mgeo81 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα 2 ήμουν. Htc & galaxy αλλά από θέμα ομορφιάς πιο πολύ παράγγειλα το htc,και φυσικά για το sense που τα σπάει...και για τις δυνατότητες του κινητού. Είχα πιο πριν desire hd και ημουν υπερευχαριστημενος... ;) Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δηλαδη εγω που ερχομαι απο λεο θα ειμαι ευχαριστημενοσ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δηλαδη εγω που ερχομαι απο λεο θα ειμαι ευχαριστημενοσ??? Προσωπική μου άποψη αν θέλετε συσκευή προτείνω να αναμένεται μέχρι να δωθουν αναβαθμισεις στο Android 4.0. Οποια συσκευή πάρει αναβάθμιση θα είναι καλή. Οι άλλες θα μείνουν πίσω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) στισ τιμεσ που θελω βρισκω τα ευρωπαικα...επειδη χρονια χρησιμοποιουσα μονο ελληνικησ εισαγωγησ htc .ξερετε αν παιζει κανενα προβλημα με τισ εγγυησεισ???οσο αναφορα το android 4 λετε να μην το παρει επισημα?? Edited November 24, 2011 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δηλαδη αυτα που εχει στο σκρουτζ με 420 ευρω δεν καλυπτονται απο εγγυηση στις αντιπροσωπειες της htc ? Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ειμαι κατοχος 3gs και ειπα να κανω την στροφη για android και sensation. πηγα να το παραγγειλω απο το easybuy και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν γιατι ειχαν προβληματα με την τελευταια παραλαβη. διαβασα και εδω μερικες σελιδες και βλεπω οτι υπαρχουν παραπονα. ωστοσο δεν καταλαβα αν οντως ειναι παραπονα ή απλα οτι δουλευει ναι μεν αλλα θα περιμενατε κατι καλυτερο;; το τηλεφωνο μου κανει επειδη εχει 1.μεγαλη οθονη ( μεγαλες γραμματοσειρες σε ολα κατι που δεν γινεται σε iphone) 2.gps θα φαινεται πολυ καθαρα στην μεγαλη οθονη 3.χρηση φωτογραφικης 4.σημα 3g 5.μερικα apps για καιρο, νεα. 6.πολυ καλη τιμη σε σχεση με iphone ουτε plugins ουτε πολλα applications ουτε customs roms. αξιζει η αγορα του ή θα τρέχω και δεν θα φτανω; στο ιδια λεφτα παιζει και το galaxy2 που κανει και αυτο ολα τα παραπανω. δηλαδη αυτα που εχει στο σκρουτζ με 420 ευρω δεν καλυπτονται απο εγγυηση στις αντιπροσωπειες της htc ? Έχω ακούσει για κάποια καταστήματά στο skroutz ότι φέρνουν συσκευές παραεισαγωγης. Να είσαι προσεκτικός. Αν είναι ευρωπαϊκό το τηλέφωνο μόνο με το emei καλύπτεται και χωρίς την απόδειξη. Εγώ το έχω κάνει γι αυτό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 εγω μιλησα με arvato και μου ειπε οτι δεν καλυπτεται χωρισ αποδειξη.εισαι σιγουροσ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 εγω μιλησα με arvato και μου ειπε οτι δεν καλυπτεται χωρισ αποδειξη.εισαι σιγουροσ??? Στην Θεσσαλονίκη για το Desire S μου ζήτησε μέσω τηλεφώνου το ιμει και μου είπε οι χωρίς απόδειξη. Περισσότερα δεν γνωρίζω γιατί δεν το έστειλα. Μετά την μεγάλη αναβάθμιση διορθώθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δηλαδη αν το αγορασω εγω απο ebay απο ιδιωτη τι αποδειξη αγορασ να καταθεσω???εφοσον ειναι ευρωπαικο δεν ειναι λογικο να εχει εγγυηση?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δηλαδη αν το αγορασω εγω απο ebay απο ιδιωτη τι αποδειξη αγορασ να καταθεσω???εφοσον ειναι ευρωπαικο δεν ειναι λογικο να εχει εγγυηση?? Εγώ μεταχειρισμένο το πήρα χωρίς τίποτα από αποδείξεις. Κανονικά εγγύηση. Το Asus Transformer EBay και σέρβις κανονικά χωρίς απόδειξη κ άριστη εξυπηρέτηση η Asus. Μιλάω με γεγονότα δεν είναι θεωρία. Μου έχουν συμβεί κ τα λέω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το sensation με το xl ποια διαφορα θα εχουν ωσ προσ την οθονη???εκτοσ φυσικα απο το μεγεθοσ...