mpapad Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 1. Υπάχρει κάποιο νεώτερο κινητό (μέχρι 400€) που να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου? 2. Σε περίπτωση αγοράς από Γερμανία ( 265 €) θα έχω κάποιο πρόβλημα με γλώσσα – αναβαθμίσεις ? (μιλάμε για έκδοση Ν8-00 η οποία έχει belle, αν δεν κάνω λάθος) 3. Το GPS θα λειτουργεί κανονικά? Θα έχει ελληνικούς χάρτες (στα ελληνικά)? 1) Νεώτερο κινητό με xenon flash μόνο το 808, αλλά αυτό είναι πάνω από το ποσό που βάζεις. 2) Ελληνικά μενού δε θα έχεις. Ελληνικά σε μηνύματα θα μπορείς να γράφεις βάζοντας το swype (εναλλακτικό πληκτρολόγιο). 3) Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Οι χάρτες για Ελλάδα υπάρχουν κανονικά και μπορείς να τους κατεβάσεις χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλημέρα σε όλους. Τα βασικά κριτήριά επιλογής μου για αγορά νέου κινητού είναι τα ακόλουθα: - Φωτογραφική μηχανή ( αισθητήρας, φλας xenon) - Λειτουργία τηλεφώνου ( λήψη, ευχρηστία) - GPS χωρίς σύνδεση Δεν με ενδιαφέρουν τόσο το browsing και οι εφαρμογές. Κατέληξα στο Ν8 για τους παραπάνω λόγους. Ιδού οι απορίες μου: 1. Υπάχρει κάποιο νεώτερο κινητό (μέχρι 400€) που να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου? 2. Σε περίπτωση αγοράς από Γερμανία ( 265 €) θα έχω κάποιο πρόβλημα με γλώσσα – αναβαθμίσεις ? (μιλάμε για έκδοση Ν8-00 η οποία έχει belle, αν δεν κάνω λάθος) 3. Το GPS θα λειτουργεί κανονικά? Θα έχει ελληνικούς χάρτες (στα ελληνικά)? Δεκτή οποιαδήποτε άποψη – παρατήρηση στο σκεπτικό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. για μενα,αξιζει το 808 αν εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια μιας και θα σου προσφερει το κατι παραπανω τοσο σε καμερα (και πιο δυνατο φλασ) οσο και σε ταχυτητα.. απο την αλλη το Ν8 ειναι αρκετα φθηνο και δε θα κολησεις στο να το αλλαξεις πιο συντομα! οπως και να εχει και τα 2 κινητα ειναι αψογα. ελληνικα στη γραφη θαχεις με το swype που για μενα ειναι μονοδρομος στο Ν8 και θα το διαπιστωσεις αν κατσεις 10 λεπτα να το μαθεις,δε θελει παραπανω. μενου θαχεις αγγλικα αλλα τα στοιχειωδη αν ξερεις ειναι πανευκολο.. και χαρτες θα εχεις κανονικα οποια χωρα στον πλανητη θες. εγω εχω ελβετικο κινητο,και ειχα βαλει και της κινας οταν ειχα παει,κτλ..δεν υπαρχει θεμα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 1) Νεώτερο κινητό με xenon flash μόνο το 808, αλλά αυτό είναι πάνω από το ποσό που βάζεις. 2) Ελληνικά μενού δε θα έχεις. Ελληνικά σε μηνύματα θα μπορείς να γράφεις βάζοντας το swype (εναλλακτικό πληκτρολόγιο). 3) Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Οι χάρτες για Ελλάδα υπάρχουν κανονικά και μπορείς να τους κατεβάσεις χωρίς χρέωση. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έλπιζα να μπορούσα να βάλω ελληνικό μενού σε smartphone με ανοικτό λογισμικό. Το αγγλικό μενού δεν με χαλάει (ελπίζω να μην έχει μόνο γερμανικό!) αλλά με κάποιο παλιό κινητό είχα πρόβλημα με τις επαφές. Στο "γερμανικό" Ν8 θα μπορώ να έχω τις επαφές μου στα ελληνικά και με σωστή αλφαβητική σειρά? Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε από Γερμανία, να έχω μια συνολική άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Όταν βάλεις το swype θα μπορείς να γράφεις παντού στο κινητό με Ελληνικά και αν φτιάξεις ενα φάκελο στο μενού θα μπορείς να τον ονομάσεις πχ παιχνίδια. Άλλα και στον κατάλογο πάλι δεν θα έχεις κανένα θέμα. (το δικο μου το εχω παρει απο κινα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Απ΄ότι κατάλαβα το Ν8 παρά τα χρονάκια του εξακολουθεί να είναι "μονόδρομος" για τις ανάγκες μου (το 808 είναι σούπερ, δεν λέω, αλλά έχει διπλή τιμή). Δεν βλέπω επίσης ουσιαστικό πρόβλημα για αγορά από Γερμανία. Ελπίζω μόνο οι επαφές να καταχωρούνται με ελληνική αλφαβητική σειρά γιατί κάποτε σε ένα motorola που είχα οι (ελληνικά γραμμένες) επαφές κατατάσονταν με λατινική αλφαβητική σειρά. Και με 800-900 επαφές που έχω, η σωστή σειρά και εύρεση επαφής είναι πολύ βασικός παράγοντας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έλπιζα να μπορούσα να βάλω ελληνικό μενού σε smartphone με ανοικτό λογισμικό. Το αγγλικό μενού δεν με χαλάει (ελπίζω να μην έχει μόνο γερμανικό!) αλλά με κάποιο παλιό κινητό είχα πρόβλημα με τις επαφές. Στο "γερμανικό" Ν8 θα μπορώ να έχω τις επαφές μου στα ελληνικά και με σωστή αλφαβητική σειρά? Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε από Γερμανία, να έχω μια συνολική άποψη? Φίλε μου δε θα έχεις πρόβλημα στη αναγνώριση ελληνικών. Και επίσης με εύκολους οδηγούς που έχει εδώ στο φόρουμ μπορείς να περάσεις ελληνικό firmware εύκολα. Ψάξε λίγο και εδώ είμαστε. Σου προτείνω και εσένα το γνωστό μας slim moded 2 από lagoskon. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Απ΄ότι κατάλαβα το Ν8 παρά τα χρονάκια του εξακολουθεί να είναι "μονόδρομος" για τις ανάγκες μου (το 808 είναι σούπερ, δεν λέω, αλλά έχει διπλή τιμή). Δεν βλέπω επίσης ουσιαστικό πρόβλημα για αγορά από Γερμανία. Ελπίζω μόνο οι επαφές να καταχωρούνται με ελληνική αλφαβητική σειρά γιατί κάποτε σε ένα motorola που είχα οι (ελληνικά γραμμένες) επαφές κατατάσονταν με λατινική αλφαβητική σειρά. Και με 800-900 επαφές που έχω, η σωστή σειρά και εύρεση επαφής είναι πολύ βασικός παράγοντας :) To c7 μου (ίδιο hardware-software με το Ν8 εκτός κάμερας) ήταν γερμανικό-αγορασμένο από Αυστρία.Πέρασα τα ελληνικά με φοίνικα και software update σε 5 λεπτά.Χάρτες φυσικά δουλεύουν άψογα.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Προχώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Σήμερα για πρώτη φορά άκουσα τον Πέτρο να ομιλεί άπταιστα Ελληνικά...! Έχοντας ενεργοποιημένο το app Λειτουργία Αυτοκινήτου, μόλις έσκασε μήνυμα ο φίλος μας ο Πέτρος ανήγγειλε την άφιξη και τον αποστολέα, ακουμπώντας τον φάκελο, απήγγειλε όλο το μήνυμα στα Ελληνικά .... Αυτό το app το αγάπησα από την πρώτη μέρα, τώρα με την απαγγελία είναι ένα εξαίρετο must have! Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μόλις μου έβγαλε 4 νέες ενημερώσεις μέσω ΟΤΑ -Colorizit -Ενημέρωση ημερολογίου -Ενημέρωση Social apps -Microsoft Apps 2.01 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μόλις μου έβγαλε 4 νέες ενημερώσεις μέσω ΟΤΑ -Colorizit -Ενημέρωση ημερολογίου -Ενημέρωση Social apps -Microsoft Apps 2.01 Βάλτα όλα εκτός από microsoft apps.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 το colorizit υπαρχει στο daily mobile? γιατι αναβαθμιση δε βλεπω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 εμενα μου εβγαλε τις ενημερωσεις τις 3 ομως.το colorizit δεν μου το εβγαλε αλλα το ειχα απο την αρχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 τα MS apps δε μου τα βγαζει πια (δε θυμαμαι αν μου τα εχει βγαλει καν!) τα κοινωνικα δικτυα δε τα εχω περασει γιατι δε μου λειτουργουν, το ημερολογιο το περασα... colorizit ελπιζω να ερθει με την Refresh! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Γνωρίζουμε τι αλλαγές έχει στο ημερολόγιο μετά την χθεσινή αναβάθμιση του; Με μια πρόχειρη ματιά δεν εντόπισα κάτι. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σε μένα μόνο την αναβάθμιση για το ημερολόγιο μου έβγαλε μεσω ΟΤΑ...:( Εχω ελληνικό Ν8 silver white. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στην εφαρμογή για το αυτοκίνητο υπάρχει δυνατότητα αναγγελίας? Τρέχω να το δοκιμάσω!!! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στην εφαρμογή για το αυτοκίνητο υπάρχει δυνατότητα αναγγελίας? Τρέχω να το δοκιμάσω!!! παιδια για ποια εφαρμογη μιλατε; για πειτε και σε μενα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) παιδια για ποια εφαρμογη μιλατε; για πειτε και σε μενα! Δες εδώ φίλε μου. Είναι δωρεάν Edited October 11, 2012 by stendor Διόρθωση του συνδέσμου. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Κατέβασα μέσω suite το Colorizit και τα κοινωνικά δίκτυα. Κανοντας επεξεργασια μια εικόνα με το Colorizit και αφου πάω να το αποθηκευσω μου βγάζει το μήνυμα ότι δε μπορει να αποθηκευτεί η φωτό. Συνάντησε κανείς σας κάτι αντίστοιχο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παιδια καλησπερα! σημερα ραγισε η οθονη του n8 απο ενα φιλαρακι μου! το ειχε στην τζεπη του δυστυχώς κουβαλουσε κατι και το πιεσε! πανω κατω ποσο κανει μια οθονη γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παιδια καλησπερα! σημερα ραγισε η οθονη του n8 απο ενα φιλαρακι μου! το ειχε στην τζεπη του δυστυχώς κουβαλουσε κατι και το πιεσε! πανω κατω ποσο κανει μια οθονη γνωριζει κανεις? οριστε.. http://mobile-parts.com.gr/gr/navigation-key/lcd/nokia-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13/nokia-eseriesnseries-1-2-3/n8-00-1-2-3-4-5.html Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 οριστε.. http://mobile-parts.com.gr/gr/navigation-key/lcd/nokia-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13/nokia-eseriesnseries-1-2-3/n8-00-1-2-3-4-5.html ακριβουτσικο!:p μπορει να το αλλαξει μονος του? ειναι ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 ετσι και ετσι το παλουκι ειναι να βγει το πανω καπακι μετα απλα θελει λιγη προσοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 εγινε παιδες! ας το παει καλυτερα σε nokia club μην γινει μεγαλυτερη ζημια! κριμα παντως γιατι το ειχε καινούργιο! ελπιζω να βγαλει ακρη εκει! να ειστε καλα thanks για τις απαντησεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 εγω θα σου ελεγα να το πας εκει..σε νοκια μαγαζι θα θελει 120-150 απο ο,τι μου ειχαν πει περισυ που ρωτησα απο περιεργεια.. μακαρι ναναι φθηνοτερα!επισης να το ψαξει σε ποιο νοκια θα το παει,γιατι εχοντας συναναστραφει με διαφορα καταστηματα,σε αλλα μου εκαναν ακομα και ζημια,σε αλλα ηταν απλα αψογοι!ενα που μαρεσε πολυ,εκλεισε (εκτος αν μετακομισε) στο φαληρο.αλλο καλο ξερω στην ηλιουπολη νομιζω (ή αργυρουπολη),καπου εκει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts