abcdefg Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 το πρωτο variant της anna εκανε την εμφανιση του στο δικτυο οι πρωτες εντυπωσεις???διθυραμβικες δεν τις λες παντως μιας και ολα δειχνουν οτι μαλλον ηταν ετοιμο καιρο τωρα το trojan(ναι τον elop εννοω) εχει μαμισει την πλατφορμα(αναφερομαι στο symbian) αυτο εγραψα χθες και για καποιο λογο το εβαλα σε λαθος θεμα.sorry λαθος! καλο ειναι οποτε οι διαχειριστες να μην το πετανε off topic αλλα να το βαζουν στο σωστο σημειο μιας και αρκετα απο τα 150000 μελη αυτου του φορουμ θα ενδιαφερονται για το νεο firmware επισης να ενημερωσω το impreza sti οτι το σχολιο μου σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει στο Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian μιας και ειναι firmware για νοκια Ν8 μονο! οσο αφορα το firmware(κινεζικο variant) να ενημερωσω οτι σε γενικες γραμμες λειτουργει οπως θα επρεπε δεν εχω ανακαλυψει καποια ασυμβατοτητα αλλα ειναι νωρις γιατι το φοραω μονο μια μερα οποτε δεν μπορω να δω ολες τις λειτουργιες επισης σε αλλα σημεια διαβασα οτι δινει λυση στο "προβλημα" της μωβ αποχρωσης στην οθονη ΑΛΛΑ δεν μπορω να το επιβεβαιωσω μιας και η δικη μου συσκευη δεν ειχε ποτε τετοιο θεμα Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 καπου διαβασα οτι με την αννα το κινητο θα υποστηριζει nfc....ισχυει αυτο;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 διθυραμβικες δεν τις λες Εγω διαβασα οτι ειναι πιο γρηγορη η αννα, τωρα σε ολα τα αλλα δεν ξερω αν εχει τρομερες διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 καπου διαβασα οτι με την αννα το κινητο θα υποστηριζει nfc....ισχυει αυτο;;; ίσως το c7... Μόνο εκείνο έχει και αυτό κρυφό ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 το πρωτο variant της anna εκανε την εμφανιση του στο δικτυο οι πρωτες εντυπωσεις???διθυραμβικες δεν τις λες παντως μιας και ολα δειχνουν οτι μαλλον ηταν ετοιμο καιρο τωρα το trojan(ναι τον elop εννοω) εχει μαμισει την πλατφορμα(αναφερομαι στο symbian) αυτο εγραψα χθες και για καποιο λογο το εβαλα σε λαθος θεμα.sorry λαθος! καλο ειναι οποτε οι διαχειριστες να μην το πετανε off topic αλλα να το βαζουν στο σωστο σημειο μιας και αρκετα απο τα 150000 μελη αυτου του φορουμ θα ενδιαφερονται για το νεο firmware επισης να ενημερωσω το impreza sti οτι το σχολιο μου σε καμια περιπτωση δεν μπορει να μπει στο Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian μιας και ειναι firmware για νοκια Ν8 μονο! οσο αφορα το firmware(κινεζικο variant) να ενημερωσω οτι σε γενικες γραμμες λειτουργει οπως θα επρεπε δεν εχω ανακαλυψει καποια ασυμβατοτητα αλλα ειναι νωρις γιατι το φοραω μονο μια μερα οποτε δεν μπορω να δω ολες τις λειτουργιες επισης σε αλλα σημεια διαβασα οτι δινει λυση στο "προβλημα" της μωβ αποχρωσης στην οθονη ΑΛΛΑ δεν μπορω να το επιβεβαιωσω μιας και η δικη μου συσκευη δεν ειχε ποτε τετοιο θεμα Ναι και εγω αυτο διαβαζω για το purple tint Αν οντως ισχυει μπραβο στην Νοκια αν και αργα ελυσε ενα σημαντικο προβλημα του Ν8 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Τι ακριβως εννοεις με trojan και elop; Δε καταλαβαινω! Επισης, πως ειναι δυνατο με ενα firmware να διορθωθει προβλημα που εχει η οθονη; Λογικα κατι αλλαζουν στην φωτεινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 τελικα δεν διορθωνεται συνεχιζει να υπαρχει απλως αλλαξε το χρωμα στο ρολοι η νοκια:lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις μου ηρθε!! Δε το εχω ανοιξει ακομα, το εβαλα αμεσως στη φορτιση! Πρωτη εντυπωση αρκετα καλη! Πολυ ομορφο κινητο και πολυ καλη κατασκευη! Το μονο κακο ειναι οτι οταν το ακουμπας κατω, ακουμπαει και ο φακος της καμερας και ισως γεμιζει σκονη.. Η μπαταρια βγαινει; Αμα κολλησει ή τελειωσει τι κανουμε; *Απο το birdseye μου ηρθε. Ηρθε ενας delivery με μια μπλε σακουλιτσα και ολα τα πραγματα μεσα μαζι με την αποδειξη. Courier ηταν ή του μαγαζιου;* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Μολις μου ηρθε!! Δε το εχω ανοιξει ακομα, το εβαλα αμεσως στη φορτιση! Πρωτη εντυπωση αρκετα καλη! Πολυ ομορφο κινητο και πολυ καλη κατασκευη! Το μονο κακο ειναι οτι οταν το ακουμπας κατω, ακουμπαει και ο φακος της καμερας και ισως γεμιζει σκονη.. Η μπαταρια βγαινει; Αμα κολλησει ή τελειωσει τι κανουμε; *Απο το birdseye μου ηρθε. Ηρθε ενας delivery με μια μπλε σακουλιτσα και ολα τα πραγματα μεσα μαζι με την αποδειξη. Courier ηταν ή του μαγαζιου;* http://noknok.tv/2011/01/20/nokia-n8-how-to-reset-your-nokia/ αν μπορεις κανε και το τεστ για το purple tint Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Με γεια!Για να μην σου ακουμπαει και φθειρεται σου προτεινω μια θηκη σιλικονης.Τωρα το πουλοφωνο αν εισαι απο αθηνα στελνει δικο του ατομο.Εμεινες ικανοποιμενος απο την εξυπηρετηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Η μπαταρια βγαινει; Αμα κολλησει ή τελειωσει τι κανουμε; κρατάς 8 δεύτερα το κουμπί κλεισίματος, δονείται 3 φορές και κλείνει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ναι εμεινα. Ηρθε πολυ γρηγορα. Ολα μια χαρα. Αγορασα και 2 θηκες, η μια την πλαστικη που ειναι σκληρη οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τον φακο ετσι. Αλλα λογικα δε κλεινει τα ηχεια του κινητου; Πρεπει να υπαρχει και σε εμενα αυτο το μωβ. Στο ρολοι το βλεπω σιγουρα, και στα trailer του TRON που εχει μεσα, οταν ειναι σκοτεινη η σκηνη. Επισης οταν παω να βγαλω φωτογραφια κατι μαυρο μου το δειχνει μωβ.. Παρα πολυ εντονα το δειχνει οταν παω να βγαλω την οθονη της τηλεορασης ή του laptop, ενω ειναι κλειστη. :( http://noknok.tv/2011/01/20/nokia-n8-how-to-reset-your-nokia/ αν μπορεις κανε και το τεστ για το purple tintΣτο link λεει πως να κανεις reset το N8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 αυτα ειναι... Αγοραζεις νεα συσκευη και κατα 99% θα εχει προβλημα. Ξενερα απιστευτη Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 αυτα ειναι... Αγοραζεις νεα συσκευη και κατα 99% θα εχει προβλημα. Ξενερα απιστευτη Και μάλιστα μετά από τόσους μήνες. Όντως είναι τραγικό.!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ναι εμεινα. Ηρθε πολυ γρηγορα. Ολα μια χαρα. Αγορασα και 2 θηκες, η μια την πλαστικη που ειναι σκληρη οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τον φακο ετσι. Αλλα λογικα δε κλεινει τα ηχεια του κινητου; Πρεπει να υπαρχει και σε εμενα αυτο το μωβ. Στο ρολοι το βλεπω σιγουρα, και στα trailer του TRON που εχει μεσα, οταν ειναι σκοτεινη η σκηνη. Επισης οταν παω να βγαλω φωτογραφια κατι μαυρο μου το δειχνει μωβ.. Παρα πολυ εντονα το δειχνει οταν παω να βγαλω την οθονη της τηλεορασης ή του laptop, ενω ειναι κλειστη. :( Στο link λεει πως να κανεις reset το N8. ωρα να επισκευτεις το τοπικο σου νοκια care Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 ωρα να επισκευτεις το τοπικο σου νοκια care Τωρα θα δεις τι εστι νοκια....:ninja: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Τωρα θα δεις τι εστι νοκια....:ninja: την αλλαγή σε 2 ώρες την κάνει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ποσες ημερες θελει για να το κανει αλλαγη; Ενταξει σιγα μη το παω. Μικρο το κακο. Απλα δε ξερω ακομα εαν υπαρχει μεγαλο ή μικρο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 την αλλαγή σε 2 ώρες την κάνει... :p ολοι εχουμε πειρα απο το εξαισιο σερβις της νοκια. (οχι οτι οι περισσοτεροι ειναι καλυτεροι) Δεν ξερω αν για το συγκεκριμενο προβλημα κανουν αμεσα αλλαγη, αλλα γενικα τις βδομαδες τις εχουν πολυ ευκολες..:cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mellodos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δηλαδή εγώ είμαι στο 1% των τυχερών...Θα πάω να παίξω κανα τζόκερ μου φαίνεται. Για ενημέρωση απο το easybuy το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το πηρες και απο το πιο μουφα μαγαζι! Μηπως ειναι κανενας κλωνος φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mellodos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το πηρες και απο το πιο μουφα μαγαζι! Μηπως ειναι κανενας κλωνος φιλε μου; Ρε λες να πήρα το sequel του Ν8 "attack of the clones" ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Το πηρες και απο το πιο μουφα μαγαζι! Μηπως ειναι κανενας κλωνος φιλε μου; Γιατι ειναι μουφα? Μια χαρα καταστημα ειναι. Και επειδη του ετυχε "καλο" κομματι, σημαινει πως ειναι κλωνος? wow....απιστευτη λογικη μην τα λεμε αυτα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αν μιλαμε για το easybuyworld ναι τοτε ειναι μεγαλη μουφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ριξτε μια ματια εδω http://imageshack.us/f/546/img014sj.jpg/ Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts