kollatos Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 εχω την arhd και θελω να περασω την charmeleon, πρεπει να κανω superwipe; γενικα πρεπει να κανω κατι αλλο προηγουμενως; Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις, απλά όταν στην εγκατάσταση σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις wipe πες ναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Πως μπορώ να μπλοκάρω έναν αριθμό που με καλεί συνέχεια ? Πατάω πάνω του αλλά δεν μου δίνει το"αποκλεισμός καλούντος" ....πρέπει να τον αποθηκεύσω πρώτα ? Ναι πρώτα πρέπει να τον προσθέσεις στην επαφές σου και μετά μέσα από την καρτέλα του επιλέγεις τον αποκλεισμό καλουντος. εχω την arhd και θελω να περασω την charmeleon, πρεπει να κανω superwipe; γενικα πρεπει να κανω κατι αλλο προηγουμενως; Κατά την εγκατάσταση της "Chameleons" έχει επιλογή για wipe μέσα στον Aroma οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο αρκεί αυτό Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ξέρετε καμία rom τύπου HQ Camera για βελτίωση χαρακτηριστικών του κινητού; (όχι μόνο κάμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ξέρετε καμία rom τύπου HQ Camera για βελτίωση χαρακτηριστικών του κινητού; (όχι μόνο κάμερα) Τι ακριβώς εννοείς "βελτίωση χαρακτηριστικών"; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Τι ακριβώς εννοείς "βελτίωση χαρακτηριστικών"; η HQ Camera π.χ βελτιώνει την κάμερα, κάποια mod μπορεί να δυναμώνει τον ήχο ή να βελτιώνει την εικόνα ή να αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας ή δεν ξέρω τι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 η HQ Camera π.χ βελτιώνει την κάμερα, κάποια mod μπορεί να δυναμώνει τον ήχο ή να βελτιώνει την εικόνα ή να αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας ή δεν ξέρω τι άλλο Αυτά που χρησιμοποιώ εγώ πέρα από την HQ Camera: Leedroid Tweaks v4.3 - προσθέτει ένα σωρό πράγματα, δες το thread για λεπτομέρειες Beats Mod v5.1 - προσθέτει Dolby Mobile, SRS και Beats στον music player της HTC, άχρηστο αν έχεις rom με ενσωματωμένο Beats Sound Boost for ICS - ανεβάζει αισθητά τον ήχο του ηχείου, όχι τίποτε τραγικό Adreno 220 drivers for ICS 2.18v2 - βελτιωμένοι drivers της GPU, ανεβάζουν FPS και φτιάχνουν το θέμα με την πράσινη κάμερα στο Skype Εννοείται πριν φλασάρεις οποιοδήποτε από αυτά ρίχνεις nandoid backup, ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πρόσφατα αγόρασα και γώ ένα Htc Sensation :) Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θέλω να έχω την καλύτερη απόδοση στο τηλεφωνό μου. Μπορεί κανείς να μου προτείνει την καλύτερη κατα την αποψή του ROM και τον τρόπο που θα μπορούσα να την περάσω; Επίσης απο addons pοια προτείνετε να περάσω μετά; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Αυτήν την στιγμή οι Rom για το Sensation χωρίζονται στις εξής κατηγορίες Sence 4 based που βασίζονται στην τελευταία έκδοση του sence 4 που προέρχεται από τα Series One της HTC και δεν εχει δωθεί επίσημα για το Sensation. Κύριες επιλογές εδώ είναι οι Charmeleon και η OrDroid Sence 3.6 based που είναι με την τελευταία έκδοση που εχει δώσει η HTC στο Sensation την 3.6 σε αυτήν την περίπτωση η ποιο διαδεδομένη είναι η ARHD Και τέλος οι noSence όπου απουσιάζει το UI της HTC και έχεις την εμπειρία του καθαροαιμου περιβάλλοντος του Android. Η OpenSensation είναι η ποιο διαδεδομένη και βασίζεται στο τελευταίο CyanogenMod (CM9) αξίζει να ρίξεις και μια ματιά στις HyperSence & HyperNoSence που βασίζονται στις τελευταίες AOKP Και τέλος εάν θες κάτι το τελείως διαφορετικό αλλά τρομερά φιλικό στην χρήση ρίξε και μια ματιά στο MIUI φέρνει πολύ στο iOS αλλά εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του Android. Τώρα η επιλογή είναι δική σου ποιο δρόμο θα διαλέξεις τα υπόλοιπα πάλι εδώ :D Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Αυτά που χρησιμοποιώ εγώ πέρα από την HQ Camera: Leedroid Tweaks v4.3 - προσθέτει ένα σωρό πράγματα, δες το thread για λεπτομέρειες Beats Mod v5.1 - προσθέτει Dolby Mobile, SRS και Beats στον music player της HTC, άχρηστο αν έχεις rom με ενσωματωμένο Beats Sound Boost for ICS - ανεβάζει αισθητά τον ήχο του ηχείου, όχι τίποτε τραγικό Adreno 220 drivers for ICS 2.18v2 - βελτιωμένοι drivers της GPU, ανεβάζουν FPS και φτιάχνουν το θέμα με την πράσινη κάμερα στο Skype Εννοείται πριν φλασάρεις οποιοδήποτε από αυτά ρίχνεις nandoid backup, ποτέ δεν ξέρεις! Όλα αυτά για να δουλέψουν θέλουν Root ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Αυτήν την στιγμή οι Rom για το Sensation χωρίζονται στις εξής κατηγορίες Sence 4 based που βασίζονται στην τελευταία έκδοση του sence 4 που προέρχεται από τα Series One της HTC και δεν εχει δωθεί επίσημα για το Sensation. Κύριες επιλογές εδώ είναι οι Charmeleon και η OrDroid Sence 3.6 based που είναι με την τελευταία έκδοση που εχει δώσει η HTC στο Sensation την 3.6 σε αυτήν την περίπτωση η ποιο διαδεδομένη είναι η ARHD Και τέλος οι noSence όπου απουσιάζει το UI της HTC και έχεις την εμπειρία του καθαροαιμου περιβάλλοντος του Android. Η OpenSensation είναι η ποιο διαδεδομένη και βασίζεται στο τελευταίο CyanogenMod (CM9) αξίζει να ρίξεις και μια ματιά στις HyperSence & HyperNoSence που βασίζονται στις τελευταίες AOKP Και τέλος εάν θες κάτι το τελείως διαφορετικό αλλά τρομερά φιλικό στην χρήση ρίξε και μια ματιά στο MIUI φέρνει πολύ στο iOS αλλά εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του Android. Τώρα η επιλογή είναι δική σου ποιο δρόμο θα διαλέξεις τα υπόλοιπα πάλι εδώ :D :D Πλήρος κατανοητός Αλλά υπάρχει κάποιος οδηγός (στα ελληνικά κατα προτίμηση) ώστε να τα κάνω αυτά;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Όλα αυτά για να δουλέψουν θέλουν Root ; Ναι :) (δέκαχαρακτήρες) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά επειδή δεν αντέχεται η κατάσταση ας μου πει κάποιος τι να κάνω που το κινητό μου κλείνει συνέχεια μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά επειδή δεν αντέχεται η κατάσταση ας μου πει κάποιος τι να κάνω που το κινητό μου κλείνει συνέχεια μόνο του Μήπως η μπαταρία σου δεν είναι σε καλή κατάσταση? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Μήπως η μπαταρία σου δεν είναι σε καλή κατάσταση? αν εννοεις να φευγει απο τη θεση της το ελεγξα και δεν ειναι αυτο. επισης εχω δοκιμασει τις εργοστασικες ρυθμισεις και αλλαγη rom αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά επειδή δεν αντέχεται η κατάσταση ας μου πει κάποιος τι να κάνω που το κινητό μου κλείνει συνέχεια μόνο του Ξεκίνα με τα βασικά, ποια rom φοράς? Πότε έκανες hard reset τελευταία φορά? Πότε άρχισε να σβήνει? Είχες περάσει κάτι ή απλά ξεκίνησε? Τέλος ρίξε μια ματιά κι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ξεκίνα με τα βασικά, ποια rom φοράς? Πότε έκανες hard reset τελευταία φορά? Πότε άρχισε να σβήνει? Είχες περάσει κάτι ή απλά ξεκίνησε? Τέλος ρίξε μια ματιά κι εδώ. αυτη τη στιγμη φοραω arhd 6.6.7, hard reset εκανα αυτες τις μερες αλλα χωρις αποτελεσμα και αρχισε να σβινει καποια στιγμη μετα απο μια αναβαθμιση (στην 6.6.4 περιπου νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 αν εννοεις να φευγει απο τη θεση της το ελεγξα και δεν ειναι αυτο. επισης εχω δοκιμασει τις εργοστασικες ρυθμισεις και αλλαγη rom αλλα τιποτα Όχι δεν εννοώ αυτό αλλά αν είναι παλιά και έχει κάνει πολλούς κύκλους φόρτισης. Όταν λες σβήνει μήπως εννοείς ότι κάνει restart η σβήνει και πρέπει να πατήσεις το κουμπί να ξεκινήσει ξανά; Έχεις άλλη μπαταρία να δοκιμάσεις από κανένα φίλο σου; Κάνει και από του EVO 3D που είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Όχι δεν εννοώ αυτό αλλά αν είναι παλιά και έχει κάνει πολλούς κύκλους φόρτισης. Όταν λες σβήνει μήπως εννοείς ότι κάνει restart η σβήνει και πρέπει να πατήσεις το κουμπί να ξεκινήσει ξανά; Έχεις άλλη μπαταρία να δοκιμάσεις από κανένα φίλο σου; Κάνει και από του EVO 3D που είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας. σβινει χωρις restart. δοκιμασα να βαλω ενα χαρτακι αναμεσα στη μπαταρια παντως και μεχρι τωρα παει μια χαρα. ελπιζω να συνεχισει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotarass Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδιά δεν ξέρω αν το android 4 είναι για καλό.Στα sms πχ δεν έχει διόρθωση στην ορθογραφία.Τι μπορώ να κάνω;Είναι κάποια ρύθμιση ή να κατεβάσω κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastam Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μπορείς να κατεβάσεις το Go sms pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Παιδιά τι γνώμη έχετε για το αν θα πάρει την νέα έκδοση Jelly Bean 4.1 το κινητό μας Official OTA από την HTC. Υπάρχουν ελπίδες η χλωμό? Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poofklats Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Παιδιά τι γνώμη έχετε για το αν θα πάρει την νέα έκδοση Jelly Bean 4.1 το κινητό μας Official OTA από την HTC. Υπάρχουν ελπίδες η χλωμό? λογικά θα πάρει αλλά θα αργήσει αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitroking Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ας παρει οτι θελει αρκει να σταματησει αυτα τα προβληματα που εχει με την ICS! Τι hard reset, τι οτιδηποτε εκανα δε λεει να στρωσει.. Ειδικα αυτο που κοβεται για λιγα δευτερολεπτα το wifi και ξαναρχεται ειναι απειρο σπασιμο, στο viber πχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Μακάρι να την πάρουμε χωρίς να μας κάνει ιστορίες η htc όπως κάνει πάντα με τις "παλιές" συσκευές της όταν έρχεται η ώρα για νέο update της google!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitroking Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Παντως με το προηγουμενο απο το ics εβγαζε καθε 15 μερες update.. Τωρα εκανε μια το πασχα, τα μαμησε ολα και απο τοτε τιποτα απολυτως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts