Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν8 (Γενικός Σχολιασμός)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει αλλαξει τοσο πολυ ο broswer στην μπελα???

κοιτα γαλαξια δεν εγινε :p αλλα ειναι αρκετα βελτιωμενος... βελτιωθηκε λιγο στην αννα, βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο στη μπελλε ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εγω εχω το SE arc S και το Ν8,δε βλεπω καμια ουσιαστικη διαφορα..αυτη που βλεπω ειναι στο πληθος εφαρμογων,στις αναβαθμισεις αυτων και σε αλλους τομεις...αλλα τελικα,και παλι στο Ν8 θα πηγαινα αν και το χτυπανε με μανια (σε οποιο μαγαζι και να πας τυπου πλαισιο,η καθε γκομενα που δεν εχει πιασει κινητο για αλλο λογο παρα μονο για το FB, σου λεει,μα καλα, ΝΟΚΙΑ? symbian?ειναι τραγικο!και της λεω,τοχεις χρησιμοποιησει ποτε?οχι λεει,αλλα το λενε ολοι!και της λεω,ποιοι?αυτοι που παιρνουν iphone για να λενε οτι εχουν iphone? δεν αντιλεγω οτι εχει μειονεκτηματα το κινητο,αλλα για το μεσο χρηση,ο οποιος παιρνει iphone γιατι -ναι εχει το καλυτερο μαρκεινγκ,χτυπαει ολα τα κομπλεξ που κουβαλαει ενας ανθρωπος- ειναι πολυ καλο,και δεν θα δει ουσιαστικη διαφορα..

+1 Είπες ακριβώς ότι έχω στο μυαλό μου! :)

Huawei Nova 5T

Παιδιά, αφήστε το καλύτερα, την εμπειρία πλοήγησης που έχει στο Android, ιδίως σε σελίδες με flash περιεχόμενο, δεν νομίζω να τη δουν ποτέ οι τωρινές συσκευές με Symbian. Ακόμα και ο browser της Belle, που έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σχέση με αυτόν του αρχικού S^3, αλλά και της Anna, είναι πολύ πίσω. Λίγο φορτωμένη να είναι η σελίδα δεν υπάρχει ούτε απλό scrolling, πόσο μάλλον smoothness και προσαρμογή κειμένου κλπ κλπ κλπ. Προσωπικά μόνο με Opera mini μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, ξέροντας τους περιορισμούς που έχω, αλλά τουλάχιστον ρολάρει μια χαρά. ;)

Οι homescreens ρολάρουν μια χαρά, αν κρατήσεις τον αριθμό τους και τον φόρτο τους με widgets και συντομεύσεις σε λογικά πλαίσια. Έχουμε δει πολλές αλλαγές στο Symbian τα τελευταία χρόνια, αλλά πλήρως απροβλημάτιστη full εμπειρία internet browsing δεν έχουμε. Και δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ, τουλάχιστον στα πρώτα μοντέλα (N8, E7, C7 κλπ)... ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, αφήστε το καλύτερα, την εμπειρία πλοήγησης που έχει στο Android, ιδίως σε σελίδες με flash περιεχόμενο, δεν νομίζω να τη δουν ποτέ οι τωρινές συσκευές με Symbian. Ακόμα και ο browser της Belle, που έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και σε σχέση με αυτόν του αρχικού S^3, αλλά και της Anna, είναι πολύ πίσω. Λίγο φορτωμένη να είναι η σελίδα δεν υπάρχει ούτε απλό scrolling, πόσο μάλλον smoothness και προσαρμογή κειμένου κλπ κλπ κλπ. Προσωπικά μόνο με Opera mini μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, ξέροντας τους περιορισμούς που έχω, αλλά τουλάχιστον ρολάρει μια χαρά. ;)

Οι homescreens ρολάρουν μια χαρά, αν κρατήσεις τον αριθμό τους και τον φόρτο τους με widgets και συντομεύσεις σε λογικά πλαίσια. Έχουμε δει πολλές αλλαγές στο Symbian τα τελευταία χρόνια, αλλά πλήρως απροβλημάτιστη full εμπειρία internet browsing δεν έχουμε. Και δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ, τουλάχιστον στα πρώτα μοντέλα (N8, E7, C7 κλπ)... ;)

Δεν είδα να λέει κανείς το αντίθετο. Είπαμε βελτιώθηκε σε σχέση με τον παλιό εαυτό του, και βελτιώθηκε αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε android-browsing. Για τις αρχικές οθόνες, φόρτωσα 6 γεμάτες widgets και shortcuts και ρολλάρει μια χαρά, αλλά συνειδητοποίησα ότι κάνω τη δουλειά μου καλύτερα με τρείς και με shortcuts 2-3 φακέλους.

παιδια το κινητο στο ιντερνετ μπορει να ειναι πολυ πισω αλλα σε ολα τα αλλα ειναι πραγματικο εργαλειο!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3957196#post3957196

δειτε λιγο το post μου γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω!

για μενα το ν8 παραμενει η καλυτερη συσκευη της nokia τα τελευταια χρονια!

λιγο που το επιασα στα χερια μου το ξαναερωτευτηκα...:lol::lol:

θεωρω το SGII που εχω τωρα κλασεις ανωτερο για αυτα που θελω εγω αυτο ομως δεν με σταματα απο το να αναγνωρίζω το γεγονος οτι το n8 αυτη την στιγμη αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω...:)

αν θελεις ενα εργαλειο/ΤΗΛΕΦΩΝΟ που κανει σχεδον τα παντα(αλλα στο θεμα ιντερνετ ειναι αιωνες πισω!) το n8 ειναι οτι πρεπει!

αν πεσει και αλλο η τιμη του(που θα πεσει) το χτυπαω σαν δευτερη συσκευη ανετα!

πραγματικα εχει λειτουργίες/ευκολιες πανω του που παρα πολλες ναυαρχιδες δεν ξερουν καν τι ειναι!

Κι εγώ αν και όταν πάρω άλλη συσκευή (πιθανότατα θα είναι Android), θα με καλύπτει σαν δεύτερη συσκευή με το παραπάνω, και σε κάποιους τομείς σαν πρώτη συσκευή, π.χ. οι offline χάρτες του, το πρόγραμμα πλοήγησης αλλά και ο ποιοτικότατος και ταχύτατος δέκτης GPS δεν συγκρίνονται με τίποτα, και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός στο Android (αν υπάρχει θα χαιρόμουν να το μάθω). Και φυσικά η φωτογραφική του, που δε νομίζω να βγει κάτι τέτοιο σύντομα, με τέτοια οπτικά μέρη και προπάντων με φλας ξένου.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εγώ αν και όταν πάρω άλλη συσκευή (πιθανότατα θα είναι Android), θα με καλύπτει σαν δεύτερη συσκευή με το παραπάνω, και σε κάποιους τομείς σαν πρώτη συσκευή, π.χ. οι offline χάρτες του, το πρόγραμμα πλοήγησης αλλά και ο ποιοτικότατος και ταχύτατος δέκτης GPS δεν συγκρίνονται με τίποτα, και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός στο Android (αν υπάρχει θα χαιρόμουν να το μάθω). Και φυσικά η φωτογραφική του, που δε νομίζω να βγει κάτι τέτοιο σύντομα, με τέτοια οπτικά μέρη και προπάντων με φλας ξένου.

πολυ σωστα τα λες σε γενικες γραμμες. απλα θα παραθεσω 3 εφαρμογες που εχουν οι αλλοι και εμεις τιποτα - φαρμακεια βεζιναδικα και πρωτοσελιδα εφημεριδων που τα βρισκεις δωρεαν στο android ενω εμεις δεν ξερω αν θα τις δουμε ποτε. κατα τα αλλα οντως το ν8 ειναι σπουδαια συσκευη. αλλα το ιντερνετ του ειναι πολυ πισω απο τους αλλους. εγω το λατρευω το κινητακι μου οπως και το ν95 8gb που ειχα πριν αλλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

αλλα στο θεμα ιντερνετ ειναι αιωνες πισω!

Αιώνες πίσω είναι υπερβολή. Απλά είναι καλύτερο το Android στο θέμα browsing και συμφωνούμε οι περισσότεροι σε αυτό. Δεν σημαίνει όμως ότι θα δυσανασχετήσει κάποιος που έχει N8! Είπαμε, δεν είναι όλος ο κόσμος online όπου πηγαίνει...αρκετοί (όπως κι εγώ) αρκούνται σε ένα γρήγορο κοίταγμα στα e-mail, social κλπ.

χωρις να θελω να ανοιξω πολεμο υπαρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο android....(και οταν λεμε τα παντα λεμε τα παντα οσο αγαπαω το symbian για ολο αυτο που ειναι εχει μεινει σε πολλα πραγματα πισω...τεσπα.. πχ εσεις/αλλα και εγω:p παλευτατε τοσο καιρο για το swype και εγω απλα "εχω" πληκτρολόγιο αυτο που με βολευει αλλο σε pοrtraid και αλλο σε landscape mode χωρις να κανω το παραμικρο κλικ:))

θα τα πουμε ομως αλλη φορα αυτα...:)

το n8 παντως στο θεμα καμερας κινητου gps χαρτες οπως λες fm transmitter(λατρεμενη λειτουργία μου λειπει απιστευτα σημερα!!!!) συνδεσιμότητας κτλ κτλ κτλ ειναι πραγματικα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ πολυ μπροστα απο πολλα "θηρία"....

η νοκια "εγραψε" για μενα! κριμα που το πραγμα δεν εχει εξελιξη! θα μπορουσαν να κανουν παπαδες..

τελος παντων....

Αιώνες πίσω είναι υπερβολή. Απλά είναι καλύτερο το Android στο θέμα browsing και συμφωνούμε οι περισσότεροι σε αυτό. Δεν σημαίνει όμως ότι θα δυσανασχετήσει κάποιος που έχει N8! Είπαμε, δεν είναι όλος ο κόσμος online όπου πηγαίνει...αρκετοί (όπως κι εγώ) αρκούνται σε ένα γρήγορο κοίταγμα στα e-mail, social κλπ.

δεν δυσανασχετείς με τετοιο εργαλειο! εννοείται αυτο...:):)

δεν υπαρχει περιπτωση! το κινητο τα σπαει!:)

αν ηθελαν ομως θα μπορουσαν να το πανε ακομη πιο "μπροστα" στην νοκια!

τελος παντων...

Edited by freddaras

fredarras και αυτά τα λες χωρίς belle.

ναι ομολογω οτι θελω να την δω την μπελα live..:p

μολις γινει οφισιαλ και μολις αυτο το καταραμενο skype αρχισει να λειτουργει εκει(γιατι το κανει χρηση παρα πολυ κοσμος) θα τη βαλω στα φιλαρακια μου που εχουν n8 και θα σου πω εντυπώσεις..:)

http://dailymobile.se/2012/01/04/nokia-serbian-comercial-leaks-new-widgets-for-symbian-belle/ Εδώ λέει ότι θα έρθει μαζί με τη belle.. Οπότε υπομονή καμιά 15άρα μέρες.

και ταχύτατος δέκτης GPS δεν συγκρίνονται με τίποτα, και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός στο Android (αν υπάρχει θα χαιρόμουν να το μάθω).

Πραγματικα επειδη πιστευω οτι σε δεκτη Gps ειναι πολυ μπροστα τα Νοκια, υπαρχει καποιο καλο android σε αυτο τον τομεα? Το vivaz που ειχα ηταν αθλιο παντως σε gps. Δεν ξερω για τα samsung αν ειναι κοντα.

Πραγματικα επειδη πιστευω οτι σε δεκτη Gps ειναι πολυ μπροστα τα Νοκια, υπαρχει καποιο καλο android σε αυτο τον τομεα? Το vivaz που ειχα ηταν αθλιο παντως σε gps. Δεν ξερω για τα samsung αν ειναι κοντα.

Εγώ σε arcs s που πήρε η γυναίκα μου την προηγούμενη εβδομάδα διαπίστωσα ότι κλειδώνει ταχύτατα και χωρίς agps

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο δεκτης gps του Ν8 ειναι ακριβεστατος,αλλα εξαιρετικα αργος σε συγκριση με το 4S,αλλα το Ν8 μπορεις να το εμιστευθεις με το ovi maps ,οχι ομως και τις διάφορες εφαρμογες πλοηγησης που υπαρχουν στο iphone 4S

To N8 παραμενει σε αρκετους τομεις κορυφαια επιλογη

Ο δεκτης gps του Ν8 ειναι ακριβεστατος,αλλα εξαιρετικα αργος σε συγκριση με το 4S

Αργός? Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό φίλε μου? Όταν βρίσκει σήμα μέσα στο σπίτι μου, σε δέκα δευτερόλεπτα OFFLINE, δε το λες και αργό...

αλλα το Ν8 μπορεις να το εμιστευθεις με το ovi maps ,οχι ομως και τις διάφορες εφαρμογες πλοηγησης που υπαρχουν στο iphone 4S

Εδώ σε έχασα τελείως..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SSAUnADisiY]Canon EF to Nokia N8 Adapter[/ame] χαχα.. έγινε και αυτό!!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ σε arcs s που πήρε η γυναίκα μου την προηγούμενη εβδομάδα διαπίστωσα ότι κλειδώνει ταχύτατα και χωρίς agps

Ισχυει αλλα ψηφιζω Ν8 και παλι.τελεια πλοηγηση,με πολλες επιλογες,γρηγορο κλειδωμα και γενικα ολοκληρωμενο και απλο τηλεφωνο.με το Arc S να κανει παπαδες,βαριεμαι να ασχοληθω,μονο εφαρμογες τυπου whatsapp & viber με ενδιαφερουν που εξοικονομω πολλα χρηματα απο ΣΜΣ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ο δεκτης gps του Ν8 ειναι ακριβεστατος,αλλα εξαιρετικα αργος σε συγκριση με το 4S,αλλα το Ν8 μπορεις να το εμιστευθεις με το ovi maps ,οχι ομως και τις διάφορες εφαρμογες πλοηγησης που υπαρχουν στο iphone 4S

To N8 παραμενει σε αρκετους τομεις κορυφαια επιλογη

Κλείσε τα πάντα από internet (data, WiFi, AGPS κλπ) και τότε μόνο μπορείς να δεις πόσο ακριβώς μετράει ο κάθε δέκτης. Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις στο 4S και αν μπορείς να έχεις μόνο GPS δέκτη, χωρίς καμία υποβοήθηση, αλλά μόνο έτσι μετράει. Ειδάλλως όλες οι κορυφαίες συσκευές είναι παρόμοιες λίγο-πολύ. ;)

Το θεμα δεν ειναι αν κλειδωνει γρηγορα αλλα και οταν μπαινεις μεσα σε πολεις να μην χανει το σημα οπως μου εκανε το vivaz.

Αργός? Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό φίλε μου? Όταν βρίσκει σήμα μέσα στο σπίτι μου, σε δέκα δευτερόλεπτα OFFLINE, δε το λες και αργό..

Μετά από το μήνυμά σου, είπα να τσεκάρω κι εγώ το gps στο δικό μου Ν8.. Κι έβαλα ταυτόχρονα και το χρονόμετρο, για να δω πόση ώρα θα κάνει να λοκάρει... Ε, μετά από 6 λεπτά, ακόμα έψαχνε.... :(

P.S.1: Ήμουν στο 4ο όροφο, με επιλεγμένο μόνο το Integrated Gps...

P.S.2: Ελπίζω να μην έχει θέμα το gps στη δική μου συσκευή και να μπλέκω με service........ :cry:

Huawei Nova 5T

Μετά από το μήνυμά σου, είπα να τσεκάρω κι εγώ το gps στο δικό μου Ν8.. Κι έβαλα ταυτόχρονα και το χρονόμετρο, για να δω πόση ώρα θα κάνει να λοκάρει... Ε, μετά από 6 λεπτά, ακόμα έψαχνε.... :(

P.S.2: Ελπίζω να μην έχει θέμα το gps στη δική μου συσκευή και να μπλέκω με service........ :cry:

δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά μόνο με το ενσωματωμένο GPS ενεργοποιημένο να λοκάρει θέση ΜΕΣΑ σε σπίτι. Απο την στιγμή που το ενσωματωμένο χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ τον δορυφορικό δέκτη και ψάχνει για δορυφόρους . Λογικά σε όποιον λόκαρε, θα χρησιμοποιούσε και το wi-fi , με τα οποία τριγωνομετρεί την θέση . Και όχι το Ν8, οποιοδήποτε GPS .

Oneplus 5 - 128GB

Εμένα πάντως, που δεν χρησιμοποιώ ποτέ A-GPS, άλλες φορές κλειδώνει σε χρόνο DT και άλλες μου την δίνει και στο τέλος το κλείνω.

Εντός σπιτιού, ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με WiFi.

Racing because all other sports require one ball only!

Εμένα πάντως, που δεν χρησιμοποιώ ποτέ A-GPS, άλλες φορές κλειδώνει σε χρόνο DT και άλλες μου την δίνει και στο τέλος το κλείνω.

Εντός σπιτιού, ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με WiFi.

για να σου κλειδώνει σε dt λογικά κάνει hot start , όπως και να χει , λογικό είναι. Χρειάζεται ανοιχτό χώρο να πιάσει τους δορυφόρους. Παιδιά, όποιος έχει το Ν8 θεωρώ δεδομένο πως θα έχει ένα πρόγραμμα 60MB το ελάχιστο τον μήνα. Smartphone είναι. Για να κλειδώσει το GPS με ίντερνετ καταναλώνει max 120kb .

Oneplus 5 - 128GB

δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά μόνο με το ενσωματωμένο GPS ενεργοποιημένο να λοκάρει θέση ΜΕΣΑ σε σπίτι. Απο την στιγμή που το ενσωματωμένο χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ τον δορυφορικό δέκτη και ψάχνει για δορυφόρους . Λογικά σε όποιον λόκαρε, θα χρησιμοποιούσε και το wi-fi , με τα οποία τριγωνομετρεί την θέση . Και όχι το Ν8, οποιοδήποτε GPS .

Κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Είμαι στο δέυτερο όροφο και κάνει καμιά 10αρία δευτερόλεπτα. Σύνδεση δεδομένων και wifi κλειστά. Δε ξέρω τι παίζει, οκ δεν είμαι σε κάνα μπουντρούμι, στο δωμάτιό μου είμαι με δίπλα μου το παράθυρο κτλ. Παλιό φάληρο, ανοιχτή περιοχή.. Ίσως γιαυτό. Με σύνδεση ανοιχτή απλά το ανοίγω και έχω σήμα.

Δε νομίζω να έχει θέμα, ίσως να τυχαίνει σε εμένα, δε ξέρω. Πάντως μην τρελενόμαστε αν κάνει 10, ή 20 να πιάσει σήμα. Το στάνταρ είναι να έχεις ενεργοποιημένη τη σύνδεση και να πιάνει γρήγορα δορυφόρο. Τώρα τα άλλα είναι στυλ "ποιός έχει μεγαλύτερο cpu στο android του"...