απο αναλυση μιλαω.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 το sensation με το xl ποια διαφορα θα εχουν ωσ προσ την οθονη???εκτοσ φυσικα απο το μεγεθοσ...απο αναλυση μιλαω.. XL : 480 x 800 pixels, 4.7 inches απλο: 540 x 960 pixels, 4.3 inches το θεμα ειναι αν εχει προβληματα το απλο!! Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ... Έχω ενα bluetooth keyboard που θέλω να συνδέσω με το κινητό. το θέμα μου είναι ότι δεν έχω καταφέρει να γράψω ελληνικά εως τώρα παρα μόνο αγγλικά... Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι να με βοηθήσει; Δεν έχω καταφέρει να γράψω ελληνικά με κανένα bt keyboard όσα προγραμματάκια κι αν έχω δοκιμάσει. Μάλλον κάτι δεν υποστηρίζεται από το android. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Δεν έχω καταφέρει να γράψω ελληνικά με κανένα bt keyboard όσα προγραμματάκια κι αν έχω δοκιμάσει. Μάλλον κάτι δεν υποστηρίζεται από το android. ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου είναι ότι το ASUS transformer και κάποια κινητά έχουν φυσικά πληκτρολογια. αυτά πως δουλεύουν;;;;;; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου είναι ότι το ASUS transformer και κάποια κινητά έχουν φυσικά πληκτρολογια. αυτά πως δουλεύουν;;;;;; Όλες οι συσκευές έχουν εικονικά πληκτρολόγιο. Το transformer έχει και hardware πληκτρολόγιο. Άρα το λειτουργικό υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι μάλλον το δικό σου λόγο driver δεν υποστηρίζεται. Η μήπως δεν κάνει εναλλαγή γλώσσας. Είναι καθαρά θέμα driver. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδιά έχει κανείς θέμα με σκόνη στην οθόνη; Στο xda υπάρχει σχετικό νήμα. Εδώ κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια η νεα αναβαθμιση εκανε δουλεια στην μπαταρια,, ουαου,,,,,δειτε.. :):):):):X Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια η νεα αναβαθμιση εκανε δουλεια στην μπαταρια,, ουαου,,,,,δειτε.. :):):):):X Εγώ πάλι μέ την ίδια χρήση δεν είδα καμία διαφορά :( Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ούτε εγω είδα καμία διαφορα στην μπαταρία. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εγω ετρεξα την 1.50. σε exe.. αλλα κολαγε,, και μετα εβαλα την 1.45.401.2_ και εκανε απο μονο του update και τωρα δεν κολαει αλλα και κρατα η μπαταρια,, και με wifi ανοιχτο κρατησε 1.5 μερεσ,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τι ρομ είναι αυτή ? τι είναι το " S " ? RUU_Pyramid_S_HTC_Europe_2.08.401.1_Radio_11.59.35 04.00U_11.16.3504.16_M_test_217118.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 To "S" μη σε απασχολεί, δεν λέει τίποτα. Επειδή όμως είναι Test rom θα συνιστούσα να μην ασχοληθείς. Επίσης έχε στα υπόψιν ότι φοράει HBOOT 1.19.0000 που προς το παρόν δεν ξεκλειδώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τι ρομ είναι αυτή ? τι είναι το " S " ? RUU_Pyramid_S_HTC_Europe_2.08.401.1_Radio_11.59.35 04.00U_11.16.3504.16_M_test_217118.exe Είναι Android 2.3.5 με Sense 3.5. Όπως σου είπε όμως και ο Γιάννης καλύτερα να μην επιχειρήσεις να την περάσεις γιατί έχουν ακουστεί περιπτώσεις που τα τηλέφωνα δεν άναβαν καν μετά. Αν θες να την δοκιμάσεις πάντως κυκλοφορούν αρκετές custom πχ InsertCoin στο xda αλλά πρέπει να έχεις s-off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Σήμερα μου ήρθε η ΟΤΑ version 1.50.168.1 η συσκευή είναι Vodafone branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εχει ακουσει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμη η εκδοση 4.0, Android?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts