα.

Το Ν8 ειναι αρκετα αργο ακομα και γυμνο. εγω του εβαλα μονο whatsapp, opera mini, camera pro για να μην μπουκωσει, αλλα και παλι ειναι εκνευριστηκα πλεον αργο (σε σχεση με την ανεση που εχει αποκτησει το ανδροιδ), μονο η καμερα αξιζει.